Asea Redox - sigur si calmant chiar si pentru cele mai sensibile tesuturi

Ce este ASEA REDOX?
Asea Redox reprezinta un mix bine echilibrat de molecule Redox, similar cu cel produs de toate celulele vii sanatoase. ASEA amplifica si activeaza antioxidantii necesari pentru detoxifierea si protectia celulara si in acelasi timp suplimenateaza moleculele de semnalizare necesare pentru a repara sau a inlocui celulele afectate si pentru a restabili tesuturile sanatoase si functiile sistemului imunitar.

Asea Redox

Primul tratament cu Molecule de semnalizare Redox!

Ce sunt moleculele de semnalizare Redox?
Moleculele simple de semnalizare Redox sunt produse din apa sarata in interiorul tuturor celulelor sanatoase, in cea mai mare parte de catre mitocondrii. Amestecul echilibrat de molecule Redox actioneaza ca mesager al semnalelor transmise intre celule pentru buna functionare a sistemului imunitar si pentru repararea si regenerarea tisulara. Moleculele simple de semnalizare Redox optimizeaza comunicarea celulelor sanatoase si creste performantele acestora.

Cum lucreaza moleculele de semnalizare Redox?
Aceste molecule de semnalizare Redox simple se impart in doua mari grupuri, Specii de Oxigen Reactiv (ROS) si Specii Reduse (RS). ROS ajuta sistemul imunitar, iar RS activeaza antioxidantii. Un echilibru homeostatic permanent este mentinut in toate celulele si tesuturile. Cand apare o amenintare sau o vatamare, acest echilibru se pierde si prin intermediul moleculelor Redox se trimit semnale care determina celulele si tesuturile sa se apere si sa se repare, refacandu-se in acest fel starea de sanatate.

Care este doza recomandata?
Dupa o perioada indelungata de testare a beneficiilor ASEA pentru organismul uman, s-a constatat ca o doza cuprinsa intre 60 si 120ml pe zi este suficienta pentru mentinerea starii de sanatate. In cazurile de afectiuni grave se poate merge si pana la triplarea acestei doze. Ca recomandari generale, pot fi avute ca reper urmatoarele:
• Administrarea se va face intotdeauna dintr-un recipient de sticla sau plastic
• Nu se bea direct din flacon, deoarece urmele de saliva pot incepe sa destabilizeze restul compozitiei ramase in flacon
• Se poate aplica cu atomizorul pe piele, ochi, sau cavitatea bucala
• Se administreaza pe stomacul gol dimineata si seara
• In afectiuni grave se poate administra incepand cu primele 5-6 zile cate 2×60 ml, dimineata si seara, din a 6-a pana in a 10-a zi cate 2x120ml, din a 11-a pana in a 15-a zi cate 3x120ml. Incepand cu a 16-a zi se revine la 2x60ml. Se recomanda consumul suplimentar de lichide, pana la 3-4 litri pe zi
• Nu se recomanda copiilor sub 12 ani si femeilor insarcinate sau care alapteaza
• Sportivii pot creste doza pana la 240 ml/zi inaintea competitiilor sau antrenamentelor intensive. Nu se utilizeaza pentru hidratare, ci se consuma suplimentar apa, peste cantitatile obisnuite.

Daca se consuma cantitati suplimentare, excesul se transforma in procesele celulare in apa sarata. S-a dovedit ca nu exista risc de supradozare.

Este sigur ASEA?
ASEA este sigura si perfect compatibila cu organismul uman, sunt molecule native ale corpului, nu reactioneaza cu nici un medicament, dar este posibil sa intensifice actiunea anumitor nutrienti sau mesageri(cum ar fi hormonii sau insulina).

Cum lucreaza moleculele de semnalizare Redox?
Amestecul de molecule Redox din ASEA a fost dovedit sigur in urma unor studii elaborate, care au costat milioane de dolari. Toate aceste studii au aratat toxicitate zero in toate cazurile analizate. ASEA este sigur pentru toate organele si sistemele. Este sigur pentru toate tesuturile moi si membranele nasului, gatului si esofagului. Chiar si asa, studiile continua pentru a se determina actiunea ASEA asupra tuturor markerilor si valorilor sangelui, pileii si ochilor. Toate aceste studii arata in continuare toxicitate zero, comparabila cu a apei saline neutre.

Este ASEA sigur pentru pielea mea?
Da. ASEA este sigur si calmant chiar si pentru cele mai sensibile tesuturi. Multi ani de studii au aratat ca amestecul de molecule de semnalizare Redox din ASEA nu produce iritatii, inflamatii de nici un fel la contactul direct.

ASEA contine clor?
ASEA nu este apa potabila clorinata. ASEA contine acelasi amestec de molecule de semnalizare Redox(inclusiv specii de clor) care se gasesc in toate celulele vii. Multe metode pentru analizarea apei obisnuite (cum ar fi EPA/600/330.3) nu sunt potrivite pentru analizarea clorului din ASEA. Aceste metode pot destabiliza moleculele si pot elibera artficial clorul. Aceste metode nu ofera valoarea reala a clorului din ASEA, dar nici nu indica toxicitate. Metodele standard indica un nivel de clor sub 25ppm.

In afara tuturor analizelor chimice de laborator, adevarata maasura a toxicitatii oricarei substante poate fi determinata doar prin metodele complexe descrise de FDA (Food And Drug Administration). Asemenea studii au fost facute deja pe ASEA timp de ani de zile si implicand milioane de dolari.

In timp ce apa clorinata este iritanta, ASEA este calmanta si linistitoare. In timp ce apa cu continut ridicat de clor a fost dovedita toxica, in ASEA nu s-a determinat nici o urma de toxicitate. In timp ce apa clorinata produce umflarea si iritarea pronuntatat a tesuturilor, ASEA nu a produs nici o urma de iritare in cele mai sensibile tesuturi investigate in laborator. De fapt, efectele sale sunt tocmai cele opuse.

Ce fel de sare este folosita la producerea ASEA?
ASEA este produsa din sare farmaceutica si apa distilata ultra-pura, similara cu solutiile saline utilizate in scopuri medicale. Aceasta solutie salina este necesara pentru producerea si stabilizarea moleculelor de semnalizare Redox din ASEA.
ASEA nu este destinata hidratarii sau suplimentarii mineralelor. Apa potabila buna si mineralele trebuie cautate in alte surse.

Cat de multa sare este in ASEA?
O doza de 120 ml contine circa 135mg de sodiu( a saptea parte dintr-un gram). Aceasta echivaleaza cu sarea de pe patru felii de cartofi pai. Daca sunteti sensibili la sare, ajustati consumul de sare in restul alimentelor pe perioada consumului de ASEA. Aceasta ar putea necesita consultarea unui medic sau dietetician.

Care este diferenta intre ASEA si apa alcalina?
ASEA nu este apa alcalina. ASEA contine un amestec perfect echilibrat, stabil si sigur de molecule de semnalizare Redox , identice cu cele produse nativ de mitocondrii in interiorul celulei. Procesul productiv al ASEA incepe de la un amestec de apa ultra-pura si sare, care traverseaza un proces electrochimic complex in mai multi pasi, care dureaza cel putin trei zile. Procedee fizice si chimice complexe sunt implicate in procesul productiv desfasurat sub un strict control al calitatii si un pH neutru de 7,35.
ASEA este destinat sustinerii sitemului imunitar, auto-apararii celulelor, auto-vindecarii, restabilirii functiilor si inlocuirii celulelor bolnave.

Prin comparatie, apa alcalina este obtinuta din apa obisniuta de robinet prin trecerea printr-o camera de electroliza ce o separa in apa alcalina si apa acida. Apa alcalina este instabila si trebuie consumata imediat, iar apa acida este periculos de inghitit, dar paote fi folosita pentru curatat. ASEA poseda beneficiile ambelor tipuri de apa, dar este foarte concentrata, stabila ,non-toxica si perfect echilibrata.

Cum se absoarbe ASEA?
ASEA se absoarbe rapid prin canalele de absorbtie ale apei din mucoasele bucale, esofag si stomac. Moleculele de semnalizare Redox rezista in mediul acid al stomacului cateva minute. Urme de molecule Redox au fost gasite in sange si la cateva ore de la ingestie.

Este ASEA afectata de caldura sau inghet?
Moleculele de ASEA sunt stabile pana 670°C, supravietuiesc cuptorului cu microunde, dar nu si inghetarii. Din aceste motive este bine sa se evite congelarea. Stabilitatea moleculelor ASEA este sensibila la contaminare. Se acoperi cu capacul sticla cu continutul ramas. Nu se va bea direct din sticla, fiindca saliva si bacteriile vor incepe procesul de destabilizare.

Asea Redox - sigur si calmant chiar si pentru cele mai sensibile tesuturi

Contact

www.ekilibrium.ro

Comanda Telefon:

Vodafone: 0724.885.715 ; 0730.514.767

Comanda E-mail:contact@ekilibrium.ro