Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


 

Consumati 6  tipuri de bauturi:
•    lapte                                           •    sucuri de fructe fara malonati
•    apa                                            •    sucuri din legume si zarzavaturi  fara malonati
•    ceaiuri de plante                         •    bauturi preparate in casa

bauturi sanatoaseAcest lucru inseamna sa renuntati la cafeina si, daca suferiti deja de oboseala cronica, pentru scurt timp s-ar putea sa va simtiti inca si mai obosit. S-ar putea sa aveti si dureri de cap dupa ce veti fi renuntat, dar nu vor dura decat 10 zile. Marcati data in calendar si numarati zilele. Este foarte probabil ca medicamentele impotriva durerilor de cap, ca oricare alte medicamente, sa fie poluate cu benzen de la colorantul folosit la fabricare; evitati-le. Pentru a va energiza, in locul cafeinei luati o arginina (500 mg) dimineata si inca una inainte de pranz. In curand nu veti mai avea nevoie de ea.

Reducerea cantitatii de cafea, de cafea decofeinizata, bauturi racoritoare carbonatate si bauturi instant facute din prafuri nu foloseste la nimic. Trebuie sa renuntati complet la ele deoarece contin solventi extrem de toxici aparuti in timpul procesarii.

Desi alcoolul de cereale (care se poate bea) este antisepticul recomandat pentru utilizarea in gospodarie, aceasta nu inseamna ca-l si puteti bea fara probleme. Este contraindicat consumul oricarui sortiment de alcool, cel putin pana la recuperarea completa (2 ani). Acesta este motivul pentru care tinctura din coaja de nuca neagra, care contine 20-50% alcool, se administreaza intr-o bautura calduta (pentru a se evapora o parte din alcool), fiind urmata de o doza de niacinamida.

1.    Lapte: 2%, in pungi din material plastic (recipientii din carton dau teste pozitive la dioxan, care este un carcinogen binecunoscut). Consumati trei pahare de cate un sfert de litru fiecare pe zi si iaurtul de casa este bun. Laptele de capra este si mai bun. Daca nu sunteti obisnuiti cu el, incepeti cu un sfert de cana si cresteti cantitatea treptat. Daca nu beti lapte fiindca va provoaca mucus, consumati un alt sortiment. Daca aveti alte reactii, cum ar fi diaree, incercati tabletele care ajuta la digestia laptelui - milk digestant tablets (disponibile la magazinele de alimente naturiste). Laptele este prea valoros pentru a fi evitat: exista multe substante chimice nedorite in majoritatea sortimentelor de lapte, dar nu are solventi si este extrem de nutritiv. Singura exceptie este cea a simptomelor serioase cum ar fi colita, balonarea, gripa sau diareea cronica. Nu folositi lapte praf deoarece este foarte contaminat cu solventi. Toate sortimentele de lapte trebuie sterilizate, apoi racite trebuie sa li se adauge vitamina C.
Pasteurizarea nu inseamna sterilizare.
        Laptele se acreste dupa expirarea datei de pe ambalaj, chiar daca este pastrat la frigider si ambalajul nu a fost deschis. Desi procesul nu se datoreaza bacteriilor Salmonella, sau Shigella (alte bacterii sunt responsabile), ceea ce vreau sa spun este ca, evident, laptele respectiv nu este steril.
Fierbeti laptele cu un praf de sare timp de 10 secunde, pentru a distruge bacteriile Salmonella si Shigella. Vor fi distruse, de asemenea, speciile de bacterii care produc cancerul, Clostridium si Rhizobium,82
Apoi, puneti-l in frigider. Ce se intampla insa cu acidul malonic din lapte? Trebuie sa mai faceti un lucru. Adaugati vitamina C (1/8 lingurita la litru). Daca papilele dumneavoastra gustative o detecteaza sau daca va temeti ca laptele s-ar putea branzi, adaugati mai intai bicarbonat de calciu (din nou, 1/8 lingurita la litru). Daca faceti iaurt, lapte batut sau telemea, nu aveti nevoie de bicarbonat de sodiu. Procedati in aceiasi mod cu untul si cu frisca. Nu fierbeti prea putin, caci va veti reinfecta cu paraziti! Multe persoane prefera gustul unui lapte tratat in acest fel si multe alte persoane pot tolera produsele lactate, pentru prima data, abia dupa efectuarea acestei schimbari.
Desigur, laptele nu este o hrana vegetala. Cum ajunge acidul malonic in lapte? Eu am obtinut probe preliminare care demonstreaza ca stadiile trematodelor produc acid malonic, iar distrugerea acestora prin fierbere nu rezolva nimic in legatura cu malonatul deja prezent. Poate ca si materiile vegetale din hrana il transporta in lapte. Sunt necesare mai multe studii in aceasta privinta.
Daca, pur si simplu, nu puteti tolera produsele lactate, incercati sa faceti telemea. Separati branza de zer. Zerul este o bautura traditionala delicioasa, care contine tot calciul din lapte.

Nu exista substitut pentru lapte; tabletele de calciu nu sunt satisfacatoare. Materia vegetala, desi bogata in calciu, nu va ofera calciu sub forma pe care organismul o poate folosi. Pestele v-ar putea oferi mult calciu, dar acesta se afla in oasele subtiri ale pestelui. Nu incercati sa le scoateti. Somonul conservat are foarte mult calciu. In ziua cand mancati peste, nu aveti nevoie de lapte. Laptele de capra este si mai bun pentru dumneavoastra decat cel de vaca, deoarece contine factori speciali, similari cu aceia din cartilagiul de rechin si care accelereaza capacitatea organismului de a produce aminoacizi. Si acesta trebuie fiert si tratat cu vitamina C. Produsele lactate sunt prea importante in recuperarea dumneavoastra pentru a le abandona. Sortimentele de branza insa sunt greu de sterilizat; evitati categoric sortimentele de branza preparate la rece.

    Apa: 2 litri. Beti un litru dimineata, la trezire si celalalt oricand in cursul dupamiezii. Apa rece de la robinet poate contine cadmiu, cupru sau plumb, dar este mai sanatoasa decat apa din comert care, de obieci, contine solventi. Lasati apa sa curga inainte de a o bea. Filtrele sunt destul de nefolositoare, deoarece contaminarea apei apare in valuri. Un singur val de PCB83 va contamineaza filtrul. Toata apa pe care o folositi dupa acest val este contaminata si asa va ramane in permanent, in timp ce apa nefiltrata se curata din nou, dupa ce trece valul. Pana in momentul in care puteti testa apa pentru solventi, PCB-uri si metale, nu merita sa investiti bani in niciun filtru costisitor.
Un filtru ieftin de carbon, inlocuit in fiecare luna, va poate imbunatati, totusi, apa de la robinet. Se gasesc carafe mari din material plastic prevazute cu un pachet de filtre din carbon. Nu cumparati, sub nici o forma, filtre cu argint sau alte substante chimice, chiar daca sunt doar adaugate la carbon. Daca aveti tevi din cupru, sau galvanizate, schimbati-le cu tevi din plastic, pentru a scapa de cadmiu, cupru si plumb.

.    Ceaiurile din plante: cumparati-le prospete sau ambalate vrac, daca este posibil. Daca se gasesc doar pliculete cu ceai, deschideti-le si scoateti ceaiul. Aruncati pliculetele, sunt pline de substanta antiseptica. Cumparati o strecuratoare de ceai care sa nu fie din metal (cele din bambus sunt de uz curent). Indulciti cu zahar pudra sau cu miere. Mierea vrac din magazinele cu alimente naturiste nu este contaminata cu solventi. Aveti grija sa nu cumparati pachete de ceai impachetat in folie sau amestecuri de ceaiuri. Amestecurile de ceaiuri sunt amestecuri de plante aromatice care contin solventi de la extractele utilizate pentru imbunatatirea aromei!

Sucurile din fructe: doar proaspat stoarse. Unele magazine le prepara pe loc. Daca pot congela o parte din suc, cumparati containerul congelat. Sucurile de fructe imbuteliate contin numerosi solventi; la fel si concentratele de fructe si cele refrigerate, deci nu le cumparati. Trebuie sa verificati cand sunt facute, dar fiti atenti: de curand, am fost intr-un juice bar unde pregateau totul proaspat, in fata clientilor, si i-am vazut luand fructele din frigider si stropindu-le cu un spray pentru a scapa de orice pesticide, apoi folosind un detergent special pentru a curate substanta! Asa ca, in loc sa am urme de pesticide, am capatat urme de alcool izopropilic! si mai recent, am intrat intr-un juice bar din San Diego ca sa beau un smoothie. Banana care urma sa intre in amestec, era pe jumatate innegrita si ma asteptam ca partea respectiva sa fie taiata si aruncata, dar in blender a fost pus fructul intreg! Nu puteti avea incredere in alimentele preparate comercial, chiar daca este vorba despre un magazin de alimente naturiste sau despre un juice bar. Cel mai bine este sa cumparati un storcator, sa decojiti fructele si sa va faceti singuri sucul (suficient pentru o saptamana - congelati-l in recipiente goale din plastic, de jumatate de litru). Incercati ananas, pere, piersici, nectarine, pepene cantalup si grapefruit. Pentru a obtine o aroma mai puternica, adaugati putina lamaie proaspata fiecarui sortiment.

Sucurile din legume si fructe: cumparati un storcator de legume. Incepeti cu salata si alte verdeturi cu frunze mari. Verdeturile cu frunze mici nu pot fi spalate, in asa fel incat, sa se curete tot sprayul si dau, cu regularitate, rezultate pozitive la testarea pentru benzen! Daca nu puteti testa prezenta benzenului si nu stiti sigur daca verdeturile au fost sau nu stropite, spalati-le cu ana sterilizata. Spalati verdeturile si puneti-le intr-o punga din material plastic. Ozonati timp de 20 minute. Spalati-le din nou in apa cu un varf de cutit de bicarbonat de sodiu alimentar si o picatura de solutie Lugol pentru a distruge ouale de ascarizi. Beti jumatate de pahar de sue de legume si zarzavaturi in fiecare zi. Dupa ce v-ati obisnuit cu el, adaugati si alte legume pentru a dubla cantitatea. Folositi varza, castraveti, sfecla, dovlecei galbeni, dovleac, orice nu contine malonati, dar nu folositi niciodata legume, sau fructe cu parti moi! si cojiti tot ce se poate coji.
Adaugati plante aromatice si fructe pentru a-i spori savoarea.
Bauturile facute in casa. Daca va lipseste cafeaua sau cafeaua decofeinizata, incercati sabeti doar apa fierbinte cu frisca sau lamaie. Indulciti cu miere.


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• Celule cu defecte genetice
Celule cu defecte genetice Celule cu defecte genetice Se presupune ca zilnic apar in organismul uman circa milion de celule cu defecte genetice, in majoritatea lor neviabile, altele fiind distruse de sistemul imunoprotector. Cind insa se mentine un anumit numar de celule (un grup celular critic) capabile de proliferare
 
• Potentialul malign
Potentialul malign Potentialul malign Potentialul malign este comun tuturor eucariotelor si se dezlantuie cu atit mai agresiv, cu cit celulele sint mai aproape de stadiul nediferentierii. In acest sens, notam ca, de pilda, in urma transplantarii de tesut de broasca tinara la una batrina se constata aparitia de ma
 
• Aparitia celulei canceroase
Aparitia celulei canceroase Aparitia celulei canceroase Faptul ca celula canceroasa duce o viata anaeroba, primitiva, nu poseda structurile si functiile caracteristice tesutului normal de origine, creste autonom si anarhic nu inseamna reintoarcerea la stadii primitive embrionare. Corpurile vii sunt indisolubil legate de t
 
• Alimentatia anticancer
   Alimentatia anticancer   Alimentatia anticancer  Medicina oficiala accepta, in sfarsit, o realitate pe care naturismul o sustine de mult: alimentatia corecta poate sa impiedice aparitia tumorilor. Fructele, zarzavatul, leguminoasele, cerealele integrale si ierburile aromate contin substante active care pot p
 
• Formele clinice la cancerul bronhopulmonar
Formele clinice la cancerul bronhopulmonar 		Formele clinice la cancerul bronhopulmonar Forme clinice: se cunosc urmatoarele forme mai importante: forma apicala (sindromul Pancoast-Tobias), cu bombarea fosei superclaviculare, dureri insuportabile si semne neurologice;  forma hilara (centrala), periferica, pseudopneumonica, mediastina
 
Vezi toate stirile din categoria Ce stii despre cancer

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara