Detoxifierea organismului – mai simplu, mai rapid, mai eficient!

Stresat? Timpul este o problema zilnica in viata ta? Serviciul, copiii si problemele zilnice va rapesc si putinul timp personal ramas? Diminata te trezesti obosit/a? Ai inceput sa iei in greutate? Seara inainte de culcare, ai dureri musculare, articulare si/sau reumatice?

Recunoaste! In ultima perioada ai cam neglijat aspectul sanatatii tale si a familiei? Nici o problema!!! Acum poti da o sansa sanatatii tale si a familiei, fara a fi nevoit sa sacrifici timp pretios .

In aceasta ordine de idei va prezentam Plasturii detoxifianti Kiyome Kinoki.

Cu aplicabilitate plantara usoara, Plasturii detoxifianti Kiyome Kinoki se pozitioneaza pe talpi, seara, inainte de culcare si se dezlipesc dimineata, intrucat este stiut faptul ca prin talpi se face cea mai usoara detoxifiere, mai ales pe timpul noptii, cand organismul elimina cel mai eficient o cantitate substantiala de toxine. In plus, de milenii medicina traditionala chineza, mai ales in acopunctura si in presopunctura, sarjeaza pe idea ca plantele (talpile) reprezinta cele mai importante meridiane energetice ale corpului uman.

Aceasta idee este sustinuta atat de medicina traditionala naturista, cat si de medicina alopata, fiindca talpile au cele mai multe puncte nevralgice si pentru ca ele sustin, in plan vertical, intregul trup.
Plasturii detoxifianti Kiyome Kinoki se recomanda in prevenirea si tratamentul unei plaje foarte variate de afectiuni, incepand cu fluidizarea sistemului limfatic, oboseala cronica, hipertensiune arteriala, sau insomnie si terminand cu artrite, obezitate si chiar diabet.

Plasturii detoxifianti Kiyome Kinoki sunt impregnati cu turmalina si contin o cataplasma alcatuita din urmatoarele ingrediente: otet de bambus, extract de bambus, otet de lemn dulce, chitosan, turmalina, vitamina C, vitamina E, ulei de portocal, totul asezonat cu oligoelemente din abundenta.
Cutia de Plasturi detoxifianti Kiyome Kinoki contine 10 cataplasme de dimensiuni medii (7x5 cm) care se pozitioneaza pe partea mediana (de mijloc) a talpei picorului. Pentru eficienta maxima, recomandam folosirea Plasturilor detoxifianti Kiyome Kinoki pe ambele plante.

Pachetul Kiyome Kinoki contine:

- 10 bucati de plasturi-cataplasme;
- 10 benzi adezive pe care se aplica plasturii

Pentru mai multe informatii despre Plasturi detoxifianti cu turmalina Kiyome Kinoki click aici sau accesati situl nostru Ekilibirum.ro.

Plasturii detoxifianti Kiyome Kinoki va sunt pusi la dispozitie de catra echipa Ekilibrium la uimitorul pret de 25 de lei (TVA inclus).

   

Contact

www.ekilibrium.ro

Comanda Telefon:

Vodafone: 0724.885.715 ; 0730.514.767

Comanda E-mail:contact@ekilibrium.ro