Antiparazitare pentru copii
 

Tratamentul Dr. Clark - antiparazitar pentru copii

Tratamentul Dr. Clark - antiparazitar pentru copii cuprinde:

1 sticluta Tinctura de coaja de nuca neagra (Black Walnut Hull Tincture) 60 ml;
1 flacon Pelin (Wormwood) 365 mg/capsula 100 capsule;
1 flacon Cuisoare (Cloves) 500 mg/capsula 100 capsule.

Tratamentul Dr. Clark - antiparazitar pentru copii contine cate un flacon de tinctura din coaja de nuca neagra, capsule de pelin, capsule de cuisoare si optional niacinamida (pentru a elimina efectele daunatoare ale alcoolului etilic din tinctura de nuca neagra).

Tratamentul Dr. Clark - antiparazitar pentru copii este folosit pentru copiii care sunt infestati cu paraziti sau viermi intestinali. Aplicati tratamentul de deparazitare copiiilor de 2 ori pe an, sau de fiecare data cand sunt bolnavi.

Dozele administrate copiilor sunt dupa cum urmeaza:

-copilului in varsta de 2 ani i se vor administra in prima zi 1 capsula de pelin si trei capsule de cuisoare. In a doua zi, i se vor administra 1 capsula de pelin si 6 de cuisoare. Tratamentul trebuie urmat cel putin de doua ori pe an pentru a se preveni reinfestarea cu paraziti.

- copilului in varsta de 3 ani i se vor administra in prima zi 1 capsula de pelin si trei capsule de cuisoare. In a doua zi, i se vor administra 1 capsula de pelin si 6 de cuisoare. In a treia zi 2 capsule de pelin si 9 de cuisoare (cate 3 la fiecare masa principala). Tratamentul trebuie urmat cel putin de doua ori pe an pentru a se preveni reinfestarea cu paraziti.

- copilului in varsta de 4 ani i se vor administra in prima zi 1 capsula de pelin si trei capsule de cuisoare. In a doua zi, i se vor administra 1 capsula de pelin si 6 de cuisoare. In a treia zi 2 capsule de pelin si 9 de cuisoare (cate 3 la fiecare masa principala). In a patra zi vor fi administrate 2 capsule de pelin si 9 de cuisoare. Tratamentul trebuie urmat cel putin de doua ori pe an pentru a se preveni reinfestarea cu paraziti.

Vanzarea pachetului detoxifiant si deparazitar pentru copii este facilitata de echipa Ekilibrium, iar pretul tratamentului deparazitar pentru copii este de 235 Lei.

Programul deparazitar este benefic pentru copii, intrucat acestia tind sa fie infestati mai des cu paraziti decat adultii.

Aplicati tratamentul de deparazitare copiilor de cel putin 2 ori pe an sau de fiecare data cand sunt bolnavi.

Oferta pachet antiparazitar alerta
 
Oferta Pachet Logouri
 
 

Contact

www.ekilibrium.ro

Comanda Telefon:

Vodafone: 0724.885.715 ; 0730.514.767

Comanda E-mail:contact@ekilibrium.ro