Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


A B C D E F G H I K L M N O P R S T U V X Y Z

Riduri   

Descriere riduri

Ridurile sunt linii permanente care se accentueaza din cauze externe (soarele si poluarea) si cauze interne (genetica, miscarile musculare, scaderea nivelului de estrogen si diminuarea grasimilor din zona respectiva). Ridurile pot fi de suprafata, fine, sau profunde.

Ridurile de expresie apar atunci cand tenul nostru nu este suficient de hidratat si de elastic.

Cauzele riduri

Exista o imbatranire intrinseca datorata schimbarilor fiziologice incontrolabile: factori genetici, schimbari hormonale, declinuri celulare. Avem insa control asupra factorilor extrinseci:

Expunerea excesiva la soare - razele UV sunt principalul factor de imbatranire prematura a pielii.

Fumatul - reduce fluxul oxigenului din piele si multiplica producerea de radicalii liberi in corp.

Poluarea aerului - gazele toxice afecteaza pielea in acelasi mod ca si fumatul.

Consumul excesiv al sapunurilor dure, produselor de curatare bazate pe detergenti sau produselor cosmetice care sunt prea puternice pentru pielea noastra.

Temperaturile crescute cu umiditate scazuta determina deshidratarea organismului si implicit a pielii

Expunerea indelungata la radiatii solare produce deterioarea colagenului din piele si ridarea pronuntata, caracteristica, mai frecventa la persoanele cu tenul foarte deschis la culoare

Frigul determina scaderea circulatiei la nivelul tegumentului facial cu inchiderea temporara a vaselor periferice, productie scazuta de sebum, eliminarea toxinelor este incetinita iar pielea se degradeaza

Tratament riduri

Exista mai multe tipuri de tratamente faciale pentru eliminarea ridurilor, cicatricilor si semnelor lasate de acnee, si pentru a obtine un aspect tanar al fetei. Metoda optima de tratament pentru o anumita persoana depinde de preferinta personala dar si de starea de sanatate a pielii.

Metodele de tratament sunt nechirurgicale si chirurgicale

Tratamente nechirurgicale:

Tratamentul facial lunar sau cel mult la doua luni: este reprezentat de o suita de manevre si aplicatii de diverse produse cosmetice, potrivite tenului dvs pentru a produce o curatire profunda, hidratarea si hranire. Stabilirea tipului de ten trebuie sa fie corecta si produsele folosite alese in cunostinta de cauza, pentru ca aplicarea empirica de produse care nu sunt adecvate tenului dvs pot produce efecte adverse. Iata cateva secrete la indemana dvs acasa, in cazul in care nu doriti sa folositi produsele din comert sau sunteti alergica la acestea: cele mai bune masti pentru tenul uscat si lipsit de sebum sunt cele pe baza de galbenus de ou la care se poate adauga o lingurita de branza de vaci, cateva picaturi de ulei de masline sau de vitamina A+E uleioasa. Tot iarna este recomandata si masca cu lapte integral, cald; se imbiba mai multe bucati de vata in lapte si se aplica pe fata ca o masca.

In sezonul cald cele mai bune masti pentru acelasi tip de ten sunt cele pe baza de fructe (caise, piersici, pepene rosu, etc) sau legume (castravete, rosie, morcovi). Pentru tenurile grase acneice utilizati albusul de ou cu adaos de zeama de lamaie. Masca cu drojdie de bere si miere de albine este indicata tuturor tipurilor de piele, mai ales in timpul sezonului rece. Aplicatii de infuzie concentrata, calda, din plante medicinale (musetel, salvie, rozmarin, levantica, galbenele, flori de tei, menta) la nivelul fetei va avea un efect de hidratare maxima atat vara cat si iarna. Toate aceste masti trebuie precedate de o curatire profunda prin folosirea produselor de gomaj (malai sau tarate), o masare sustinuta pentru a stimula circulatia la acest nivel si a accelera detoxifierea, precum si o hidratare prealabila a tenului prin sauna umeda.

Peeling-ul chimic consta in aplicarea unor produse cu proprietati acide pe piele, acestea vor determina indepartarea straturilor superficiale si vor stimula producerea de piele “tanara”. In functie de produsele folosite, de concentratia lor si de timpul de actiune a acestora la nivelul pielii vom putea practica un peeling superficial, mediu sau profund. Dupa acest tip de tratament pielea are nevoie de ingrijiri speciale pe perioade care se pot intinde pana la 2 luni.

Microdermabraziunea este o metoda mecanica de indepartarea a straturilor superficiale ale pielii. Dispozitivele de dermabraziune sunt variate, efectul fiind in principal acelasi: curatire profunda.

BioSkinJetting sau subscizia este o metoda prin care se determina stimularea producerii de colagen la nivelul fiecarui rid in parte. Imediat dupa tratament, la nivelul ridurilor tratate vor ramane niste linii rosii fine care se acopera foate usor cu make-up si care dispar in 2-4 zile, fiind inlocuite de colagen tanar. La fel ca si in cazul peeling-urilor chimice, tesutul tanar are nevoie de ingrijiri speciale. Uneori este nevoie de mai mult de un tratament pentru acelasi rid pentru obtinerea  de rezultate favorabile.

Reintinerirea prin folosirea luminii intens pulsate (Intensive Puls Light). Aplicarea la nivelul pielii a unor radiatii cu o anumita lungime de unda, nu numai ca nu produce leziuni de hiperpigmentare la nivelul pielii, ci le decoloreaza pe cele deja existente. Ca efect colateral s-a observat o imbunatatire a aspectului colagenului din piele per total si atenuarea ridurilor fine.

Peeling-ul prin laser terapie. Laser terapia este o metoda prin care se indeparteaza un strat mai substantial din grosimea pielii, producand “o curatare” intensa atat a elementelor pigmentare cat si a ridurilor. Perioada de refacere este de cateva saptamani.

Gelurile injectabile pot fi folosite pentru atenuarea aspectului ridurilor profunde mai ales, si a santurilor nazolabiale (dintre nas si gura). Substantele ocupatoare de volum sunt produse cu mai multe densitati, cele mai putin dense fiind ideale pentru “umplerea” ridurilor. Gelurile pot fi cu efect temporar, de cateva luni sau cu efect de lunga durata, cativa ani, cele din urma avand un risc de efecte adverse locale (iritatii, neuniformitati, inflamatii).

Toxina botulinica este un produs care se injecteaza la nivelul musculaturii faciale si determina o relaxare a acesteia pentru o perioada cuprinsa intre 4 si 6 luni. Efectul este temporar, musculatura isi reia treptat activitatea revenind exact la stadiul initial.

Este important sa alegem corect momentul inceperii acestui tip de tratament. Momentul in care apar primele riduri, care nu mai dispar la aplicarea metodelor nemedicale de tratament, este oportun pentru a incepe aceasta terapie.

Metoda este practic lipsita de riscuri, cantitatea de toxina botulinica continuta in acest ser fiind extrem de mica. Alergia la acest tip de tratament este foarte rara. Rezultatele se instaleaza gradat, in mai multe zile, efectul total al tratamentului il avem dupa o saptamana.

O sedinta de tratament dureaza cateva minute. La locul injectarii raman semne care seamana cu piscatura de tantar, semne care dispar dupa cateva minute pana la o jumatate de ora. Uneori pot apare mici vanatai care se acopera usor cu make-up si care dispar de la sine dupa 3-4 zile.

In anturajul dvs nimeni nu va observa nici o diferenta, fizionomia dvs ramane aceeasi. Ce se modifica insa este aspectul general al fetei, si anume, acesta va fi mult mai odihnit si mai relaxat.

Tratamente chirurgicale:

Transferul autolog este o metoda de mica chirurgie si consta in recoltarea de grasime proprie de la nivelul ombilicului cel mai frecvent, prelucrarea acesteia si injectarea la nivelul ridurilor nazogeniene, a buzelor, a obrajilor, etc. Se mai numeste microlipofiling. Interventia se poate face cu anestezie locala, in ambele zone operatorii, iar efectele se mentin doar dupa cel putin trei astfel de “umpleri” la interval de 6 luni intre ele. Jumatate din cantitatea de grasime se resoarbe in cateva luni, de aceea la fiecare interventie este necesara o “supraumplere” astfel ca volumul obtinut initial per interventie, va fi mai mare decat cel dorit.

Lifting-ul facial total sau partial, liftingul de frunte, de sprancene, reprezinta procedee chirurgicale prin care se indeparteaza pielea in exces, fata recapatandu-si aspectul tonic si proaspat. De obicei aceasta interventie este asociata cu una dintre metodele nechirurgicale mentionate mai sus. Reprezinta cea mai radicala metoda de tratament, cu efect de lunga durata, ani sau zeci de ani. Chiar si dupa aceasta interventie metodele de ingrijire si de prevenire a degradarii pielii trebuie sa continuie.

Cea mai noua metoda de abordare a terapiei ridurilor este combinatia de tratamente. Aplicarea simultana a doua tipuri de terapii va duce la obtinerea de rezulatate net superioare decat in cazul aplicarii uneia singure. Combinarea a trei metode poate aduce rezultate de-a dreptul spectaculoase. Cateva exemple de asocieri:

BioSkinJetting cu toxina botulinica, serul botulinic relaxeaza mulsculatura faciala pe o perioada de cateva luni, suficient timp pentru colagenul tanar obtinut prin BioSkinJetting sa se matureze. Ulterior acestei combinatii, de cele mai multe ori nu mai este nevoie nici de ser botulinic si nici de BioSkinJetting pe o perioada profitabil de lunga de timp.

Peeling chimic si toxina botulinica, combinatie aplicabila in cazul ridurilor mai adanci la varste mai inaintate. Prin relaxarea musculara se atenueaza un procent semnificativ din riduri, restul raspunzand la terapia prin peeling chimic.

Combinatia toxina botulinica- geluri injectabile este utilizata foarte frecvent. Terapia cu toxina botulinica este aplicabila doar ridurilor din jumatatea superioara a fetei iar cea prin geluri injectabile ridurilor din jumatatea inferioara a fetei. Triada toxina botulinica-geluri injectabile-peeling (sau IPL sau laser terapie) este suverana in medicina estetica actuala, eficienta fiind maxima comparativ cu gradul de invazivitate al metodei si deci preferata metodelor chirurgicale.

Asocierea oricarei tehnici chirurgicale cu una sau mai multe metode de medicina estetica nechirurgicala este regula actualmente. Chirurgia estetica isi are rolul ei bine stabilit in tratamentul ridurilor si a ptozei tegumentare faciale. Rezultatele sunt net superioare medicinii estetice atunci cand sunt respectate cu strictete indicatiile metodelor chirurgicale

 

Tratamente naturiste pentru Riduri

Unt de Shea pentru stimularea regenerarii tesuturilor Krauter
Pret: 44.99 RON
*TVA inclus
 
Pret: 167 RON
*TVA inclus
 
asea redox
Pret: 195 RON
*TVA inclus
 
Pret: 215 RON
*TVA inclus
 


Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara