Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Gonococcemia - manifestari cutanate ale infectiei cu Neisseria gonorhoeae

A B C D E F G H I K L M N O P R S T U V X Y Z

Echipa Ekilibrium recomanda:
Bioharmonex

Bioharmonex

Gonococcemia - manifestari cutanate ale infectiei cu Neisseria gonorhoeae

Descrierea gonococcemiei

Gonococcemia este o boala cu transmitere sexuala (BTS) cauzata de bacteria Neisseria gonorrhoeae. Este a doua boala cu transmitere sexual dupa chlamidia. Se defineste prin prezenta bacteriei Neisseria gonorrhoeae in circulatia sanguine, conducand la infectii gonococice disseminate. Gonococcemia apare la 3% dintre pacientii cu gonoree.

Pacientele insarcinate sau la menstruatie au riscul cel mai mare de infectie cu gonococcemie. Alte grupuri de populatie la risc de infectie include femeile si cei cu deficient ale complementului, boala HIV sau lupus eritematos systemic. Infectia gonococcica diseminata este o afectiune amenintatoare de viata dar usor de tratat, fiind cauza cea mai comuna a artritelor septice acute la adultii tineri active sexual.

Manifestarile clinice ale acestui proces sunt bifazice cu o faza bacteriemica timpurie constind din tenosinovite, artralgii si dermatite, urmata de o faza localizata constind din artrita septic localizata. Alte complicatii clinice severe includ meningita, endocardita, osteomielita, sindromul de detresa respiratorie acuta a adultului si socul septic. Poliomiozita poate fi de asemeni o complicatie rara a gonococcemiei.

Cauzele gonococcemiei

Gonoreea reprezinta una dintre cele mai comune boli infectioase. Toti putem sa ne infectam cu gonoree. Infectia se poate raspandi prin gura, penis, vagin, sau anus. Gonococcemia diseminata poate fi foarte grava. Infectia se dezvolta pe parcursul a mai multor zile, pana la maxim 2 saptamani dupa infectarea cu gonoreea primara. Infectia se raspandeste prin sange si in alte parti ale corpului.

O femeie infectata poate raspandi infectia la nou-nascutii ei in timpul nasterii.

In general, gonoreea este cea mai frecventa la persoanele cu varsta cuprinsa intre 20 si 24 de ani. Boala apare in special in orasele mari, in randul populatiei lipsite de educatie, precum si la persoane cu statut socio-economic mai scazut. Factorii de risc includ prezenta unor parteneri multipli in viata sexuala, sau a unui partener cu antecedente de orice boala cu transmitere sexuala si sexul fara a utiliza un prezervativ.

Simptomele gonococcemiei

Simptomele cuprind frisoane, stari febrile, stare generala de rau, durere mixta in tot organismul,inflamarea articulatiilor, tendoane dureroase sau incheieturi, in special in cazul femeilor care poarta tocuri, eruptii pe piele, pete care variaza de la roz inspre rosu, combinatii de eruptii cutanate cu durere, umflaturi umplute cu puroi.

Pacientii care asociaza si infectia cu chlamidia necesita tratament concomitent cu tetraciclina-doxiciclina sau un macrolid-azitromicina. Forma diseminata a bolii necesita terapie prelungita.

Diagnosticul gonococcemiei

Teste si diagnosticul de Gonoree este adesea asociat cu prezenta altor boli cu transmitere sexuala.

Aproximativ jumatate dintre femeile cu gonoree sunt de asemenea infectate cu chlamydia sau cu o alta boala cu transmitere sexual care pot duce la sterilitate. In cazul in care sunteti infectat cu gonoree, ar trebui sa solicitati un test si pentru alte boli cu transmitere sexuala, inclusiv SIDA. Culturile sunt o dovada absoluta a unei infectii cu gonoree. In general, probele pentru o cultura sunt luate de la cervix, vagin, uretra, anus, sau a gat. Culturile pot oferi un diagnostic preliminar de multe ori in 24 de ore si un diagnostic confirmat in termen de 72 de ore.

Studii de laborator realizate cuprind: numarul cel mai mare de organism se recolteaza din mucoase, incluzand faringele, uretra, cervix, rect, culturile uretrale si cervical sunt cele mai pozitive, culturile din leziunile cutanate sunt positive doar 10%, culturile din articulatii doar 20-30%, cele din sange 10-30%, hemoleucograma arata neutrofilie, rata de sedimentare a eritrocitelor este ridicata, mai mare de 50, reactia de polimerizare in lant este o metoda de sensibilitate inalta si specificitate ridicata, neinvaziva, rapida de a diagnostica si identifica organismul, testele serologice includ aglutinarea latex, ELISA, imunoprecipitarea si fixarea complementului, au o specificitate si sensibilitate slab

Tratamentul gonococcemiei

Testele si diagnosticul de Gonoree sunt adesea asociate cu prezenţa altor boli cu transmitere sexuala. Tratamentul va fi stabilit de medicul dumneavoastra in functie de severitatea simptomelor si starea generala de sanatate, precum si de existenta altor boli.

Exista doua etape in tratarea unei boli cu transmitere sexuala. Prima este de a vindeca de infectia la pacient. A doua este sa localizeze si sa testeze toate celelalte persoane cu care persoana a avut contact sexual cu si sa le trateze pentru a preveni raspandirea bolii

Se recomanda spitalizarea si administrarea intravenoasa timp de 24-48 de ore a antibioticelor, apoi terapia poate fi administrata oral. Terapia empirica initiala cuprinde cefalosporine de generatia a treia: ceftriaxona. O data ce s-a obtinut sensibilitatea bacteriana terapia poate fi comutata pe penicilina G sau ampicilina. Bolnavii care prezinta alergii la peniciline sunt tratati cu spectinomicina.

Pacientii care asociaza si infectia cu chlamidia necesita tratament concomitent cu tetraciclina-doxiciclina sau un macrolid-azitromicina. Forma diseminata a bolii necesita terapie prelungita.

Este important sa se efectueze din nou testele de laborator si pentru a va asigura ca infectia este vindecata.

 

 

Tratamente naturiste pentru Gonococcemia - manifestari cutanate ale infectiei cu Neisseria gonorhoeae

Bioharmonex
Pret: 3026 RON
*TVA inclus
 
Pachet Aparat Zapper Profesional + Silver Pulser
Pret: 4500 RON
*TVA inclus
 


Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara