Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Zeolitul si metalele grele

 
Zeolitul si metalele grele

   Care sunt consecintele unei intoxicatii cu metale grele?

 Printre afectiunile dezvoltate de intoxicatiile cu metale grele se numara: tulburari psihice, depresie, halucinatii si delir, pierderea echilibrului in cazul intoxicatiei cu mercur, iritabilitate, comportament agresiv, suicidar, dificultati de somn, oboseala cronica, slabiciune, stare de rau inexplicabila, scaderea rapida in greutate, pierderea poftei de mancare, pierderea auzului, sensibilitate la lumina  si senzatii tactile diminuate in cazul intoxicatiei cu arsenic etc.

In fiecare zi apare o alta stire despre toxinele existente in mediul inconjurator si despre expunerea noastra la acestea. Jucariile pentru copii sunt toxice din cauza prezentei plumbului, biberoanele sunt nocive ca urmare a toxinelor ce se scurg in lapte din materia prima folosita; oamenii care traiesc o viata sanatoasa si au fost testati, au descoperit ca detin un numar incredibil de toxine in fluxul lor sanguin. Un studiu recent a aratat ca foarte multi oameni prezinta  inca niveluri de DDT in sange, o substanta care a fost interzisa cu multi ani in urma.

Un alt studiu efectuat pe copiii nou-nascuti a demonstrat existenta a aproximativ 300 de substante chimice in sangele din cordonul ombilical! Cordonul ombilical reprezinta viata unui copil, prin intermediul acestuia se aduce hrana de la mama si totodata se elimina deseurile. Lichidul amniotic scalda embrionul in cresterea sa, iar cordonul ombilical aduce oxigen embrionului si totodata nutrienti precum si o gama uimitoare de substante toxice industriale, potrivit unui recent studiu intitulat,  Poluarea la nou-nascuti.

Din cele aproximativ 300 de substante detectate in sangele din cordonul ombilical, 180 cauzeaza cancer, iar 217 sunt toxice atat pentru creier cat si pentru sistemul nervos si cauzeaza  defecte la nasterea fatului.

Concluzionand, putem afirma ca toti oamenii de la mic la mare au nevoie de suplimente pe baza de zeolit pentru eliminarea metalelor grele si a toxinelor prezente in organism. Cel putin o cura de Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ pe an este necesara pentru a preveni aparitia unor boli grave determinate de prezenta toxinelor si metalelor grele in sange.

Societatea se gaseste  intr-o perioada de curenti convergenti: apar noi date stiintifice cu privire la impactul produselor chimice sintetice asupra sanatatii umane si a dezvoltarii; ratele de boli cronice si dizabilitati par a fi in crestere; reglementarea si gestionarea substantelor chimice periculoase nu a reusit sa protejeze in mod adecvat sanatatea publica; creste neincrederea publicului in ceea ce priveste alimentele gasite pe rafturile magazinelor. Cele mai multe produse existente in comert, sunt adevarate otravuri pentru organismul nostru. Substantele ingerate pot cauza tulburari de fertilitate, avorturi spontane, probleme de prostata si testiculare, defecte la nastere, anumite tipuri de cancer, slabirea sistemului imunitar. Curele pe baza de Zeolit lichid imbogatit cu DHQ ne ajuta sa eliminam o mare parte din aceste substante pe care independent de vointa noastra le acumulam zi de zi in organism.  

ZEOLIT MARTURII

Timp de 13 ani, m-am luptat cu oboseala cronica, efectele acesteia fiind atat de severe incat chiar si dupa somn, ma simteam tot epuizat. Iar daca trebuia sa merg la o  plimbare de 30 – 60 minute intr-o zi, mi-as fi organizat intreaga zi in jurul acestui eveniment. Pentru mine, o repercusiune secundara a acestei boli a fost reprezentata de durerea resimtita in intregul tesut fibros din corpul meu. Ma trezeam dimineata cu sentimentul ca am fost lovit de un camion. De cand am inceput administrarea de zeolit, mi-am recapatat pofta de viata si energia. De exemplu, o zi din saptamana trecuta, mi-am petrecut dimineata ducand-o pe mama mea la  tot felul de intalniri. Dupa-amiaza am condus sute de kilometri pana in alta provincie si m-am intors acasa in aceeasi zi. Aceasta plimbare a necesitat 6 ore de conducere continua si am reusit sa fiu activ si in timpul de dupa. Claritatea mentala de care dau dovada acum este uimitoare. Ceata s-a ridicat in sfarsit de pe mintea mea si pot sa lucrez de dimneata pana seara, avand randament maxim. Bev E., RN Canada

Am avut fibromialgie si simptomele au durat aproape 20 de ani. Medicul meu curant este de parere ca am avut fibromialgie de cand eram un copil foarte mic. Aceasta este prima data in viata mea cand pot sa spun sincer, ca nu am avut niciodata mai mult de 2 zile complete fara durere. Acum am deja doua saptamani de cand nu am resimtit durerea, fara a avea nevoie de nimic altceva decat de zeolit . Linda B., Indiana. 

Efectele zeolitului lichid si metalele grele 

Zeolitul lichid nu se vrea a fi un remediu care vindeca orice fel de afectiune si nici nu este destinat sa trateze cu precizie o boala. El este pur si simplu un minereu natural care indeparteaza toxinele si metalele grele din celulele corpului vostru, permitand astfel sistemului imunitar sa preia controlul si sa faca ceea ce stie el cel mai bine.

Cautand informatii despre zeolit si efectele acestuia in cazul bolnavilor de cancer pe internet, veti gasi un numar mare de site-uri care dezbat aceasta problema si recomanda produse pe baza de zeolit. Sunt doua puncte foarte importante de care trebuie sa tineti cont. Primul punct este acela  ca zeolitul trebuie sa fie purificat in mod corespunzator pentru a putea fi utilizat ca supliment alimentar. Zeolitul fiind extras din mina, asa cum am explicat anterior, este contaminat cu metalele grele si toxine din mediul inconjurator. Foarte multi oameni, care au descoperit si au auzit despre efectele benefice ale zeolitului au incercat sa produca suplimente pe baza de zeolit fara a avea insa cunostintele sau expertiza necesare pentru a procesa in mod corect formula lor, astfel incat acestia vin cu tot felul de moduri de procesare a zeolitului, care nu respecta in niciun caz formula originala brevetata de producatorul din SUA care garanteaza calitatea produsului si a ingredientelor folosite.    

ZEOLIT MARTURII 

Tatal meu are leucemie LLC, emfizem si a fost recent diagnosticat cu cancer in gat. Dupa 5 saptamani in care a luat zeolit. oncologul lui a fost destul de multumit si a spus ca ar fi capabil sa ocoleasca chimioterapia timp de cel putin 2 luni, datorita imbunatatirii sanguine. Cand tata i-a spus ca ia zeolit, Dr. Johnson a spus ca este familiarizat cu produsul si i-a recomandat sa continue cu el. Saptamana urmatoare, cand tatal meu s-a dus la doctorul sau iar acesta s-a uitat in gat lui, a constatat ca zeolitul si-a facut cu adevarat treaba. El a spus ca pare mult mai bine decat cu opt saptamani in urma. Tata afirma ca nu il mai jeneaza gatul si ca se simte mult mai bine. Noi credem ca zeolitul face o diferenta imensa in starea de sanatate a tatalui nostru si suntem atat de recunoscatori ...... Susie, Kansas

Am fost diagnosticata cu cancer uterin in iunie 2006. Chirurgul a considerat ca o histerectomie a uterului este necesara. Desi 3 - 6 runde de chimioterapie au fost recomandate, am ales sa nu utilizez tratamentele conventionale. In incercarea mea de a gasi o alternativa naturala pentru tratament, prietenii mei buni mi-au prezentat produsul zeolit. l-am luat timp de 6 luni, iar rezultatele au fost uimitoare. Inainte de operatia mea, markarul de sange [CA 125] a aratat un nivel de cancer in corpul meu de 135.2. La 2 saptamani dupa operatie a fost 115. Acum este 10. Acest lucru s-a intamplat fara chimioterapie sau radiatii , Kathleen. H.

Mi s-a spus ca am a cancer de prostata, in luna iunie 1997. Medicul mi-a spus ca prostata mea trebuie eliminata si ca trebuie sa fac si radioterapie. In acel moment, am decis sa nu fac acest tratament. Mi-am schimbat medicul si am inceput sa mananc alimente sanatoase si sa iau o multime de vitamine. Acum doua saptamani m-am dus la o reuniune unde s-a vorbit despre zeolit si m-am entuziasmat. Am cumparat o sticla miercuri noapte si am luat-o in urmatoarele patru zile. Luni am avut un test de sange rapid. Marti medicul m-a chemat cu rezultatele. PSA-ul meu a coborat de la 11,4 pana la 4.6. Colesterolul meu a colaborat de la 216 la 181 si zaharul meu s-a dus in jos de la 190 la 116. Suntem foarte fericiti cu zeolitul  John H.

Taguri: Zeolit metale grele, eliminare metale grele cu zeolit, intoxicatie cu metale grele,

 


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• 5 beneficii ale Zeolitului
5 beneficii ale Zeolitului Zeolitul este un mineral clinoptilolit, utilizat in tratamentele detoxiante si antitumorale generale. Acesta adduce cu sine o serii de beneficii printre care amintim: 1. Este 100% sigur si non-toxic, la orice nivel: urmele de metale grele sunt eliminate din organism in termen de 6-8 ore de la inges
 
• Zeolitul si cancerul
Zeolitul si cancerul Dezvoltarea industriala din ultimii ani a provocat aparitia multor poluanti in mediul inconjurator. Ca rezultat al contactului constant, prin ingerare si inhalare al acestor poluanti s-au creeat premisele unei cresteri a incidentei tumorale, niciodata asistat de generatiile anterioare. Numarul de ca
 
• Detoxifierea organismului cu zeolit
Detoxifierea organismului cu zeolit Detoxifierea organismului cu zeolit Detoxifierea organismului este nu numai extrem de benefica acestuia, ci este si obligatorie pentru ca organismul uman sa functioneze la parametri optimi. Una dintre cele mai cunoscute modalitati de detoxifiere a corpului este cea cu zeoliti, minerale existente
 
• Istoria zeolitului lichid
Istoria zeolitului lichid  Istoria zeolitului lichid Zeolitul lichid a fost dezvoltat initial de catre un cercetator specialist in cauciuc/polimeri, Harvey Kaufman, care a depus un brevet la data de 11 septembrie 2001, pentru un zeolit ​​lichid care urma sa fie folosit ca medicament impotriva canceru
 
• Zeolitul lichid
Istoria zeolitului lichid Daca consultam definitia standard a zeolitului, aflam ca este clasificat drept un aluminosilicat poros, cristalin, dar ce a evoluat intr-un mineral mult mai versatil in momentul in care unele descoperiri recente au demonstrat ca este ceva mai mult decat o structura formata din structuri de
 
Vezi toate stirile din categoria Despre Zeolit

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara