Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


A B C D E F G H I K L M N O P R S T U V X Y Z

Echipa Ekilibrium recomanda:
Tratament detoxifiant pentru rinichi

Tratament detoxifiant pentru rinichi

Nefroscleroza

Nefroscleroza reprezinta afectarea renala progresiva cauzata de hipertensiunea cronica necontrolata. Simptomele si semnele bolii renale cronice se pot manifesta (anorexia, greata, varsaturile, pruritul, somnolenta sau confuzia), precum si semne ale afectarii terminale ale organelor secundare hipertensiunii.

Diagnosticul este mai ales clinic sustinut de testele de laborator de rutina. Tratamentul cuprinde regimuri terapeutice antihipertensive si sustinerea functiei renale. Nefroscleroza hipertensiva benigna arteriolara apare cind hipertensiunea cronica afecteaza vasele sanguine mici, glomerulii, tubulii renali si tesutul interstitial. Ca rezultat se dezvolta boala renala cronica progresiva.

Nefroscleroza benigna progreseaza la boala renala terminala doar la un procent mic dintre pacienti. Totusi, deoarece hipertensiunea cronica si nefroscleroza benigna sunt frecvente, nefroscleroza benigna este una dintre cele mai comune diagnostice la pacientii cu boala renala terminala. Boala este denumita benigna pentru a fi diferentiata de nefroscleroza maligna care este sinonima cu urgenta hipertensiva.
Factorii de risc cuprind cuprind virsta inaintata, hipertensiunea moderata sau severa slab controlata si alte tulburari renale (nefropatia diabetica) . Persoanele de culoare neagra sunt predispuse la risc crescut; este neclar daca riscul este crescut datorita hipertensiunii slab tratate mai frecvent intilnite la negri sau acestia sunt mai succeptibili genetic la boala renala hipertensiva.

Prognosticul depinde de obicei de controlul hipertensiunii si gradul insuficientei renale. De obicei afectarea renala progreseaza lent, dupa 5-10 ani sau la 2% dintre pacienti dezvolta afectare renala clinic aparenta.

Patogenie si cauze: Termenul de nefroscleroza hipertensiva a fost folosit traditional pentru a descrie un sindrom clinic caracterizat de hipertensiunea esentiala de lunga durata, retinopatia hipertensiva, hipertrofia ventriculara stinga, proteinuria minima si insuficienta renala progresiva. Cele mai multe cazuri sunt diagnosticate in functie de manifestarile clinice doar.

Doua mecanisme patologice au fost propuse pentru dezvoltarea nefrosclerozei hipertensive. Un mecanism sugereaza ca ischemia glomerulara cauzeaza nefroscleroza. Aceasta apare ca o consecinta a hipertensiunii cronice determinind colabarea arterelor preglomerulare si a arteriolelor, cu o reducere consecutiva a fluxului de singe glomerular. Alternativ, glomeruloscleroza apare datorita hipertensiunii glomerulare si a hiperfiltrarii glomerulare. In functie de aceasta teorie, hipertensiunea cauzeaza sclerozarea unor glomeruli. Pentru a compensa pierderea functiei renale, nefronii care ramin sufera vasodilatatie a arteriolelor preglomerulare si cresterea fluxului sanguin renal si a filtrarii glomerulare. Rezulta hipertensiunea glomerulara, hiperfiltrarea glomerulara si scleroza glomerulara progresiva. Aceste mecanisme nu sunt exclusive si pot opera simultan in rinichi.

Studiile arata ca nefroscleroza poate sa nu raspunda la o singura etiologie cum este hipertensiunea sau imbatrinirea. Nefroscleroza poate fi multifactoriala. Poate fi in parte o consecinta a fibroplaziei arterelor microscopice cauzind distructie ischemica in unii nefroni, totusi poate de asemeni sa fie produsul final a unei combinatii patologice separate dintre care doar unele sunt cunoscute.
O legatura genetica pentru hipertensiune si insuficienta renala asociata este suspectata de studiile demonstrind aglomerarea familiala a nefrosclerozei hipertensive la persoanele negre si in unele cazuri la albi. Idea de predispozitie genetica pentru leziune renala este sustinuta si de studiile clinice.

Semne si simptome: Diagnosticul nefrosclerozei hipertensive creste o data cu inaintarea in virsta. Virsta maxima pentru dezvoltarea bolii renale cronice la pacientii albi este de 65 de ani, in timp ce virsta maxima este 45-65 de ani la negri. In cele mai multe cazuri diagnosticul nefrosclerozei hipertensive la pacientii in virsta este pus numai clinic datorita riscului de a efectua o biopsie renala la populatia in virsta.
Pacientii pot prezenta hipertensiune si complicatiile acesteia (insuficienta cardiaca, atac cerebral) si simptome de uremie. La cei mai multi pacienti hipertensiunea este prezenta pentru mai multi ani, de obicei 10 cu perioade de hipertensiune prost controlata sau accelerata.

Caracteristicele care pot sugera prezenta nefrosclerozei cuprind:
-rasa neagra, modificarile hipertensive
-hipertrofia ventriculara stinga
-hipertensiunea de lunga durata, severa
-proteinuria sub 0. 5 g/zi
-hipertensiunea diagnosticata anterior de debutul proteinuriei
-hipertensiunea care precede disfunctia renala
-absenta unei alte boli renale
-biopsia compatibila cu diagnosticul.

Examen fizic:
La examenul fizic efectele afectarii organelor tinta de catre hipertensiune cuprind: modificarile vaselor retiniene si semne de hipertrofie ventriculara stinga. Hemoragiile sau exudatele sunt caracteristice hipertensiunii accelerate iar papiloedemul este o caracteristica a hipertensiunii maligne.

Diagnostic

Tratament

 

Tratamente naturiste pentru Nefroscleroza

Tratament detoxifiant pentru rinichi
Pret: 405 RON
*TVA inclus
 
Pret: 405 RON
*TVA inclus
 
Pret: 445 RON
*TVA inclus
 
Bioharmonex
Pret: 3026 RON
*TVA inclus
 


Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara