Grep
Compozitie Grep : calciu, clor, cupru, magneziu, mangan, glucide putine, protide, lipide, alcooluri, acizi, uleiuri esentiale (limonena, pinena, citral), pectina, acid citric, licopena, fenoli, flavonoida, carotenoida, sodiu, sulf vitaminele A,B1, B2, C, PP.
Efecte Grep : tonice, aperitive, digestiv, depurativ, drenor hepatic si renal, antihemoragic, racoritor, hipotensor.
Grep poate fi folosit in afectiuni precum : afectiuni pulmonare, anorexii, artrita, avitaminoze, boli hepatice si renale, boli neurologice, cancer, curatirea organismului de toxine, guta, hemoragii, hipertensiune, infectii intestinale, litiaze în special renale, dar si cele biliare, obezitate, oboseala cronica, pletora, reumatism, remineralizare, senescenta.
Mod de preparare si folosire Grep:
-fruct in consum zilnic
-suc obtinut proaspat si consumat indulcit cu miere daca nu aveti diabet.
-coaja fiarta timp de 15 minute în 250 ml apa si consumata dimineata la trezire.
|