Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


 
 zeolit lichid

 Zeolit lichid

Zeolitul nu este cu adevarat transformat in lichid ca sa se realizeze zolitul lichid. Nu exista o cale care sa permita lichidifierea cristalului solid de zeolit.  Numele a fost dezvoltat special ca o modalitate de a diferentia zeolitul lichid de zeolit sub forma de pudra. Particulele micronizate sunt facut foarte mici si suspendate intr-un lichid, astfel incat numele zeolit lichid este mai adecvat.

Ma repet... nu poti lichefia zeolitul. Zeolitul lichid este compus din particule minuscule de zeolit curatate si suspendate in apa pura.

Zeolitul ORIGINAL trece printr-un proces de purificare care implica o caldura foarte mare si o baie de acid usoara pentru a scapa de toxinele din zeolit. Acesta este apoi este testat pentru a ne asigura ca este pur si curat. Din ceea ce stiu suntem singura companie care curata otravurile din zeolit

! Odata ce toxinele si otrava sunt eliminate aceasta se numeste activat deoarece este acum gol si gata sa absoarba la toate toxinele si metalelor din corpul dumneavoastra! 

Daca cauti informatii despre zeolit si cancer pe internet, veti gasi un numar de diferite site-uri cu un numar de cereri diferite. Sunt doua puncte foarte importante. Primul punct este ca zeolitul trebuie sa fie curatat in mod corespunzator. Zeolitul este minat de la sol, astel incat este umplut cu metalele grele si toxinele din mediul inconjurator. Zeolitul a devenit astfel un supliment important pentru atat de multi oameni incat si alti producatori incearca sa copieze formula originala. 

Zeolitul lichid original are adaugat in compozitia sa apa pura, si cativa ionii benefici cum ar fi magneziu si potasiu pentru schimbul cu metale din organismul dvs. 

NU umpluturi - unele companii adauga humic sau de acid fulvici in compozitia zeolitului lor. Ei doar o fac pentru ca nu si-au dat seama cum sa suspendeze, zeolitul in solutie. Humicul si / sau acidul fulvici ajuta sa pluteasca particule. Acesti acizi provin din putrezirea ecologica a materialelor, si sunt maturate pentru bacteriile in crestere. Deci, pe langa faptul ca aceste versiuni de produs nu curata zeolitul lor de otravuri (fapt care determina particulele sa se afunde, mai adauga ceva care are potentialul de a provoca o infectie. Cu cativa ani in urma, unele versiuni de zeolit care continea acid humic a trebuit sa fie eliminat de pe piata din cauza unui nivel ridicat de bacterii care cauzau leziuni hepatice. Nu cred ca humici sau acidul fulvici este rau pentru tine, daca este tinut intr-un flacon sigilat (nu un flacon picurator, pentru ca prin jurul cauciucului se pot infiltra microbii ) si daca vi se spune cum sa-l pastrati cu intr-un mediu necontaminat, si daca vi se spune acest lucru trebuie sa il utilizati in cadrul unei luni.

Daca exista o data de expirare de 2 ani pe zeolitul humic sau pe zeolitul fulvici amestec, atunci aceasta este fie  pasteurizat caldura  (ucigand orice beneficiu nutritionale prezent acolo), sau prezinta risc de contaminare.