Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


A B C D E F G H I K L M N O P R S T U V X Y Z

Echipa Ekilibrium recomanda:
Uleiul de Oenothera

ULEIUL DE OENOTHERA

Scleroza multipla

Descriere Scleroza multipla:

Scleroza multipla a fost identificata in anul 1866 de catre Charcot si Vulpian. Scleroza multipla are urmatoarele  sinonime: scleroza in placi, scleroza insulara, scleroza multiloculara, leuconevraxita. Scleroza multipla reprezinta o boala inflamatorie cronica autoimuna a sistemului nervos central, manifestata prin demielinizare neuronala localizata, multifocala, provocand formarea de placi de scleroza. Este principala boala demielinizanta care se dezvolta la adultul tanar. Afectiunea debuteaza intre 20 si 30 de ani, in special la sexul feminin.

Simptome Scleroza Multipla:

Simptomele pe care le provoaca Scleroza multipla difera in functie de localizarea leziunilor. Pacientii pot prezenta tulburari vizuale, atrofii musculare progresive cu evolutie centripeta la nivelul membrelor superioare, tulburari senzitive ca parestezii sau diestezii, tulburari motorii ca pareze, paralizii spastice. Alte simpotome clinice ale bolii: tulburarile cerebeloase gen ataxii, nistagmus, tremuraturi intentionale, tulburari oculare prin afectarea nervului optic, tulburari sfincteriene si tulburari psihice. Boala prezinta o evolutie lenta, fiind marcata de pusee de acutizare si remisiuni temporare.

Cauze Scleroza multipla:

Scleroza in placi se dezvolta ca urmare a  unei neuroinfectii provocata de un virus neidentificat care actioneaza printr-un mecanism neuroalergic. Infectia apare  in perioada copilariei, devenind clinic manifesta la varsta adulta. S-a remarcat ca in lichidul cefalorahidian al pacientilor cu scleroza multipla aparitia anticorpilor antirujeolici. Agentul care ar fi provocat afectiunea este virusul rujeolic.  Dupa inocularea virusului, infectia virala are un caracter permeabilizant asupra barierei hematoencefalice. In urma dezintegrarii tecilor de mielina, se elibereaza in circulatie un factor antigenic. Ca raspuns la acest fapt, sistemul imunitar al organismului sintetizeaza anticorpi umorali si celulari. Acesti anticorpi se infiltreaza la nivelul sistemului nervos central unde provoaca o a doua etapa a demielinizarii, tecile de mielina se dezintegreaza si se formeaza placi de scleroza.

Din punct de vedere macroscopic, placile pot avea diverse marimi si varste diferite. Placile mai vechi au o culoare cenusie si o consistenta marita. Cele mai recente au o culoare rosiatica, o consistenta mai diminuata, nefiind bine delimitate. Marimea placilor de scleroza difera de la cativa milimetri pana la 4-5 cm.

Din punct de vedere microscopic, se remarca o lezare a tecii de mielina, demielinizarea fiind nesistematizata si discontinua. Filamentul axial nu este afectat. Celulele formatoare de mielina, oligodendrogliile, se elimina destul de rapid dupa debutul bolii. Proliferarea gliala urmeaza procesul de demielinizare, interesand micro si macroglia. Microglia participa activ la procesul de fagocitare a produsilor de distrugere lipoidica a mielinei si formeaza corpii granulosi. Acestia curata focarele de demielinizare.

Tratament Scleroza multipla:

Tratamentul are rolul de a diminua simptomele persoanelor care sufera de scleroza multipla. Tratamentul difera in functie de severitatea simptomelor si de faptul ca boala este in faza activa sau in remisie. Rareori medicamentele pot dezvolta efecte secundare inconfortabile, dar de obicei temporare, cum ar fi simptome asemanatoare celor din gripa. Dupa cateva luni de la inceperea tratamentului, cei mai multi oameni nu mai prezinta efecte secundare datorate medicamentelor.

Pentru a diminua progresia bolii, pacientii trebuie sa administreze Betaferon si Novantrone. In cazul in care persoana respectiva decide la un moment dat sa nu urmeze terapia de modificare a bolii, se recomanda sa colaboreze impreuna cu medicul pentru a se evalua cu regularitate daca boala a avansat.  Fiziokinetoterapia, terapia ocupationala si tratamentul nonmedicamentos, efectuate la domiciliu, il pot ajuta pe bolnav sa faca fata simptomelor si sa se adapteze situatiilor profesionale si cotidiene.

 

Tratamente naturiste pentru Scleroza multipla

ULEIUL DE OENOTHERA
Pret: 50 RON
*TVA inclus
 
Lecithin 1200 mg
Pret: 52 RON
*TVA inclus
 
Noni  Tropical
Pret: 76.01 RON
*TVA inclus
 
L-Glutamina 1000 mg
Pret: 77 RON
*TVA inclus
 
Lipotropic 1000 Plus
Pret: 79 RON
*TVA inclus
 


Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara