Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
APARATE
Aparate de tratarea apei, Filtre
Aparate Electronice
Purificatoare aer
Accesorii
Zapper
Carduri de programe presetate
Aparat de vibromasaj
Pedichiura
Organizatoare medicale
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Aparat pentru Scaderea Tensiunii Arteriale


Aparat pentru Scaderea Tensiunii Arteriale
 

Pret : 475 RON

*TVA inclus



Cod : 397

Marca:Tiens

Garantie:12 luni


 

Aparat pentru Scaderea Tensiunii Arteriale

Aparat pentru Scaderea Tensiunii Arteriale a fost realizat in urma unor studii ce au durat 12 ani si imbina traditia acupuncturii chinezesti veche de mii de ani cu tehnica moderna, contine un chip VIP si se pune in functiune pe baza de atingere, contact prin piele.

Aparatul pentru Scaderea Tensiunii a obtinut medalii de aur la diferite expozitii atat in Statele Unite cat si in Europa, Asia. 

Aparatul pentru echilibrarea tensiunii trateaza bolile printr-o metoda naturala speciala, fiindu-i acordate 8 premii la expozitii internationale de inventica din SUA, Franta, Elvetia si Singapore.

Teoria bioelectricitatii poate fi utilizata pentru a controla hipertensiunea.

Ce este bioelectricitatea?

In Tau Hai, acest concept se refera la fenomenele electrice care se produc in corpul vital. In lumea naturala, bioelectricitatea exista in toate corpurile vii, inclusiv in cel uman. De aceea, s-au dezvoltat metode de diagnosticare, care au in vedere detectarea functiilor fizice si patologice legate de inima si creier, cum ar fi electrocardiograma si encefalograma.

De ce tratam hipertensiunea cu bioelectricitatea?

Recent, o noua descoperire a stiintei medicale a demonstrat ca exista o relatie stransa intre bioelectricitate si hipertensiune. In prefaza hipertensiva si faza episodica apare o miscare anormala a ionului din membrana celulei (potential patologic), urmata de urmatoarele simptome: scaderea miscarii fluxului sanguin, spasmul arteriolelor, cresterea rezistentei vaselor de sange, ceea ce duce in final la cresterea tensiunii. In timp ce aparatul de decompresiune este utilizat si conectat la corpul uman, circuitul sau electric VIC, poate activa circuitele biologice din corpul uman (numite motoare electrice sau motoare interne), regland direct potentialul patologic al celulei musculare arteriale, indepartand spasmul arterial, intarind faza de respingere de pe suprafata globulei rosii pentru a reduce vascozitatea magnetica a sangelui si scazand rezistenta vaselor de sange si a fluxului sanguin, aducandu-le astfel in faza de integrare corespunzatoare. De asemenea, curata si indeparteaza colesterolul si grasimea neutra depusa pe tunica intima a arterelor, ceea ce are ca rezultat curatirea vaselor de sange. In consecinta, se observa ca aparatul nu doar scade tensiunea arteriala la un moment dat, dar mentine o tensiune buna, pentru o perioada lunga de timp.

Aparatul pentru Scaderea Tensiunii Arteriale asigura efecte ideale pentru ca este prevazut cu 3 grupe de 21 de dinti, avand un unghi Interpol. Dupa ce aparatul este conectat la corpul uman, el aduce curenti biologici slabi, ca o antena satelit care primeste semnale atenuate de la satelitul existent in spatiu. Fiind transportat prin intermediul dintilor, circuitul VIC este promovat, iar curentii slabi sunt stocati si transformati, fiind apoi emisi de varful dintilor, pentru a stimula circuitul biologic inchis din corpul uman, care regleaza apoi potentialul patologic al celulei, ducand in final la rezultatul asteptat, respectiv scaderea tensiunii (cu alte cuvinte, activeaza potentialul uman).

Dispozitivul pentru scaderea tensiunii arteriale este creat de Gao Jiajun, care a castigat 8 premii internationale in inventii si tehnologie si care a aplicat teoria medicala biologica pentru a trata hipertensiunea. In comparatie cu alte metode de tratare, acest aparat prezinta urmatoarele avantaje:

  • Aparatul pentru Scaderea Tensiunii Arteriale ocupa un volum mic: diametrul aparatului nu depaseste 10 cm, poate fi tinut cu o mana, adultii si persoanele in varsta pot sa-l utilizeze, fara a avea nevoie de ajutor. 
  • Aparatul pentru Scaderea Tensiunii Arteriale are greutate mica: aparatul poate fi usor transportat, nu da stari proaste in timpul tratamentului, durata de viata a aparatului tine pana cand dintii folositi la tratament se uzeaza.
  • Aparatul pentru Scaderea Tensiunii Arteriale are caracteristici exprimate de catre cei 5: aparatul nu are camp magnetic, nu are surse de energie straine, nu are led de conectare, nu distorsioneaza punctele de acupunctura, datorita contactului mare cu corpul uman.
  • Aparatul pentru Scaderea Tensiunii Arteriale poate acoperi punctele de acupunctura in vederea tratamentului; odata ce este pus in functiune nu este nevoie de ajutorul celorlalti, nu are limita de timp, poate fi utilizat liber, iar eficienta sa se poate constata imediat.
  • Decompresie in decurs de 3 minute: in prima faza, tensiunea este redusa in 3-5 minute. Utilizarea Aparatului pentru Scaderea Tensiunii Arteriale duce la evitarea efectelor secundare.
  • Functia de reglare merge in doua directii: Aparatul pentru Scaderea Tensiunii  Arteriale este eficient in decompresii, precum si in imbunatatirea hipotensiunii, mentine tensiunea in limita valorilor normale.
  • Aparatul pentru Scaderea Tensiunii Arteriale imbunatateste rapid alopecia si alopecia areata: utilizarea indelungata poate controla alopecia si alopecia areata. La persoanele de varsta tanara si mijlocie Aparatul pentru Scaderea Tensiunii poate stimula cresterea parului, parul alb redevenind negru. Conform feed-backului primit de la mii de pacienti tratati in clinica, aparatul este eficient in cazul hipertensiunii, alopeciei si durerilor de cap, doar daca este folosit in mod continuu. In acelasi timp, Aparatul pentru Scaderea Tensiunii Arteriale poate preveni caderea parului, stimuleaza circuitul sanguin, imbunatateste hranirea parului care ajuta la cresterea acestuia.
  • Aparatul pentru scaderea tensiunii arteriale este un produs necesar pentru sanatate si pentru imbunatatirea starii de fericire: aparatul pentru scaderea tensiunii arteriale poate stimula circulatia sangelui in creier, studentii care il folosesc beneficiaza de reducerea electronilor pozitivi din creier, este calmant, reintareste anamneza si imunitatea. La persoanele tinere si de varsta mijlocie, utilizarea instrumentului de scaderea arteriala poate preveni hipertensiunea si bolile vaselor de sange din creier si inima, elimina durerile de cap si tensiunea provocata de telefoanele mobile. De asemenea, Aparatul pentru Scaderea Tensiunii protejeaza sanatatea si frumusetea.

 

>> citeste mai mult


Functii principale pentru acest Aparat pentru Scaderea Tensiunii Arteriale:

  • Inlatura orice durere rapid, inclusiv durerile reumatice 
  • Scade tensiunea arteriala si regleaza tensiunea in decurs de maxim 9  saptamani 
  • Elimina inflamatiile 
  • Elimina oboseala 
  • Elimina cataracta, nu mai este nevoie de operatie 
  • Inlatura orice durere rapid, inclusiv durerile reumatice 
  • Imbunatateste rapid circulatia sanguina. 
  • Ajuta la digestie 
  • Detoxifica si regenereaza rapid ficatul 
  • Scade rapid colesterolul din sange
  • Impotriva varicelor 
  • Activeaza celulele creierului. 
  • Desfunda si activeaza meridianele

Aparatul pentru reducerea tensiunii arteriale este alcatuit din dinti de metal destinati tratamentului, din circuite electrice VIC, un maner metalic si o carcasa. Dispozitivul pentru scaderea tensiunii este fabricat pe baza unei tehnologii avansate, avand ca surse de realizare atat descoperirile biologice moderne cat si doctrina meridianelor din teoria medicala chineza. 

Efectul este rapid, deja dupa 3 - 5 minute si tratamentul se poate face nu numai pe punctele de acupunctura. Usor de folosit, usor de purtat!

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

Nume: Valentina   Email: valentna.djiesan@gmail.com
Aș vrea să știu,dacă multă lume din Romania cunoaște și utilizează acest aparat și cu ce rezultate. Nu aveți scrisori de apreciere a pacienților. Cu stimă, Valentina

 Copyright © ekilibrium.ro 2008-2016. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Ekilibrium.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Va mai recomandam:
termometrul frontal ...
termometrul frontal cu infrarosu
Produs recomandat

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara