Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


 
Zeolitul si cancerul

Ce este zeolitul ?

Zeolitul este o roca vulcanica, un aluminosilicat format cu milioane de ani in urma, din interactiunea dintre lava fierbinte emisa de catre vulcani si apa de mare.

In lume sunt cunoscute zeci de tipuri de zeoliti, cu structuri si compozitii chimice diferite, dar in terapie s-a folosit pana acum unul singur, numit clinoptilolit.

Numele de zeolit a fost dat de catre mineralogul suedez Axel Frederik Cronstedt si vine din greaca veche, unde ze inseamna a fierbe, iar lithos inseamna  piatra. Deci zeolitul ar insemna in traducere etimologica piatra care fierbe, aluzie la formarea acestuia prin spectaculoasa interactiune dintre lava incinsa si apa marii. Folosirea zeolitului in terapie este o traditie cu o vechime de cateva mii de ani, acest mineral fiind un remediu important in medicina Ayurveda (medicina traditionala indiana) si in medicina traditionala chineza, dar si in medicina populara ruseasca.

Zeolitul

Un mineral natural, folosit ca leac in medicina populara ruseasca si asiatica, e reactualizat ca arma strategica in lupta cu bolile negre ale mileniului trei

Acest mineral actioneaza ca un adevarat magnet care atrage si scoate din organism metalele grele si materialele radioactive. Exista zeci de studii facute pe culturi de celule canceroase, pe culturi de celule ale sistemului imunitar, pe animale de experienta, chiar si pe loturi mici de pacienti umani, pentru a obiectiva eficienta zeolit-ului in boala canceroasa. Iar rezultatele sunt pe cat de spectaculoase, pe atat de greu de inghitit de catre o parte a comunitatii stiintifice internationale, devotata industriei medicamentelor de sinteza. Zeolitul se ataseaza de celulele canceroase (care au o sarcina electrica diferita de cea a celulelor normale – sarcina electrica pozitiva) distrugandu-le, stimuleaza productia de celule ale sistemului imunitar, induce moartea programata a celulelor maligne, blocheaza receptionarea semnalelor de crestere de catre tumori. Mai mult, s-a descoperit ca zeolitul actioneaza favorabil si in multe alte afectiuni, cum ar fi infectiile virale sau bacteriene, bolile intestinului, bolile stomacului, diabetul etc.

In momentul in care sunteti supusi chimioterapiei sau radiatiilor in procesul de eliminare a cancerului, sunt afectate si celule sanatoase din corp. De fapt acestea pot omori un individ mai repede decat cancerul in sine. Acest raport se axeaza pe suplimentele naturale care omoara celulele canceroase dar nu afecteaza corpul.

Zeolit este un mineral vulcanic, unic, foarte eficient in combaterea celulelor canceroase. Acesta exista pe piata in doua forme: lichid sau pudra. Acest produs ajuta organismul la detoxifiere si imbunatateste alcalinitatea din corp si o data intrat in interiorul celulei canceroase, distruge nucleul. Exista o rata a curabilitatii de 78% pentru cei in stadii terminale ale cancerului, si o rata de 89% de supravietuire.

Actiunea zeolitului:

Zeolitul este un mineral vulcanic cu rol in detoxifierea organismului, in cresterea sistemului imunitar si ajuta la normalizarea pH-ului in organism. Incarcat cu sarcina negativa, acesta atrage toxinele, metalele grele si o parte din agentii patogeni, de sarcina pozitiva, pe care ii retine in structura sa in forma de cusca pana la momentul eliminarii acestora din organism.

Produsul este neinvaziv pentru organismul uman, nu prezinta toxicitate, nu produce efecte secundare. Poate fi administrat indiferent de orarul meselor, respectand doza de pe ambalaj.

Incarcatura ionica se transforma intr-una pozitiva cand este incarcat cu toxinele ce le absoarbe. Celulele normale au o incarcatura neutra, in timp ce, celulele canceroase au o incarcatura electrica negativa. Deci moleculele de Zeolit ce devin pozitive, atrag celulele infectate. O data intrat in celula canceroasa, zeolit-ul o distruge. Partea tri-metalica a zeolit-ului omoara nucleul celulei si citoplasma ei. Unele celule sunt distruse in momentul in care citoplasma explodeaza, altele in momentul in care peretele si membrana cedeaza datorita distrugerii nucleului. Datorita incarcaturii ionice, Zeolit atrage doar celulele bolnave, nu afecteaza in niciun fel pe cele sanatoase.

 Alte beneficii:

Amoniacul este o toxina care nu are ce cauta intrun organism sanatos. Mii de oameni cu boli de ficat sau rinichi au murit din cauza surplusului de amoniac in sange. O persoana normala poate sustine nivele scazute de amoniac in sange dar chiar si acelea compromit sistemul imunitar. Un ficat sanatos transforma amoniacul in urina. Beneficiul cel mai important al consumarii Zeolit-ului este abilitatea acestuia de a elimina amoniacul direct din organism, ceea ce reduce stresul asupra ficatului sau rinichiului. Amoniacul ce ramane neprocesat pentru ca ficatul nu mai face fata, poate intra in circuitul sangelui, ajungand pana la sistemul nervos central. Suplimentul recomandat de noi este Zeolit Celular ce este scos pe piata intro sticla de jumatate de uncie, si  s-a dovedit a fi un produs foarte eficient. Intre timp a aparut un produs mai performant pe baza de Zeolit, numit Zeolit Enhanced with DHQ. Acesta este o reala imbunatatire a Zeolit-ului lichid, mult mai eficient decat orice pudra sau capsula.

Ceea ce face ca acest produs sa fie primul in top este faptul ca a fost energizat cu frecvente vibrationale speciale si care au trei activitati anti-cancer, toate la fel de importante:

1. frecvente energetice care maresc abilitatea de a fi atrase de celulele canceroase

2. frecvente vibrationale ce trimit semnale celulelor canceroase si le influenteaza sa accepte Zeolit-ul in interior.

3. frecvente specifice care distrug celulele canceroase.

De 10 ori mai eficient cu DHQ.

DHQ a fost adaugat in compozitia Zeolit-ului crescandu-i puterea de vindecare extraordinar de mult. Zeolit imbunatatit cu DHQ a crescut de la un nivel energetic de 400 (spre deosebire de celelalte suplimente Zeolit ce au un nivel energetic de 50-60) pana la 5000. DHQ este unul dintre cei mai puternici radicali liberi din natura, si principalul antioxidant solubil al grasimilor din organism. Cele mai multe daune din organism au loc datorita grasimilor, cum e colesterolul, si in membranele grase ale celulelor – exact acolo unde DHQ protejeaza corpul. Cerectarile au demonstrat ca DHQ poate fi folosit pentru a reduce metastaza celulelor cu tumoare maligna. Abilitatea acestuia este de a creste puterea vindecatoare a Zeolit-ului de 6 ori mai mult; creste circulatia si poarta zeolitul mult mai eficient prin organism.

Ekilibrium ofera Zeolitul in sticle de 30 de mL. Daca folositi doar Zeolit cu DHQ, cu sau fara alte suplimente, folositi 3 sticlute pe luna pentru stadiile incipiente ale cancerului, iar pentru stadiile mai avansate, folositi 4 sticlute. Daca folositi Zeolit simplu dar cu alte produse, atunci puteti administra mai putine sticle: 2 pentru stadiile incipiente, 3 pentru cele avansate.

Datorita feedback-ului primit in urma acestui raport, am realizat ca Zeolit Enhanced cu DHQ este produsul nr. 1 in lupta impotriva cancerului, urmat indeaproape de OxyE, OxyDHQ, Zeo3, sau Zormus.

Efectele dezintoxicarii sau a distrugerii celulelor sunt destul de puternice si se manifesta prin oboseala, dureri de cap, epuizare cateva zile si asta inseamna ca Zeolit Enhanced cu DHQ actioneaza asa cum trebuie. De asemenea puteti lua in considerare si folosirea pudrei Zeolit, la fel de eficienta ca Zeolit Enhanced cu DHQ si destul de importanta in aportul de Zeolit in corp, in special pentru celulele canceroase din colon.

Zeolit lupta si in alte moduri impotriva cancerului.

Indeparteaza metalele grele, pesticidele, erbicidele si toate celelalte toxine din organism si face acest lucru ierarhic. Mai intai este atras de plumb(Pb), mercur(Hg), arsenic(As) sau oricare alte metale grele. Apoi distruge pesticidele, erbicidele, plasticurile si asa mai departe.

Datorita efectului sau de a prinde toxinele in structura sa moleculara, detoxifiaza organismul fara insa a supraincarca propriul sistem de dezintoxicare.

Zeolit-ul poate fi folosit si in mod regulat pentru prevenirea cancerului, pentru ca poate in primul rand sa omoare orice celula canceroasa ce s-ar putea dezvolta.

Siguranta Zeolit-ului:

Exista perosane care afirma ca Zeolit-ul nu este nici sigur nici sanatos, insa a fost demostrat de-a lungul timpului, ca buna calitate a Zeolit-ului este foarte eficienta impotriva cancerului. Exista de asemenea un anumit tip de Zeolit ce a fost folosit de-alungul anilor de oameni pentru a preveni diareea. A fost creata o confuzie deoarece exista mai multe feluri de minerale Zeolit, iar tipul folosit in Zeolit Enhanced sau alte produse Zeolit oferite spre consum, au fost verificate si probate a fi sanatoase si sigure. Zeolitul Enhanced ca si cel pudra au la baza clinoptiolit, singurul tip de zeolit aprobat spre consum uman.

Daca esti prost informat de unii doctori sau nutritionisti care nu simpatizeaza ideea ca ceva atat de simplu ar putea interveni in programul lor, atunci ai putea pierde un adevarat agent anti-cancer.

In mod clar Zeolit Enhanced cu DHQ este un produs remarcabil in lupta impotriva cancerului, este non-toxic, foarte bun dezintoxifiant, imbunatateste nivelul pH-ului, si frecventele vibrationale din el, mareste eficienta distrugerii celulelor canceroase. Daca farmaciile ar detine medicamente cel putin la fel de puternice si eficiente, atunci fiecare doctor le-ar prescrie. Nu exista niciun motiv de a nu folosi acest produs.

Administrare:

Este folosit cu succes alaturi de chimioterapie si radiatii desi administrarea trebuie oprita cu 3 zile inainte de a sustine sedinta de chimioterapie, in cazul in care aceasta foloseste metale grele ca platina(Pt) sau litiu(Li), si 3 zile dupa, tocmai pentru a nu scoate aceste metale din organism.

Zeolit Enhanced cu DHQ trebuie administrat in cantitati mari pentru a face o diferenta, si repet daca il folositi doar pe acesta, atunci luati 3 sticle pe luna sau 2 daca il luati simultan cu alte produse.

Acest tip de zeolit este cel mai potent remediu pentru tratarea cazurilor canceroase, de altfel este singurul zeolit pe baza de clinoptiolit. Acest produs este importat in Romania de catre firma AS Ekilibrium SRL si se gaseste expus spre vanzare pe unul din situ-rile www.ekilibrium.ro sau www.tratamentcancer.ro inca din anul 2008. Pretul de vanzare al zeolitului cu DHQ este de 199 de lei, iar pretul zeolitului pudra este de 200 de lei.

 


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• Celule cu defecte genetice
Celule cu defecte genetice Celule cu defecte genetice Se presupune ca zilnic apar in organismul uman circa milion de celule cu defecte genetice, in majoritatea lor neviabile, altele fiind distruse de sistemul imunoprotector. Cind insa se mentine un anumit numar de celule (un grup celular critic) capabile de proliferare
 
• Potentialul malign
Potentialul malign Potentialul malign Potentialul malign este comun tuturor eucariotelor si se dezlantuie cu atit mai agresiv, cu cit celulele sint mai aproape de stadiul nediferentierii. In acest sens, notam ca, de pilda, in urma transplantarii de tesut de broasca tinara la una batrina se constata aparitia de ma
 
• Aparitia celulei canceroase
Aparitia celulei canceroase Aparitia celulei canceroase Faptul ca celula canceroasa duce o viata anaeroba, primitiva, nu poseda structurile si functiile caracteristice tesutului normal de origine, creste autonom si anarhic nu inseamna reintoarcerea la stadii primitive embrionare. Corpurile vii sunt indisolubil legate de t
 
• Alimentatia anticancer
   Alimentatia anticancer   Alimentatia anticancer  Medicina oficiala accepta, in sfarsit, o realitate pe care naturismul o sustine de mult: alimentatia corecta poate sa impiedice aparitia tumorilor. Fructele, zarzavatul, leguminoasele, cerealele integrale si ierburile aromate contin substante active care pot p
 
• Formele clinice la cancerul bronhopulmonar
Formele clinice la cancerul bronhopulmonar 		Formele clinice la cancerul bronhopulmonar Forme clinice: se cunosc urmatoarele forme mai importante: forma apicala (sindromul Pancoast-Tobias), cu bombarea fosei superclaviculare, dureri insuportabile si semne neurologice;  forma hilara (centrala), periferica, pseudopneumonica, mediastina
 
Vezi toate stirile din categoria Ce stii despre cancer

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara