Fulgi de Cereale amestec este ambalat in pungi de 500 de grame si are in compozitie Fulgi de grau, ovaz, orz, secara, in proportii egale. Contine gluten! Informatii nutritionale: Proteine: 11.6%, Lipide: 2.77%, Carbohidrati: 72.3%, Fibre: 13.05%, Vitamine: A, B1, B2, B3, E, Minerale: Mg, Fe, Ca, K, P, I. Valori energetice/100g: 313 kcal (1316 kj).
Fulgi de Cereale amestec este realizat din cereale integrale cu valoare nutritivacrescuta. Fulgii sunt fragezi, se inmoaie foarte rapid in lichide calde si sunt usor digerabili.
Mod de administrare: Fulgii de cereale se pot consuma in diferite moduri, dupa preferinta consumatorului, in lapte, iaurt, ceai, cu sau fara adaos de fructe uscate, alune, nuci, sau in diferite mancaruri: salate, supe, chiftele, ardei umpluti, sarmale, etc.
Krunch: se amesteca fulgii cu sirop de fructe si se lasa 15-20 minute. Se scurge siropul ramas si amestecul se introduce in cuptor, la foc mediu, circa 15 minute, dupa care se adauga lapte rece sau fierbinte, dupa gust.
Chiftelute: se amesteca 5 linguri de fulgi cu 0.5l lapte fierbinte. Dupa racire se adauga un ou batut, 2 linguri faiana de grau, condimente si dupa gust, ceapa, usturoi, legume, verdeata. Se formeaza chiftelute si se prajesc. Se pot servi cu smantana si diferite sosuri.