Ultra Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ -
Ultimul produs Antitumoral si Detoxifiant

Ultra Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ - produs de ultima generatie - este considerat cel putin de 2 ori mai eficient decat Zeolitul simplu, fiind Chelatorul ideal (inglobeaza si elimina acumularile de metale grele din organism).

De ce Ultra Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ?
Produsul se distinge de restul suplimentelor prin proprietatile sale accentuate.

Este Ultra Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ mai eficient decat celelalte variante de zeolit?
Raspunsul este: Categoric DA! Aceasta ultima reteta de zeolit clinoptilolit cu proprietati terapeutice, nanomicronizat si aflat in suspensie lichida este aditivata atat cu dihidroquercitin (DHQ), cat si cu acid fulvic. Daca deja suntem acomodati cu efectele de accentuare ale acestui minunat bioflavonoid care este dihidroquercetinul, atunci sa aruncam o privire asupra acidului fulvic. Numit si acid humic, acest acid este deosebit intrucat se regaseste in structura chimica a substantelor care alcatuiesc scoarta terestra, dar si in structura chimica a apelor oceanice, avand actiune de liant. Rolul principal al acidului fluvic este acela ca in reactie cu bazele creaza mineralele coloidale atat de necesare organismelor , fara de care, acestea nu pot asimila si metaboliza nutrientii.
Transpunand aceste informatii in contextul Ultra Zeolitului Lichid Imbogatit cu DHQ, intelegem de ce aceasta formula inovativa are potentialul de a preveni si trata eficient orice forma de afectare a organismului uman, indiferent de cauza si localizare.

Ultra Zeolit lichid
Zeolit lichid ultra eficient!

Proprietatile Ultra Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ:
- Este chelatorul desavarsit
- Accentueza detoxifierea totala a organismului
- Antitumoral, antiviral, antibacterian, Ultra Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ se recomanda ca adjuvant pentru o plaja foarte larga de afectiuni, pornind de la deficiente si carente vitaminice si culminand cu maladiile secolului precum Cancerul, Diabetul si afectiunile cardiovasculare (indiferent de felul si/sau gradul de evolutie al acestora)
- Inlatura eficient si rapid stresul oxidativ acumulat in tesuturi
- Neutralizeaza pH-ul tesuturilor si intretine alcalinitatea impusa
- Ultra Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ este dual adica poate fi utilizat atat la nivel intern (prin ingestie), cat si la nivel extern (cataplasme, bai ori simpla aplicare pe suprafata afectata)
- Sterilizeaza si impiedica infectiile la nivelul leziunilor superficiale
- Este utilizat in cosmetica, fiindca ingredientele sale asigura o absorbtie rapida, redand elasticitatea tesuturilor pe care a fost aplicat
- Ultra Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ este considerat rejuvenant, fiindca are potentialul de a permite oxigenarea eficienta a tesutului dermic profund
- Distruge acumularile de tesut adipos, indiferent de pozitionarea acestora, aspect care ii confera un loc important in clasamentul produselor de slabit eficiente
- Rezultatele studiilor au demonstrat ca Ultra Zeolitul Lichid Imbogatit cu DHQ are cea mai mare rata de raspuns in tratamentele cu asociere medicamentoasa, insa, intocmai precum ceilalti zeoliti, si acesta este un agent de neutralizare a efectelor chimio- si radioterapiilor, fapt pentru care nu se recomanda asocierea directa cu acestea.
- Ultra Zeolitul Lichid Imbogatit cu DHQ are proprietati tonice, accentuand potentialul energetic organismal
- Combate eficient instalarea si dezvoltarea afectiunilor cardiovasculare, fiindca nu permite obturarea sistemului circulator cu materii reziduale, radicali liberi ori grasimi nemetabolizate corespunzator
- Ultra Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ poate fi folosit profilactic, fiindca are proprietatea de a proteja si rejuvena functiile organelor interne, fapt care conduce la o preventie eficienta a aparitiei diferitor afectiuni greu detectabile precum pancreatita, colecistita, afectiuni dobandite ale glandelor endocrine
- Datorita acidului fulvic cu care este suplimentat, Ultra Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ are potentialul de a depasi bariera hematoencefalica, aspect care il propulseaza in topul tratamentelor noninvazive a afectiunilor cerebrale
- Regleaza tranzitul intestinal
- Moduleaza si stimuleaza cele 3 forme naturale de detoxifiere a organismului: transpiratie, mictiune si defecatie
- Ultra Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ este imunomodulator
- Ultra Zeolitul Lichid Imbogatit cu DHQ este recomandat si in calitate de antialergic, intrucat inhiba instalarea si dezvoltarea culturilor de agenti patogeni care determina aparitia alergiilor.
- Efectele antioxidante ale Ultra Zeolitului Lichid Imbogatit cu DHQ sunt vizibile atat in tratamentele cosmetice, cat si in cele ce impun ingestia acestei formule-minune.
- Ultra Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ NU are efecte secundare
- Ultra Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ poate fi folosit de orice individ cu varsta cuprinsa intre 5 si 85 de ani, indiferent de sex.

Modul de administrare a capsulelor de coaja de nuca neagra impreuna cu capsulele de pelin si cuisoare din Para Clark Kit se realizeaza conform anexei.

Ultra Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ se comercializeaza la flacon de 30 ml, dotat cu pipeta, exclusiv prin
intermediul site-urilor apartinand SC AS Ekilibrium SRL - www.ekilibrium.ro.

Cum se administreaza Ultra Zeolitul Lichid Imbogatit cu DHQ? Inainte de a divulga secretele administrarii acestui supliment, trebuie facute urmatoarele mentiuni:
NU dozati Ultra Zeolitul Lichid Imbogatit cu DHQ in recipiente metalice si nu-l lasati sa ia contact cu metale, intrucat pierde pana la 50% din proprietatile terapeutice!
NU lasati la indemana copiilor!
A se pastra la loc racoros, ferit de soare ori alte surse de caldura.
Ultra Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ poate fi utilizat atat in programele de detoxifiere si pierdere in greutate, cat si in cele de tratare a maladiilor grave si de ordin oncologic.
1. Programul de Detoxifiere si Pierdere in Greutate bazat pe Ultra Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ:
In cadrul acestui program recomandam ca in primele 2-3 zile sa se administreze doze initiale, de acomodare a organismului cu substantele. Acest dozaj initial nu trebuie sa depaseasca 5 picaturi de 3 ori /zi, administrate cu cel putin 45 de minute inainte de masa, diluate in minim 350 ml apa plata sau suc proaspat de fructe si/sau legume (nu se accepta sucurile cu conservanti, carbonatate, ori cele bogate in glucide si indulcitori).
Dozajul creste exponential odata cu incheierea perioadei de acomodare si debutul perioadei de tratament efectiv, cand se vor ingera constant pana la 13 picaturi de 3 ori/zi, administrate cu cel putin 45 de minute inainte de masa, diluate int-un minim de 350 ml de lichide (in aceleasi conditii sus-amintite).

2. Programul de Detoxifiere si Tratament Intensiv bazat Ultra Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ
Ultra Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ se administreaza conform urmatoarei scheme:

Dozajele se administreaza exclusiv in dilutie cu apa plata sau sucuri proaspete de legume si fructe.
Consumati minim 3 litri de lichide/zi, pentru a stimula si eficientiza detoxifierea organismului!

Ultra Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ -
Ultimul produs Antitumoral si Detoxifiant

Contact

www.ekilibrium.ro

Comanda Telefon:

Vodafone: 0724.885.715 ; 0730.514.767

Comanda E-mail:contact@ekilibrium.ro