Fulgi de Grau Solaris sunt ambalati in pungi de 500 de grame.
Fulgi de Grau Solaris sunt fragezi, se inmoaie foarte rapid in lichide calde si sunt usor digerabili.
Mod de administrare: Fulgii de grau se pot consuma in diferite moduri, dupa preferinta consumatorului, in lapte, iaurt, ceai, cu sau fara adaos de fructe uscate, alune, nuci, sau in diferite mancaruri: salate, supe, chiftele, ardei umpluti, sarmale, etc.
Krunch: se amesteca fulgii cu sirop de fructe si se lasa 15-20 minute. Se scurge siropul ramas si amestecul se introduce in cuptor, la foc mediu, circa 15 minute, dupa care se adauga lapte rece sau fierbinte, dupa gust.
Chiftelute: se amesteca 5 linguri de fulgi cu 0.5l lapte fierbinte. Dupa racire se adauga un ou batut, 2 linguri faiana de grau, condimente si dupa gust, ceapa, usturoi, legume, verdeata. Se formeaza chiftelute si se prajesc. Se pot servi cu smantana si diferite sosuri.