Acest dispozitiv Ozonator apa ulei alimente va ajuta sa sterilizati, detoxifiati si sa ozonati apa, alimente sau uleiuri.
- Consumarea sau tratarea cu apa ozonizata: ozonizati timp de 5-7 min, apoi beti sau faceti gargara. Ozonul este de aproximativ 10 ori mai solubil in apa decat oxigenul. A fost folosit initial in chirurgia dentara si recent in Anglia pentru o varietate de terapii.
- Terapii cu lichid ozonizat: acest proces foloseste mai multe lichide, in afara de apa, ca agenti purtatori de ozon pentru a intra in contact cu zona ce trebuie ozonizata. Pentru a dezinfecta periuta de dinti, bureti sau orice alta suprafata din baie sau bucatarie.
- Folosirea de uleiuri ozonizate pentru terapii de piele: cand ozonul este introdus in uleiul de masline (sau floarea-soarelui) pentru o perioada mai mare de timp (cel putin 24 h) uleiul se ingroasa pastrand ozonul. Daca este pastrat la frigider, acest gel mentine ozonul ani de zile. Aplicat pe piele este benefic pentru taieturi, arsuri, piscaturi ale insectelor, iritatii, eczeme, herpes, etc.
- Actiuni impotriva bacteriilor, virusurilor sau ciupercilor: stiinta a demonstrat ca ozonul omoara agentii patogeni. Lucreaza mult mai repede pe virusi decat pe bacterii si nu depinde de pH, temperatura sau alti compusi organici.
Ozonator apa ulei alimente este foarte usor de utilizat si de acest lucru va veti convinge si dumneavoastra dupa ce cititi manualul cu instructiuni de utilizare inclus in acest pachet.