Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Produse pentru slabit
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Pachetul Slim&Detoxi (3xLemoSilhouette + 2xDetoxiColon) pentru 6 saptamani


Pachetul Slim&Detoxi (3xLemoSilhouette + 2xDetoxiColon) pentru 6 saptamani
- 16 %
V
Vegetarian
 
Vv
Vegan
 
B
Bio
 
 

Pret : 377 RON

*TVA inclus


Pret magazin : 447 RON


Cod : 789

Marca:Slim&Fit


 

Pachetul Slim&Detoxi (3xLemoSilhouette + 2xDetoxiColon) pentru 6 saptamani

Pachetul Slim&Detoxi (3xLemoSilhouette + 2xDetoxiColon) pentru 6 saptamani contine urmatoarele produse: 3 Flacoane LemoSilhouette si 2 Flacoane DetoxiColon.

Tratamentul cu LemoSilhouette este 100% natural, nu creeaza efecte adverse sau dependenta. La baza tratamentului cu LemoSilhouette sta fructul de lime. Cu ajutorul unei capsule pe zi de LemoSilhoutte poti slabi intre 2-4 kg pe saptamana. Produsul LemoSilhouette este fabricat in cele mai dotate laboratoare din Romania – sub standarde de calitate ISO 9001 si ISO 22000.

Detoxicolon este un produs 100% natural, cu efecte intense, utilizat pentru detoxifierea intestinala si reglarea greutatii corporale. Este un excelent reglator al tranzitului intestinal fiind eficient atat in constipatie cat si in diaree.

 

>> citeste mai mult


Pachetul Slim&Detoxi (3xLemoSilhouette + 2xDetoxiColon) pentru 6 saptamani contine 3 flacoane a cate 30 capsule LemoSilhouette si 2 flacoane de 480 grame Detoxicolon.

Compozitie LemoSilhouette - 80 mg Lamaie verde, 80 mg Portocal amarui (citrus aurantium), 40 mg Ananas, 60 mg Aloe vera, 40 mg Guarana si 20 mg L’arginina.

Compozitie Detoxicolon - Psyllium (Plantago ovata) - 36%, seminte de in (Linum usitatissimum) – 37%, zeolit (tuf zeolitic mineralizat cu 83,3 zeolit) – 4,5%, aloe (Aloe vera) – 0,5% extract, senna (Cassia angustifolia) – 2%, crusin (Rhamnus frangula) – 2%, rozmarin (Rosmarinus officinalis) – 2%, ghimbir (Zingiber officinale) – 1%, lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) – 3%, coriandru (Coriandrum sativum) – 2%, anason (Pimpinella anisum) - 2%, fenicul (Foeniculum vulgare) – 2%, chimen (Carum carvi) - 2%, anghinare (Cynara scolymus) – 2%, fructe de afin (Vaccinium myrtillus) – 1%, fructe de merisor (Vaccinium vitis-idaea) – 1% extract.

Pachetul Slim&Detoxi (3xLemoSilhouette + 2xDetoxiColon) pentru 6 saptamani - Slabeste incepand de maine doar cu o capsule de LemoSilhouette si detoxifiaza-ti organismul cu Detoxicolon  intr-o singura cura.

Cu ajutorul produsului LemoSilhoette puteti avea urmatoarele beneficii:

  • Fara diete greu de pus in practica
  • Nu vei face exercitii istovitoare
  • Vei purta din nou hainele care iti plac
  • Iti vei recapata increderea in tine si atentia celor de sex opus
  • E suficient un singur comprimat/zi, cu efect antioxidant si de accelerare a metabolismului
  • Diminueaza depozitele adipoase prin accelerarea metabolismului si cresterea arderilor, provocat de aportului de aloe vera, guarana, ananasului, portocalului amar si lamaii
  • Intareste raportul dintre tesuturile slabe si cele grase din organism si de asemenea, neutralizeaza amoniacul, ajutand la detoxifierea si regenerarea ficatului – datorita aportului de L-arginina

Cu ajutorul produsului Detoxicolon puteti avea urmatoarele beneficii:

  • Are actiune rapida si eficienta -  datorita concentratiei mari de principii active din plantele medicinale.
  • Produce o detoxifiere controlata – se produce fara simptome extreme (nu apare diareea, slabiciunea excesiva) si nu deranjeaza derularea ritmului normal de viata.
  • Elimina depunerile aderente de la nivelul intestinului gros (placa de mucoid) - datorita formulei complexe de plante si zeolit sunt eliminate reziduuri care persista în colon pentru perioade de timp îndelungate, fiind o veritabila sursa de autointoxicare a organismului si care nu sunt eliminate în general de laxativele obisnuite.
  • Elimina metalele grele, precum si radicalii (acizi) liberi, xenoestrogenii, pesticidele si substantele chimice nocive acumulate în organism.
  • Reduce incidenta afectiunilor cardiovasculare: este bogat în acizi grasi polinesaturati din familia  omega 3, cu importanta majora în functionarea sistemului cardio-circulator si reglarea nivelului lipidelor (grasimilor) din organism.
  • Regleaza procesele de absorbtie si eliminare intestinala – normalizeaza tranzitul intestinal concomitent cu refacerea florei intestinale saprofite.
  • Produs 100% natural, care nu produce dependenta.

Dozaj LemoSilhouette - se administreaza in cure de 2, 4 sau 6 saptamani. Durata administrarii depinde strict de dumneavoastra si de cate kilograme aveti nevoie sa slabiti. Pe toata durata curei se va administra cate 1-2 capsule pe zi, de preferat sa fie luata dimineata cu un pahar mare de apa. De asemenea, pentru rezultate foarte bune este recomandat ca in timpul curelor de slabire in care folositi LemoSilhouette sa tineti o dieta sanatoasa si sa faceti cat mai multa miscare (exercitiile cardio sunt cele mai indicate).

Dozaj Detoxicolon - O cantitate între 1-6 lingurite de preparat se amesteca cu 250 ml (o cana) de apa, suc de fructe sau iaurt si se consuma imediat. Este foarte important ca imediat dupa fiecare administrare si se consume înca minim 250 ml (o cana ) de apa. Doza recomandata se poate consuma integral dimineta (cu minim 30 de minute înainte de a mânca), sau se poate împarti pe parcursul zilei în doua portii: dimineata, înainte de masa, pe stomacul gol si seara, la 2 ore dupa masa. Pentru dozarea preparatului se va utiliza lingurita din interiorul flaconului (1 lingurita =aproximativ 4g de produs).

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

 Copyright © ekilibrium.ro 2008-2016. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Ekilibrium.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Va mai recomandam:
Slimkit
slimkit
Produs recomandat

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara