Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Pneumonia atipica primara, cu Mycoplasma

A B C D E F G H I K L M N O P R S T U V X Y Z

Pneumonia atipica primara, cu Mycoplasma

Descriere Pneumonia atipica primara, cu Mycoplasma:

Mycoplasmele reprezinta un grup de microorganisme saprofite, care se pot evidentia la nivelul unor plante si animale, dar si la nivelul organismului uman. In general, mycoplasmele sunt eficiente in actiunea antibioticelor beta-lactamice (peniciline), provocate d lipsei peretelui celular.

Necesitatile nutritive ale acestor bacterii sunt deosebit de marite, tocmai din cauza marimilor diminuate ale genomului mycoplasmatic. La o parte din speciile de animale, mycoplasmele detin puterea de a coloniza suprafetele mucoaselor, provocand o multitudine de afectiuni inflamatorii cronice cu sediu localizat la nivelul tractului respirator, la nivelul tractului genital, sau la nivelul articulatiilor.

Intalnim 14 specii de mycoplasme care se pot dezvolta la gazda umana; speciile Mycoplasma orale si Mycoplasma salivarum colonizeaza cel mai des mucoasa cavitatii orale, in timp ce specia Mycoplasma pneumonia este raspunzatoare de dezvoltarea anumitor tipuri de pneumonie. Speciile Ureaplasma erealyticum si Mycoplasma hominis, detin puterea de a coloniza mucoasa tractului urinar, fara a provoca dezvoltarea unei simptomatologii infectioase.

Infectiile oportuniste reprezinta un grup de afectiuni produse de un grup de patogeni, care in general nu sunt agresivi, insa devin deosebiti de virulenti atunci cand se dezvolta in corpul unui pacient ce prezinta simptome ale deficientei imunitara. Patogenul oportunist poate provoca grave complicatii infectioase.

Mycoplasma genitalium, Mycoplasma fermentas si Mycoplasma penetrans, reprezinta alte trei specii bacteriene, care au putut fi evidentiate la nivelul tractului genito-urinar sau la nivelul tractului respirator. Modalitatile de crestere si dezvoltare ale acestor trei specii distincte, sunt mult mai complexe in comparatie cu restul speciilor de Mycoplasma.

Genul Mycobacteriul are in compozitie o serie de bacili gram-pozitivi, aerobi si imobili, capabili de a forma structuri filamentoase. Foarte multe dintre aceste specii pot dezvolta imbolnaviri gazdei umane sau animale: Mycobacterium leprae (bacilul Hansen) – produce lepra ; Mycobacterium tuberculosis – produce tuberculoza ; Mycobacterium bovis – produce tuberculoza la animale (bovine), insa si infectii articulare sau pulmonare la om ; Mycobacterium avis – produce tuberculoza la pasari ; Mycoplasma panumonia – pruduce prnumonie atipica primara la om.

O parte din persoanele diagnosticate cu pneumonii sunt provocate de infectiile cu Mycoplasma pneumoniae. Pneumonia este o inflamatie a alveolelor, a tesutului interstitial si a bronsiolelor de la nivel pulmonar, provocata de infectia cu anumite bacterii sau virusuri, sau de actiunea unor substante chimice nocive (medicamente, eleiuri, etc). In plus, radiatiile ionizante pot dezvolta penumonie.

Pneumonia atipica primara reprezinta o forma acuta de boala pulmonara infectioasa, dezvoltata de catre patogenul Mycoplasma pneumoniae, de catre anumite specii de Rickettsia, Chlamidia, sau de catre anumite virusuri cu tropism respirator – adenovirusul sau virusul paragripal. Penumonia atipica primara, provoaca o simptomatologice clinica deosebit de zgomotoasa: febra marita, satre generala alterata, angina eritematoasa, tuse seaca care apoi devine tuse productiva, toate acestea asociate cu semne radiologice pulmonare discrete.

Mycoplasma pneumoniae poate ajuta si la aparitia traheobronsitei, bronsiolita sau faringita (angina). Simptomele persista pe o perioada de cateva saptamani sau luni de zile. Infectia cu acest patogen se transmite intre indivizi, cu ajutorul aerosolilor contaminati. Transmiterea pe cale aeriana prezinta o forma usoara, comparativ cu alte infectii cu tropism respirator. Perioada de incubatie a infectiei este de maxim 21 de zile.

Afectiunea se dezvolta in special la copiii cu varste sub cinci ani. Aproape o cincime dintre cazurile de pneumonie dezvoltate in randul adultilor, sunt provocate de infectia cu acest patogen. O posibila pneumonie cu Mycoplasma pneumoniae, trebuie avuta in vedere atunci cand se doreste realizarea diagnosticului diferential al infectiilor respiratorii, deoarece boala nu afecteaza doar categoriile extreme de varsta – copii si varstnicii.

 

Tratamente naturiste pentru Pneumonia atipica primara, cu Mycoplasma

asea redox
Pret: 195 RON
*TVA inclus
 
Pret: 125 RON
*TVA inclus
 
Pret: 130 RON
*TVA inclus
 
UltraCeps
Pret: 171.72 RON
*TVA inclus
 
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Pret: 765 RON
*TVA inclus
 


Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara