Familia, sursa noastra de echilibru

Alaturi de cei dragi ne luminam zilele obositoare si ne regasim zambetul pierdut al copilariei. Cu toate acestea, atunci cand unul dintre noi are o problema, aceasta devine a intregii familii.

Curiozitatea si spiritul jucaus al celor mici, devin uneori problemele celor mari. Fragilitatea si neatentia copiilor ii fac predispusi catre contactarea unor paraziti, care, netratati, isi pot muta locuinta in toate persoanele cu care cei mici au contact.

In acest caz adultii trebuie sa inteleaga ca tratarea parazitilor devine o prioritate si ca inclusiv ei trebuie sa urmeze un tratament fie el si doar preventiv. Asemeni unui bulgare de zapada o mica problema a puiului tau devine o avalansa ce poate pune stapanire pe familia ta. Produsele Dr Clark sunt solutia noastra de deparazitare ce te poate ajuta sa mentii echilibrul, sanatatea si bucuria celor dragi tie, intr-un mod natural si eficient, asa cum doar natura o poate face.

Evita neplacerile si bataile de cap si zambeste in fiecare zi, stiind ca sanatatea nu este o problema a familiei tale.

Programul Dr. Clark deparazitar junior

Programul Dr. Clark deparazitar junior contine cate un flacon de coaja de nuca neagra, capsule de pelin, capsule de cuisoare si optional Niacinamida.
Tratamentul Dr. Clark - antiparazitar junior este folosit pentru copiii care sunt infestati cu paraziti sau viermi intestinali. Aplicati tratamentul de deparazitare copiilor de 2 ori pe an, sau de fiecare data cand sunt bolnavi. Vanzarea pachetului Dr. Clark - antiparazitar junior este facilitata de echipa Ekilibrium, iar pretul tratamentului Dr. Clark - antiparazitar junior este de 287 Lei.
Modul de administrare a capsulelor de coaja de nuca neagra impreuna cu capsulele de pelin si cuisoare se face astfel (vezi tabel):

Tratamentul Dr. Clark - antiparazitar junior cuprinde:

Programul Dr. Clark deparazitar junior contine cate un flacon de coaja de nuca neagra, capsule de pelin, capsule de cuisoare si optional Niacinamida.
1 flacon Capsule Coaja Nuca Neagra (Black Walnut Hull) 360 mg/capsula 50 capsule;
1 flacon Capsule Pelin (Wormwood) 365 mg/capsula 100 capsule;
1 flacon Capsule Cuisoare (Cloves) 500 mg/capsula 100 capsule.


*In functie de varsta copilului, urmati dozele de tratament mentionate in tabelul pentru adulti de mai sus, urmand sa finalizati tratamentul in ziua echivalenta cu varsta copilului dumneavoastra; de ex: un copil de 6 ani, va urma tratamentul timp de 6 zile conform specificatiilor dozelor zilnice din tabelul pentru adulti.

Aplicati Programul Dr. Clark deparazitar junior copiilor de cel putin 2 ori pe an sau de fiecare data cand sunt bolnavi.
Pentru mai multe informatii despre Pachet Dr. Clark - antiparazitar junior click aici sau accesati situl nostru Ekilibirum.ro.

Contact

www.ekilibrium.ro

Comanda Telefon:

Vodafone: 0724.885.715 ; 0730.514.767

Comanda E-mail:contact@ekilibrium.ro