Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Infectii dupa transplant de organ parenchimatos

A B C D E F G H I K L M N O P R S T U V X Y Z

Infectii dupa transplant de organ parenchimatos

Folosirea de antibiotice foarte eficiente in clinicile de tratament, a avut drept rezultat final scaderea semnificativa a imbolnavirilor si mortalitatii cauzate de infectii, in cazul pacientilor care au suferit un transplant de organ parenchimatos. Cu multi ani inainte, foarte multe persoane ce au suferit un transplant de rinichi, decedau ca urmare a infectiilor cu microorganisme intrucat  nu existau pentru acestea chimioterapice active. 

Infectiile ce se dezvolta la pacientii care primesc organe parenchimatoase sunt generate de regula de catre patogeni diferiti fata de cei care afecteaza primitorii de maduva osoasa. Se poate spune ca primitorii de organ parenchimatos sunt de regula ceva mai rezistenti in fata infectiilor, intrucat acestia nu tranziteaza o perioada de neutropenie (scaderea sistemului de aparare celulara a organismului), asa cum este intalnit in cazul celor care primesc o grefa de maduva osoasa. Perioada de imunosupesie  indusa pacientilor este de lunga durata (toata viata) . Aceste categorii de persoane vor dovedi sensibilitate in fata acelorasi tipuri de patogeni care afecteaza persoanele cu neoplasme (cancere), in situatia in care activitatea limfocitelor T este deranjata. De asemenea, este necesar de mentionat faptul ca transplantul de organ parenchimatos presupune efectuarea unor interventii chirurgicale greoaie (pentru indepartarea organului afectat si instalarea grefei), care vor favoriza dezvoltarea unor infectii de plaga chirurgicala.

In cele 30 de zile imediat urmatoare  interventiei chirurgicale de transplantare, organismul pacientului este foarte mult expus  infectiilor de plaga, cauzate mai ales de patogeni extracelulari: stafilococi, streptococi, E. coli sau alte bacterii gram-negative. Focarul de infectie primar poate fi intalnit la nivelul plagii chirurgicale sau  chiar in zonele de anastomoza ale grefei. Orice tip de transplant poate fi urmat apoi de dezvoltarea unor infectii specifice interventiei respective.

La ceva timp dupa efectuarea transplantului, ca urmare a utilizarii medicatiei imunosupresoare, anumite tipuri de paraziti sau virusuri se pot reactiva, cauzand simptomatologii specifice tipului de infectie. Reaparitia in aceasta perioada a citomegalovirusului, va avea drept consecinta  perturbarea sistemica grava a organismului gazdei. Infectia cu CMV a fost asemanata cu alte simptome patologice legate de rejetul grefei: glomerulopatia in cazul acelora care  au primit un nou rinichi, bronsiolita obliteranta in cazul transplantului de pulmon, ateroscleroza prematura intalnita la cei care au suferit un transplant de cord, si nu in ultimul rand, sindromul de disparitie a ductului biliar, la pacientii care au suferit un transplant de ficat. Nu se stie cu certitudine daca aceste sindroame sunt consecinta activarii citomegalovirusului, sau doar se asociaza cu infectia produsa de CMV. Stim insa cu siguranta  ca reactivarea CMV va avea o influenta  negativa asupra evolutiei pacientului dupa efectuarea transplantului. Avand in vedere toate aceste elemente, putem observa importanta diagnosticarii, tratamentului si profilaxiei infectiei cu citomegalovirus la primitorii de organe parenchimatoase.

Dupa cca. jumatate de an de la efectuarea transplantului, pacientii caracterizati prin deficiente ale imunitatii celulare, vor dezvolta infectii cu Listeria monocytogenes, Nocardia, fungi sau paraziti, care cauzeaza severe probleme de diagnostic si de tratament. Inlaturarea acestor infectii este posibila numai dupa asigurarea unei bune tolerante a organismului, fata de organul ce a fost transplantat. Supravegherea continua, profilaxia si diagnosticarea in cel mai rapid timp a infectiilor, vor avea un impact simtitor asupra prelungirii vietii primitorului de organ parenchimatos, care va fi in permanenta imunosupresat.

 

 

Tratamente naturiste pentru Infectii dupa transplant de organ parenchimatos

Solutie Lugol
Pret: 58 RON
*TVA inclus
 
Pret: 280 RON
*TVA inclus
 
Zapper Profesional
Pret: 3000 RON
*TVA inclus
 
Bioharmonex
Pret: 3026 RON
*TVA inclus
 


Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara