Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Burzynski - Cancerul este o afacere serioasa

 
Burzynski - Cancerul este o afacere serioasa

 

Filmul este un exemplu important de jurnalism de investigatie, care efectiv tintuieste la stalpul infamiei sistemul medical american si, in special, pe nemernicii din companiile farmaceutice. Am fost pur si simplu scandalizat de tratamentul care i-a fost aplicat doctorului Burzynski. Astept cu nerabdare sa aflu continuarea a ceea ce reprezinta un extraordinar beneficiu public. 

John Zaritsky, regizor laureat Oscar 1982, pentru documentarul Just Another Missing Kid 

 

Burzynski, este un documentar in regia lui Eric Merola, relatand odiseea unui extraordinar medic si biochimist, dr. Stanislaw Burzynski, care a reusit ss castige cel mai mare si poate cel mai ciudat si intortocheat razboi legal cu statul american, reprezentat pe rand de consiliul medical al statului Texas, agentia federala Food & Drug Administration, FDA si de procurorii federali, centrat pe descoperirea sa patentata, din anii '70, a unei terapii anticancer, bazata pe o serie de peptide naturale, botezate antineoplastoni. 

Cu aproape o luna in urma, relatam povestea unui alt imigrant naturalizat in SUA, dr. Max Gerson, a carui terapie anticancer testata vreme de opt decenii, a facut, de asemenea, obiectul unor atacuri frenetice din partea comunitatii medicale americane, reprezentata in principal de acelasi infam Institut Naþional al Cancerului, sluga companiilor farmaceutice,

Desi a fost destul de inspirat ca sa evite legislaþia americana, deschizand clinici în tari cu un cadru legislativ mai lejer, ca Mexic, Spania sau Ungaria, acest medic a fost asasinat fiindca a repus natura în slujba omului, impiedicand marile companii farmaceutice sa-si incaseze profiturile oneroase, de pe urma acestor cumplite maladii moderne ale rasei umane, numite generic cancer. 

 Putem considera cura naturista Gerson, ca pe un tratament de categoria I, intr-un clasament intocmit ad-hoc, fiindca deplaseaza lupta impotriva mutatiilor celulare maligne in afara organismului uman, pe care refuza sa-l mai agreseze cu toata gama de poluanti, ce este considerata a fi alimentatie moderna, lasand timp si spatiu de manevra sistemului imunitar uman, de a depista si neutraliza orice posibila celula aberanta.

 Continuand acest rationament, proteinele naturale si aminoacizii descoperiti si extrasi de dr. Burzynski mai intai din urina umana, pana a ajunge in faza lor de sinteza, pentru a menaja idiosincrazia comunitatii medicale americane, oripilata ipocrit de sursa lor initiala, le putem considera componentele unui tratament din categoria a II-a, deplasand lupta contra neoplasmelor in interiorul organismului uman. 

 

Doctorul Burzynski confirma stralucit teoriile doctorului Bruce Lipton, privind mecanismul proteic de declansare a erorilor de citire a codului genetic, ce conduc, intr-un final, la manifestari tumorale, varianta oferita de colaboratorul acestuia, Rob Williams, transferand razboiul oncologic in campul de lupta spiritual, al constiintei umane, desavarsind etapa a III-a de tratament.

 

Sa lasam la o parte acest clasament, rasarit din imaginatia mea, care sigur il va umple de indignare pe orice medic responsabil, fiindca doar ei, medicii alopati, stiu cum se trateaza eficient orice cancer uman, folosind remediile certificate si legalizate si, desigur, obscen de scumpe, chimioterapia si radiatiile, care eliminã garantat cancerul, simultan cu purtatorul acestuia si sa revenim la documentar.

 

Din 1977 si pana în 1995, dr. Burzynski a fost capabil sa sintetizeze si sa-si administreze cu succes descoperirea, in cadrul cabinetului sau institutului propriu, fara a avea nevoie de aprobarea FDA, fiindca statul Texas nu le solicita, pe atunci, medicilor, sa adere la legea federala in aceasta privinta, atat timp cat isi limitau activitatea in interiorul granitelor statale, desigur, lege care a fost schimbata intre timp, tocmai din cauza sa.

Impiedicat timp de peste trei decenii sa depaseasca faza de testare clinica a unei terapii, careia i s-a recunoscut unanim lipsa de toxicitate si eficienþa, chiar si de catre ferocii sai dusmani din guvern si din companiile farmaceutice, in timp ce un derivat din DDT, folosit in chiomioterapie, poate primi aprobarea dupa numai patru luni, actualmente, dr. Burzynski a ales, inspirat, calea cea mai lunga si mai grea de demonstrare a eficacitatii acestei terapii pur naturale, concentrandu-se în principal asupra unora dintre cele mai agresive si mai dificil de tratat cancere, cele cerebrale si asupra unora dintre cei mai dificili si fragili pacienti, copiii.
 
Antineoplastonii s-au dovedit capabili sa vindece cele mai agresive forme de cancer si consider personal ca doar reglementarile FDA, care obliga pacientii sa treaca mai intai prin tratamente ratate si devastatoare, cu chimicale si radiatii, impiedica aceste proteine si aminoacizi sa-si probeze eficienta in 100% dintre cazuri.

Inventia acestui mare si puternic om, care mai gaseste puterea sa rada si sa-si ierte atotputernicii inamici, dupa peste trei decenii de lupte, a depasit, inca din 2009, faza a II-a a testelor clinice autorizate si supervizate de FDA si ar putea pasi in acest an in faza finala, a III-a, singurul impediment, nu tocmai minor, fiind suma de 300 de milioane de dolari, pe care dr. Burzynski va trebui sa o stranga singur, fiind ajutat desigur de bunul sau prieten si curajosul medic dr. Julian Whitaker - care face cinste acestei profesii, prin verticalitatea exemplara si obiectivitatea stiintifica dovedita - si, de ce nu, de contributiile voluntare ale pacientilor si poate ale spectatorilor acestui documentar.
 
Trebuie subliniat si curajul si onestitatea profesionala a unei somitati din Institutul National al Cancerului al SUA, dr. Nicholas Patronas, absolvent al Facultatii de Medicina a Universitatii din Salonic, care si-a pus cariera in pericol, depunand marturie in favoarea dr. Stanislaw Burzynski, in fata Consiliului Medical al Texasului, negand, prin atitudinea sa, valabilitatea unui dicton celebru de la Homer incoace: timeo danaos et dona ferentes.

Daca antineoplastonii vor fi aprobati in tratarea oficiala a cancerului, acest fapt va marca un eveniment remarcabil cand, pentru prima data in istorie, un unic om de stiinta si nu vreun malefic concern farmaceutic, va detine patentul exclusiv si drepturile de distributie ale unei inventii de avangarda, ce jaloneaza o schimbare fundamentala de paradigma in medicina.
 
Big Pharma se va afla pentru prima data in istorie, in afara lantului generator de profit, al uneia dintre cele mai eficiente terapii anticancer cunoscute vreodata, bazata pe mecanisme de actiune genetice.

In multe articole de pe blog am blamat cupiditatea, agresivitatea si mercantilismul asasin al concernelor farmaceutice, pana la a nu mai simti nevoia sa o fac, fiindca orice epitet isi pierde semnificatia prin repetitie, iar comportamentul lor exclusiv meschin-criminal, ma impiedica sa deplasez discutia si in alte directii, asa ca ma voi opri in acest articol sa le mai adresez vreun rand, chiar daca, in viitor, voi mai posta documentare ce ilustreaza aceste lucruri, considerand ca argumentele aduse au fost suficiente si eficiente, pentru cineva care are bunul simt sa le recepteze ca atare.
 
In privinta Food & Drug Administration, trebuie sa recunosc ca lucrurile stau putin diferit, fiindca pana acum doar le-am banuit complicitatea, prin pasivitatea dovedita si chiar am fost tentat, vizionand Tapped, sa cred ca sunt simpli functionari guvernamentali, coplesiti de indatoriri multiple si lipsiti de posibilitati decizionale.

Documentarul de fata, pe care unii l-au postat din inertie sau prostie in categoria teoriilor conspiraþioniste, releva, documentat, complicitatea dintre guvernul SUA (reprezentat de FDA si Institutul Naþional al Cancerului) si companiile farmaceutice, in furtul unei inventii, prin ignorarea patentelor existente si re-patentarea acesteia în numele si beneficiul guvernului, asa cum au declarat in formularul de inregistrare, reveland totodata si scopul razboiului mediatic si judiciar dus impotriva unui inocent bine intenþionat, dr. Burzynski si nu exagerez folosind acel termen belicos, fiindca blocarea si subminarea constienta a antineoplastonilor s-a soldat numai în SUA, conform spuselor unui cunoscator al statisticilor oficiale, dr. Julian Whitaker, cu peste 10 milioane de victime.

Nici macar nu trebuie sa cautam conspiraþii, atunci cand declaratiile sfidatoare ale lui Richard Crout de la FDA, in sprijinul PHARMA, ne ofera totul pe tava, iar noi continuam sa asteptam rezultate concrete, la mai bine de 30 de ani de la definirea agresiva a pozitiei guvernelor in problema cancerului uman, care nu fac decat sa nege un drept fundamental, consfintit in documentele-mascarada ce poarta numele de constituþii statale, dreptul de a alege ce sa faci cu propria viata.
 
Documentatia de patentare in numele statului american exista, poate fi studiata si nu poate fi negata decat cu rea credinta, dar cel mai important lucru cuprins in ea, care a fost subliniat de doua ori de regizorul filmului, este fraza pe care ma vad eu insumi obligat sa o reproduc, fiindca spune mai multe decat orice alte peroratii pe tema luptei contra cancerului, dovedind din plin ca guvernele sunt, la modul perfect constient, cele mai criminale organizatii ale planetei:

"Abordarile curente in combaterea cancerului, se bazeaza, in esenta, pe folosirea chimicalelor si radiatiei, care sunt carcinogene, ele insele si pot provoca recidive si dezvoltarea bolii metastazice."
 

Sistemul medical american are o istorie indelungata in discreditarea terapiilor alternative, promitatoare, care concureaza propriile sale practici oneroase, distrugand carierele medicilor ce se folosesc de ele. Doctorii risca sa-si piarda licentele medicale, daca protocoalele lor initiaza cumva plangeri ale marilor companii de asigurari, adresate consiliilor medicale statale. Doctorii care trateaza bolnavii de cancer, cu altceva decat acceptatele chimioterapii si radiatii, sunt defaimati ca fiind escroci, iar terapiile lor sunt testate in studii destinate sa esueze din start.

 Jule Klotter,Townsend Letter  

Sursa: http://antiiluzii.blogspot.com


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• Celule cu defecte genetice
Celule cu defecte genetice Celule cu defecte genetice Se presupune ca zilnic apar in organismul uman circa milion de celule cu defecte genetice, in majoritatea lor neviabile, altele fiind distruse de sistemul imunoprotector. Cind insa se mentine un anumit numar de celule (un grup celular critic) capabile de proliferare
 
• Potentialul malign
Potentialul malign Potentialul malign Potentialul malign este comun tuturor eucariotelor si se dezlantuie cu atit mai agresiv, cu cit celulele sint mai aproape de stadiul nediferentierii. In acest sens, notam ca, de pilda, in urma transplantarii de tesut de broasca tinara la una batrina se constata aparitia de ma
 
• Aparitia celulei canceroase
Aparitia celulei canceroase Aparitia celulei canceroase Faptul ca celula canceroasa duce o viata anaeroba, primitiva, nu poseda structurile si functiile caracteristice tesutului normal de origine, creste autonom si anarhic nu inseamna reintoarcerea la stadii primitive embrionare. Corpurile vii sunt indisolubil legate de t
 
• Alimentatia anticancer
   Alimentatia anticancer   Alimentatia anticancer  Medicina oficiala accepta, in sfarsit, o realitate pe care naturismul o sustine de mult: alimentatia corecta poate sa impiedice aparitia tumorilor. Fructele, zarzavatul, leguminoasele, cerealele integrale si ierburile aromate contin substante active care pot p
 
• Formele clinice la cancerul bronhopulmonar
Formele clinice la cancerul bronhopulmonar 		Formele clinice la cancerul bronhopulmonar Forme clinice: se cunosc urmatoarele forme mai importante: forma apicala (sindromul Pancoast-Tobias), cu bombarea fosei superclaviculare, dureri insuportabile si semne neurologice;  forma hilara (centrala), periferica, pseudopneumonica, mediastina
 
Vezi toate stirile din categoria Ce stii despre cancer

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara