Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


 
faceti curatenie in casa

Pentru a curata casa, incepeti cu dormitorul. Scoateti afara tot ceea ce are un miros oarecare: lumanari, amestecurile de plante aromatice, sapunurile, adezivii, substantele pentru curatat, substantele chimice folosite pentru diverse reparatii, cariocile, coloniile, parfumurile si mai ales odorizantele care se pun in priza. Depozitati-le in garaj, nu in pivnita. Intrucat orice gaze se ridica in atmosfera, ele vor reintra in casa daca le depozitati in garajul de la parter sau in pivnita.

Curatati apoi bucataria. Scoateti de sub chiuveta si din debara toate cutiile si sticlele cu substante chimice si duceti-le in garaj. Pastrati doar boraxul, otetul alb distilat si sticlele cu borax concentrat si otet 50%, pe care le-ati preparat dumneavoastra. Puteti folosi, de asemenea, sapun de casa. Folositi-le in toate scopurile. Vezi Retete, pentru a afla cantitatile exacte pe care puteti sa le intrebuintati pentru masina de spalat vase, farfurii, ferestre, stergerea prafului. Indepartati toate cutiile si sticlele cu insecticid pentru gandaci si furnici, bulgarii de naftalina impotriva moliilor substantele pentru distrugerea insectelor si a soarecilor. Aceste substante nu trebuie utilizate nicaieri in casa dumneavoastra, ci trebuie aruncate. NU uitati sa verificati gurile de vizitare, mansarda, podul si debaralele si sa aruncati toate otravurile depozitate acolo. Pentru a cerui podeaua, aduceti ceara din garaj si apoi puneti-o la loc acolo. Pacientul bolnav de cancer nu trebuie sa se afle in casa atunci cand se face curat, sau cand se ceruiesc podelele.

Pentru a tine la distanta soarecii, verificati casa, de jur imprejur, si astupati gaurile si sparturile cu textura din fibre de otel-carbon. Folositi vechile curse de soareci. Pentru gandaci si alte insecte (cu exceptia furnicilor), presarati acid boric100 (nu borax) sub hartia de pe rafturi, in spatele chiuvetei, al aragazului, al frigiderului, sub covoare etc.

Folositi otet pe carpele de sters din bucatarie, pentru ca reziduul tine la distanta furnicile. Turnati otet de jur imprejurul casei, cate un litru la fiecare aproximativ 1,5 m, pentru a nu permite accesul furnicilor. Faceti acest lucru de mai multe ori pe an. Aveti grija sa tundeti gazonul si gardul viu de langa casa. De asemenea, puteti folosi un aparat electric pentru indepartarea insectelor daunatoare (vezi Surse). Duceti in garaj toate cutiile si recipientii cu diverse care se afla in baie. Inalbitorul cu clor se depoziteaza in garaj. Poate fi folosit doar de catre alta persoana si doar pentru a curata toaleta. Pastrati in baie numai sapunul cu borax, sapunul de casa si antisepticul - alcoolul din cereale. Hartia igienica si servetelele trebuie sa fie neparfumate si necolorate. Trebuie indepartate toate coloniile, aftershave-urile, orice produs care miroase. Membrii familiei dumneavoastra trebuie sa cumpere doar produse neparfumate si care nu trebuie sa contina alcool izopropilic. De asemenea, ar trebui sa fumeze afara, sa-si usuce parul cu uscatorul de par afara sau in garaj si sa foloseasca lacul de unghii si acetona fie afara, fie in garaj.

Nu dormiti intr-o camera lambrisata sau tapetata. Acestea elibereaza vapori ce contin arsenic si formaldehida. Fie indepartati tapetul sau lambriurile, fie mutati patul intr-o alta camera. Plecati de acasa in timpul acestor operatiuni. Daca sunt si alte camere lambrisate sau tapetate, inchideti usile si nu intrati in aceste camere. Folositi taurina si cisteina pentru a va ajuta organismul sa se recupereze dupa daunele produse de formaldehida.       

Nu tineti in casa elemente de mobilier care au burete. Daca le aveti de mai putin de un an, depozitati-le in garaj pana va insanatositi. Elibereaza formaldehida. Din acelasi motiv, spalati fiecare articol nou de imbracaminte. Si nu dormiti pe perne sau saltele umplute cu burete.
Opriti radiatoarele si acoperiti-le cu saci mari din plastic, de tipul celor pentru resturi menajere; vopsiti-le sau indepartati-le. Ele elibereaza azbest de la vechea vopsea.

Nu folositi apa calda pentru baut sau gatit de la boilerul electric, Contine tungsten. Nu beti apa tinuta in vase de ceramica smaltuita, ca acelea pe care le au unele a nitoare de apa (smaltul elibereaza elemente toxice, cum ar fi cadmiu). Nu cumparati apa de la magazinul de produse naturiste Si nici din vreun alt loc unde se distribute apa. Toate rezervoarele de apa, toate distilatoarele, toate pompele trebuie curatate, sterilizate si degresate periodic. Pentru aceste operatiuni se folosesc derivati de petrol care polueaza apa. Puteti face teste cu ajutorul unui Sincrometru. Ar fi interesant de aflat cine se ocupa de intretinerea depozitelor magazinului naturist de la care va aprovizionati si cu ce anume.

Schimbati toate tevile pentru apa, galvanizate sau din cupru, cu tevi din material plastic PVC. Toti pacientii bolnavi de cancer prezinta depozite de cupru. Daca sunteti deja anemic, aceasta este principala dumneavoastra prioritate. Cuprul impiedica utilizarea fierului de catre organism in scopul producerii hemoglobinei. Cuprul va epuizeaza rezervele de glutation si produce mutatii. Ar fi foarte intelept sa schimbati tevile din gospodarie mai inainte ca vreunul dintre membrii familiei dumneavostra sa se imbolnaveasca. Desi PVC-ul este o substanta toxica, in mod surprinzator, ea este eliminata din apa in trei saptamani!

Daca aveti un dispozitiv pentru dedurizarea apei, opriti imediat utilizarea lui si inlocuiti teava de metal a rezervorului de dedurizare de pe partea utilizatorului. Sarurile pentru dedurizare sunt contaminate cu strontiu si cromati; de asemenea, contin mult aluminiu. Sarurile corodeaza tevile, astfel ca acestea incep sa elibereze cadmiu in apa. Dupa ce treceti la tevile din material plastic, va ramane atat de putin fier si apa va fi atat de putin dura, incat s-ar putea sa nici nu mai aveti nevoie de dedurizare. Daca apa provine dintr-o fantana, trebuie sa aveti in vedere schimbarea tevii de aductie cu una din material plastic, pentru a scapa de fier. Cand fantana este descoperita, testati pompa la PCB-uri. Solicitati Departamentul de Sanatate pentru efectuarea testarii. Daca dupa toate acestea aveti, totusi, nevoie de dedurizare, interesati-va in legatura cu noile sortimente de agenti magnetici pentru dedurizare (desi acestia lucreaza bine numai daca sunt utilizati la conductele din material plastic).

O alta optiune ar fi sa acoperiti interiorul tevilor de cupru cu rasini epoxidice. Acestea se intaresc intr-o singura zi. La testarea cu Sincrometrul nu au aparut in leucocite. Metalul provenit de la tevile de apa nu poate fi eliminat prin filtrare sau distilare. Filtrele sunt proiectate sa elimine doar cantitatile de metal din instalatiile orasenesti. Coroziunea suprasolicita filtrul. Un filtru nou poate functiona bine doar in primele 5 zile! Mai mult, filtrele pot adauga substante toxice in apa daca nu sunt fabricate integral din carbon. Apa rezultata dupa osmoza inversa contine iterbiu si tuliu!

Cel mai curat agent de incalzire este cel electric. Daca este posibil, rezumati-va exclusiv la utilizarea electricitatii. Daca sunteti obligati sa ramaneti la incalzirea pe gaz, solicitati un mecanic de intretinere sa va verifice hornul si cautati posibile scurgeri de gaz inaintea inceperii sezonului rece. Nu solicitati compania de gaze, desi serviciul este gratuit. Firmelor de gaze le scapa 4 din 5 defectiuni! Departamentul de Sanatate nu rateaza niciuna; chemati-l pe acesta!

Nu va opriti fiindca deja va simtiti mai bine. Boala poate reveni. Efectuati complet fiecare dintre operatiunile de curatare, pentru a va simti in siguranta atat in privinta urmatorului control medical, cat si in privinta viitorului dumneavoastra.  Puteti termina cea mai mare parte a acestor operatiuni de curatenie intr-o singura zi. Faceti tot ce puteti. Treburile cele mai dificile va pot lua o saptamana. Aceasta este insa o saptamana de timp pierdut daca sunteti programat pentru biopsie.     

Sa presupunem ca nu aveti pe nimeni care vrea sa va faca curat in casa, in pivnita, in garaj sau care sa va gazduiasca animalele timp de o luna, pana le gasiti un nou camin. Nu ezitati niciun minut daca sunteti invitat la un prieten sau la o ruda care vrea sa-si curete casa pentru dumneavoastra si sa va duca la stomatolog. Amintiti-va ca propria casa este locul cel mai toxic . Daca nu primiti nici o invitatie, duceti-va in vacanta sau inchiriati o camera de motel nelambrisata si care nu este expusa gazelor toxice (aduceti-va sapunul, cearsafurile si fetele de perna personale si cereti sa nu vi se faca curat in camera si nici sa nu se dea cu spray). Daca aveti rulota, nu uitati sa faceti curat mai intai. Trebuie sa scoateti lambriurile si spuma din ea. Trebuie verificate sau inchise tevile pentru gaze. Simplul fapt de a va afla in aer liber este cel mai sanatos lucru pentru dumneavoastra. Este ideala o plaja insorita, cu locuri umbroase, unde sa va puteti odihni toata ziua. Nu uitati ca nu trebuie sa folositi produse cosmetice pentru plaja; preparati-le in casa sau pur si simplu purtati o palarie.


 


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• Celule cu defecte genetice
Celule cu defecte genetice Celule cu defecte genetice Se presupune ca zilnic apar in organismul uman circa milion de celule cu defecte genetice, in majoritatea lor neviabile, altele fiind distruse de sistemul imunoprotector. Cind insa se mentine un anumit numar de celule (un grup celular critic) capabile de proliferare
 
• Potentialul malign
Potentialul malign Potentialul malign Potentialul malign este comun tuturor eucariotelor si se dezlantuie cu atit mai agresiv, cu cit celulele sint mai aproape de stadiul nediferentierii. In acest sens, notam ca, de pilda, in urma transplantarii de tesut de broasca tinara la una batrina se constata aparitia de ma
 
• Aparitia celulei canceroase
Aparitia celulei canceroase Aparitia celulei canceroase Faptul ca celula canceroasa duce o viata anaeroba, primitiva, nu poseda structurile si functiile caracteristice tesutului normal de origine, creste autonom si anarhic nu inseamna reintoarcerea la stadii primitive embrionare. Corpurile vii sunt indisolubil legate de t
 
• Alimentatia anticancer
   Alimentatia anticancer   Alimentatia anticancer  Medicina oficiala accepta, in sfarsit, o realitate pe care naturismul o sustine de mult: alimentatia corecta poate sa impiedice aparitia tumorilor. Fructele, zarzavatul, leguminoasele, cerealele integrale si ierburile aromate contin substante active care pot p
 
• Formele clinice la cancerul bronhopulmonar
Formele clinice la cancerul bronhopulmonar 		Formele clinice la cancerul bronhopulmonar Forme clinice: se cunosc urmatoarele forme mai importante: forma apicala (sindromul Pancoast-Tobias), cu bombarea fosei superclaviculare, dureri insuportabile si semne neurologice;  forma hilara (centrala), periferica, pseudopneumonica, mediastina
 
Vezi toate stirile din categoria Ce stii despre cancer

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara