Zeolit lichid imbogatit cu DHQ

Sanatate & Silueta doar cu SlimFit

Pierdeti pana la 4 kg saptamanal impreuna cu SlimFit, fara a dauna in niciun fel organismului!
SlimFit este un produs in totalitate naturist. Ingredientele sale (lamiae, scortisoara, ceai verde, cuisoare, Java si ghimbir) actioneaza simultan, insa fiecare dintre ele are propriul rol in procesul de adaptare metabolica a corpului dumneavoastra

Persoanele cu varste cuprinse intre 40 de ani si 60 de ani au nevoie de o abordare noua in ceea ce priveste problema pierderii in greutate. Pe masura ce o femeie traverseaza perioada menopauzei, dar si etapele post menopauzale, va observa ca este nevoita sa acorde o atentie deosebita mentinerii starii de sanatate si, implicit, a siluetei. Odata cu tulburarile hormonale, vor apare si fluctuatiile de castig, sau pierdere in greutate, apetit , stari de spirit si nervozitate, apparent incontrolabile. De fapt, aceasta perioada defineste trecerea radicala la o noua etapa a vietii – senectutea (la fel cum menarha marcheaza translatia de la copilarie la adolescenta). Din aceasta cauza doamnele care se confrunta cu astfel de transformari trebuie sa-si schimbe stilul de viata astfel incat sa arate si sa se simta minunat in continuare.

Intrucat urmeaza sa se confrunte cu simptome precum scaderea nivelului de estrogen, constipatie, ori retentie de apa, sfatuim persoanele, care traverseaza aceasta perioada dificila, sa utilizeze produse pe baza de plante, precum SlimFit, care sa aiba caracter usor laxativ si diuretic, totodata.
SlimFit contine fitoestrogeni si amelioratori metabolici perfect naturali care au rolul de a accelera procesul metabolic al organismului, potrivit varstei.
Este stiut faptul ca in perioada postmenopauzala apare in mod frecvent afectarea prin stres cronic, iar aceasta tulburare are potential predominant. SlimFit vine in ajutorul acelora care se confrunta cu aceasta tulburare, normala dealtfel, contracarandu-I efectele cu ajutorul ingredientelor sale cu efect adaptogen.

Suplimentar, mentionam faptul ca ingredientele SlimFit au rolul de a stapani si controla apetitul (pofta de mancare), fiind totodata diuretice si cu rol usor laxativ, pentru a reduce si inlatura balonarea si retentia apei in organism, dar si pentru a usura tranzitul intestinal.
SlimFit nu interactioneaza cu medicatia alopata cronica (diabet, cardiopatii, HTA, osteoporoze, etc), ci dimpotriva, ingredientele SlimFit sunt recunoscute pentru proprietatile lor hepatoprotectoare, antiinflamatorii, de control a glicemiei, si de oxigenare sanguine si celulara.
Atat obezitatea cat si bolile metabolice au acelasi factor de intretinere – timpul. In general, persoanele care sufera astfel de afectiuni se resemneaza in fata diagnosticului, stiind ca in cel mai scurt timp vor suferi transformari ireversibile (cel putin in cazul siluetei). Nimic mai eronat!!! SlimFit vine in ajutorul acestora oferindu-le alternativa unui aspect placut, a unei siluete cel putin normale, daca nu mai mult decat atat.
Asadar, nu mai irositi nici o clipa si profitati de ofertele SlimFit pe care vi le punem la dispozitie.

Alege sanatatea, alege silueta de vis, alege viata!!! Alege SlimFit !!!

Obezitatea reprezinta o reala problema in ziua de astazi! Este o boala manifestata prin marirea anormala a greutatii corporale.Este provocata in special de consumarea unui surplus de alimente care se depun sub forma de grasimi. Media de viata a obezilor este cu 10 ani mai mica decat a oamenilor cu o greutate normala.

     

Contact

www.ekilibrium.ro

Comanda Telefon:

Vodafone: 0724.885.715 ; 0730.514.767

Comanda E-mail:contact@ekilibrium.ro