Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


alimentele anticancerigene principiul tibetan

 
alimentele anticancerigene principiul tibetan

Noua medicina nutritionista
Principiul tibetan


    Viziunea mea despre medicina a inceput sa se schimbe pe strazile din Dharamsala, India, orasul in care isi are sediul guvernul in exil al lui Dalai-Lama. Pe timpul unei misiuni umanitare de acordare de ajutor pentru orfanii tibetani, am luat cunostinta de faptul ca ingrijirea sanatatii in acele locuri ale Dharamsalei se realiza sub forma a doua sisteme. Primul dintre ele era reprezentat de Spitalul Dalac, un spital modern, occidental care dispunea de o sectie de chirurgie, de aparatele obisnuite de efectuare a radiografiilor si examinarilor cu ultrasunete, precum si de medicamente conventionale. Locul oferea posibilitatea practicarii metodelor particulare de tratament, pentru niste medici care studiasera medicina occidentala in India, Marea Britanie sau Statele Unite. In discutiile noastre, ne refeream la aceleasi tratate de medicina pe care le studiasem si eu in facultate. Vorbeam, asadar, aceeasi limba si ne intelegeam perfect.
    In acelasi oras, insa, se mai afla si o facultate de medicina traditionala tibetana, o fabrica de remedii naturiste pe baza de plante tibetane, precum si doctori tibetani care abordau, in tratarea bolnavilor lor, metode total diferite de acelea pe care le cunosteam eu. Ei isi examinau pacientii intr-un mod care amintea, eventual, de maniera noastra de a privi pamantul din gradina casei. Nu cautau simptome ale bolii, elemente ce sunt evidente in cele mai multe dintre cazuri. Mai degraba fie spus, ei cautau defectele existente pe cuprinsul acelui teren; cautau elementele de are corpul avea nevoie pentru a se apara singur impotriva bolii. Ceea ce doreau ei era sa inteleaga modul in care acel corp analizat, acel pamant ce ar fi trebuit sa fie fertil, ar fi putut fi intarit, fortificat, astfel incat sa poata, de unul singur, sa se confrunte cu problema ce facuse persoana respectiva sa vina acolo pentru a cauta ajutorul, in calitate de pacient.
    Nu ma gandisem niciodata sa abordez boala intr-o asemenea forma, iar acel lucru ma izbise puternic si ma facuse sa dau inapoi. Mai cu seama datorita faptului ca, in scopul realizarii acestui obiectiv, de intarire a corpului, colegii mei tibetani apelau la remedii care mi se pareau perfect ezoterice si, dupa parerea mea, cu o probabilitate crescuta de a fi total ineficiente. Ei vorbeau despre acupunctura, meditatie, ceaiuri de diferite ierburi si foarte mult despre corectarea si reglarea regimului alimentar. Potrivit sistemului meu de referinta, parea evident ca nici una din aceste metode nu ar fi dat semne reale de eficienta. Cel mult, gandeam eu, acele remedii puteau oferi pacientilor putin confort si ceva care sa-i mentina oarecum ocupati, in vreme ce erau leganati de iluzia ca fac ceva bun pentru propria persoana.
    Ma intrebam ce-as fi facut daca eram tibetan si m-as fi imbolnavit. Date fiind cele doua sisteme paralele de ingrijire a sanatatii, pe care dintre ele l-as fi ales? Pe toata perioada in care m-am aflat in Dharamsala, am adresat aceasta intrebare tuturor persoanelor cu care am lucrat sau cu care am avut ocazia sa lucrez. L-am intrebat asta pe ministrul sanatatii, cel care ma invitase acolo, pe fratele lui Dalai Lama, in casa carui am stat, precum si pe marii medici ai lui Lama, carora le fusesem prezentat. Am vorbit despre acest subiect cu oamenii obisnuiti pe care i-am intalnit, pe cand ma plimbam incoace si-n colo, in oras, pe jos. Facand asta, consideram ca ii pun in fata unei dileme: ar alege medicina occidentala – moderna si eficienta – sau propria lor medicina straveche, doar din pasiunea manifesta pentru respectarea traditiior?
    Lumea se uita, insa, la mine ca si cand le-as fi adresat cea mai idioata intrebare. Bine, dar este evident, imi raspundeau invariabil. Daca este vorba de o afectiune acuta, ca pneumonia, infarctul sau apendicita, trebuie sa te consulte un doctor specializat in medicina occidentala. Ei au tratamente rapide si eficiente pentru crize si accidente. Insa, in situatia in care este vorba de o boala cronica, atunci in mod sigur trebuie sa mergi la un doctor tibetan. Tratamentele dureaza mai mult sa isi faca efectul, insa, ele trateaza terenul in profunzime. Pe termen lung, este singurul lucru care functioneaza cu adevarat.
    Si despre cancer, ce putem spune? Asa cum stim, se estimeaza ca unei celule canceroase ii ia intre un an si patruzeci de ani sa devina o tumora periculoasa.
    Este, atunci, cancerul o boala acuta sau o maladie cronica? Ce anume facem in Occident pentru a trata terenul?

Cincizeci de cercetatori si produsele nutriceutice

    Dr. Richard Beliveau, cercetator in domeniul biochimiei si profesor la Universitatea din Montreal, conduce unul din cele mai mari laboratoare de medicina moleculara din lume, specializat in biologia cancerului. In ultimii douazeci de ani, a lucrat intens in colaborare cu firme de renume, ca Astra-Zeneca, Novartis, Sandoz sau Wyeth si Merk, in scopul identificarii mecanismelor ce dau eficienta dorita medicamentelor anticancerigene. Obiectivul in intelegerea acestor mecanisme este reprezentat de crearea de noi medicamente care sa combata aceasta boala, medicamente care sa aiba, insa, efecte adverse de o amploare mai redusa. Beliveau si echipa lui s-au concentrat pe probleme biochimice; departe, insa, extrem de departe de preocuparile si framantarile celor care sufera efectiv de aceasta boala. Intr-o buna zi, laboratorul sau si-a schimbat sediul si s-a mutat intr-o alta cladire, in incinta spitalului de copii a Universitatii din Montreal. Acolo, totul s-a schimbat radical.
    Noul sau vecin, seful Sectiei de Hemo-Oncologie, l-a rugat sa caute tipuri de tratament complementare care sa se poata asocia cu tratamentul principal si sa aiba ca rezultat general reducerea toxicitatii chimioterapiei si radioterapiei, imbunatatindu-le, in acelasi timp, eficienta. Sunt deschis la orice propunere de metoda pe care o puteti gasi pentru a ne ajuta sa acordam o ingrijire cat mai buna copiilor care sunt internati la noi, ii spuse acesta. Orice ar putea fi combinat cu tratamentele existente. Chiar si daca ar fi necesar ca acest lucru sa implice urmarea unui regim alimentar strict.
    Aplicarea regimului alimentar strict in tratarea cancerului? Acest concept era totalmente strain farmacologiei medicale pe care Richard Beliveau o practicase vreme de doua zeci de ani. Se intampla, insa, ca deplasandu-se zilnic catre laboratorul sau, trebuia sa treaca prin sectia de copii internati in spitalul pentru leucemie. Pe coridor, parintii il opreau adesea si il intrebau: Mai exista cumva vreun tratament pe care sa il poata urma fiica noastra? Ceva ce am putea incerca? Suntem gata sa facem orice pentru copilul nostru. Partea cea mai dificila venea, insa, atunci cand se vedea oprit din drum, cu aceleasi intrebari, chiar de catre acei copii bolnavi. Era profund miscat de ceea ce vedea, iar gandurile i se invalmaseau in minte. Se trezea adesea in miez de noapte, cu cate o noua idee, dar numai pentru a constata, dupa ce mintea i se limpezea putin, ca ideea respectiva nu valora prea mult. In ziua urmatoare se apuca din nou sa pieptene intreaga literatura stiintifica de specialitate, in cautarea vreunui fir calauzitor, pe care sa-l poata urma. Iata cum, intr-o zi, a luat nastere un articol revolutionar, publicat in prestigioasa revista Nature.


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• Celule cu defecte genetice
Celule cu defecte genetice Celule cu defecte genetice Se presupune ca zilnic apar in organismul uman circa milion de celule cu defecte genetice, in majoritatea lor neviabile, altele fiind distruse de sistemul imunoprotector. Cind insa se mentine un anumit numar de celule (un grup celular critic) capabile de proliferare
 
• Potentialul malign
Potentialul malign Potentialul malign Potentialul malign este comun tuturor eucariotelor si se dezlantuie cu atit mai agresiv, cu cit celulele sint mai aproape de stadiul nediferentierii. In acest sens, notam ca, de pilda, in urma transplantarii de tesut de broasca tinara la una batrina se constata aparitia de ma
 
• Aparitia celulei canceroase
Aparitia celulei canceroase Aparitia celulei canceroase Faptul ca celula canceroasa duce o viata anaeroba, primitiva, nu poseda structurile si functiile caracteristice tesutului normal de origine, creste autonom si anarhic nu inseamna reintoarcerea la stadii primitive embrionare. Corpurile vii sunt indisolubil legate de t
 
• Alimentatia anticancer
   Alimentatia anticancer   Alimentatia anticancer  Medicina oficiala accepta, in sfarsit, o realitate pe care naturismul o sustine de mult: alimentatia corecta poate sa impiedice aparitia tumorilor. Fructele, zarzavatul, leguminoasele, cerealele integrale si ierburile aromate contin substante active care pot p
 
• Formele clinice la cancerul bronhopulmonar
Formele clinice la cancerul bronhopulmonar 		Formele clinice la cancerul bronhopulmonar Forme clinice: se cunosc urmatoarele forme mai importante: forma apicala (sindromul Pancoast-Tobias), cu bombarea fosei superclaviculare, dureri insuportabile si semne neurologice;  forma hilara (centrala), periferica, pseudopneumonica, mediastina
 
Vezi toate stirile din categoria Ce stii despre cancer

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara