Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
APARATE
Aparate de tratarea apei, Filtre
Aparate Electronice
Purificatoare aer
Accesorii
Zapper
Carduri de programe presetate
Aparat de vibromasaj
Pedichiura
Organizatoare medicale
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj



Bioharmonex
 

Pret : 3026 RON

*TVA inclus



Cod : 204

Marca:Calivita

Garantie:24 luni


 

Bioharmonex

Totul despre dispozitivul BioHarmonex 3 - o solutie din domeniul medicinei cuantice, pentru redobandirea sanatatii si refacerea armoniei distruse.

Descarca brosura

Beneficiati de efectele benefice ale rezonantei, direct la domiciliu, cu BioHarmonex 3. BioHarmonex 3 este un dispozitiv care functioneaza in conformitate cu principiile biofizicii si care poate fi utilizat cu eficienta pentru a sprijini capacitatea de adaptare a organismului, precum si pentru a indeparta influentele negative precum stresul, ori poluarea din mediul inconjurator – la care suntem expusi zi de zi.

Cum functioneaza dispozitivul BioHarmonex?

Terapiile care au la baza medicina cuantica si biorezonanta scaneaza semnalele produse de un anumit organ, sau ale unui sistem din corpul nostru, iar in cazul in care sunt gasite dereglari sau aberatii, acestea sunt prelucrate si normalizate, semnalul informational astfel corectat returnandu-se inapoi organismului. In timp, odata cu repetarea procesului si consolidarea lui printr-un stil de viata care sa sprijine vindecarea (incluzand cultivarea echilibrului psiho-emotional si a celui moral !!!), se produce reglarea homeostazica, sub forma unor procese si mecanisme de insanatosire survenite natural si firesc la nivel fizic. 

Bio Harmonex opereaza intr-un spectru de frecvente 1-200 kHz, in functie de programele individuale rulate la momentul respectiv. Acesta este exact spectrul de frecvente necesar pentru a putea interactiona cu toate celulele corpului. In plus, in conditiile in care dispozitivul nu face altceva decat sa normalizeze energiile celulelor, el este complet lipsit de efecte secundare. 

Dispozitivele de tip BioHarmonex se bazeaza pe efectul terapeutic al undelor electromagnetice purtatoare de informatie vitala. Acest efect se manifesta prin corectarea proceselor energetice si apoi biologice care ne controleaza sanatatea si viata. In modul acesta, dispozitivul poate asigura o functionare armonioasa si sanatoasa a intregului organism - celula cu celula. Folosite corect, terapiile prin biorezonanta faciliteaza refacerea functionala si organica la toate nivelele.

Tratamentul biofizic este considerat metoda cea mai promitatoare de imbunatatire a capacitatilor de autovindecare ale organismului. Aceasta foma de tratament este numita terapie prin biorezonanta in camp energetic si poate fi realizata cu usurinta cu ajutorul unor dispozitive cuantice speciale de uz personal (BIOHARMONEX) bazate pe efectul terapeutic al undelor electromagnetice asupra proceselor bio-energo-informationale care ne controleaza sanatatea si viata.

Tehnica de tratament in camp energetic prin biorezonanta (sau BRFT - bioresonance feedback technique) este o metoda terapeutica bazata pe o tehnologie care detecteaza si citeste oscilatiile electromagnetice ultrafine produse de fiecare molecula, celula, organ, glanda sau sistem al organismului.

Dispozitivele de bioreznanta concepute in urma nenumaratelor studii stiintifice de ultima generatie analizeaza procesele biologice ca un tot si trateaza adevaratele cauze ale problemelor de sanatate.

De 3000 de ani se stia in medicina chineza ca energia influenteaza direct activitatea organelor si ca aceasta activitate este supusa unor vibratii ritmice. Intre timp, existenta meridianelor energetice si a blocajelor pe meridiane a fost dovedita si prin nenumarate studii de catre medicina cuantica.

Cercetarile in BRFT au fost incepute in 1923 de catre omul de stiinta rus Alexander Gurwitsch si continuate apoi in 1936 de astronomul si biologul american Gustav Stromberg, care a aratat ca dezvoltarea flintelor vii este legata de existenta unor "unde nemateriale".

In 1975 fizicianul german dr. F. A. Popp dovedeste emisia de bio-fotoni de catre celulele vii. Tot el a aratat ca ADN este o mare magazie de bio-fotoni. Biochimistul Lehninger, laureat al premiului Nobel, sustine ca organismul isi directioneaza reactiile chimice prin vibratii electromagnetice (biofotoni) si ca nici o reactie chimica nu poate avea loc daca un electron nu este activat de un foton cu o anumita lungime de unda si o anumita energie.

Cercetarile recente facute de dr. F. A.Popp si W. Ludwig arata ca si efectul produselor homeopate este determinat de vibratiile substantelor in cauza. Prof. Dr. Cyril W. Smith, dr. R.S.V. Choy si dr. J.A. Monro (Univ. din Salford, Anglia) au dovedit ca reactiile alergice pot fi neutralizate prin vibratii electromagnetice de o anumita frecventa. Practic vibratiile unui alergen pot fi absorbite, apoi sunt supuse unei inversii electronice si retrimise catre organism, simptomele alergiei disparand in cateva minute.

Primul aparat pentru tratament a fost creat de dr. Franz Morell si Erich Rasche. Prof. Dr. William Nelson a cules toate aceste informatii ale predecesorilor sai si a dezvoltat cel mai sofisticat program si aparat de tratament prin biorezonanta de uz personal: BIOHARMONEX. Dispozitivul BIOHARMONEX 3 a fost conceput in urma numeroaselor observatii si cercetari clinice efectuate in Germania si Statele Unite ale Americii.

Se stie ca activitatea fiintelor vii este acompaniata de aparitia constanta a unui curent pulsativ alternativ slab, determinand existenta unui camp electromagnetic. Fara acest camp electromagnetic, practic nu exista viata.

Viata pe Pamant s-a dezvoltat intre poli electromagnetici ce rezoneaza cu poli similari ale diferitelor forte din univers. Astfel, componentele atomice ale celulelor vii se afla sub influenta unui camp electromagnetic oscilant determinat de cooperarea optimala a multiplilor poli electromagnetici cu componente ale unui spectru electromagnetic oscilator ce vine din Univers, in mod special de la Soare si de asemenea de la planeta noastra Pamant. Functionarea organismului are loc in limitele unui camp electromagnetic oscilant numit "camp electromagnetic biologic". Fiecare actiune externa, impuls sau raspuns al organismului la stimuli este determinat de variatii ale frecventei de vibratie a componentelor celulare, dar aceste variatii ale frecventei trebuie sa se intample numai intr-un interval biologic.

Conceptul de diagnostic si tratament "bio-energo-informational" se bazeaza pe detectarea centrilor sau sistemelor patologice cu poli electromagnetici anormali, eliminarea acestora, precum si detectarea elementelor capabile sa oscileze in armonie cu frecvente electromagnetice normale. Prin urmare polii echipamentului bio-informational, fiind in rezonanta cu componentele moleculare atomice si subatomice (protononi, neutroni, alte particule), sunt capabili sa transporte si sa transmita informatia necesara restabilirii functiei sanatoase a organismului. Terapia consta in corectarea functiilor organismului prin neutralizarea functiilor patologice si restabilirea celor fiziologice, modificarile avand loc la nivel de celula. Aceasta metoda permite tratarea multor afectiuni fara interventia farmaco-terapeutica (medicamentoasa sau pur si simplu invaziva).

Asa cum s-a amintit, organismul este o sursa de oscilatii electromagnetice foarte slabe. Aceste oscilatii sunt numite fiziologice sau armonice. Ele sunt specifice organismului sanatos. Daca omul se imbolnaveste sau daca un organ al sau incepe sa lucreze disproportionat, atunci apar surse de oscilatii noi, patologice, care depasesc frecventele aflate in intervalul biologic. Daca organismul nu poate readuce balanta intre fiziologic si patologic prin propria sa putere (reducand frecventele patologice la un nivel minim), boala va progresa, materializandu-se tot mai mult in plan fizic. Aparatul de biorezonanta primeste informatia de la pacient si separa semnalele fiziologice de cele patologice, prelucrand informatia energetica, pe care o retransmite apoi pacientului (homeopatia este o versiune de terapie multirezonanta cum sunt si cromoterapia, cristaloterapia, magnetoterapia, sonoterapia, etc...).

Bioharmonex 3 este un dispozitiv de biorezonanta ce mentine si restabileste vibratiile noastre armonioase. Cu ajutorul terapiei prin biorezonanta putem influenta cu mare exactitate procesele biochimice care au loc in organismul nostru, fara a consuma substante daunatoare.

Organismul uman este un sistem complex de energii si vibratii care, atunci cand interactioneaza armonios, sprijina si promoveaza starea generala de sanatate si de bine.

Pentru anumite afectiuni, folosirea dispozitivului BIOHARMONEX 3 se recomanda de-a lungul intregii vieti. Printre aceste afectiuni se numara: osteoporoza, diabetul de tipul 2 (Diabetes Mellitus), modificarile degenerative ale tesutului conectiv (afectiunile soldului, diverse dereglari ale tesutului conectiv, ingustarea venelor, reducerea capacitatilor mentale, etc...). Dispozitivul BIOHARMONEX, cuplat cu un tipar nutritional sanatos, cu suplimente naturale adecvate, exercitii fizice regulate si un psihic flexibil reprezinta, de departe, cel mai eficient mod de (re)stabilire si mentinere a unei sanatati fizice si mentale desavarsite.

Deoarece toate afectiunile sunt urmarea unor oscilatii dizarmonice, rezulta ca BRFT poate fi folosita in toate afectiunile fara nici o contraindicatie. De aceea se obtin rezultate incununate de succes chiar si in cele mai dificile situatii. Totusi, pot exista si cateva limite:

- Tesuturile distruse sau aflate in faza avansata de distructie este posibil sa nu se mai refaca (de ex. distrugerea avansata a capului de femur intr-o coxartroza). Aceasta nu este insa o regula, rezultatele obtinute fiind in stransa legatura cu puterea de lupta cu boala (mai ales la nivel mental) a pacientului. O stare psihica de detasare si echilibru emotional, de optimism si incredere poate aduce cu sine rezultate spectaculoase (atitudinea fata de evenimente stimuleaza sau submineaza rezultatele obtinute pe alte cai).

- Privarea organismului de minerale, vitamine, proteine, grasimi, enzime, aminoacizi, impiedica obtinerea succesului complet in tratament, de aceea un tratament complet necesita aport din afara, tesutul in cauza avand astfel tot suportul de rezonanta.

- Diferite stimulente artificiale interfereaza nefavorabil cu terapia BRFT. Medicamente precum: aspirina, tylenol, antiinflamatoare (viox, codeine, etc...), alcoolul, ceaiul negru, produsele cofeinizate, pot diminua efectul terapeutic electromagnetic. Unele antialgice sau dimpotriva stimulente (de ex.: cofeina, cafeina), pot agita sistemul nervos determinand un grad de incoerenta care sa intrerupa semnalul BRFT subtil.

Aspecte practice Bioharmonex

In timpul tratamentului poti sa nu simti nimic sau poti sa ai o senzatie de furnicaturi, de incalzire sau de relaxare. Locurile cu procese inflamatorii vechi care nu sunt inca vindecate (ex.: dinti inflamati, taieturi) pot fi mai sensibile. In timpul tratamentului organismul nu primeste electricitate pentru ca numai vibratiile organismului sunt folosite pentru autoreglare, practic organismul nu primeste nimic strain de la aparat. Materialele toxice care rezulta in urma tratamentului trebuiesc eliminate cat mai rapid posibil pe cale renala, digestiva sau prin piele. De aceea, dupa asemenea sedinte se impune sa beti cantitati mari de lichide, sa asigurati tranzitul intestinal (combaterea constipatiei ), iar la o ora-doua sa faceti dus sau baie. Tratamentul prin biorezonanta poate consta in mai multe sedinte (aprox. 45-60 minute), iar sedinta sa aiba mai multe trepte terapeutice, in functie de statutul sanatatii dumneavoastra. BRFT nu exclude cooperarea d-voastra in procesul de vindecare, deoarece pentru un succes deplin, ceea ce a produs boala trebuie eliminat din organism si din viata dvs., un nou stil de viata fiind aproape obligatoriu.

 

>> citeste mai mult


 Din punct de vedere medical efectele campului magnetic pulsant al Bioharmonex asupra organismului sunt:

  • Bioharmonex stimuleaza activitatea cerebrala.

  • Bioharmonex 3 este benefic in procesul de crestere, intrucat poate programa corpul pentru o dezvoltare armonioasa.
  • Bioharmonex ajuta in tratarea afectiunilor cardiace si previne infarctul miocardic.
  • Bioharmonex stimuleaza si imbunatateste apetitul sexual si potenta.
  • Bioharmonex are efecte benefice in combaterea arteriosclerozei capilare oculare si in ameliorarea afectiunilor oftalmologice, in general.
  • Bioharmonex ajuta in bolile de plamani (insuficienta respiratorie si inflamatii pulmonare).
  • Bioharmonex poate creea in corp un efect antibacterian.
  • Bioharmonex ajuta la reglarea glicemiei si a metabolismului.
  • Bioharmonex combate afectiunile usoare precum constipatia, indigestia.
  • Bioharmonex asigura imbunatatirea circulatiei sanguine, reducand insuficienta circulatorie.
  • Bioharmonex scade colesterolul sanguin.
  • Bioharmonex reduce si elimina durerile de dinti.
  • Bioharmonex actioneaza eficient in afectiununile osteoarticulare (dureri de spate, afectiuni reumatismale matinale, discopatii, spondiloza, hernie de disc, osteoporoza, artoze, lumbago).
  • Bioharmonex ajuta in cazurile de giardia si rahitism. Combate lipsa poftei de mancare, creind premisele unei alimentatii corecte si sanatoase, vitala in autovindecarea organismului.
  • Bioharmonex ajuta in tratarea cazurilor de alcoolism, a dependentei de droguri si de medicamente.
  • Bioharmonex combate in mod eficient oboseala, incetineste procesul de imbatranire si imbunataeste memoria.
  • Bioharmonex lupta in mod eficient impotriva depresiei, intareste sistemul nervos. Bioharmonex ajuta activ la reducerea stresului si a impactului sau asupra organelor corpului.
  • Bioharmonex lupta impotriva calculilor biliari, a dischineziei biliare.
  • Bioharmonex e un bun adjuvant in tratamentul diabetului zaharat.
  • Bioharmonex poate initia in corp o actiune generala de detoxifiere si fortifica sistemul imunitar.
  • Bioharmonex grabeste vindecarea fracturilor, regenerarea celulelor, regenerarea gingiilor si regenerarea pielii, precum si vindecarea ranilor.
  • Bioharmonex ajuta organismul sa lupte impotriva obezitatii si faciliteaza proceul de slabire intr-un mod armonios.
  • Bioharmonex asigura si ajuta la buna functionare a pancreasului.
  • Bioharmonex sprijina sistemul urinar printr-un program special dedicat problemelor prostatei, vezicii si cailor urinare.
  • Bioharmonex asigura o eficienta maxima in restabilirea echilibrului din celuleactiunea prin intermediul undelor electromagnetice de intensitate foarte joasa (camp de emisie: maxim 10 micro Tesla) .
  • Bioharmonex poate fi folosit de catre oricine, oriunde si in orice moment, indiferent de activitatea desfasurata

Programele de biorezonanta specifice Bioharmonex

Programul Bioharmonex 1. CHILD (Copil) - “Ingredientele esentiale” (nutrientii celulari) si “instructiunile adecvate” (transferul de informatii energetice) sunt coditiile de baza pentru cresterea sanatoasa si a armonioasa a copiilor. Impactul conditiilor de mediu nefavorabile, un stres excesiv in perioada copilariei si posibilele infectii pot afecta dezvoltarea fizica si psihica a copilului. Programul BioHarmonex CHILD sprijina nevoile speciale ale copilului, cum ar fi diviziunea celulara si cresterea tesuturilor, capacitatea mentala si rezistenta psihica, precum si dezvoltarea unui sistem imunitar puternic.

Programul Bioharmonex 2. IMMUNE (Sistem imunitar) - Folosind acest program, puteti obtine si mentine armonia intre cele doua modalitati prin care organismul combate bolile: cea innascuta, naturala (non specifica) si cea dobandita (specifica). Programul Immune sprijina activitatile functionale ale globulelor albe. Programul are ca scop stimularea activitatii electromagnetice specifice replicarii, diferentierii si activitatii limfocitelor B si T, crescand astfel semnificativ rezistenta la boli (imunitatea). S-au efectuat si publicat numeroase studii care demonstreaza ca, utilizand acest program, functionarea sistemului imunitar este mult imbunatatita. Programul IMMUNE poate fi combinat eficient cu alte programe, cum ar fi: CHILD, FOREVER YOUNG, RELAX, NERVES, BIORHYTHM si MERIDIAN.

Programul Bioharmonex 3. FOREVER YOUNG (Tinerete si vitalitate) - Acest program sprijina sistemul anti-oxidativ al organismului care, la randul lui, inhiba imbatranirea si deteriorarea celulelor. Locuitorilor marilor orase si altor persoane expuse poluarii specifice mediului inconjurator le este recomandata folosirea acestui program zilnic. Acesta imbunatateste regenerarea profunda a organismului si creste apetitul sexual, atat la barbati cat si la femei. Imbunatateste functionarea sistemului imuinitar si confera un efect de vitalizare intregului organism. Folosit cu regularitate, poate fi extrem de eficient la accentuarea efectelor benefice ale unui mod de viata sanatos. Programul FOREVER YOUNG poate fi combinat eficient cu alte programe pentru sprijinirea sistemului imunitar, cum ar fi: RELAX, NERVES, DETOX, CIRCULATION, BIORHYTHM, MERIDIAN.

Programul Bioharmonex 4. HORMONE (Sistem hormonal) - Programul HORMONE al noului BioHarmonex asigura functionarea normala a sistemului hormonal, sporeste sensibilitatea receptorilor endocrini fata de hormoni si sprijina echilibrul organismului intre diferitele tipuri de energie, echilibrand intregul camp bio-energo-informational aferent mecanismelor hormonale din corp. Accelereaza totodata absorbtia de fito-estrogeni, adaptogeni, acizi grasi esentiali, vitamine, minerale, enzime. Programul Hormone poate reprezenta o terapie suplimentara excelenta pentru ameliorarea simptomelor puberale, sindromului premenstrual, a tulburarilor legate de menopauza. Deoarece prin utilizarea programului este acelerata absorbtia si utilizarea proteinelor de neuro-transmitere, acest program este util si in mentinerea echilibrului energetic al organismului si ameliorarea problemelor aferente somatopauzei.

Programul Bioharmonex 5. PAIN (Durere) - Programul Pain este utilizat in general pentru ameliorarea durerilor (efect analgezic general) si cresterea tolerantei la durere. Previne si reduce durerea cauzata de leziunile si convulsiile acute, precum si de afectiunile cronice ale incheieturilor. Totodata, programul PAIN este eficient pentru ameliorarea durerior de cap. Se stie ca pentru a ameliora durerea, organismul poate utiliza cateva analgezice naturale, cum ar fi categoria de hormoni neurotransmitatori cunoscuti drept endorfine si tipurile de enzime numite proteaze. Programul este conceput sa creasca sensibilitatea organismului la aceste analgezice naturale si astfel sa reduca durerea cauzata de accidentari, probleme articulare si migrene. Programul poate fi combinat eficient cu alte programe, pentru efecte benefice generale si sprijinul sinergiei: RELAX, NERVES, FOREVER YOUNG, HORMONE, CIRCULATION, BIORHYTHM si MERIDIAN, dar si cu programele care ajuta la digestie si detoxifiere, precum DETOX, DIGESTION, LIVER-PANCREAS, URINARY.

Programul Bioharmonex 6. RELAX (Relaxare si Linistire) - Stresul poate fi de natura psihologica (precum conflicte in familie sau la locul de munca, emotii negative cotidiene, probleme din trecut ramase nerezolvate), dar si de natura fizica (factori chimici, electro-magnetici, mecanici, acustici). Din punct de vedere fizic, energia negativa a stresului este resimitita in corp odata cu eliberarea in sange de catre creier a hormonilor adrenalina si cortizol. Acestia, odata ajunsi la receptorii celulari ai diferitelor organe si sisteme, produc in corp suprareactii precum cresterea tensiunii arteriale, incordare musculara, cresterea temperaturii corporale. Este totodata grabita conversia glicogenului in glucoza pentru a se asigura energie musculara imediata. De asemenea respiram mai repede deoarece plamanii incearca sa obtina mai mult oxigen iar procesul de digestie inceteaza. Un val de adrenalina si cortizol in sistemul sangvin este un raspuns la o sezatie de frica sau la un stres emotional sau fizic. Stresul provoaca o varietate de raspunsuri la oameni diferiti. De exemplu, unora le tremura mainile, la altii dintii le sunt inclestati si au obrajii rosii. Aceste mecanisme de aparare erau foarte utile omului primitiv, dar pentru omul modern ele sunt jenante si dau nastere unui stres si mai puternic. Un stres repetat face ca suprafata ocupata de receptorii hormonilor stresori de pe suprafata celulelor sa creasca. Daca scadem totusi receptivitatea celulara la acesti doi hormoni, crescand totodata receptivitatea la hormonii neurotransmitatori de relaxare si linistire (serotonina si dopamina), ne relaxam si ne calmam atat fizic cat si mental. Acest program este destinat combaterii efectelor negative ale stresului si recastigarii unei stari de comfort fizic si psihic, inducand relaxare pana la nivel de celular.

Programul Bioharmonex 7. NERVES (Optimizarea sistemului nervos si imbunatatirea concentrarii) - Cu totii stim ca sistemul nervos controleaza toate procesele din corp, atat pe cele constiente cat si pe cele incostiente, acestea din urma fiind denumite "neuro-vegetative". Pentru aceasta extraordinar de complexa functie, organismul consuma o cantitate foarte mare de energie. Aplicarea regulata a acestui program, poate duce la armonizarea proceselor nervoase si mai ales la refacerea dupa distonia neuro-vegetativa. Persoanele implicate in activitati intelectuale si studentii care se pregatesc pentru examene, in special, isi pot imbunatati considerabil performanta generala cu ajutorul acestui program. Este, de asemenea, foarte folositor pentru corectarea disfunctiilor sistemului nervos central cauzate de circulatia neregulata a sangelui in creier (tratamentul ar trebui sa dureze cel putin un sezon si sa fie asociat cu programul CIRCULATION si cu suplimente naturiste). Programul mai este recomandat a fi utilizat si in starile depresive (ca terapie suplimentara), in combinatie cu activitatile fizice regulate. Programul are, de asemenea, efect de imbunatatire a capacitatilor mentale. Se combina foarte bine cu programul RELAX, cele doua asigurand relaxarea si recuperarea dupa starile de stres si tensiune cronica. Este recomandat si pentru copiii hiper activi, in combinatie cu o echilibrare bio-chimica prin preparate naturale.

Programul Bioharmonex 8. WEIGHT LOSS (Pierdere in greutate) - Singurul mod in care grasimea poate parasi organismul este ca aceasta sa fie eliberata din tesutul adipos si convertita de ficat in lipoproteine, utilizabile de catre celule pentru arderi in perioadele de solicitare (fizica / psihica) sau eliminabile pe cale digestiva ca surplus. Folosirea regulata a programului Weight Loss al dispozitivului BioHarmonex sprijina acest proces, (descompunerea tesutului gras, arderile metabolice si detoxifierea). Practic, Weight Loss este un program util pentru atingerea si mentinerea unei greutati corporale ideale. Se combina foarte bine cu programele LIVER-PANCREAS, DIGESTION, DETOX, NERVES, RELAX, MERIDIAN, BIORITHM.

Programul Bioharmonex 9. DETOX (Detoxifiere) - Printre reziduurile care se pot acumula in organism se numara cele rezultate in urma eliminarii metabolice neadecvate sau incomplete a propriilor deseuri corporale, a unui stil de viata auto-intoxicant (fumat, alcool, droguri, medicamente in exces) ori acumularii de substante contaminante din mediul inconjurator. Programul DETOX se compune din cateva subprograme concepute sa sprijine corespunzator curatarea plamanilor, ficatului, splinei, rinichilor, pancreasului si intestinului gros, printr-o buna regenerare si coordonare celulara. Pe scurt, programul DETOX este conceput pentru detoxifierea generala si pentru sprijinirea metabolismului, indiferent de varsta. Programul functioneaza ideal prin combinarea cu alte programe cum ar fi: RESPIRATORY, DIGESTION, LIVER-PANCREAS, URINARY, LYMPHATIC, de la caz la caz. Cele mai bune rezultate se obtin in cazul urmarii in paralel a unor diete bogate in fibre, fructe, legume si impreuna cu preparatele CaliVita potrivite – enzime digestive, preparate pe baza de bacterii utile (Acidophilus, Longum, Rhamnosus) pentru functionarea adecvata a tractului intestinal, preparate pentru combaterea efectelor nocive ale gazelor toxice din mediul inconjurator, preparate pentru eliminarea parazitilor, ciupercilor, cele anti-stres si anti-oxidante.

Programul Bioharmonex 10. CIRCULATION (Circulatie si sistem cardio-vascular) - Sistemul cardio-vascular are o importanta vitala in transportul oxigenului si nutrientilor la celule, precum si al dioxidului de carbon si al reziduurilor organice la sistemul digestiv pentru a fi eliminate. Volumul de activitate electromagnetica la nivelul sistemului circulator este foarte ridicat, acesta fiind foarte sensibil la efectele benefice ale biorezonantei. Multe probleme de circulatie cauzate de distonia vegetativa – cum ar fi spasmele venelor si arterelor – pot fi eliminate cu succes cu ajutorul acestui program. Programul, cuplat cu produsele naturale adecvate, poate ajuta la reducerea si eliminarea hipertensiunii. Folosirea pe termen lung, sub supraveghere medicala, poate avea ca rezultat reducerea semnificativa a terapiei medicamentoase sau chiar eliminarea completa a acesteia. Folosirea indelungata poate duce, de asemenea, la disparitia simptomelor cauzate de tulburarile de ritm cardiac sau de hipertensiune. Programul este conceput pentru a sprijini si imbunatati functionarea si sanatatea tuturor componentelor circulatiei. Poate fi combinat eficient cu programele RELAX, NERVES, FOREVER YOUNG, HORMONES, BIORHYTHM si MERDIAN, precum si cu programele care ajuta la digestie si detoxifiere (DETOX, DIGESTION, LIVER / PANCREAS, URINARY).

Programul Bioharmonex 11. EYE-VISION (Regenerare oculara) - Este un program special pentru tratamentul dereglarilor oculare, respectiv pentru prevenirea acestora. Programul este conceput pentru a sprijini functionarea si regenerarea celulelor implicate in vedere, fiind util in eliminarea simptomelor de oboseala oculara, pentru sprijinirea regenerarii musculare si maculare, precum si pentru energizare locala. Programul poate fi folosit de cateva ori pe zi. In perioada in care utilizam acest program se recomanda consumul regulat de caroten, luteina, zaxantina, ginkgo, vitamina C, acizi grasi nesaturati, zinc.

Programul Bioharmonex 12. RESPIRATORY (Sistem respirator) - Acest program al BioHarmonex pentru stimularea sistemului respirator atenueaza problemele si dereglarile respiratorii innascute si, de asemenea, poate fi folosit ca terapie alternativa sau paralela in afectiunile pulmonare dobandite. Preventiv programul actioneaza asupra plamanilor sprijinind functionarea lor la o eficienta maxima. Cele mai bune efecte se obtin daca programul se aplica dis de dimineata, intre 3 si 5, sau dupa masa, intre 15 si 17, deoarece in aceasta perioada plamanii functioneaza la maximum, conform “ceasului biologic”.

Programul Bioharmonex 13. DIGESTION (Digestie) - Programul Digestie actioneaza asupra activitatii electromagnetice a bacteriilor intestinale si celulelor care captusesc peretii intestinului subtire (asa-numitele enterocite). Programul sprijina, de asemenea, functionarea ficatului si a vezicii biliare, care produce bila, esentiala pentru digestie. Cele mai bune rezultate se obtin atunci cand programul DIGESTION este rulat in timpul meselor sau intre mese. Acesta poate fi utilizat de cateva ori pe zi. Se recomanda tuturor, dar in special persoanelor care au probleme digestive si disfunctii metabolice (acest lucru inseamna un mare numar de persoane, deoarece eficienta procesului de digestie descreste proportional cu inaintarea in varsta). Este recomandat totodata persoanelor care sufera de afectiuni gastrice cronice (pentru imbunatatirea absorbtiei si a digestiei). Poate fi de mare ajutor in ameliorarea discomfortului digestiv.  Poate fi combinat eficient cu alte programe care ajuta la functionarea normala a tractului gastrointestinal – de ex. LIVER PANCREAS, DETOX, etc. Pentru o eficienta maxima, este necesar consumul suplimentelor naturale potrivite in perioada lucrului cu acest program – enzime digestive, preparate pe baza de bacterii gastro-intestinale pentru functionarea adecvata a tractului digestiv, preparate pentru detoxifiere si eliminarea parazitilor/ciupercilor, precum si urmarea dietelor pe baza de fibre, fructe si legume.

Programul Bioharmonex 14. LIVER PANCREAS (Ficat, pancreas) - Printre multiplele sale functii, ficatul regleaza metabolismul grasimilor si al glucozei si produce bila, vitala pentru o digestie adecvata. Pancreasul secreta enzime digestive si ajuta celulele sa utilizeze glucoza in scopul producerii de energie, prin intermediul hormonului numit insulina. Programul LIVER-PANCREAS sprijina activitatea ficatului si a pancreasului si astfel ajuta la imbunatatirea procesului de transformare a materialului digestiv (digestia si absorbtia nutrientilor, eliminarea reziduurilor metabolice). Cele mai bune rezultate sunt obtinute cand se aplica intre mese, intre orele 9 si 13 sau intre 21 si 1.  Poate fi combinat cu succes cu programele DETOX si DIGESTION sau cu alte programe, in functie de cazurile individuale. Ca si in cazul programului DIGESTION, consumul unor preparate naturale adecvate in perioada terapiei cu acest program este mai mult decat recomandata, pentru maximizarea eficientei. Printre aceste produse se numara enzimele digestive, preparatele pe baza de bacterii intestinale utile, cele pentru detoxifiere si respectiv pentru eliminarea parazitilor si ciupercilor.

Programul Bioharmonex 15. SKIN (Tratamentul afectiunilor pielii) - Acest program al dispozitivului BioHarmonex actioneaza asupra celulelor epiteliale si al altor tipuri de celule necesare dezvoltarii sanatoase a pielii. Poate fi folosit si ca terapie suplimentara in tratarea dereglarilor hormonale. Poate fi combinat eficient cu dietele special concepute pentru problemele individuale, precum si cu tratamentele naturiste de curatire a organismului.

Programul Bioharmonex 16. URINARY (Organele tractului urinar) - Rinichii si sistemul urinar joaca un rol deosebit de important in functionarea normala a organismului si sunt responsabili, printre altele, de urmatoarele: detoxifiere si metabolism, mentinerea echilibrului acido-bazic, reglarea functionarii sistemului hormonal si a productiei de sange, realizarea schimbului de substante din tesutului osos si - in cele din urma dar nu mai putin important – conservarea energiei inascute a organismului, sporind astfel vitalitatea si longevitatea. Cand este combinat cu o alimentatie adecvata si preparate naturale, programul URINARY ajuta la mentinerea si furnizarea de “energie de rezerva” catre rinichi. Unul dintre cele mai importante roluri ale rinichilor este filtrarea si indepartarea substantelor toxice aparute in cadrul metabolismului si, din aceasta cauza, o functionare deficitara a acestor organe vitale poate avea consecinte serioase asupra sanatatii. Programul poate fi utilizat de catre oricine, atat de persoanele bolnave cat si de cele sanatoase. Cele mai bune rezultate se obtin daca programul este aplicat dimineata devreme sau dupa amiaza tarziu, conform ceasului biologic al rinichilor. Acest program previne si indeparteaza cauzele bolilor si dereglarilor urinare si renale. Poate fi combinat cu programul Detoxifiere pentru rezultate optime.

Programul Bioharmonex 17. BONE-SPINE (Oase si coloana vertebrala) - Cei mai multi percep oasele ca fiind formate dintr-o substanta statica, dar in realitate ele se modifica in permanenta, ca majoritatea celorlalte parti ale organismului. Pentru a-si mentine sanatatea, celulele oseoase trebuie sa se regenereze si sa fie capabile sa absoarba si sa retina mineralele structurale vitale din fluxul sanguin, cum ar fi calciul. Capacitatea de refacere dupa leziuni osoase (precum fracturile) sau afectiuni ale oaselor (cum ar fi osteoporoza) sunt tot atatea dovezi ca oasele contin celule vii. Acest program este special conceput sa sprijine functionarea eficienta a acestor celule si astfel sa ajute la mentinerea unei structuri osoase sanatoase si puternice sau la recuperarea dupa fracturi osoase sau osteoporoza. In plus, in combinatie cu o alimentatie adecvata, produse naturiste corespunzatoare si exercitii fizice, poate fi de mare ajutor bolnavilor cronici la care tratamentele anterioare nu au dat rezultate. Programul este, de asemenea, foarte eficient in ceea ce priveste intensificarea efectelor fizioterapiei, accelerand recuperarea si ajutand la refacerea leziunilor la nivelul sistemului osos.

Programul Bioharmonex 18. AFTER TRAINING (Refacere musculara dupa antrenamente) - In conditiile unui antrenament fizic intensiv, metabolismul crescut duce la scaderea drastica a rezervei energetice a organismului (ATP si glicogen), ca de altfel si a nivelului de oxigen din fluxul sanguin. In acelasi timp acidul lactic se acumuleaza si apare catabolsimul fibrelor musculare. In momentul in care activitatea fizica inceteaza, metabolismul "se pune pe treaba" pentru a reface rezervele energetice si a regenera fibrele musculare. Programul este special conceput sa sprijine functionarea deferitelor celule implicate in aceasta activitate de regenerare si refacere.  Deoarece viteza si eficienta refacerii musculare este strict legata de performanta sportiva, folosind regulat programul After Training de cateva ori pe zi, sportivii isi pot imbunatati semnificativ performantele fizice. Pe langa faptul ca accelereaza procesele de regenerare de dupa antrenament, programul mai diminueaza oboseala si ajuta la mentinerea intr-o forma fizica ridicata. Programul se recomanda sportivilor de performanta si tuturor celor care isi doresc imbunatatirea capacitatilor fizice. Se utilizeaza dupa antrenament, pentru tratamentul traumelor fizice, regenerarea tesutului muscular si ameliorarea starii de oboseala.

Programul Bioharmonex 19. MERIDIAN (Meridiane energetice) - Conform medicinei chinezesti, organismul uman este inconjurat de o retea invizibila de canale energetice, asa numitele meridiane, a caror existenta nu poate fi confirmata cu ajutorul metodelor anatomice clasice. Aceste canale sunt de fapt retele energetice localizate la diferite adancimi sub piele sau in afara ei, de multe ori paralele cu vasele de sange, muschii scheletici si canalele nervoase. Meridianele joaca un rol important in comunicarea si coordonarea dintre diferite organe si parti ale corpului, regland totodata circulatia sanguina si pe cea nervoasa. Atunci cand aceste canale sunt dereglate datorita factorilor interni sau externi (incetinire, blocaje, hipersensibilitate), armonia si echilibrul dispar mai mult sau mai putin subit, facand loc bolilor. Exista cateva mii de puncte pe aceste meridiane, care pot fi stimulate cu ajutorul acupuncturii sau prin acupresura. Totusi, meridianele sunt foarte sensibile la terapia electromagnetica pe baza de semnale bio-rezonante. Programul Meridian al dispozitivului BioHarmonex cuprinde o intreaga “simfonie de semnale” care stimuleaza si armonizeaza simultan toate meridianele. Rezultatele pot fi amplificate daca programul MERIDIAN este folosit in combinatie cu BIORHYTHM.

Programul Bioharmonex 20. BIORHYTHM (Bioritm) - Nici o persoana de pe planeta nu manifesta o capacitate fizica, mentala sau emotionala constanta, ci totul se modifica in functie de o serie de tipare ciclice numite ritmuri biologice. Mecanismul intern exact care cauzeaza aceste ritmuri nu este cunoscut, dar unul dintre factorii care il pot influenta se datoreaza faptului ca organismul uman este format in proportie de 70% din apa. Apa este foarte sensibila si receptiva la undele electromagnetice. Fenomenele electromagnetice care au loc in timpul modificarilor meteorologice au un impact mai mare sau mai mic asupra sistemelor noastre bio-comunicationale. Acest program pentru armonizarea bioritmului ajuta la optimizarea activitatii nervoase, recomandandu-se in special in ameliorarea efectelor negative ale distoniei neuro-vegetative cauzate de modificarile frontului atmosferic. Este foarte eficient in combinatie cu programele Nerves si Relax pentru reducerea activitatilor beta crescute ale sistemului nervos, cu programul Meridian pentru armonizarea meridianelor, sau cu programul Circulation destinat stimularii corespunzatoare a circulatiei sanguine. Rezultatul urmarit este este functionarea generala optima a sistemelor anatomo-fiziologice ale organismului, imbunatatirea starii emotionale si cresterea capacitatii de adaptare la modificari.

Programul Bioharmonex 21. MENSTRUATIE - Conform anumitor concepte spirituale, exista o legatura evidenta intre fazele lunii si ciclul menstrual al femeii, de 28 de zile, care, practic, determina „natura” feminina. Vibratiile emise de acest program actioneaza direct asupra ciclului menstrual. Se recomanda si ca program suplimentar la programele Hormoni, Piele, Detoxifiere si Bioritm.

Programul Bioharmonex 22. METEOROPATIE - Unele persoane reactioneaza mai puternic la modificarile de front atmosferic. Multi pot face probabil fata cu usurinta acestor schimbari, insa, in lumea noastra moderna, aceste comportamente instinctive preistorice pot reveni in forta. Programul METEOROPATIE poate fi rulat cu succes alaturi de programele Durere, Circulatie si Bioritm.

Programul Bioharmonex 23. PROSTATA - Un program recomandat barbatilor, in special celor adulti si de varsta a treia. Poate fi combinat cu programele Urinar, Bioritm si Tinerete.

Programul Bioharmonex 24. REINCARCARE MENTALA - Acest program se recomanda celor care sunt expusi unui stres frecvent, pe termen lung si/sau de intensitate crescuta, precum si in situatiile in care este necesara o acuitate mentala speciala (de exemplu in perioada examenelor). Se recomanda a fi folosit in special in combinatie cu programele Sistem Nervos, Relaxare, Circulatie si Bioritm.

Programul Bioharmonex 25. SISTEM LIMFATIC - Sistemul limfatic joaca un rol important in functionarea corespunzatoare a sistemului imunitar al organismului. Celulele sale sunt prezente peste tot in organism, unde pot intalni substante straine pe care le pot elimina din corp. Vibratiile acestui program actioneaza asupra sistemului limfatic. Se recomanda a fi folosit in combinatie cu programele Imunitar, Circulatie si Detoxifiere.

BioHarmonex opereaza intr-o spectru de frecvente de 1-200 kHz, in functie de programele individuale rulate la momentul respectiv. Dispozitivul functioneaza cu 2 baterii AA de 1,5 V, cu care pot fi rulate aproximativ 240-280 de programe. Daca becul rosu incepe sa palpaie, inseamna ca puterea bateriilor scade. Bateriile trebuie schimbate atunci cand becul rosu ramane aprins in continuu.

Programele specifice de biorezonanta ale Bioharmonex sunt inlista de mai jos

Pentru detalii cu privire la fiecare program va rugam sa consultati sectiunea Beneficii a acestui produs.

1.   CHILD (Copil)

2.   IMMUNE (Sistem imunitar)

3.   FOREVER YOUNG (Tinerete)

4.   HORMONE (Sistem hormonal feminin)

5.   PAIN (Durere)

6.   RELAX (Relaxare)

7.   NERVES (Optimizarea proceselor nervoase si imbunatatirea concentrarii)

8.   WEIGHT LOSS (Pierdere in greutate)

9.   DETOX (Detoxifiere) 

10. EYE-VISION (Regenerare oculara)

11. CIRCULATION (Circulatie si sistem vascular)

12. RESPIRATORY (Sistem respirator)

13. DIGESTION (Digestie)

14. LIVER PANCREAS (Ficat, pancreas)

15. SKIN (Tratamentul afectiunilor pielii)

16. URINARY (Organele tractului urinar)

17. BONE-SPINE (Oase si coloana vertebrala)

18. AFTER TRAINING (Dupa antrenamente)

19. MERIDIAN (Meridiane energetice)

20. BIORHYTHM (Bioritm)

21. MENSTRUATIE

22. METEOROPATIE

23. PROSTATA

24. REINCARNARE MENTALA

25. SISTEM LIMFATIC

Tabelul de corespondenta produs-afectiuni

 BioHarmonex Armonizarea bioritmului  1-2 sedinte/zi

 

 

Fiecare program utilizat trebuie insotit de detoxifiere sau de relaxare.

Aparatul este pentru uz individual.

Tratamentul mareste eficienta produselor. 

 
Dezvoltare, crestere armonioasa copii  1-2 sedinte/zi
Intarire sistem imunitar  1-2 sedinte/zi
Incetinire imbatranire celulara (mereu tanar)  1-2 sedinte/zi
Protejarea sistemului hormonal al femeii  1-2 sedinte/zi
Prevenire si combatere dureri  1-2 sedinte/zi
Relaxare  1-2 sedinte/zi
Optimizarea proceselor neuro-vegetative si imbunatatirea concentrarii  1-2 sedinte/zi
Scaderea in greutate  1-2 sedinte/zi
Detoxifiere  1-2 sedinte/zi
Regenerare oculara si imbunatatirea vederii  1-2 sedinte/zi
Sistem cardiac si circulator  1-2 sedinte/zi
Sistem respirator  1-2 sedinte/zi
Digestie  1-2 sedinte/zi
 Functionarea optima a ficatului, bilei si pancreasului  1-2 sedinte/zi
 Afectiunile pielii  1-2 sedinte/zi
 Organele tractului urniar  1-2 sedinte/zi
 Prevenirea osteoporozei si mentinerea integritatii sitemului osos  1-2 sedinte/zi
 Sportivi  1-2 sedinte/zi
Armonizarea meridianelor de acupunctura  1-2 sedinte/zi

In timpul tratamentului poti sa nu simti nimic sau poti sa ai o senzatie de furnicaturi, de incalzire sau de relaxare. Locurile cu procese inflamatorii vechi care nu sunt inca vindecate (ex.: dinti inflamati, taieturi) pot fi mai sensibile. In timpul tratamentului organismul nu primeste electricitate pentru ca numai vibratiile organismului sunt folosite pentru autoreglare, practic organismul nu primeste nimic strain de la aparat. Materialele toxice care rezulta in urma tratamentului trebuiesc eliminate cat mai rapid posibil pe cale renala, digestiva sau prin piele. De aceea, dupa asemenea sedinte se impune sa beti cantitati mari de lichide, sa asigurati tranzitul intestinal (combaterea constipatiei ), iar la o ora-doua sa faceti dus sau baie. Tratamentul prin biorezonanta poate consta in mai multe sedinte (aprox. 45-60 minute), iar sedinta sa aiba mai multe trepte terapeutice, in functie de statutul sanatatii dumneavoastra. BRFT nu exclude cooperarea d-voastra in procesul de vindecare, deoarece pentru un succes deplin, ceea ce a produs boala trebuie eliminat din organism si din viata dvs., un nou stil de viata fiind aproape obligatoriu. 

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

 Copyright © ekilibrium.ro 2008-2016. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Ekilibrium.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Va mai recomandam:
termometrul frontal ...
termometrul frontal cu infrarosu
Produs recomandat

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara