Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Sindromul congestiei pelvine

A B C D E F G H I K L M N O P R S T U V X Y Z

Echipa Ekilibrium recomanda:
Zeolit Detoxamin Royale

Zeolit Detoxamin Royale

Sindromul congestiei pelvine

Descriere Sindromul congestiei pelvine:

Sindromul de congestie pelvina reprezinta o afectiune care se manifesta prin durere pelvina cronica. Boala este asociata cu varicozitati pelvine care sunt localizate la femeile cu durere pelvina inexplicabila. Sindromul congestiei pelvine este produs de o tulburare a venelor zonei pelvine. Se manifesta printr-o staza venoasa datorita anomaliilor valvelor care conduc sangele catre inima. Principalele simptome ale afectiunii sunt de durere in timpul actului sexual care se mentine pana la 24 de ore dupa acesta, ovare sensibile, durere localizata la nivelul spatelui, dismenoree, vezica iritabila, metroragie si debacluri vaginale.

Medicii considera ca durerea pelvina cronica se manifesta printr-o durere pelvina noncliciclica peste 6 luni de zile. Durerea reprezinta o problema de prezentare frecventa la ginecolog. Foarte putine paciente diagnosticate prin laparoscopie nu au demonstrat nici o cauza evidenta. Sindromul de congestie pelvina este provocat de fluxul retrograde al sangelui prin venele gonadale incompetente cu varicozitati pelvine. Prezinta o conditie analoga anatomic cu cea a varicocelului la barbat insa varicozitatile pelvine nu sunt evidentiate extern sau palpabile. Tratamentul pentru aceasta afectiunea este asemeni ca tratamentul pentru varicocelul barbatului, embolizarea venelor gonadale prin transcateterizare.

Cauze Sindromul congestiei pelvine:


Congestia pelvina si durerea sunt produse de tulburari venoase cronice care afecteaza venele pelvine, varicozitati localizate pe axul venos uter ovare si plexul hipogastric cu staza. In perioada sarcinii se pot dezvolta varicele vulvare, hemoroizi si varicele fosei mici intre pelvis si picioare pe coapsa interna. Sistemul venos reprezinta un grup cu axe preferential si secundare toate interconectate de un sistem secundar care poate fi utilizat drept colateral, atunci cand aceste presiuni sunt afectate. Foarte rar sistemul colateral inverseaza fluxul de sange din vena cava in pelvis si membrele inferioare dezvoltand puncte de scapare si conecteaza aceste sisteme trimitand schimbari de presiune astfel incat aceste aceste simptome sa apara in pelvis sau picioare.

Oamenii de stiinta considera ca sarcina reprezinta un factor de risc major pentru congestia pelvina provocata de un efect relaxant al progesteronului asupra venelor si datorita uterului gravid care mareste obstructia lor. In plus se evidentiaza faptul ca factorii sociali si psihologici joaca un rol primordial in geneza sindromului: anxietatea, depresia si resentimentul. Pana in prezent cauza dilatarii venelor nu este cunoscuta. Factorii hormonali contribuie la vasodilatatie iar venele pelvice sunt expuse la concentratii mari de hormoni produsi de catre ovare. Estradiolul are rolul de a inhiba vasoconstrictia reflexa a vaselor, produce largirea uterului cu dilatarea selectiva a venelor ovariene si uterine. Se estimeaza faptul ca 56% dintre femeile cu congestive pelvina prezinta modificari chistice ale ovarelor si tulburari menstruale frecvente. Congestia pelvina se dezvolta la grupurile de varsta reproductiva iar supresia activitatii ovariene conduce la diminuarea congestiei pelvine si a durerii. Ovarectomia bilaterala provoaca o eliminare a durerii aducand dovezi ca disfunctia ovariana este responsabila de producerea congestiei pelvine. Cauza exacta a disfunctiei ovariene ramane speculativa, insa tulburarile emotionale si stresul sunt implicate.

Diagnostic Sindromul congestiei pelvine:

Congestia pelvina este foarte greu de diagnosticat. Uneori ecografia pelvina sau venografia sunt esentiale in diferentierea congestiei pelvine de alte tulburari ale tractului reproductive diagnosticul trebuie facut si cu alte afectiuni. Majoritatea femeilor diagnosticate cu acest sindrom au fost tratate si pentru vene varicoase ale membrelor inferioare. Femeile cu sarcini multiple sunt predispose la acest sindrom.

Tratament Sindromul congestiei pelvine:

Pana in prezent sunt identificate tratamente care sa diminueze diametrul venelor sau care sa supreseze functia ovarelor. In anumite circumstante metodele radiologice interventionale cum este embolizarea arteriala sunt de ajutor. Suspensia uterina este recomandata femeilor a caror conditie este exacerbata de un uter retrovert. Histerectomia este considerata ca fiind o ultima solutie pentru femeile diagnosticate cu sindromul congestiei pelvine.

 

Tratamente naturiste pentru Sindromul congestiei pelvine

Zeolit Detoxamin Royale
Pret: 224.64 RON
*TVA inclus
 


Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara