Antioxidant G3
Antioxidant G3 este unul dintre cele mai nutritive sucuri create vreodata. Acest suc se bucura de calitatile unui fruct deosebit ce provine din sudul Asiei. Fructul poarta denumirea de Gac.
Fructul Gac este deosebit, deoarece are un continut nutritional uimitor. In continutul sau se regasesc cantitati foarte mari de beta-caroten si licopen – in cantitati mult mai mari decat la fructele si legumele obisnuite. De asemenea se mai regasesc in fructul Gac si cantitati mari de carotenoizi legati de acizi grasi, numiti lipocarotenoizi, care faciliteaza transportul carotenoizilor in celula. Spre deosebire de beta-carotenul ce se gaseste in legumele de culoare verde inchis, beta-carotenul din fructul Gac se absoarbe mai usor. Este mai usor de asimilat chiar decat beta-carotenul sintetic care are o biodisponibilitate mai mare decat a majoritatii surselor naturale.
Un alt lucru important despre fructul Gac este timpul sau neobisnuit de recoltare. Fructul se coace in lunile decembrie si ianuarie, luni in care fructele si legumele proaspete se gasesc in cele mai reduse cantitati. De aceea,de secole, oamenii din sudul Asiei au apreciat Gac-ul drept un dar ceresc. Un fruct cu o incarcatura nutritionala deosebita ce ajuta oamenii intr-o vreme cand organismele lor au cea mai mare nevoie de el. El este un ingredient esential al unei mancari autohtone din orez colorat in rosu servit la nunti, cu ocazia sarbatoririi anului nou si la alte sarbatori. Asfel ca fructul Gac ocupa un loc de onoare printre alte culturi indigene.
Acest fruct reprezinta ingredientul principal al sucului antioxidant G3, un suc nutritional bogat care a demonstrat in timp ca ajuta la protejarea si reintinerirea celulelor. Sucul are un gust foarte placut si gratie amestecului antioxidant carotenoid superior, persoanele care il consuma zilnic pot avea rezultate deosebite in ceea ce priveste cresterea indicelui antioxidant.
Gac ca si element esential, are in compozitia sa fitonutrienti puternici ce se prezinta intr-o forma unica si extrem de biodisponibila de carotenoizi numita lipocarotenoizi. Lipocarotenoizii ofera o protectie antioxidanta puternica si sustin in acelasi timp functia imunitara normala. Culoarea rosie/orange unica a G3 sta ca o marturie a continutului sau ridicat de carotenoizi. Are un gust delicios, dulce - acrisor. S-a demonstrat ca nu are efecte negative, astfel ca poate fi consumat in siguranta toata familia. Dozajul recomandat este de pana la 50 de ml de 3 ori pe zi. Sucul reprezinta solutia ideala pentru persoanele care au nevoie sa-si mareasca cantitatea zilnica de fructe si legume consumata, pentru personele care sunt frecvent expuse la efectele daunatoare ale radicalilor liberi sau pentru cei care sunt pur si simplu interesati sa-si dezvolte o retea antioxidanta protectoare formidabila.
Lyciumul chinezesc, cultivat pe suprafete mari in centrul si nordul Chinei, este un arbust peren care face fructe mici de culoare rosie. Fructele sunt culese vara tarziu sau la inceputul toamnei. Arbustul este foarte rezistent la variatiile de temperatura si are radacini foarte puternice putand trai sute de ani. Cercetatorii care l-au studiat au aratat ca lyciumul chinezesc contine antioxidanti puternici, cum ar fi flavonoizii, mai mult beta-caroten decat morcovii si vitamina C. Este bogat in vitaminele A, B1, B2, B6 si E, precum si in aminoacizi, polizaharide si acizi grasi.
Pentru ca are un continut nutritional atat de mare, lyciumul chinezesc a fost folosit de medicina traditionala chineza timp de mii de ani. Lyciumul este intrebuintat pentru sanatatea ochilor, tensiune, ameteala, functionarea rinichilor si a ficatului. Unul dintre cei mai faimosi doctori si botanisti din istoria Chinei considera ca fructul de lycium contribuie la longevitate. Cercetatorii din ziua de azi inca mai studiaza lyciumul chinezesc pentru proprietatile sale antioxidante (stimuleaza sistemul imunitar), respiratorii si anti-imbatranire.
Ne putem intreba: Ananas siberian? Raspuns: Da! Initial ananasul siberian pare sa fie un oximoron. El este un arbust mic ce se gaseste in Europa, Rusia si China, avand fructe mici de culoare orange sau galbena, bogate in vitamina C, carotenoizi si flavonoizi. Utilizarea sa in medicina poate fi urmarita, istoric vorbind, de la vechii vindecatori din Grecia, China si Rusia. In zilele noastre, atribuim aceste beneficii ananasului siberian deoarece reprezinta o sursa naturala neintrecuta de tocoferoli, vitamina C, flavonoizi si carotenoizi.
Un alt component al formulei G3 il reprezinta fructul de cili. El mai este denumit si regele vitaminei C deoarece contine vitamina C, in mod uimitor, de 60 de ori mai mult decat portocalele, dar nu este bogat in carotenoizi. Fructul cili provine de la un arbust foios ce se gaseste numai in anumite zone inalte de munte din sud-vestul Chinei. Studiile recente arata ca fructul de cili are numeroase efecte benefice in ceea ce priveste stresul, imbatranirea si imunitatea.
G3 are in compozitia sa, de asemenea, suc 100% natural de struguri, pere si mere pentru gust si fitonutrienti suplimentari. Se stie ca sucul de struguri este bogat in vitamine, flavonoizi antioxidanti puternici si are actiune benefica pentru tractul intestinal. Sucul de pere ajuta la sanatatea tractului urinar si genital. Sucul de mere contribuie la gust si consistenta.
Daca un consumator de G3 este sceptic in ceea ce priveste rezultatele, atunci poate sa apeleze la verificarea cu ajutorul scannerului biofotonic.