Zeolit lichid imbogatit cu DHQ
Detoxifiere la nivel celular

Pachet Dr. Clark detoxifiere rinichi

Pietrele la rinichi sunt depozite minerale intarite care se formeaza in unul sau in ambii rinichi.

Ce sunt pietrele la rinichi?

Exista 4 tipuri principale de pietre la rinichi:
- Pietre din calciu: sunt facute din calciu si fosfati, sau calciu si oxalati.
- Pietre struvitice: contin magneziu si amoniac, sunt adesea in forma de corn si destul de mari.
- Pietre din acid uric: sunt fine, de culoare maro.
- Pietre din cistina: sunt de culoare galbena, si sunt cristalizate.
Pietrele la rinichi se prezinta intr-o varietate de forme, marimi si culori. Unele dintre ele sunt cat un fir de nisip, altele sunt cat o minge de golf.

Cum se formeaza?

Deseurile din organism se dizolva in general in fluidele care formeaza urina, dar, uneori, ele pot forma cristale care se depun in interiorul rinichiului. Ele se aduna in timp si formeaza depuneri tari ca piatra. Dupa ce se formeaza, pietrele calatoresc de obicei prin sistemul urinar, incercand sa treaca in urina. Se intampla destul de des ca pietrele sa blocheze uretra sau ureterul, determinand dureri intense in abdomen. Blocarea sistemului urinar poate duce la infectii, probleme de rinichi sau chiar insuficienta renala.

Tratament pietre la rinichi

Pietrele de la rinichi vor fi dizolvate in 3 saptamani cu tratamentul Dr. Clark de eliminare , dar daca nu stopati consumul de ceai, cacao si bauturi carbonatate acestea vor reaparea in 3 zile.

Stiati ca:

- prin evitarea consumului de carne, paine, cereale, paste fainoase, bauturi carbonatate, lapte preveniti formarea de cristale de fosfati in rinichi, intrucat aceste alimente au un nivel ridicat de fosfati, care favorizeaza aparitia acestora;
- prin evitarea consumului de ceai obisnuit, cacao si ciocolata, preveniti formarea pietrelor de oxalati, deoarece au un continut ridicat de acid oxalic ceea ce favorizeaza producerea pietrelor de oxalati;
- daca mariti consumul de legume si zarzavaturi, neprocesate termic si beti cel putin 2 l de apa pe zi evitati aparitia pietrelor la rinichi?

Pentru mai multe informatii despre Pachet Dr. Clark detoxifiere rinichi click aici sau accesati situl nostru Ekilibirum.ro.

   

Contact

www.ekilibrium.ro

Comanda Telefon:

Vodafone: 0724.885.715 ; 0730.514.767

Comanda E-mail:contact@ekilibrium.ro