Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Ulceratiile organelor genitale

A B C D E F G H I K L M N O P R S T U V X Y Z

Ulceratiile organelor genitale

Descriere Ulceratiile organelor genitale:

Cele mai frecvente boli care produc ulceratii la nivelul organelor genitale sunt herpesul genital, mai ales la persoanele HIV pozitiv, sifilisul, candidoza si condiloame genitale. In Asia si Africa cel mai frecvent se intalneste infectia cu streptobacilul Ducrey, ce determina aparitia a unui sancru moale. Sifilisul este o boala foarte frecventa, mai ales la persoane din mediul urban active sexual, dar cu nivel socio-economic scazut. Candidoza si condiloamele genitale sunt usor de diagnosticat si se pot insoti uneori de ulceratii.

Simptome si Diagnostic Ulceratiile organelor genitale:

1) Herpesul genital: Boala debuteaza cu arsuri si parestezii vulvare. Apar apoi leziunile primare, care sunt de tipul papulelor, veziculelor si pustulelor care evolueaza spre ulceratii de mici dimensiuni si care au tendinta la confluare. Aceste leziuni sunt acoperite de cruste. Leziunile recurente sunt determinate de reactivarea virusului latent si nu de o noua infectie. Local, se observa vezicule, ulceratii multiple, edem, adenopati inghinala. In unele cazuri, aceste leziuni sunt extinse, ulceronecrotice, friabile, sangerande si trebuie diferentiate de neoplasmul colului. Diagnosticul se pune clinic si este confirmat prin examene de laborator: culturi din lichidul din vezicule si din produsul recoltat din marginile eroziunilor precum si examen citologic al secretiei vaginale. Persoanele pozitive vor fi testate serologic pentru sifilis.
2) Sancrul moale: Este dat de Haemophilus Ducreyi. Apare o leziune ulcerativa dureroasa, atipica pentru herpes. Apare de asemenea si adenopatia inghinala si eritem. Un factor ce va influenta diagnosticul in aceasta directia este daca pacientul a calatorit recent intr-o zona cu o incidenta a acestei boli ridicata si a avut contat sexual neprotejat sau daca este consumator de droguri injectabile. Se testeaza de asemenea pacientul si pentru sifilis.
3) Sifilis: Leziunea primara apare initial ca o papula, care apoi se transfora intr-un ulcer nedureros, care se gaseste pe un sancru tare (o suprafata dura). Marginile leziunii sunt ridicate, suprafata este curata iar aspectul este rosu-jambonat. Aproape toti pacientii au in 1-2 saptamani si o adenopatie regionala. Aceste leziuni raman localizate si se vindeca dupa aproximativ 2 luni, fara cicatrice. Leziunile secundare apar la 2-12 saptamani de la aparitia sancrului si se manifesta printr-un sindrom gripal si o eruptie cutaneo-mucoasa diseminata, ea aparand inclusiv pe palme si plante. SI aceste leziuni se vindeca tot fara cicatrice, dar ele sunt generalizate. Leziunile tertiare apar la pacientii care au un fond de imunitate relativa. Ele sunt localizate si distructive. Pentru diagnostic se utilizeaza microscopia pe fond intunecat, unde este examinat exsudatul din leziunile cutanate si mucoase. La majoritatea pacientilor, se utilizeaza teste serologice, nespecifice (VDRL si RPR) ce masoara anticorpii aparuti in cursul primului stadiu al bolii si specifice (FTA-ABS si TPHA) pentru confirmarea testelor nespecifice.
 
Ulceratiile genitale cronice

In cazul in care leziunile genitale nu dispar desi tratamentul este corect urmat (se face aproximativ 2-3 saptamani in herpes genital si cel putin 6 saptamani pentru sifilis si sancrul moale), diagnosticul trebuie reevaluat. Leziunile gasite vor fi biopsiate. Se face diagnostic de excludere al donovanozei (granulomul inghinal), carcinomul sau alte dermatoze neveneriene. De asemenea, infectia HIV, prin scaderea imunitatii organismului, poate determina aparitia leziunilor herpetice persistente. Astfel, pacientii cu herpes genital persistent vor fi testati pentru HIV. 

Tratamentul ulceratiilor organelor genitale:

Tratamentul leziunilor cauzate de virusul Herpes simplex este cu Aciclovir, care amelioreaza atat durata cat si intensitatea simptomatologiei.
Tratamentul leziunilor din sancrul moale este empiric daca pacientul a calatorit in tari cu incidenta crescuta a acestei boli si a avut ontact sexual neprotejat.
Tratamentul in sifilis se face cu Penicilina, care este medicamentul de electie. La pacientii care sunt alergici la penicilina, se foloseste doxiciclina si tetraciclina. In sarcina se poate utiliza doar penicilina.

 

Tratamente naturiste pentru Ulceratiile organelor genitale

asea redox
Pret: 195 RON
*TVA inclus
 
Pret: 25 RON
*TVA inclus
 
Melaleuca - Ulei din Arborele de Ceai Australian
Pret: 37.96 RON
*TVA inclus
 
Solutie Lugol
Pret: 58 RON
*TVA inclus
 
Zeolit Detoxamin Guarana
Pret: 224.64 RON
*TVA inclus
 


Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara