Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Pachete
Pachet Dr. Clark - antiparazitar copii
Pachet Dr. Clark - candida
Pachet Dr. Clark - colon
Pachet Dr. Clark - deparazitar
Pachet Dr. Clark - Mop-up
Pachet Dr. Clark - ficat
Pachet Dr. Clark - rinichi
Pachet Dr. Clark - metale grele
Pachet Imune
Tratament Adenovirusi - Raceala
Tratament deparazitar
Tratament detoxifiant
Oferta Colon Help
Oferta Zeolit
Oxigenare celulara
ORMUS
Pachet Genio
Pachet Kineto
Oferta Tinctura nuca neagra
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Pret : 400 RON

*TVA inclus



Cod : 2761

Marca:Dr. Clark Research Association


 

Liver Kit

Pachetul Liver Cleanse Kit este alcatuit din doua componente care au rolul de a curata si a oferit suport ficatului si vezicii biliare. Pentru obtinerea unor rezultate mai bune recomandam sa se ia Liver Cleanse timp de 13 de zile dupa care sa se urmeze partea tratamentului care implica curatarea vezicii biliare timp de 2 zile si anume Kitul Flush.  Produsul corespunde protocoalelor Dr. Hulda Clark.

Ficatul reprezinta unul dintre cele mai importante organe ale corpului uman. De fapt ficatul reprezinta laboratorul chimic al organismului, iar o buna functionare a acestui organ influenteaza conditia inimii, sistemului circulator, a organelor digestive, rinichilor, creierului si a sistemului limfatic.  Ficatul influenteaza si sanatatea fizica, astfel incat  aparitia unei dereglari hepatice are efecte nefaste asupra intregului organism.

Tot ce mananci, bei, respiri si absorbi prin piele este purificat si detoxifiat la nivelul ficatului. Zilnic ficatul trebuie sa proceseze o gama variata de substante chimice care sunt toxice pentru organismul nostru. Ceea ce nu poate fi eliminat de catre organism este stocat in corpul dumneavoastra, inclusiv la nivelul ficatului. In momentul in care ficatul este supraincarcat, tot corpul este afectat si dumneavoastra va veti simti mai obosit, greoi si lipsit de vitalitatea.

Pachetul Liver Cleanse si Flush Kit contine ingrediente naturale testate in timp, care au fost selectionate special pentru a mentine sanatatea ficatului si vizicii biliare, prin intermediul unei curatari sistematice care ajuta la mentinerea vitalitatii ficatului.

Pentru obtinerea unor efecte sinergetice mai puternice puteti combina cele doua produse Quick Liver Cleanse si Liver Cleanse si Flush Kit .

 

>> citeste mai mult


Pachetul Liver Cleanse si Flush Kit este alcatuit:

  • capsule de Quick Liver Cleanse realizate din (rodie uscata prin inghetar, NAC (N-acetil cisteine, DL-methionine, scutellari, acid thiocti, radacina de gravel, radacina de nalba mar, frunze de lumanarica, radacina de lemn dulce, iarba de armurariu, scoarta de stejar alb, radacina de ignam salbatic, coaja de nuc negru american uscat prin congelare, capsule  gelatinoase)
  • capsule de ornitine (L-ornithine, casule gelatinoase)
  • capsule de sulfat de magneziu/saruri Epsom (sulfat de magnesium, capsule gelatinoase)
  • capsule de cascara sagrada (Cascara Sagrada, capsule gelatinoase)
  • capsule din coaja de nuc negru american uscat prin congelare (coaja de nuc negru american uscat prin congelare, pudra de menta, capsule gelatinoase)
  • acid citric pudra (acid citric)
  • pachetul Liver Cleanse si Flush Kit este usor de administrat
  • contine sulfat de magneziu (sare Epsom) incapsulat astfel incat poate fi administrat mai usor
  • ajuta la eliminarea toxinelor din ficat
  • imbunatateste digestia grasimilor si a proteinelor
  • sustine un fluxul biliar normal
  • stimuleaza sistemul imunitar
  • ajuta la mentinerea claritatii mentale, controleaza cantitatea de zahar prezenta in sange si sustine sanatatea pielii
  • realizat cu ingrediente sinergice selectate de catre Dr. Clark pentru a obtine o eficacitate maxima

Rolul ficatului consta in producerea bilei, 1 pana la  1 ½ litri pe zi. Ficatul este plin de de tuburi (canalele intrahepatice), care se aduna si varsa bila intr-un singur tub mai mare si anume canalul biliar comun. Vezicula biliara este un sac mic in forma de para asezat in partea de jos a ficatului. Principala functie a veziculei biliare este de a colecta si sintetiza bila secretata de ficat (principala substanta care contribuie la absorbtia si descompunerea grasimilor). Din vezicula biliara, bila va fi transportata prin canalele cistic si coledoc si apoi de-a lungul duodenului (prima parte a intestinului subtire) unde vor fi digerate, in primul rand, grasimile (lipidele) si vitaminele.

Intr-un ficat sanatos canalele intrahepatice permit un flux normal al bilei. Un aport de fitonutrienti si antioxidanti ajuta la curatarea si spalarea cailor hepatobiliare ajutandu-le sa se mentina  sanatoase, prin urmare si a unui flux biliar optim.

Atunci cand nu functioneaza in parametri optimi, in vezica biliara apar calculii biliari, formati din colesterol si saruri biliare cristalizate

 

 

Liver Cleanse si Flush Kit se administreaza astfel : adauga 1 saculet de ceai de plante (1/2 cana) la 2 litri (8 cesti) de apa. Se aduce pana in punctul de  fierbere dupa care se opreste focul si se lasa amestecul la infuzat. Aceasta infuzie trebuie sa se faca minim 6 ore( optim ar fi sa sa se pregateasca ceaiul de cu seara si sa se lase peste noapte), la temperatura camerei sau in frigider.

Pentru a da un gust mai bun ceaiului il puteti amesteca cu miere sau cu suc de cocos( se recomanda un suc proaspat de la o nuca de cocos tanara).

Puteti reutiliza plantele folosite (dupa utilizare le puteti pastra prin congelare), dar va avertizam ca a doua infuzare nu va mai fi la fel de puternica ca prima.

Beti 3 cani pe zi timp de 1 pana la 2 saptamani inaintea administrarii kitului Flush. Daca ati uitat o data sa luati ceaiul puteti sa reluati tratamentul de unde ati ramas, cu alte cuvinte se pot sari o zi sau doua din program fara sa apara probleme in administrarea pachetului.

Tratamentul Flush dureaza 2 zile. Pentru realizarea acestei parti a programului va sfatuim ca in aceste doua zile sa fiti liber, pentru ca in cea de-a doua zi sa va puteti odihniti.

Pentru obtinerea unor rezultate cat mai bune va recomandam sa eliminati din dieta dumneavoastra proteinele si grasimile cu o noapte inaintea celor doua zile in care se face partea de Flush a tratamentului. In prima zi de Flush continuati ca mancati o alimentatie care sa contina nu contina grasimi.  Deasemenea este mai bine ca ultima masa sa o luati la pranz si doar cateva inghituri mai tarziu. Prin limitarea aportului de mancare se permite acumularea bilei  si a unei presiuni mai mari la nivelul ficatului. O presiune mai mare presupune o curatare mai eficienta a ficatului. 

In prima zi :

Cand incepeti ziua la ora 8 dimineata: trebuie sa tineti cont de faptul ca astazi aveti voie sa consumati doar alimente fara grasimi. Noi va recomandam sa incercati un mic dejun alcatuit din fulgi de ovaz si suc natural de fructe.

Masa de pranz poate consta dintr-o masa simpla  pe baza vegetale gatite pe aburi cu orez. Nu mancati alimente bogate in proteine pentru ca e posibil sa va simtiti rau in timpul programului de flush.

La ora 2: nu se recomanda sa mai consumati alimente sau lichide dupa aceasta ora, intrucat va puteti simti rau mai tarziu. Asigurati-va ca aveti la indemana cele 60 de capsule de Sare Epsom. Dumneavoastra veti lua cate 15 capsule odata. Programul de flush este impartit in patru administrari. Daca preferati sa beti Sarea Epsom puteti sa optati sa cumparati Sare epsom pulbere sau sa desfaceti capsulele de Sare Epsom si sa dizolvati continutul.

Daca folositi Sare Epsom pulbere amesteca 4 linguri cu jumatate de lingura de vitamina C in 3 cani de apa. Serviti cate ¾ de ceasca la fiecare administrare din acest amestec.

La ora 6 dupa-amiaza: luati 15 capsule de Sare Epsom cu ¾ de ceasca de apa (o doza). Daca ati optat pentru Sarea Epsom pulbere puteti sa va clatiti  gura cu o bucata de lamaie sau cu putina apa, dar scuipati apa. Scoateti uleiul de masline (ozonat daca este posibil) si grepfruitul ca sa se incalzeasca.

La ora 8 seara: luati a doua doza de 15 capsule de Sare Epsom sau ¾  pe ceasca de amestec de Sare Epsom  pulbere.  Ajunsi in acest pas al programului nu ati mai consumat alimente sau lichide de la ora 2 dar nu veti simti senzatia de foame.  Incepeti pregatirile pentru perioada  de somn.

Respectarea programului este esential pentru reusita tratamentului.

Ora 9:45 seara:

1. Preparati mixului de grapfruit si ulei de masline:  Se toarna ½ ceasca de ulei de masline intr-un borcan.

2. Spalati grapefruitul de doua ori in apa fierbinte, uscati-l si stoarceti sucul cu mana in pahar. Indepartati pulpa cu furculita. Puteti folosi in locul grepruitului lamaie. Trebuie sa aveti cel putin ½ cana de suc. Adaugati in suc uleiul de masline. Se inchide borcanul ermetic cu capacul si se agita puternic pana la omogenizare (doar folosind suc proaspat de grapefruit veti obtine acest lucru).

3.  Adaugati ¼ sau ½ lingurita de acid citric in mixul de ulei de masline  si grapefruit. Se amesteca pana se dizolva. Nu il luati inca!

4.  Pregatiti-va doua capsule de nuc negru sau 1 lingurita (daca ati optat pentru tinctura de nuc negru) si 4 pana la 8 capsule de ornitina.

5. Mergeti la baie odata sau de cate ori este nevoie. Chiar daca aceste vizite v-au facut sa depasiti ora 10 seara beti acuma amestecul. Nu depasiti ora 10 cu mai mult de 15 minute pentru ca este posibil ca partea de Flush a programului sa nu mai aiba rezultatele scontate.

Ora 10 seara: in acest moment trebuie sa aveti la indemana:

-mixul de grapefruit / ulei de masline
-o lingura de miere (optional)
-ornitina (4 pana la 8 capsule)
-2 capsule de nuc negru
-scortisoara (optional)

Luati mixul de grapefruit si ulei de masline, il puteti lua satnd in picioare sau asezati. Trebuie sa reusiti sa il inghititi in 5 minute (15 minute maxim). Daca il beti prin intermediul unui pai de plastic mare va ajuta sa il inghititi mai usor. Puteti folosi scortisoara sau miere ca sa reusiti sa inghititi mai usor amestecul. Puteti sa le aveti pregatiti intr-o lingura pe masa din bucatarie. Amintiti-va sa luati 2 capsule de nuc negru si 4 pana la 8 capsule de ornitina cu primele inghitituriCele 4 capsule de Ornitina va vor ajuta sa dormiti toata noaptea Daca deja suferiti de insomnie luati 8 capsule.

Acum, culcati-va imediat, si nu iesi din pat sau mancati. Este posibil sa esuati daca nu respectati intocmai pasii. Cu cat mai repede te vei culca cu atat cantitatea de toxine eliminata va fi mai mare. Fii gata de culcare inainte de timp. In momentul in care ati terminat bautura mergeti in pat si culcati-va pe spate, cu capul sus pe perna. Incercati sa va ganditi-va la ceea ce se intampla in ficatul dumneavoastra. Incercati sa stati perfect nemiscat cel putin 20 de minute. In acest moment puteti sa simtiti cum toxinele calatoresc de-a lungul canalelor biliare. Nu există nici o durere, deoarece canalul biliar sunt larg deschise datorita sarii epsom. Duceti-va la culcare daca nu urmati intocmai instructiunile s-ar putea sa esuati, si sa nu eliminati toxinele.

A doua zi

In cea dea doua zi dupa ora 6 dimineatala trezirea luati urmatoarea doza de sare amara (doza numarul 3). Daca aveti indigestie sau greata asteptati  pana va trece inainte de a bea de sare amara. Puteti merge inapoi la culcare. Nu luati doza inainte de inainte de 06:00.

La ora 8 dimineata: luati ultima doza de 15 capsule de sare epsom sau ¾ de solutie de sare epsom pulbere. Clatiti  gura cu o bucata de lamaie sau cu putina apa, dar scuipati apa, nu o inghititi.

La ora 10 dimineata : daca au trecut 2 ore de la ultima doza de sare epsom puteti manca. Incepeti cu suc de fructe in care puteti adauga ½ lingurita de acid citric ca sa eliminati mai multe toxine. Jumate de ora mai tarziu puteti manca fructe. Dupa o ora, puteti manca alimentele obisnuite, dar alegeti o alimentatie usoara. Pana la ora cinei ar trebuie sa va fi revenit. Va rugam sa evitati dulciurile si nu manancati prea multe fructe. Va recomandam ca sa mancati mai mult legume.

Pentru realizarea tratamentului aveti nevoie de

  1. un borcan cu capac (½ litri).
  2. saruri epsom - 60 de capsule sau 4 linguri de pudra
  3. ulei de masline- ½ de ceasca
  4. acid citric -½ lingurita
  5. vitamina C- ½ lingurita
  6. grapefruit roz (proaspat) -unul sau doua, suficient pentru a stoarce ½ cana de suc
  7. miere - o lingura
  8. ornithina -4 pana la 8 cap, pentru a fi siguri ca puteti dormi. Nu sariti peste acest pas!!!
  9. un pai mare din plastic (pentru a bea amestecul)
  10. capsule sau tinctura de nuc negru - 1 lingurita sau doua capsule per curatire

Lucruri necesare care nu sunt incluse in pachetul Liver Cleanse si Flush Kit :

1. grapefruit roz - unul sau doua, suficient pentru a stoarce ½ cana de suc (se poate substitui si cu o lamaie, la care se adauga apa sau indulcitor pentru a si obtine ½ ceasca de lichid). Spalati grapefruituil de doua ori in apa fierbinte si uscati-l  inainte de taiere.
2.un borcan cu capac (½ litri)
3.asigurati-va ca aveti cel putin 1/2 ceasca de ulei de masline. Optati pentru uleiul  "extra virgin", deoarece este presat la rece.

 

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

 Copyright © ekilibrium.ro 2008-2016. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Ekilibrium.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Va mai recomandam:
Pachet Hulda Clark s...
Produs recomandat Cele mai vandute
Pachet detoxifiant s...
Pachet detoxifiant si deparazitar de 18 zile mic
Produs recomandat
MMS (Supliment miner...
Produs recomandat - 20 %Discount 20 %

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara