
Prevenirea tumorilor va preveni cancerul
Tumorile sunt structuri complexe, care par a fi asociate cu fungii, metale grele, bacteriile, ascarizii si toxinele. Fiind complexe, am putea crede ca sunt fragile si ca indepartarea unei singure caramizi ar demola edificiul. Din pacate, se intampla exact invers: impreuna ele constituie un adversar extrem de rezistent al sistemului nostru imunitar. Cea mai buna metoda de a invinge tumorile este aceea de a nu le permite sa apara.
De asemenea, am neglijat conceptul de crestere a imunitatii. Aceasta reprezinta practica tratamentului cu interferon, interleuchina, timozina, antigeni bacterieni si multe altele, in scopul cresterii sau stimularii capacitatii imunitare a pacientilor bolnavi de cancer. Acest concept este excelent si ar da cu siguranta rezultate, daca prescriptia ar fi corecta.Dar, pe un fundal de parazitare continua, invazie bacteriala si toxicitate a metalelor, rezultatele sunt slabe sau temporare, in cel mai bun caz. Dintre cele opt masuri preventive, nici una nu este greu de realizat.
Recapitulare
Ca rezultat al stilului nostru civilizat de viata locuim in case incalzite cu petrol, bem apa transportata prin conducte de cupru, mancam detergenti ce contin cobalt, suntem expusi unor paraziti pe care ii imprastiem pe tot globlul, punem toxine in lucrarile dentare pe care apoi le folosim in mod permanent, si ne ingrijim corpul cu substante chimice artificiale. In mediul nostru modern domnesc carcinogenii.
Un ficat supraincarcat primeste o supradoza de aflatoxina B care ii reduce capacitatea de e detoxifia organismul de alcoolul izopropililc. Bacteriile Clostridium ne patrund in intestin ingreunand povara pe care o reprezinta izopropilul si facandu-l sa se acumuleze. Acum este momentul in care apare ganadotropina corionica umana (HCG), unul dintre primii markeri descoperiti ai cancerului. Apoi, Clostridium si alte bacterii ne invadeaza unul dintre organele slabite si incep sa produca ADN. Incepe sa se formeze o mica tumora. Acum este benigna.
Trematodul Fasciolopisis descopera - cu ajutorul alcoolului izopropilic - ca poate parasi intestinul, se poate localiza in ficat si se reproduce de la inceput la sfarsit, in interiorul organismului (fara a mai avea nevoie de melc). Larvele si alte stadii ale trematodului colcaie in organism. Ele produc un superfactor de crestere, orto-fosfo-tirozina, care ajuta celulele sa se multiplice. Parazitul Fasciolopsis adult se afla acum in ficat, dar stadiile sale si factorul de crestere sunt departe, in noua tumora. Aceasta este acum maligna.
Daca se consuma alti solventi decat alcoolul izopropilic, Fasciolopsis urmeaza o alta cale, necanceroasa. Modul in care solventul faciliteaza ciclul de viatza al parazitului necesita noi cercetari. Dizolva solventii cochilia oualor parazitului in intestin, lasandu-i sa eclozeze? Slabesc solventii sistemul imunitar? Cu siguranta, micile stadii (larve miracidium) intra in sange si sunt transportate oriunde in organism. Se localizeaza, devin redii si se reproduc in mii de indivizi. In cele din urma, se transforma in cercari, metacercarisi, in sfarsit, in adulti.
Adultii din ficat, daca aveti alcool izopropilic la acest nivel, produc cancer!
Adultii din pancreas, daca aveti alcool metilic aici, produc diabet!
Adultii din timus, daca aveti benzen aici, produc HIV!
Adultii din creier, Daca aveti toluen sau xilen la acest nivel, produc boala Alzheimer!
Adultii din rinichi (boala Hodgkin), uter (endometrioza) sau prostata (prostatita cronica), daca aveti alti solventi in organele respective!
Adultii din piele produc sarcomul Kaposi.
A trebuit sa mentionez toate aceste boli, desi aceasta carte este doar despre cancer, deoarece trebuie sa stiti ce norocire reprezinta acest parazit, si cat de letala este prezenta in organism atat a trematodului, cat si a solventilor. In toate cazurile pe care le-am studiat (100%) erau prezenti ambii!