Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Igiena Personala
Cosmetice
Igiena cavitate bucala
Igiena intima
Sapun - Sampon - Gel de Dus
Tratamente cosmetice corp
Igiena orala
Igiena intima
Produse pentru hidromasaj
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Pret : 80 RON

*TVA inclus



Cod : 356

Marca:EcoNatura

Garantie:24 luni


 

Zeolit pudra abraziva

Zeolit pudra abraziva beneficiaza pe langa proprietatile miraculoase ale mastii cu Zeolit, de o proportie de 10-15 % de pudra de zeolit activat cu o granulatie de pana la 150 microni, sort introdus in masa pudrei cu scopul exact de a oferi un efect de abraziune, pentru exfolierea stratului superficial de celule moarte.

Zeolit pudra abraziva este extras din zeolit - piatra care fierbe. Aceasta este un minereu care reprezinta aluminosilicati naturali hidratati de calciu, sodiu, potasiu, magneziu.

Mineralul are actiune regulatoare a nivelului Ph-ului sangvin, are actiune pozitiva asupra dezvoltarii si activarii limfocitelor si stimuleaza sistemul imunitar al organismului.

Spre deosebire de inaintasii nostri de acum 100 de ani, omul modern traieste mai eficient, mai concentrat, insa si moare mai tanar. De ce se intampla acest lucru? Spre exemplu pielea, care este cel mai mare organ al omului este primul organ atacat de toxinele din mediul urban, un mediu mult mai poluat, plin de noxe si toxine, toxine care ataca singurul organ destinat apararii.

Acesta este motivul pentru care pielea trebuie mentinuta intr-o stare de sanatate perfecta, ferita pe cat posibil de factorii chimici cat si biologici ce ii pot altera starea de sanatate.

Praful nu mai este doar banalul praf de pe strada, ci este un complex toxic, de metale grele, de compusi chimici agresivi, iar in aer impreuna cu aceste suspensii sunt gaze industriale, gaze de esapament, hidrocarburi nearse ce contin aditivi pe baza de plumb si mercur, acesti compusi creand o patura deasa de aer poluat exact la nivelul solului, care ataca atat plamanii cat si pielea expusa acestora.

Femeile, in mod deosebit, avand pielea mult mai sensibila resimt acut aceasta agresiune, fiind nevoite astfel sa acorde o mai mare atentie ingrijirii tenului.

De secole, efectele de vindecare ale argilei au fost folosite pentru curatarea, detoxifierea, repararea, reimprospatarea si infrumusetea pielii.

Mineralele sunt necesare pentru corectarea pH-ului, asadar sistemul imunitar la nivelul pielii poate functiona corespunzator. Datorita toxinelor din corp, acizii pot creste in sistem si pot cauza iesirea din parametri a pH-ului care poate ajunge acid.Cand se intampla acest lucru corpul tau va fi lipsit de anumite minerale si acesta poate fi inceputul problemelor legate de piele si corp.

Prin restabilirea pH-lui alcalin din corp zeolitul ajuta la cresterea nivelului energetic, creste cantitatea de oxigen inhalat si permite functionarea normala a sistemul imunitar si in consecinta e un produs excelent si pentru pielea iritata si sensibila.

 

>> citeste mai mult


Produsul Zeolit pudra abraziva este ambalat intr-un flacon ce contine 300 de grame pudra cosmetica micronizata pe baza de Zeolit.

Utilizarea acestui tip de masca este indicata acolo unde stratul superficial necesita o granulatie mai mare pentru a fi indepartat, efectul mastii fiind mult mai puternic, intrucat pudra fina de zeolit actioneaza direct asupra celulelor, dupa inlaturarea stratului de celule moarte.

Este o masca cu un efect extrem de puternic, a carei folosire se recomanda a se face la un interval  minim de doua saptamani, de preferat a fi aplicata de catre un cosmetician profesionist.

Zeolit pudra abraziva este produsul numarul 1 in exfolierea si detoxifierea tenului.

Particulele micronizate de zeolit, datorita incarcaturii negative foarte inalte, atrag toxinele incarcate pozitiv si le neutralizeaza. Aceste toxine daunatoare pur si simplu parasesc corpul ajutand la detoxifierea pielii. Ca rezultat se obtine imbunatatirea si restabilirea imunitatii pielii, incetinind procesul de imbatranire, se mareste capacitatea de absorbtie a oxigenului si astfel creste energia celulara si starea de sanatate a pielii.

Zeolitul activat are o actiune dovedita antioxidativa, de detoxifiere si de stimulare imunitara asupra pielii.Nano-particulele ajung rapid in contact cu epiderma si ajuta la regenerarea accelerata a celulelor.

Marea deosebire dintre mastile cosmetice care folosesc alte ingrediente si mastile cosmetice cu zeolit consta tocmai in faptul ca in aceste masti ionii toxici sunt absorbiti de catre zeolit si apoi sunt indepartati odata cu masca.

Interactiunea epidermei cu ionii negativi din masca cu zeolit creaza un sentiment de echilibru,buna dispozitie si relaxare, Ionii negativi echilibreaza nivelul pH-ului si efectul puternic antioxidant al zeolitului micronizat produce incontestabile beneficii in tratamentele de infrumusetare si a produselor de ingrijire a pielii.

Zeolit pudra abraziva se dilueaza cu apa pana se obtine o pasta suficient de consistenta pentru a fi aplicata pe piele. Crema astfel obtinuta, se aplica la fel ca orice alta masca cosmetica, masand usor pentru a ajuta pudra micronizata sa elimine celulele moarte din stratul superior al pielii. Ulterior clatiti abundent cu apa.

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

 Copyright © ekilibrium.ro 2008-2016. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Ekilibrium.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Va mai recomandam:
gel de dus si sampon...
gel de dus si sampon cu musetel
Produs recomandat

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara