Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Oferte de Sarbatori
Pachet Splendor
Pachet Enjoy
Zeolit Protect Pulbere
Zeolit Protect Capsule
Pachet ColonDetox
Oferta Zeolit lichid
Pachet Biostem
Oferta CandyClear5
Pachet pH Balancer
Pachet detoxifiere ficat
Pachet Sweet Home
Pachet Articular Protect
Pachet Aloe Ferox Essential
Pachet Oxigenare Celulara
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Pret : 165 RON

*TVA inclus


Pret magazin : 187 RON


Cod : 528

Marca:EcoNatura

Garantie:24 luni


 

Pachet Splendor

Pachet Splendor reprezinta cadoul ideal de Sarbatori ce surprinde in mod placut asteptarile oricarei femei. Pachetul contine 1 flacon de Zeolit Pudra Detoxifianta si 1 flacon de Zeolit Masca Cosmetica.

Este cunoscut faptul ca procesul de imbatranire este accelerat de prezenta toxinelor si a radicalilor liberi in organismul nostru. Zeolitul Pudra Detoxifianta ajuta la eliminarea blocajelor energetice prin imbunatatirea starii de sanatate si eliminarea surselor de radicali liberi. De asemenea Zeolitul este un foarte bun antiviral si imunomodulator. Daruiti de Sarbatori Zeolit Pudra Detoxifianta si astfel veti proteja sanatatea celor dragi.

Masca Cosmetica pe baza de Zeolit nu trebuie sa lipseasca din produsele de ingrijire faciala, intrucat reduce urmele de oboseala, revigoreaza tenul si confera acestuia luminozitate. De asemenea, Zeolitul absoarbe metalele grele rezultate in urma utilizarii produselor de machiaj. Masca Cosmetica pe baza de Zeolit este tot ceea ce isi poate dori o femeie pentru a fi frumoasa de Sarbatori

Pachet Splendor

Oferta valabila doar in perioada 1 - 31 decembrie

 

>> citeste mai mult


Pachet Splendor este compus dintr-un flacon Zeolit Pudra Detoxifianta si un flacon Zeolit Masca Cosmetica.

Zeolit Pudra Detoxifianta contine 350 de grame pulbere micronizata de Zeolit.

Zeolit Masca Cosmetica contine 300 de grame pudra cosmetica micronizata pe baza de Zeolit.

Pachet Splendor - Zeolit Pudra Detoxifianta

Produsul numarul 1 in detoxifierea organismului, in eliminarea pe cale naturala a metalelor grele, toxinelor, radicalilor liberi, a erbicidelor, a toxinelor. Suplimentele care contin zeolit sunt recomandate in tratamentul bolnavilor care sufera de diverse maladii:

  • Afectiuni gastro-intestinale: deoarece realizeaza normalizarea secretiei gastrice si previne contractiile spastice si durerea.
  • Afectiuni ale aparatului cardiovascular: normalizeaza ritmul cardiac, tensiunea arteriala, normalizeaza nivelul colesterolului sangvin.
  • Afectiuni ale sistemului nervos central: elimina tensiunea musculara si spasmele musculare, reduce riscurile atacurilor epileptice, are actiune pozitiva in cazul distrofiilor musculare aflate in stadiu incipient.
  • Afectiuni hepatice si renale: favorizeaza functionarea in parametri normali a ficatului si rinichilor, reduce valorile la transaminaze, bilirubinei, ureei si creatininei prin imbunatatirea metabolismului si circulatiei.
  • Afectiuni tumorale: in timpul si dupa tratamentul chimioterapic, reduce nevoia de analgezice si narcotice, creste nivelul de fier sangvin, favorizeaza refacerea celulelor rosii.
  • In cazul persoanelor sanatoase, este recomandat in scopul imbunatatirii calitatii vietii: eliminarea toxinelor, indepartarea stresului oxidativ, scaderea gradului de imbatrinire a celulelor si tesuturilor, marirea randamentului fizic si psihic. In cazul sportivilor, reduce febra musculara.

Zeolitul nu are efecte toxice sau reactii adverse. Este un antiviral, detoxifiant, antioxidant si imunomodulator foarte eficient. Este micronizat si activat prin prelucrare termomecanica pentru a i se imbunatati proprietatile fizice si chimice. Astfel ii creste suprafata activa si puterea de absorbtie si de transfer ionic.

Pachet Splendor - Zeolit Masca Cosmetica

Produsul numarul 1 in detoxifierea tenului si normalizarea pH-ului pielii dumneavoastra. Particulele micronizate de zeolit, datorita incarcaturii negative foarte inalte, atrag toxinele incarcate pozitiv si le neutralizeaza. Aceste toxine daunatoare pur si simplu parasesc corpul ajutand la detoxifierea pielii. Ca rezultat se obtine imbunatatirea si restabilirea imunitatii pielii, incetinind procesul de imbatranire, se mareste capacitatea de absorbtie a oxigenului si astfel creste energia celulara si starea de sanatate a pielii.

Zeolitul activat are o actiune dovedita antioxidativa, de detoxifiere si de stimulare imunitara asupra pielii.Nano-particulele ajung rapid in contact cu epiderma si ajuta la regenerarea accelerata a celulelor.

Marea deosebire dintre mastile cosmetice care folosesc alte ingrediente si mastile cosmetice cu zeolit consta tocmai in faptul ca in aceste masti ionii toxici sunt absorbiti de catre zeolit si apoi sunt indepartati odata cu masca.

Interactiunea epidermei cu ionii negativi din masca cu zeolit creaza un sentiment de echilibru,buna dispozitie si relaxare, Ionii negativi echilibreaza nivelul pH-ului si efectul puternic antioxidant al zeolitului micronizat produce incontestabile beneficii in tratamentele de infrumusetare si a produselor de ingrijire a pielii.

Aplicarea mastii cu zeolit ajuta la protejarea pielii de atacurile constante ale radicalilor liberi si ale inflamatiilor si este benefica pentru colagenul si elasticitatea pielii.

Ceea ce conteaza in principal este absorbtia ,depozitarea si neutralizarea toxinelor.Odata cu detoxifierea pielii, zeolitul hraneste pielea cu minerale active.

Considerat un excelent ingredient activ, el este conceput sa hraneasca pielea de-a lungul intregii zile ca o lotiune hidratanta de fata si corp.

Zeolitul va prinde in capcana,va absorbi si va neutraliza toxinele in timpul aplicarii mastii si in momentul in care este indepartata toate toxinele vor fi eliminate si pielea va ramâne proaspata,curata si regenerata.

Pielea sufera de o deficienta majora de minerale iar cele patru minerale esentiale Calciu( Ca), Magneziu (Mg), Potasiu (K), Sodiu(Na) si restul mineralelor din zeolitul micronizat sub forma de pudra ,ajuta la restabilirea in limite normale a pH-lui alcalin.

Totusi, cele mai bune rezultate se obtin in cazul tenului normal, sau gras, in cazul tenului slab, asfixic, detoxifierea puternica facuta de Zeolit putand provoca usoare iritatii.

Zeolit Pudra Detoxifianta

Pentru adulti 2-4 lingurite pe zi (cate 1-2 lingurite de 2 ori pe zi, dizolvate in apa) cu 30 de min inainte de masa. Atentie! Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o alimentatie echilibrata si diversificata si nu-si propun sa previna, sa trateze sau sa vindece vreo boala. 

Recomandari:

A nu se depasi doza zilnica recomandata

A nu se lasa la indemana copiilor.

A se pastra in ambalajul original la temperatura camerei, la loc uscat.

A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza.

A nu se administra concomitent cu insulina sau cu medicamente pe baza de litiu sau platina (cancer, unele boli psihice)

A nu se administra persoanelor care au suferit operatii de transplant.

Zeolit Masca Cosmetica

Zeolit Masca Cosmetica se dilueaza cu apa pana se obtine o pasta suficient de consistenta pentru a fi aplicata pe piele. Crema astfel obtinuta, se aplica la fel ca orice alta masca cosmetica, cu diferenta ca masca detoxifianta cu Zeolit va trebui sa fie urmata de o masca hidratanta, care sa hraneasca tenul in urma detoxifierii.

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

Nume: Lucian   Email: luciandornescu@yahoo.com
Cum se utilizeaza pachetul asta? Il cumpar si eu mamei mele numa ca nu stiu cum se face cu el. Are mod de administrare sau cum?
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro

Buna ziua,

Fiecare produs marca Ekilibrium este insotit de factura si mod de administrare.

Zeolit Pudra Detoxifianta: Pentru adulti 2-4 lingurite pe zi (cate 1-2 lingurite de 2 ori pe zi, dizolvate in apa) cu 30 de min inainte de masa.

Zeolit Masca Cosmetica se dilueaza cu apa pana se obtine o pasta suficient de consistenta pentru a fi aplicata pe piele. Crema astfel obtinuta, se aplica la fel ca orice alta masca cosmetica, cu diferenta ca masca detoxifianta cu Zeolit va trebui sa fie urmata de o masca hidratanta, care sa hraneasca tenul in urma detoxifierii.

O zi frumoasa!

 

Nume: Cosma Mihaela  
am cumparat pachetul pentru mama mea de Mos Neculae si pot sa zic ca am facut-o fericita!

 Copyright © ekilibrium.ro 2008-2016. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Ekilibrium.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara