Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Apa saracita in deuteriu - leacul cancerului

 
Apa saracita in deuteriu - leacul cancerului

Apa saracita in deuteriu - leacul cancerului?

Poluarea masiva din ultimele decenii a afectat si apa, atat cea de suprafata, cat si cea din subteran. Cum apa reprezinta 70 la suta din componenta organismului uman, pastrarea puritatii, ba chiar "imbunatatirea" apei obisnuite a devenit o preocupare majora in intreaga lume. Un nou tip de apa este produsa la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice din Romania. Denumita "apa saracita in deuteriu", descoperirea a adus cercetarilor romani 5 medalii de aur si 3 de argint la saloanele de inventica de la Bruxelles, Geneva si Londra, Budapesta.

Convorbire cu Ioan Steflea, directorul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice

In prezent aceasta apa este folosita cu rezultate spectaculoase in clinici din Ungaria si Romania. Pentru detalii privind proprietatile si efectele apei saracite in deuteriu am solicitat interviuri prof. dr. fiz. Ioan Stefanescu, directorul Institutului de Criogenie, dr. fiz. Ioan Steflea, director stiintific al institutului si g-ral div. prof. Ioan Nedelcu, seful Sectiei Dermatologie din cadrul Spitalului Militar, membru al Academiei Americane de Dermatologie.

Ce inseamna apa saracita in deuteriu?
Deuteriul este un izotop natural si stabil al hidrogenului. Concentratia naturala in deuteriu a apei de pe scoarta pamantului este situata intre 144-150 ppm, adica la un milion de parti de hidrogen coexista 144-150 de parti deuteriu. Cresterea concentratiei de deuteriu duce la obtinerea apei grele folosite in reactoarele nucleare. Cum apa grea are efecte inhibatoare si distructive asupra materiei vii, ducand chiar la suprimarea vietii, a aparut ipoteza ca opusul ei, apa saraca in deuteriu ar putea avea efecte benefice. Cercetari efectuate in Ungaria de grupul condus de biolog dr. Gabor Somlyai au aratat ca reducerea continutului de deuteriu poate influenta metabolismul si regimul de functionare al celulei vii, ajungandu-se la stoparea dezvoltarii si chiar la disparitia celulei tumorale.

Exista in natura o astfel de apa sau este doar un produs de laborator?
Poluarea masiva din ultimele decenii a afectat si apa, atat cea de suprafata, cat si cea din subteran. Cum apa reprezinta 70 la suta din componenta organismului uman, pastrarea puritatii, ba chiar "imbunatatirea" apei obisnuite a devenit o preocupare majora in intreaga lume. Un nou tip de apa este produsa la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice din Romania. Denumita "apa saracita in deuteriu", descoperirea a adus cercetarilor romani 5 medalii de aur si 3 de argint la saloanele de inventica de la Bruxelles, Geneva si Londra, Budapesta. In prezent aceasta apa este folosita cu rezultate spectaculoase in clinici din Ungaria si Romania. Pentru detalii privind proprietatile si efectele apei saracite in deuteriu am solicitat interviuri prof. dr. fiz. Ioan Stefanescu, directorul Institutului de Criogenie, dr. fiz. Ioan Steflea, director stiintific al institutului si g-ral div. prof. Ioan Nedelcu, seful Sectiei Dermatologie din cadrul Spitalului Militar, membru al Academiei Americane de Dermatologie.

Ce inseamna apa saracita in deuteriu?
Deuteriul este un izotop natural si stabil al hidrogenului. Concentratia naturala in deuteriu a apei de pe scoarta pamantului este situata intre 144-150 ppm, adica la un milion de parti de hidrogen coexista 144-150 de parti deuteriu. Cresterea concentratiei de deuteriu duce la obtinerea apei grele folosite in reactoarele nucleare. Cum apa grea are efecte inhibatoare si distructive asupra materiei vii, ducand chiar la suprimarea vietii, a aparut ipoteza ca opusul ei, apa saraca in deuteriu ar putea avea efecte benefice. Cercetari efectuate in Ungaria de grupul condus de biolog dr. Gabor Somlyai au aratat ca reducerea continutului de deuteriu poate influenta metabolismul si regimul de functionare al celulei vii, ajungandu-se la stoparea dezvoltarii si chiar la disparitia celulei tumorale.

Exista in natura o astfel de apa sau este doar un produs de laborator?
Apa obtinuta la institut este un produs similar apei distilate, dar cu un continut de deuteriu mult mai mic decat cel al apei naturale de acum. Apa saracita in deuteriu se pare ca a existat insa pe Pamant cu milioane de ani in urma. O echipa de exploratori au descoperit pe inaltimile Tibetului un sat in care oamenii pareau ca vin din alt timp - sanatatea si longevitatea lor depaseau cu mult media populatiei umane. Duceau o viata asceta intr-o lume ferita de poluare si stress, este adevarat, dar nu asta este cauza principala a longevitatii, ci sursa de apa - un ghetar vesnic care s-a dovedit ca avea o concentratie in deuteriu cu mult redusa fata de cea obisnuita. Ulterior s-a observat ca si calota de gheata polara tine captiva apa saraca in deuteriu asemanatoare cu cea din Tibet.

Cand a inceput aplicarea clinica a apei saracite in deuteriu?
La inceput s-au facut cercetari privind lipsa de toxicitate, la Centrul Medical al Armatei sub conducerea g-ral acad. prof. dr. Victor Voicu, secretar general al Academiei Romane, apoi studii privind fiziologia si efectul imunomodulant, al apei saracite in deuteriu la Centrul de Cercetari al Academiei Romane, de catre acad. prof. dr. I. Haulica. Studii privind efectul asupra cancerului animal si a receptarii tumorilor transplantate la soareci s-au facut la Institutul de Oncologie din Bucuresti, sub conducerea prof. dr. Balanescu si a prof. dr. Manolescu. In paralel s-au facut studii asupra lumii vegetale la Facultatea de Biologie a Universitatii din Pitesti si asupra comportamentului animalelor la Universitatea de Medicina Veterinara din Bucuresti. Rezultatele obtinute au determinat ca din 2002 sa se treaca la aplicarea clinica in Romania a apei saracite in deuteriu.

Concret, ce efecte are aceasta apa asupra organismului uman?
Lipsa deuteriului produce doua mari categorii de efecte: metabolice si de control asupra proliferarii celulelor canceroase. Astfel, s-a constatat scaderea nevoii de insulino-dependenti, scaderea colesterolului si a lipidelor la terapii de lunga durata cu efecte in tratarea arterosclerozei, intarzierea multiplicarii fibroblastului uman netumoral. Acestea sunt principalele efecte cuantificabile. Din cele mai greu cuantificabile, se pot mentiona cresterea memoriei creative, imbunatatirea somnului, indepartarea starilor anxioase, cresterea capacitatii de munca. Rezultatele au fost obtinute utilizand apa saracita in deuteriu cu o concentratie in deuteriu de 30 ppm (25+/-5) singura care se produce si se comercializeaza de Institutul de Criogenie.

In ce consta tratamentul si de unde putem procura apa saracita in deuteriu?
Apa saracita in deuteriu reprezinta o parte a unei tehnici de ingrijire care combina mijloace igieno-dietetice specifice cu terapiile clasice ale cancerului (chirurgie, radioterapie, citostatice). In nici un caz administrarea apei nu implica intreruperea tratamentelor clasice, cu atat mai mult cu cat s-a constatat ca apa saracita in deuteriu usureaza suportarea efectelor secundare ale citostaticelor si radioterapiei.

Este nevoie de reteta?
Schemele de utilizare a apei pentru tratamentul igieno-dietetic al diverselor afectiuni sunt individualizate pentru fiecare pacient in raport de tipul de boala, stadiul de evolutie al bolii si greutatea corporala a pacientului. Recomandam un consult medical care sa stabileasca dozele si durata utilizarii.

Cat dureaza utilizarea?
Perioadele de administrare sunt variabile in raport cu tipul de boala. Pentru cancere insa toti cercetatorii sunt de acord ca pacientul are nevoie de o speranta minima de viata de 6-8 luni pentru a i se putea prescrie utilizarea apei cu efecte benefice.

De ce costa atat de mult?
Apa se produce folosind tehnici de separare izotopica a hidrogenului din apa. Institutul National de Criogenie este fosta Uzina G unde, in urma cu mai bine de 15 ani, s-a pus la punct tehnologia de fabricare a apei grele pentru Centrala Nucleara de la Cernavoda. Dupa ce apa grea a inceput sa fie produsa la Drobeta-Turnu Severin am continuat cercetarile in domeniul separarii izotopice si am pus la punct tehnologia de producere a apei saracite in deuteriu. Este un procedeu complex, pentru care se folosesc instalatii costisitoare, mari consumatoare de energie.

Sursa: www.adevarulonline.ro

 


>> citeste mai multTe-ar mai putea interesa :

• Celule cu defecte genetice
Celule cu defecte genetice Celule cu defecte genetice Se presupune ca zilnic apar in organismul uman circa milion de celule cu defecte genetice, in majoritatea lor neviabile, altele fiind distruse de sistemul imunoprotector. Cind insa se mentine un anumit numar de celule (un grup celular critic) capabile de proliferare
 
• Potentialul malign
Potentialul malign Potentialul malign Potentialul malign este comun tuturor eucariotelor si se dezlantuie cu atit mai agresiv, cu cit celulele sint mai aproape de stadiul nediferentierii. In acest sens, notam ca, de pilda, in urma transplantarii de tesut de broasca tinara la una batrina se constata aparitia de ma
 
• Aparitia celulei canceroase
Aparitia celulei canceroase Aparitia celulei canceroase Faptul ca celula canceroasa duce o viata anaeroba, primitiva, nu poseda structurile si functiile caracteristice tesutului normal de origine, creste autonom si anarhic nu inseamna reintoarcerea la stadii primitive embrionare. Corpurile vii sunt indisolubil legate de t
 
• Alimentatia anticancer
   Alimentatia anticancer   Alimentatia anticancer  Medicina oficiala accepta, in sfarsit, o realitate pe care naturismul o sustine de mult: alimentatia corecta poate sa impiedice aparitia tumorilor. Fructele, zarzavatul, leguminoasele, cerealele integrale si ierburile aromate contin substante active care pot p
 
• Formele clinice la cancerul bronhopulmonar
Formele clinice la cancerul bronhopulmonar 		Formele clinice la cancerul bronhopulmonar Forme clinice: se cunosc urmatoarele forme mai importante: forma apicala (sindromul Pancoast-Tobias), cu bombarea fosei superclaviculare, dureri insuportabile si semne neurologice;  forma hilara (centrala), periferica, pseudopneumonica, mediastina
 
Vezi toate stirile din categoria Ce stii despre cancer

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara