Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


A B C D E F G H I K L M N O P R S T U V X Y Z

Sifilisul si sarcina

Descriere Sifilisul si sarcina:

Sifilisul si sarcina este in declin prin diminuarea frecventei, rezultatele tratamentului si imbunatatirea prognosticului. Diagnosticat si vindecat, in afara sarcinii, sifilisul matern nu este considerat nici un pericol pentru sarcinile ulterioare. In cazurile maririi incidentei infectiei si diminuarii calitatii consultatiei prenatale, sifilisul congenital poate fi o problema grava.

Influenta pe care o poate avea sarcina asupra sifilisului: 

Incubatia poate fi diminuata la interval de 10-12 zile in perioada primara. In lipsa unui tratament adecvat, poate avea o evolutie care se poate prelungi pana la termen. In cazul in care este situat pe colul uterin poate deveni o cauza de distogie. In perioada secundara majoritatea leziunilor genitale, bucofaringiene, cutanate prezinta o evolutie florida si sunt insotite de urmatoarele simptome: febra, cefalee, dureri osteoarticulare, adenopatii. In perioada tertiara diagnosticul este serologic. Pentru a traversa placenta, treponema trebuie sa fie situata in sangele matern.

Influenta pe care o poate avea sifilisul asupra sarcinii:

Din cauza grosimii trofoblastului vilozitar Treponema pallidum nu traverseaza placenta in perioada primelor luni. Cu cat contaminarea materna se dezvolta mai tarziu in evolutia sarcinii, cu atat este mai crescut riscul ca nou nascutul sa fie infectat cu forme evolutive ale treponemei. Chiar daca pasajul placentar nu se face inainte de 16 saptamani, evidentiem si opinia conform careia infectarea fatului se poate dezvolta din primul trimestru. De aceea se recomanda sa se utilizeze tratamentele rutiniene in perioada trimestrului intai. Au rolul de a preveni multe infectii fatale. Aceasta tine de calitatea consultatiei prenatale. Ponderea luesului in cauza avortului spontan este de numai 5% (din totalul avorturilor). Acest tip de avort apare in lunile V-VI si este urmat de o perioada de retentie si se insoteste de hemoragii diminuate. Riscul de a naste prematur este posibil. Moartea in utero apare doar in forme virulente (in aproximativ 25% din cazuri).  Nou-nascutul prezinta leziuni specifice mai mult sau mai putin grave: pemfigusul palmo-plantar este localizat la nastere sau in primele doua zile, leziuni mucoase labiale, la nivelul narilor sau anale, leziuni viscerale de tip hepatomatice, splenomegalie, ascita, leziuni meningeale sau osoase.
Leziunile viscerale izolate apar foarte des si trebuie depistate sistematic la nou-nascutii din mame luetice. Prezenta lor reprezinta un prognostic rezervat.

In general, copilul se poate naste aparent sanatos. Serologia negativa nu reprezinta o dovada a lipsei de contaminare. De aceea se recomanda repetarea testelor de specialitate. Evolutia ponderala nefavorabila a nou-nascutului poate fi element de suspiciune a infectarii.
In primele saptamani sunt esentiale radiografii osoase repetete in cazurile in care este suspectat sifilisul congenital. Rolul sifilisului in cauza malformatiilor congenitale nu mai este acceptat. Luesul poate provoca polihidramniosul cronic. Placenta prezinta forme hipertrofiate, edematiate, palide, friabile, cu leziuni de endarterita obliteranta. Cordonul ombilical prezinta nodozitati, arterite sau flebite.

Diagnostic Sifilisul si sarcina:

Pentru diagnosticul de Sifilis la o persoana gravida se preleva din serozitatile de la nivelul sancrului sau din leziunilor cutanate.
Diagnosticul serologic se face cu ajutorul celor doua reactii obligatorii in perioada evolutiei sarcinii.

Tratament Sifilisul si sarcina:

Inainte de a concepe copilul, tratamentul trebuie facut de catre ambii parteneri, procrearea fiind autorizata numai la un an de la vindecare.
In perioada sarcinii, in cazul sifilisului recent, tratamentul trebuie sa fie intens si prelungit, pe cat posibil inainte de luna a V-a. Se administreaza penicilina V: o jumatate de tableta in ziua intai, o tableta ziua a doua, doua tablete zilele trei si patru, din a cincea zi se administreaza Moldamin 1,2 milioane la trei zile, doza totala fiind 12 milioane; dipa o pauza de doua luni se administreaza a doua serie de tratament. De asemeni, pot fi utilizate si peniciline retard: extencilina, 2-4 milioane unitati, repetate dupa opt zile, biclinocilina, un milion unitati pe zi, 15 zile, flocilina 600 000 unitati pe zi, 15 zile. Se administreaza tot doua cure (prima cat mai devreme, a doua la sfarsitul lunii a VI-a).
La nou-nascut tratamentul se practica numai in cazul in care se administreaza semne de lues congenital. Doza totala este de 200 000 unitati penicilina pe kg corp, 10-30 000 unitati pe zi.

 

Tratamente naturiste pentru Sifilisul si sarcina

Solutie Lugol
Pret: 58 RON
*TVA inclus
 
Pret: 280 RON
*TVA inclus
 
PapayaPro
Pret: 291 RON
*TVA inclus
 
Zapper Profesional
Pret: 3000 RON
*TVA inclus
 
Bioharmonex
Pret: 3026 RON
*TVA inclus
 


Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara