Pachetul de Detoxifiere junior
 

Pachetul de detoxifiere avansata pentru juniori

Detoxifiere – Revitalizare – Regenerare

ColonHelp Junior asigura o cantitate foarte mare de vitamine, fiind un tonic excelent al organismului. Datorita vitaminelor si mineralelor pe care le contine, are o actiune imunostimulatoare si antiinfectioasa deosebita. Produsul contine fructe de Goji, catina, afine, merisor, considerate „superfructe“ datorita antioxidantilor (vitaminele A, C, E) si celorlalte componente valoroase: vitamine din grupul B sau minerale (calciu, magneziu, potasiu etc.).

ColonHelp Junior este singurul detoxifiant recomandat copiilor, dar si gravidelor sau femeilor care alapteaza. Obtinut din cele mai bune ingrediente, ColonHelp Junior este solutia ideala pentru detoxifierea blanda si eficienta a organismului agresat de abuzul de grasimi, proteine, aditivi alimentari, fumat sau poluare.

Fibrele ColonHelp reduc pofta de mâncare si dau senzatia de satietate, scad absorbtia grasimilor si a zaharului la nivel intestinal. Ceaiul SilhouetteHelp asigura aportul de lichide necesar actiunii fibrelor si, în acelasi timp, reduce pofta de dulce si accelereaza arderile datorita continutului de inozitol (un ingredient special, care topeste grasimile).

Pentru rezultate optime este recomandata o cura completa de 3 luni cu cele doua produse.

 

Oferta Pachetul de Detoxifiere junior 
 
Promo Pachetul de Detoxifiere junior


Disclaimer

Contact

www.ekilibrium.ro

Comanda Telefon:

Vodafone: 0724.885.715 ; 0730.514.767

Comanda E-mail:contact@ekilibrium.ro