Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


A B C D E F G H I J L M N O P

paducel

Paducel

Paducel denumiri populare: cacadara, gherghin, gherghinar, maces, malai moale, malaiul cucului, malai nesarat, malaiet, maracin

Paducel contine:  substante de natura flavonica si proantocianide, colina, acetil colina, trimetilena, acid crataegic, acid clorogenic, acid cofeic, acid citric, acid tartric, adenina, guanina, derivati purinici, acizi triterpenici, hiperozidul, amine, trimetilamina, amilamina, ulei volatil ce contine aldehida anistica de natura catehica, pectine, substante minerale, etc. Vitaminele: B1, C.

Fructele de paducel contin: flavonoizi, taninuri, acizi tartric, ursolic, citric, oxalic, nicotinic, clorogenic, colina, acetil colina, pectina, ulei gras, glucoza, fructoza, substante minerale.

Paducel in traditia populara:

Ceaiurile din flori de paducel erau leac pentru insomnii si pentru afectiuni ale inimii si ale ficatului. Decoctul fructelor trata diareea si bolilor de rinichi,  iar cu cel din frunze de paducel sau al varfurilor ramurilor se faceau spalaturi  impotriva bataturilor pe talpi. In unele sate ramurile de paducel erau arse, iar din cenusa ramasa se faceau lesie si se spalau pe bataturi. 

Paducel efecte:

- tonicardice, hipotensoare, antispastice, hipnotice si sedative,

- indicat in extra sistole si tahicardii sinusale,

- antispastic, tonic al inimii, intareste muschiul inimii,

- are efecte liticevegetative, febrifuge (florile),

- astringente si dizolvante ale calculilor (fructele),

- cardiodilatator, calmant al sistemului nervos, regleaza tensiunea arteriala,

- este un echilibrant psihic

- regleaza bataile inimii,

- vasodilatator la nivelul vaselor coronare,

- hipotensiv de intarire si rarire a contractiilor inimii bolnave.

Afectiuni tratate cu Paducel : afectiuni buco-faringiene, afectiuni diverse ale inimii sau circulatorii, afectiuni neurologice, agitatii nervoase, ameteli, angina pectorala, angoasa, astenie, ateroscleroza, bataturi, cardiopatie ischemica, circulatie periferica deficitara, climax, convalescenta, dereglari de ritm cardiac, dispnee, dizenterie, dureri de inima, fragilitate capilara, hipertensiune, hipertiroidie, insomnie, iritare, leucoree, litiaza biliara si urinara, nevroze cardiace, palpitatii, stari de nervozitate, tahicardie, tensiune oscilanta, tulburari cardiace cu substrat nervos, tulburari de menopauza, varice, zgomote in urechi.

Mod de preparare si folosire : ( frunzele si florile pot fi înlocuite cu o cantitate dubla de fructe)
Intern
-infuzie 10 minute dintr-o lingurita de flori si frunze in 250 ml apa clocotita.Se strecoara si se consuma 2-3 cani pe zi.
-infuzie 10 minute din 2 lingurite de planta maruntita( pentru afectiunile mai grave sau extern) in 250 ml apa in clocot. Se strecoara si se consuma  2-3 ceaiuri pe zi, chiar si in cure de lunga durata.
-Tinctura-  se pun la macerat 15 zile ,50 grame de planta maruntita in 250 ml alcool alimentar de 70 grade . Se agita des, apoi dupa 15 zile se strecoara si se pune in sticlute mai mici.  Se iau in functie de gravitatea afectiunii intre 10 picaturi si o lingurita de tinctura luata de 3 ori pe zi inainte de mesele principale diluata cu putina apa.
- se pot pune cateva frunze si flori in otet,  timp de 8 zile, dupa care se pot folosi la bataturi, veruci, negi.
-Vin- se va pune într-un litru de vin 100g de frunze si flori maruntite. Se astupa si se va lasa timp de 8 zile la temperatura camerei agitand des. Se strecoara si se consuma cate 50 ml de trei ori pe zi inainte de masa. Se mai poate adauga si 50 g de patrunjel radacina, curatata si rasa la cei care au si edeme din cauzele afectiunilor inimii.
-Vin preparat din fructe- Se vor pune la 2 Kg de fructe zdrobite 2 kg de zahar, 10 litri de apa si 30g de drojdie. Se va pune totul intr-o damigeana de sticla  si se lasa timp de aproximativ 15 zile (în functie de temperatura), dupa care se va trage de pe drojdii si se pune in sticle de capacitate mai mica. Se va putea lua din acest vin câte 50 ml de trei ori pe zi.

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara