Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Cosmetice
Corp
Igiena Orala
Machiaj
Par
Picioare
Sapunuri si Deodorante
Parfumuri si Esente
Ten
Uz General
Antiperspirant
Crema Anticelulitica
Crema Antirid
Crema Hidratanta
Demachiere
Fata
Igiena
Protectie Solara
Ochi
Maini
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Love Sex
Mese de masaj


Pret : 319 RON

*TVA inclus



Cod : 2826

Marca:Finclub

Garantie:24 luni


 

Set Hyaluronic Finclub

Acest Set Hyaluronic Finclub conceput in laboratorul de cercetare al producatorului italian Natura Benesse contine acid hyaluronic pur, cu efect de lifting. Acest nou produs are asupra pielii imbatrinite si ridate un efect imediat de revigorare si redare al elasticitatii. Sistemul de aplicare inovator si unica combinatie naturista face ca pielea sa devina fina, matasoasa si elastica. Efectul liftingului natural este ajutat la reinnoirea pielii cu hidratare naturala. Are un efect imediat si intensiv care printr-un farmec, dupa un tratament de 20 de minute reda tineretea pielii.

Ridurile si pierderea elasticitatii tenului sunt o adevarata bataie de cap pentru o femeie ajunsa la maturitate. Le simti de parca ar sta la panda, gata oricand sa-ti rapeasca frumusetea pielii. Probabil ai auzit deja de tratamentele faciale antiimbatranire pe baza de acidul hyaluronic, dar niciodata nu ai stiut exact despre ce este vorba.

Ce este acidul hialuronic? Acidul hialuronic este o substanta care se gaseste in mod natural in corpul nostru, il gasim in structura pielii, in compozitia ochilor si a articulatiilor. Din pacate, acesta incepe sa scada odata cu trecerea timpului. Dupa varsta de 30 de ani, uneori si mai devreme, incep sa apara primele semne ale imbatranirii, iar pielea isi pierde din tonus si din elasticitate. Factorii exteriori nu ne ajuta deloc in acest sens. Radiatiile, gravitatia, mediul poluat in care traim, nu fac decat sa grabeasca acest proces de maturizare a pielii.

Cercetatorii au demonstrat, de-a lungul timpului, ca acidul hialuronic are mai multe efecte pozitive asupra organismului, el este folosit in terapiile ortopedice, mentine sanatatea inimii si a ochilor, ajuta sistemul imunitar, actioneaza ca antioxidant si ofera pielii supletea pe care ne-o dorim.

Hidratarea pielii este esentiala pentru ca ne ajuta sa ne pastram pielea tanara si frumoasa. Produsele pe baza de acid hyaluronic reusesc sa mentina pielea tanara, corectand schimbarile prin care trece.

Injectarea de acid hyaluronic a devenit in ultimii ani una dintre cele mai bune solutii pentru reintinerirea pielii. Atunci cand este injectat in piele hidrateaza zona respectiva, facand ridurile profunde mai putin vizibile, iar pe cele superficiale le corecteaza.

Rezultatele sunt vizibile imediat, iar acest tip de tratament nu are efecte secundare asupra organismului. Din pacate, efectele nu dureaza foarte mult timp pentru ca acidul hyaluronic este absorbit de organism. Durata variaza intre 6-9 luni de la o persoana la alta, in functie de varsta, tipul de piele, zona tratata si stilul de viata.

De ce se foloseste acid hyaluronic in tratamentele de infrumusetare? Specialistii in domeniu au inceput sa fie interesati de acidul hyaluronic atunci cand au descoperit ca volumul acestuia scade din epiderma odata cu varsta. Este folosit de multi ani in industria cosmetica, iar efectele extraordinare pe care le-a avut si le are in continuare i-au asigurat continuitate in domeniul cosmeticii si nu numai.

In prezent, exista foarte multe produse pe baza de acid hialuronic, acesta se gaseste si sub forma de suplimente alimentare, produse injectabile si in compozitia unor cosmetice. Acestea din urma s-au diversificat foarte mult, asa ca au aparut game intregi care contin ingredientul-minune: creme pentru fata si ochi, fiole, masti, serumuri, fonduri de ten sau gloss-uri de buze.

Acest tip de tratament este eficient in tratarea ridurilor, netezeste imperfectiunile pielii, corecteaza obrajii si barbia, ofera volum si imbunatateste forma buzelor. Cu alte cuvinte, corecteaza ovalul estetic al fetei si intinereste pielea.

Echipa Ekilibrium.ro va pune la dispozitie o gama variata de produse naturiste, remedii naturiste si adjuvanti in tratamente naturiste, vitamine, minerale si cosmetice bio deoarece pentru noi sanatatea dumneavoastra este prioritatea numarul unu. Ekilibrium.ro - Detoxifiere, Deparazitare, din natura in magazinul nostru - Sanatate in fiecare zi!

 

>> citeste mai mult


Set Hyaluronic Finclub contine urmatoarele produse cosmetice: masca de lifting ”lichid”, crema, serul, 4 tablete compacte pentru masca si un bol pentru preparare. In compozitia acestei creme intra acid hialuronic pur, gel servum de Aloe Vera, ulei de argan, extract de ulei din germeni de grau si proteine de soia.

 Datorita componentei active si sistemului de folosire cu ajutorul acestui Set Hyaluronic Finclub putem obtine urmatoarele rezultate:

  • Un efect natural de lifting.Vom observa ca pielea isi va redobindi elasticitatea cu un rezultat intensiv de lifting,datorita efectului componentelor naturale,cum ar fi acidul hyaluronic,uleiul de argan,germeni de griu si proteine de soia.
  • Are efect hidratant si anti imbatrinire.Efectul de intinerire al pielii il obtinem cu ajutorul  acidului hyaluronic,care hidrateaza pielea si totodata netezeste ridurile.
  • Pielea devine neteda si lucioasa.Gelul de Aloe Vera organic reda echilibrul pielii si previne imbatrinirea,rezultind o piele fina si luminoasa.

Si la temperaturi ridicate pielea ramane proaspata,mai ales vara este recomandat folosirea setului Hyaluronic pentru hidratarea pielii uscate. Pentru a va convinge singure procurati-va acest minunat set si incercati pe propria piele efectele magice de intinerire.

Asezam intr-un bol masca presata in forma de tableta. Picuram peste ea din solutia aflata in flacon a patra parte,sticluta fiind gradata pentru 4 intrebuintari. Masca absoarbe acest lichid,marindu-si volumul,il netezim si asezam cu atentie pe fata inainte demachiata si atent curatata.Il netezim pe suprafata pielii si lasam sa actioneze 20 de minute.Regulat seara si dimineata sa folosim acest ser,pe urma folosim crema.Serul Hyaluronic se poate folosi pentru orice tip de ten.Masca este suficient a folosi odata pe saptamina deoarece incetineste microcirculatia iar in cazuri rare poate provoca roseata pielii.

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

 Copyright © ekilibrium.ro 2008-2016. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Ekilibrium.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara