Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


 
Argintul coloidal

Articol de stiri scris de Marv in Robey:  Un tratament sigur si simplu pentru Sida 

The Herald din Provi Utah a publicat la data de 2 februarie 1992, la pag ina D1, un articol in care un membru al personalului administrativ al Universitatii Brigham Young, pe numele sau Daryl Tichy, a experimentat cu succes Argintul coloidal in tratamentul SIDA, negilor si virusului parvo, pe un ca ine.  Tichy a declarat ca a testat materialul [Argintul coloidal] in doua laboratoare diferite; rezultatele  indicau ca solutia a distrus o varietate de patogeni, pr intre care si virusul HIV.  Tichy declara atunci Nu am nici un dubiu.  Acesta a declarat ca nu a putut obt ine fonduri pentru a-si cont inua cercetarile. 

Nu este de mirare, luandin considerare ce ne-au spus si alti cercetatori.  Exista multe dovezi care v in in sprij inul concluziei lui Tichy.  Numeroasele dovezi  indica faptul ca Argintul coloidal distruge toate tipurile de virusuri,  inclusiv virusul SIDA siimbunatateste semnificativ sistemul imunitar in general.  Argintul coloidal sprij ina celulele T in luptaimpotriva organismelor straine din sange.  Acesta formeaza practic un al doilea sistem imunitar, protejand si aparand de fapt celulele T, indepl in indin acelasi timp si sarcinile lor.  Oameni de stiinta ca Dr. Gary Smith si altii au sugerat ca ionii de argint sunt esentiali pentru sistemul imunitar. 

In Use of Colloids  in Health and Disease [Utilizarea coloizilor in sanatate si boala], Dr. Henry Crooks, autorul spune ca Argintul coloidal este un anti-viral puternic.  in testele de laborator a descoperit ca toti fungii, virusurile, bacteriile, streptococii, stafilococii si alte organisme patogene sunt distruse in trei sau patru m inute.  De fapt, nu exista niciun microb cunoscut care sa nu fie distrus de Argintul coloidal in sase m inute sau mai put in, intr-o concentratie m inuscula de c inci la un milion.  Dr. Crooks declara ca nu exista niciun fel de efecte secundare grave rezultate din concentratii mari.  Cercetatorul Dr. Gary Smith raporteaza ca a observat o corelatie intre nivelurile scazute de arg int, boala si deficienta imunitara.  Acesta a descoperit ca persoanele care au un nivel scazut de argint au tendinta de a seimbolnavi frecvent si sufera de nenumarate raceli, gripe, febra si alte afectiuni.  Cercetarile Dr. Garz Smith par sa sprijine credinta ca Argintul coloidal este un agent de vindecare complet natural. 

HIV si SIDA sunt boli cu doua fete.  Mai  intai apare virusul HIV, care ataca sistemul imunitar.  in al doilea rand, apar efectele externe majore, conditii rezultatele din sistemul imunitar slabit.  Rezultatele cercetarilor  indica faptul ca Argintul coloidal este o sabie cu doua taisuri.  Ataca virusul HIV direct si eficient, apoi formeaza practic propriul sistem imunitar pentru evita diversele probleme de sanatate, carora sistemul imunitar nu le-a putut face fata. 

Parazitii sunt recunoscuti din ce in ce mai mult drept cauza a sanatatii subrezite.  Dr. Hulda Clark, N.D., autoare a The Cure for All Cancers [Remediul pentru toate tipurile de cancer] si The Cure for HIV and AIDS [Remediul pentru HIV si SIDA], declara ca nici cancerul si nici HIV nu pot exista fara paraziti si, ca daca elim inam parazitii, boala va disparea. Health Consciousness [Consti inta bolii], vol. 15, nr. 4 prevede:  Parazitii sunt de asemenea distrusi [cu Argintul coloidal], pentru ca in ciclul lor reproducator au etapa de ou, care este unicelular si distrus din aceasta cauza in sase m inute sau mai put in.  Pentru ca exista multe tipuri de paraziti, acest lucru poate fi neconcludent.  Totusi, testele au aratat ca larvele de tantari sunt distruse eficient de Argintul coloidal.  Trebuie am intit ca pentru a scapa de paraziti pr in distrugerea oualor sau larvelor  inseamna sa cont inuam tratamentul pana cand mor si adultii, probabil de batranete.  Sunt necesare cercetari amanuntite,  insa, daca SIDA sau cancerul si alte afectiuni pot fi tratate eficient cu Argintul coloidal, atunci efectele asupra parazitilor reprez inta un beneficiu gratuit. 

Pentru ca SIDA este rezultatul unui sistem imunitar efectiv distrus, ar fi surpr inzator de aflat ca Argintul coloidal nu a avut efecte dramatice asupra SIDA.  SIDA nu este o boala virala si antibioticele au rareori efecte asupra oricarui virus, insa ionul de argint coloidal este deosebit de eficient.  Dovezile sust in cu tarie teoria conform careia Argintul coloidal este deosebit de eficientimpotriva oricarei tulp ini de virusuri, v indecand chiar si o raceala banala, adm inistrandu-se o s ingura doza.  in timp ce unele medicamente de pe piata  inhiba anumite simptome ale racelii, se spune ca Argintul coloidal ucide virusul care determ ina persistenta acesteia.  SIDA, ca toate celelalte  infectii virale, nu este afectata de antibiotice, care ucid numai cateva tulp ini ale bacteriilor si nu sunt deloc eficienteimpotriva virusului, micozelor sau fungilor.  insa, cercetatorii ne spun ca Argintul coloidal este deosebit de eficient contra tuturor. 

O problema grava tipica SIDA, esteimbatranirea rapida. imbatranirea este considerata a fi cauza incet inirii capacitatii organismului de a  inlocui suficient de repede celulele uzate.   Aceasta incet inire incepe din timpul maturitatii si se cont inua pana la batranete.  in „Report: Colloidal Silver, Health Consciousness [Raport: Argintul coloidal, Consti inta sanatatii, vol. 15, nr. 4, se precizeaza ca "Argintul ajuta dezvoltarea fatului, sanatatii, usureaza nasterea si recuperarea." Daca Argintul coloidal sprij ina atat de evident cresterea fatului, va reduce procesul deimbatranire?  Din cercetarile Dr. Becker, s-ar parea ca Argintul coloidal va produce celulele dediferentiate necesare pentru a preveni aceasta incet inire a inlocuirii celulelor.  Este probabil ca sistemul imunitar slabit sa fie  incapabil sa produca celulele nediferentiate necesare pentru a reconstrui celulele uzate.  Argintul coloidal a produs celulele necesare pentru a face posibil acest lucru.  Toate acestea sunt descoperite si redescoperite in aceeasi perioada in care bacteriile dezvolta imunitate la antibioticele moderne. 

Mai mult, imunitatea la antibiotice pare sa se dezvolte peste tot in lume, chiar si in zonele izolate.  Medicii sunt alarmati.  Ne poate salva Argintul?  Multe dintre autoritati par sa creada acest lucru! 

ARGINTUL COLOIDAL VERSUS BACTERIILE SI VIRUSURILE 

Toate organismele unicelulare, denumite bacterii folosesc o enzima de tip comun, sau un plaman chimic pentru metabolismul lor pe baza de oxigen, prezenta Argintului coloidal mutileaza enzima, cauzand sufocarea organismului.  Toate bacteriile sunt astfel distruse  intr-un  interval de timp de 6 m inute, fara a avea efecte secundare asupra celulelor din tesuturile inconjuratoare. Dr. Becker precizeaza de asemenea in cartea sa:  Argintul pozitiv omoara toate tipurile de bacterii. Este captivant, pentru ca niciun alt antibiotic s ingular nu functioneazaimpotriva tuturor tipurilor de bacterii.  Argintul pozitiv, totusi, ofera cateva avantaje fata de formele precedente.  Nu exista alti ioni in afara de arg int, pentru aimpovara tesuturile. Actioneaza impotriva tuturor tipurilor de bacterii si virusi, distrugand chiar si tulp inile rezistente la antibiotice si toate  infectiile fungice.  

Pentru a luptaimpotriva  infectiilor fungice, trebuie sa intelegem mai intai dezvoltarea fungilor.  Un fung reprez inta o serie de celule cu tuburi mici din materialul din care este compus celula, ce se int inde intre peretii celulei. 

Fie ca este liniar in faza de dezvoltare si ext indere, fie, alternativ mai mult ca o tesatura in faza de reproducere, un fung va prezenta permanent caracteristica unei bacterii unicelulare, acel tip special de plaman chimic care este aproape complet si permanent distrus de prezenta Argintului coloidal in corp, deoarece Argintul sufoca organismul. 

MODALITATEA DE ACTIONARE IMPOTRIVA VIRUSILOR 

Un s ingur virus va  invada o celula vie din tesutul organismului.  Apoi, patogenul  insidios va acapara nucleul celulei si va modifica mecanismul de producere si reproducere, pentru a inmulti virusul in locul enzimei, hormonului sau altor substante chimice produse in mod normal de organism pentru sine, cu ajutorul respectivei celule. 

Ulterior, noul virus produs va fi eliberat de acea celula in fluxul sangvin.  Totusi, se produce un alt lucru  interesant.  Pe masura ce virusul afecteaza celula pentru a-si indeplini propriul scop, o parte din raspunsul celulei vii este ca se transforma intr-o forma a mai primitiva a structurii si chimiei celulare.  Enzima care metabolizeaza oxigenul, sau plamanul chimic din peretele celulei, se  inverseaza de asemenea. 

Aceasta forma mai primitiva a enzimei este vulnerabila la efectele argintului coloidal.  Efectul de catalizator al argintului coloidal, care se afla doar in imediata apropiere a enzimei acestei celule, determina  incapacitarea permanenta a enzimei.  Nu poate functiona pentru a aduce oxigen in celula si virusul care produce celula moare prin sufocare. 

 ARGINTUL COLOIDAL SI HIV

HIV este cauzat de un anumit tip de virus.  Acest virus ataca si  invadeaza o celula cu un singur tesut si preia functionarea mecanismului de reproducere a celulei. O parte din raspunsul celulelor la acest atac viral este transformarea intr-o enzima diferita, primitiva, unicelulara sau intr-un plaman chimic, de tipul celor  incapacitate de prezenta argintului coloidal. Celula se sufoca apoi si moare si, pentru ca nu mai este utila organismului, este eliminata. 

Argintul coloidal a ucis celula mutant si virusul.  Argintul Coloidal omoara TOATE virusurile, mutatiile ulterioare si ucide in numai cateva minute celula invadata de virusul HIV. In calitate de catalizator, argintul coloidal nu este afectat de reactie si continua sa ucida toti patogenii unicelulari aflati in prezenta acestuia. 

 ARGINTUL COLOIDAL CA SUBSTANTA PREVENTIVA 

Ca agent preventiv, argintul coloidal nu are rival.  O cantitate suficienta de argint coloidal, administrata zilnic exclude  infectiile, virusurile, bolile, izbucnirea epidemiei si toxicitatea arsurilor grave. Ingerarea zilnica de argint coloidal este similara unui al doilea sistem imunitar.  Usureaza sarcina sistemului imunitar al organismului si omoara eficient miile de virusuri si bacterii prezente in organism. 

In plus, reduce toxicitatea datorita activitatii medii a virusurilor si bacteriilor, produse in mod natural in corp. Totusi, testele au aratat ca, datorita absorbtiei mari de argint in  intest inul subtire bacteriile prietenoase din  intest inul gros nu sunt afectate 

Acest al doilea sistem imunitar actioneaza in paralel si in mod  independent fata de prima l inie de aparare a organismului, un avantaj major in evitarea izbucnirii gripei sau altor germeni, plagi sau epidemii.  Luand argint coloidal in doza potrivita, inseamna a avea parte de o protectie  inegalabilaimpotriva toxicitatii arsurilor grave. 

Cazurile de arsuri grave, cum ar fi cele rezultate in urma  incendiilor din case sau accidentelor de mas ina, au un procent mai mare al ratei de supravietuire decat in cazul celor care nu iau argint coloidal ina inte de o astfel de catastrofa.  De multe ori, persoanele care supravietuiesc acestor rani groaznice, mor ulterior datorita complicatiilor care apar la cateva zile sau chiar saptamani dupa accidentare. 

Acest lucru se datoreaza faptului ca sistemul organismului este supraincarcat si nu poate face fata.  S-a dovedit ca argintul coloidal este extrem de eficient in asistarea sistemului imunitar al organismului in caz de  incendiu sau accident. 

Facand referire la puterea de vindecare a argintului coloidal, un chirurg american, Dr. William Stewart Halstedwrote, scria in 1913 dupa o referinta la vechea practica de a lega sarma din argint pur pe si in jurul ranilor: Nu cunosc nimic care sa ii ia  locul, nici nu am cunoscut pe nimeni care sa renunte la el, dupa ce s-a familiarizat indeaproape cu tehnica utilizarii acestuia.  E posibil sa fi zgariat doar suprafata povestii stralucirii medicale a argintului.  Este deja un  instrument uimitor, pentru ca stimuleaza celulele ce formeaza oasele, vindeca cele mai incapatanate  infectii si stimuleaza vindecarea tesutului epitelial. 

UTILIZARI DETERM INATE PENTRU ARGINTUL COLOIDAL. Mai jos este prezentata o lista a bolilor ce vor fi eficient tratate cu argint coloidal.  Aceasta este o lista partiala, pentru ca de fapt in total sunt peste 650.  Acneea- SIDA –alergii – apendicita –artrita – micoza piciorului –  infectiile vezicii – paraziti sangvini- otravirea sangeului- furuncului- arsuri – cancer- candida – oboseala cronica – colita – conjunctivita – cistita – matreata – dermatita – diabet – difterie - eczema - gastroenterita- gonoree - pol inoza - hepatita - herpes - impetigo -  indigestie - cheratita - lepra - leucemie - malarie – men ingita – neurastenie –  infectie parazitara – pneumonie –  infectia prostatei – prurit anipsoriasis – reumatism – r inita – dermatomicoza - scarlat ina - conditii septice - seboree - septicemie - zona zoster - stafilococi si streptococi - ulcere - virusuri - negi –  infectii cu fungi, etc. 

Cele de mai sus pot fi o insiruire impresionanta de virusuri si boli urate, insa sunt numai cateva dintr-un grup mult mai mare.  Argintul coloidal poate fi de asemenea aplicat direct pe rani deschise si locurile  inflamate pentru a elim ina  infectia.  Nu inteapa, nu arde si nu ustura.  Alte antiseptice inteapa atunci cand sunt aplicate pe rana pentru ca ucid peretele inconjurator de celule in timp ce incearca sa distruga germenii.  Argintul coloidal nu va afecta celulele sau tesutul inconjurator.  Dupa spalarea teme inica a suprafetei, Argintul coloidal poate fi adm inistrat ca unica medicatie sau, intr-o anumita cantitate zilnica, afectiunea disparand.  Pe ranile deschise, Argintul coloidal poate fi utilizat ca unica medicatie sau in comb inatie cu alte medicamente.  Presarati Argintul coloidal peste zona afectata si bandajati.  Aceasta utilizare este eficienta si pentru indepartarea negilor.

ADMINISTRARE  INTERNA A ARGINTULUI COLOIDAL

Digestie optima

Puneti 5ml de argint coloidal, sau in functie de prescriptie, intr-o bautura care va insoteste masa.  Pe masura ce mancarea se digera, prezenta Argintului coloidal vaimpiedica putrefactia acesteia in tractul digestiv, in timp ce omoara toti germenii  ingerati odata cu mancarea.  Aceasta metoda nu va avea drept rezultat flatulenta. 

 infectii parazitare

Prin  ingerarea cantitatilor corecte de argint coloidal se evita aparitia bolilor de tip parazitar, cauzate de viermi mici, ca parazitii, ce se pot ascunde in diferite organe.  in toate cazurile, acesti paraziti se reproduc pr in depunerea de oua. 

Ouale au aceleasi caracteristici ca enzimele ce metabolizeaza oxigenul, din cazul bacteriilor unicelulare.  Ouale nu pot ecloza in prezenta Argintului coloidal si sunt distruse si eliminate ulterior de sistemul imunitar. 

Urdinare

Un numar de boli cum ar fi holera, parvovirusul can in si alte boli in cazul carora patogenul se afla in  intest inul gros, sunt de regula fatale, in cele mai multe cazuri datorita deshidratarii rezultate din diareea si varsaturile prelungite si severe.  Patogenul care cauzeaza problema este activ in  intest inul gros, s ingurul loc unde Argintul coloidal nu va ajunge, daca este adm inistrat in doze normale. 

Totusi, daca se beau patru uncii de argint coloidal cu trei sau patru pahare mari de apa pe stomacul gol, Argintul coloidal va patrunde in tractul  intest inului gros si va rezolva rapid problema.  Holera a fost v indecata in acest mod. 

Criza de vindecare

Aceasta este o afectiune in cadrul careia Argintul coloidal omoara patogenii extrem de rapid.  Cele c inci sisteme elim inatorii ale organismului (rinichi, ficat, piele, colonul si plamanii) sunt temporar supraincarcate.  Acest lucru este real in special la inv ingerea HIV cu argint coloidal.  Persoana se poate simti letargica si ametita datorita actiunii rapide.  Cont inuati adm inistrarea, insa beti pana la patru litrii de apa pe zi,impreuna cu pana la 6 grame de vitam ina C. 

 INTELEGEREA STARII COLOIDALE

Cele mai multe carti de chimie au un capitol despre starea coloidala, ca si cand ar fi un caz special.  De fapt, starea coloidala este singura stare in care se afla toate lucrurile vii.  In apa, elementele chimice ale vietii apar intr-un flux de jumatati, sau perechi electrice diferite aflate permanent in miscare si transformand aceste jumatati moleculare in reactii chimice complete, ce reprezinta procesul de crestere si reparare.  In acest flux, fluidele organismului sunt patogenii germeni, ale caror perechi moleculare  interactioneaza cu cele ale organismului, pe masura ce se lupta sa supravietuiasca. 

Acestia sunt toti paraziti si ataca si mananca celulele organismului gazdei, deversand reziduurile in tesuturile inconjuratoare si fluxul sangvin. Cand se afla in fluxul de fluide, un ion incarcat electric sau o micro-particula de argint coloidal, selecteaza din celulele tesutului numai pe cele a caror boala creeaza agenti patogeni si ii sufoca catalitic, prin simpla lor prezenta, apoi, neafectat, porneste mai departe sa repede din nou procesul. 

Starea cristalina reprezinta conditia in care se afla lucrurile uscate, moarte.  Cele mai multe medicamente se afla in stare cristalina.  Organismul trebuie sa le transforme in stare coloidala ina inte de utilizare.  In timp, organismul este supus la o cheltuiala de energie si eficienta.  in timpul procesului, exista elementele moleculare ramase, care incarca organismul cu necesitatea de a le elim ina.  Nu si in cazul Argintului coloidal.  Cateva decenii de utilizare clinica a Argintului s-au dovedit utile in tratarea arsurilor si  infectiilor oculare, ale urechilor, nasului, gatului,  infectiilor vaginale, rectale si urinare.  Argintul a fost prescris in medicina ca un adjuvant al creierului, dereglarilor de reproduce in cazul femeilor si pentru sistemul circulator.  A fost folosit ca remediu pentru dezechilibrele mentale, somnambulism si anorexie nervoasa.  Articol de stiri scris de Marv in Robey: 

Un tratament sigur si simplu pentru Sida 

The Herald din Provi Utah a publicat la data de 2 februarie 1992, la pagina D1, un articol, prin care un membru al personalului administrativ al Universitatii Brigham Young, pe numele sau Daryl Tichy, a experimentat cu succes Argintul coloidal in tratamentul SIDA, negilor si virusului parvo, pe un caine.  Tichy a declarat ca a testat materialul [Argintul coloidal] in doua laboratoare diferite; rezultatele  indicau ca solutia a distrus o varietate de patogeni, pr intre care si virusul HIV.  Tichy declara atunci Nu am nici un dubiu.  Acesta a declarat ca nu a putut obt ine fonduri pentru a-si cont inua cercetarile.  Nu este de mirare, luandin considerare ce ne-au spus si alti cercetatori.  Exista multe dovezi care v in in sprij inul concluziei lui Tichy.  Numeroasele dovezi  indica faptul ca Argintul coloidal distruge toate tipurile de virusuri,  inclusiv virusul SIDA siimbunatateste semnificativ sistemul imunitar in general.  Argintul coloidal sprijina celulele T in luptaimpotriva organismelor stra ine din sange.  Acesta formeaza practic un al doilea sistem imunitar, protejand si aparand de fapt celulele T, indeplin indin acelasi timp si sarc inile lor.  Oameni de sti inta ca Dr. Gary Smith si altii au sugerat ca ionii de argint sunt esentiali pentru sistemul imunitar. 

In Use of Colloids  in Health and Disease [Utilizarea coloizilor in sanatate si boala], Dr. Henry Crooks, autorul spune ca Argintul coloidal este un anti-viral puternic.  in testele de laborator a descoperit ca toti fungii, virusurile, bacteriile, streptococii, stafilococii si alte organisme patogene sunt distruse in trei sau patru minute.  De fapt, nu exista niciun microb cunoscut care sa nu fie distrus de Argintul coloidal in sase minute sau mai putin, intr-o concentratie minuscula de cinci la un milion.  Dr. Crooks declara ca nu exista niciun fel de efecte secundare grave rezultate din concentratii mari.  Cercetatorul Dr. Gary Smith raporteaza ca a observat o corelatie intre nivelurile scazute de argint, boala si deficienta imunitara.  Acesta a descoperit ca persoanele care au un nivel scazut de argint au tendinta de a se imbolnavi frecvent si sufera de nenumarate raceli, gripe, febra si alte afectiuni.  Cercetarile Dr. Garz Smith par sa sprijine credinta ca Argintul coloidal este un agent de vindecare complet natural. 

HIV si SIDA sunt boli cu doua fete.  Mai intai apare virusul HIV, care ataca sistemul imunitar.  in al doilea rand, apar efectele externe majore, conditii rezultatele din sistemul imunitar slabit.  Rezultatele cercetarilor  indica faptul ca Argintul coloidal este o sabie cu doua taisuri.  Ataca virusul HIV direct si eficient, apoi formeaza practic propriul sistem imunitar pentru evita diversele probleme de sanatate, carora sistemul imunitar nu le-a putut face fata. 

Parazitii sunt recunoscuti din ce in ce mai mult drept cauza a sanatatii subrezite.  Dr. Hulda Clark, N.D., autoare a The Cure for All Cancers [Remediul pentru toate tipurile de cancer] si The Cure for HIV and AIDS [Remediul pentru HIV si SIDA], declara ca nici cancerul si nici HIV nu pot exista fara paraziti si, ca daca elim inam parazitii, boala va disparea. Health Consciousness [Consti inta bolii], vol. 15, nr. 4 prevede:  Parazitii sunt de asemenea distrusi [cu Argintul coloidal], pentru ca in ciclul lor reproducator au etapa de ou, care este unicelular si distrus din aceasta cauza in sase m inute sau mai put in.  Pentru ca exista multe tipuri de paraziti, acest lucru poate fi neconcludent.  Totusi, testele au aratat ca larvele de tantari sunt distruse eficient de Argintul coloidal.  Trebuie am intit ca pentru a scapa de paraziti pr in distrugerea oualor sau larvelor inseamna sa cont inuam tratamentul pana cand mor si adultii, probabil de batranete.  Sunt necesare cercetari amanuntite.  insa, daca SIDA sau cancerul si alte afectiuni pot fi tratate eficient cu Argintul coloidal, atunci efectele asupra parazitilor reprez inta un beneficiu gratuit. 

Pentru ca SIDA este rezultatul unui sistem imunitar efectiv distrus, ar fi surpr inzator de aflat ca Argintul coloidal nu a avut efecte dramatice asupra SIDA.  SIDA nu este o boala virala si antibioticele au rareori efecte asupra oricarui virus, insa ionul de argint coloidal este deosebit de eficient.  Dovezile sust in cu tarie teoria conform careia Argintul coloidal este deosebit de eficientimpotriva oricarei tulp ini de virusuri, v indecand chiar si o raceala banala, adm inistrandu-se o s ingura doza.  in timp ce unele medicamente de pe piata  inhiba anumite simptome ale racelii, se spune ca Argintul coloidal ucide virusul care determ ina persistenta acesteia.  SIDA, ca toate celelalte  infectii virale, nu este afectata de antibiotice, care ucid numai cateva tulp ini ale bacteriilor si nu sunt deloc eficienteimpotriva virusului, micozelor sau fungilor.  insa, cercetatorii ne spun ca Argintul coloidal este deosebit de eficient contra tuturor. 

O problema grava tipica SIDA, esteimbatranirea rapida. imbatranirea este considerata a fi cauza incet inirii capacitatii organismului de a inlocui suficient de repede celulele uzate.   Aceasta incet inire incepe din timpul maturitatii si se cont inua pana la batranete.  in „Report: Colloidal Silver, Health Consciousness [Raport: Argintul coloidal, Consti inta sanatatii, vol. 15, nr. 4, se precizeaza ca Argintul ajuta dezvoltarea fatului, sanatatii, usureaza nasterea si recuperarea. Daca Argintul coloidal sprij ina atat de evident cresterea fatului, va reduce procesul deimbatranire?  Din cercetarile Dr. Becker, s-ar parea ca Argintul coloidal va produce celulele dediferentiate necesare pentru a preveni aceasta incet inire a inlocuirii celulelor.  Este probabil ca sistemul imunitar slabit sa fie  incapabil sa produca celulele nediferentiate necesare pentru a reconstrui celulele uzate.  Argintul coloidal a produs celulele necesare pentru a face posibil acest lucru. 

Toate acestea sunt descoperite si redescoperite in aceeasi perioada in care bacteriile dezvolta imunitate la antibioticele moderne.  Mai mult, imunitatea la antibiotice pare sa se dezvolte peste tot in lume, chiar si in zonele izolate.  Medicii sunt alarmati.  Ne poate salva Argintul?  Multe dintre autoritati par sa creada acest lucru! 

Site-ul de mai jos cont ine  informatii si articole similare despre Argintul coloidal si HIV.


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• Carnea si derivatele din carne
Carnea si derivatele din carne Carnea si derivatele din carne Carnea si derivatele din carne sunt alimente excelente care, provin de la mamifere, pasari sau pesti. Reprezinta o sursa importanta de proteine cu valoare biologica mare, de lipide, glicogen, saruri minerale si vitamine. Este deci un aliment indispensabil. Superio
 
• Oul
Oul Oul Oul este un aliment deosebit de valoros pentru alimentatie, datorita bogatiei sale in factori nutritivi indispensabili. In dietetica este de nepretuit. De aici s-a ajuns la denumirea lui de aliment medicament. Contine proteine de mare valoare biologica, grasimi concentrate in galbenus, vita
 
• Laptele si produsele lactate
Laptele si produsele lactate Laptele si produsele lactate Laptele este un alimente complet, echilibrat, cu valoare biologica ridicata, necesar copilului, adolescentului, favorizand cresterea, osificatia, dentitia etc. Contine in proportii optime minerale, enzime, vitamine, proteine, grasimi si giucide. Gustul dulce este im
 
• Grasimile
Grasimile Grasimile Grasimile, au un mare aport energetic (un gram egal 9,3 calorii), avand o indicatie speciala pentru muncitorii care presteaza activitati grele la temperaturi scazute. Un volum mic de lipide, elibereaza o cantitate mare de energie. Exista dupa cum s-au mai spus grasimi animale (de obic
 
• Cerealele
Cerealele Cerealele Cerealele, sunt larg utilizate, intr-un volum mic contin cantitati importante de substante nutritive, (proteine, giucide, saruri minerale si vitamine), lipide aproape deloc. Reprezinta cam 50% din valoarea calorica a ratiei zilnice. Cea mai folosita este faina de grau obtinuta prin ma
 
Vezi toate stirile din categoria Despre Nutritie

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara