Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Produse Bio
Alimente Bio, Alimente naturiste
Alimentare
Apicole
Biscuiti si napolitane bio
Ceaiuri
Cereale Bio
Condimente
Dulciuri si Indulcitori
Fructe uscate
Fulgi si Musli
Leguminoase
Patiserie
Paste
Seminte germinate
Seminte - nuci - alune
Faina integrala - tarate
Sucuri Organice, Sucuri Bio
Specialitati naturale
Ulei bio
Wellness
Detergenti
Zahar
Vegetarian
Sare
Paine
Orez
Miere
Lapte
Gem
Raw Vegan
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


raw vegetable power soup

Pret : 4.2 RON

*TVA inclus


Pret magazin : 5.2 RON


Cod : 2575

Marca:HranaVie

Garantie:12 luni


 

Raw vegetable power soup

Vegetable Power Soup este o capsula de sanatate ce contine o multitudine de legume cu o combinatie de gusturi placute, condimentate si aromate. Gusta Vegetable Power Soup si este foarte probabil sa nu te mai intorci la modul traditional de a prepara o supa sau o ciorba, care, in urma fierberii,  isi pierde majoritatea proprietatilor nutritive, cu toate ca este gustoasa. S-ar putea sa fii surprins sa realizezi ca Vegetable Power Soup este  mai gustoasa decat crema traditionala de legume, deoarece aceasta supa de legume pastreaza savoarea fiecarui ingredient in parte, astfel se va simti gustul fiecarei legume ca si cum ai servi o salata cruda, nu o crema cu un singur gust: FIERT!
Vegetable Power Soup ofera o masa sau o gustare zilnica, delicioasa, usoara si satioasa, care iti ofera un aport de fibre, uleiuri esentiale, nutrienti, proteine, dar si enzime, fara de care, in procesul de alcalinizare a mancarii pentru digestie, organismul extrage minerale alcaline din oase si dinti!
Legumele continute de Vegetable Power Soup au fost deshidratate sub 46⁰C, metoda cea mai buna de conservare si pastrare a proprietatilor nutritive, inclusiv a enzimelor, mineralelor si vitaminelor.
Vegetable Power Soup este un produs 100% natural cu multe vitamine, minerale, fibre, proteine vegetale, omega 3 si omega 6 in proportii ideale pentru organism, fiind un produs ce ajuta la  obtinerea si mentinerea sanatatii pe termen lung. Vegetable Power Soup este o supa recomandata de nutritionisti atat persoanelor sanatoase cat si diabeticilor si cardiacilor, mai ales prin continutul de acizi grasi esentiali si fibre vegetale.
Vegetable Power Soup este RECOMANDATA in special copiilor, gustul sau savuros fiind obtinut din multitudinea de legume deshidratate, mai intense in savoare decat legumele crude si fara a contine MSG, unul dintre cei mai cancerigeni aditivi, folosit in general in supele instant de pe piata din Romania. O singura supa de legume este o mancare completa care aduce in nutritia copiilor o abundenta de nutrienti si grasimi sanatoase fara de care nu ar avea o dezvoltare optima!
Vegetable Power Soup, la fel ca toate produsele HranaVie, sunt produse recomandate atat celiacilor, pentru ca NU contin GLUTEN, cat si celor care sufera de INTOLERANTA LA LACTOZA!

 

>> citeste mai mult


Legume deshidratate: 68%: rosii, ceapa, ardei rosu, dovlecel, varza, morcov, ridiche neagra, telina, patrunjel, pastarnac, usturoi, leustean,  cimbru (echivalentul a 177g de legume crude);

Restul de 32%: In si canepa (acizi grasi omega 3 si  omega 6 in proportii ideale), alge kelp (sursa de iod natural), piper, sare neiodata.

Va oferim GARANTIA ca Vegetable Power Soup NU CONTINE:
Gluten
MSG (monoglutamat de sodiu)
Conservanti
Coloranti, altii decat cei ce se obtin din culoarea naturala a legumelor deshidratate, pentru ca in procesul de deshidratare folosit NU se foloseste dioxidul de sulf , gaz toxic, folosit in  procesul de deshidratare si confiere a legumelor si fructelor pentru prelungirea termenului de valabilitate si pentru mentinerea culorilor
Amidon
Zahar sau indulcitori
Proteina animala (lactate, ou, carne)

Nici macar urme! si nici alte substante ascunse sub alte denumiri, garantie verificabila la orice laborator de control al alimentelor!

Semintele de in continute de Vegetable Power Soup sunt o sursa importanta de uleiuri esentiale omega 3 si fibre. Ajuta la scaderea colesterolului din sange si regleaza niveul zaharului din sange, previne si lupta impotriva cancerului prin concentratia ridicata de lignani, incetineste pierderea osoasa, datorita prezentei acizilor grasi esentiali. Inul reda o senzatie de satietate care dureaza, astfel ajuta la un mai bun control al apetitului si la pierderea kilogramenlor in plus.

Semintele de canepa din Vegetable Power Soup sunt o excelenta sursa de proteina care contribuie la formarea muschilor, regenerarea tesuturilor si secretia hormonilor care echilibreaza organismul. Canepa contine 33% proteine total digerabile precum si toti aminoacizii si grasimile esentiale cu un raport ideal de omega 3 si omega 6.

Proteina din canepa nu este cauzatoare de alergii! asa cum se intampla cu toate proteinele de origine animala! Semintele de canepa contin acizii gama – linolenici, acizi foarte rari in dieta noastra de toate zilele, dar care au o deosebita contributie in prevenirea bolilor degenerative, imflamatiilor si a imbatranirii timpurii.

Rosiile deshidratate din Vegetable Power Soup reprezinta una dintre cele mai importante surse de licopen, pigmentul care da culoarea rosie legumelor si fructelor. Acesta este un puternic antioxidant care lupta impotriva efectelor oxidative ce duc la imbatranire sau chiar la boli mai grave. Rosiile sunt si o sursa excelenta de Vitamina C, fibre si minerale. Un important protector al prostatei.

Ceapa deshidratata din Vegetable Power Soup are putine calorii, sodium, grasimi si colesterol 0. Importanta sursa de Quercitina – un antioxidant cu proprietati anti-cancerigene, si cu efecte benefice in protejarea sanatatii colonului. Protejeaza oasele si reduce riscul de osteoporoza. Ceapa are efect antiinflamator si reduce riscul diverselor forme de artrite. Aport zilnic de Vitamina C, Mangan si Seleniu, elemente ce protejeaza impotriva radicalilor liberi incetinind procesul de imbatranire si previne intoxicarea cu metale grele. Manganul din ceapa este si un cofactor important in producerea energiei. Sursa buna de crom, stimuleaza raspunsul celular la insulina astfel coborand glicemia din sange. Sursa buna de fibre alimentare, reda senzatia de satietate si ajuta la eliberarea colonului si in problemele de hemoroizi.

Ardeiul rosu deshidratat din Vegetable Power Soup este o sursa importanta de vitamina C si A, doi puternici anioxidanti, iar impreuna protejeaza organismul de radicalii liberi. Sursa de B6 si acizi folici care sunt foarte eficienti in tratarea si prevenirea diabetului si bolior de inima. B6 si folatii, in combinatie, reduc nivelul de homocisteina care in general cauzeaza atacuri de inima. Combate colesterolul ridicat. Este sursa de fibre, licopen si caroten care protejeaza imotriva cancerului de colon, de col uterin, vezica si pancreas. Contine luteina si zeaxantina care protejeaza ochii in calea degenerarii maculare. Betacriptoxantina impreuna cu Vitamina A din ardeiul rosu protejeaza impotriva cancerului de plamani, emfizemei, imflamatiilor la plamani si altor afectiuni pulmonare.

Dovleceii deshidratati din Vegetable Power Soup – stimuleaza digestia fiind bogati in fibre si potasiu. Scade tensiunea si previne bolile de inima si accidentele vasculare prin aportul de magneziu, de folati si de potasiu. Adjuvant in sanatatea ochilor pentru continutul de corotenoizi (luteina) care au si proprietati anti-imbatranire, de imbunatatire a memoriei si reducerea proceselor infectioase. Sucul de dovlecel actioneaza ca un pansament gastric.

Morcovii deshidratati din Vegetable Power Soup nu isi pierd prin procesul de deshidratare decat pana la 20% din betacaroten, ceea ce inseamna un aport semnificativ zilnic de vitamina A pentru sanatatea ochilor nostri. Fibrele continute contribuie la sanatatea tractului gstro-intestinal si ajuta in reducerea colesterolului. Alfa carotenul continut in morcovi incetineste si previne cresterea tumorilor.

Ridiche neagra deshidratata din Vegetable Power Soup are puternice proprietati curative cum ar fi: ajuta la golirea vezicii biliare, este un puternic antiscorbutic (carenta de vitaminei C), tonic respirator, sedative nervos, antialergic, diuretic, digestive si stimulant al celulei hepatice.

Frunzele de telina ca si celelalte frunze verzi patrunjel, marar sau leustean, din Vegetable Power Soup contin in frunzele lor uleiuri volatile cu efecte antibiotice, antioxidante si clorofila cu efecte antitumorale si antivirale. Frunzele de telina in special sunt un afrodisiac cunoscut.

Telina radacina deshidratata din Vegetable Power Soup are proprietati afrodisiace si anti-imbatranire pe langa cele antivirale si antitumorale. Este o importanta sursa de proteine!

Sfecla rosie deshidratata din Vegetable Power Soup are proprietati esentiale impotriva bolilor cardiovasculare, reducand homocisteina prin aportul de vitamin C, potasiu, magneiu si betaina, ajutand si la reglarea colesterolului. Ajuta in starile de anemie si oboseala, la detoxifierea ficatului si al corpului, contine o multime de acizi folici, deci ideala si pentru viitoarele mamici, proprietati anticancerigene, afrodisiace, contribuie la incetinirea procesului de imbatranire, imbunatatirea vederii dar si a sanatatii si frumusetii parului si a pielii.

Patrunjelul frunze din Vegetable Power Soup – are un nivel ridicat de betacaroten, vitamina B12, acid folic, clorofila, calciu si are un continut foarte ridicate de vitamin C. Foarte benefic ficatului, ajuta la asimilarea mai buna a proteinelor, stimuleaza imunitatea prin aportul de vitamin A si C. Sursa de acid folic, protector al sistemului cardiovascular. Partunjelul contine si vitamin B12, care este de maxima importanta in sanatatea sangelui si formarea sanatoasa a celulelor. Uleiurile volatile din frunzele aromate sunt un adjuvant important in afectiunile respiratorii.

Cimbrul continut de Vegetable Power Soup are efecte deosebite in problemele respiratorii si toracice. Ajuta la eliberarea muscusului din plamani si stomac, imbunatateste digestia si metabilizarea grasimilor.

Pastarnacul deshidratat din Vegetable Power Soup este bogat in vitaminele din grupa B, provitamina A, vitamina C, saruri minerale precum potasiu, fosfor si calciu, carbohidrati, protein si fibre alimentare. Acesta are proprietati diuretice, depurative, ajuta la detoxifierea organismului, in reumatism si regleaza ciclul menstrual. Este bun in curele de slabit, contra anemiei si asteniei, cat si persoanelor aflate in periada de convalescenta.

Leusteanul din Vegetable Power Soup pe langa aroma si gustul deosebit dat mancarii are deosebite proprietati curative, fiind un antidepresiv, detoxifiant si afrodisiac. Are efecte tamaduitoare asupra problemelor respiratorii si un adjuvant digestiv.

Radacina de patrunjel din Vegetable Power Soup este un excelent remineralizant, stimulant al rinichilor, drenor al ficatului, antiviral, fiind bogat in vitamine, enzime, minerale si compusi aromati.

Usturoiul din Vegetable Power Soup este hipotensiv, antibacterian, vermifug, fungicid, fludifiant sangvin, hipolipemiant, hipoglicemiant, antiseptic pulmonar si intestinal, diuretic, favorizeaza evacuarea bilei in duoden, expectorant, tonic general, stimulant al sistemului imunitar, contine seleniu (anti-radicali liberi, anti-imbatranire), preventiv al tumorilor maligne.

Piperul negru din Vegetable Power Soup este antioxidant si antibacterian, promoveaza starea de sanatate a tractului digestiv, ajutand la metabolizarea grasimilor. Antidepresiv natural, ajuta in cazurile de tuse, raceli si amelioreaza simptomele sinuzitei.

Algele kelp din Vegetable Power Soup contin proportia ideala pentru corpul uman de: iod (ideal pentru glanda tiroida), manitol (actiune diuretica), laminaria, omega 3, clorofila si substante specifice algina (elimina metalele grele) si fucoidina. Kelpul este ideal si ajuta in problemele de tiroida, marirea capacitatii de memorare, imbunatatirea circulatiei sanguine, atroscleroza. Aport deosebit de minerale si omega 3.

Sare naturala neiodata  din Vegetable Power Soup este sare din pamantul romanesc fara procesari si adaosuri chimice.

Vegetable Power Soup se poate consumata in orice moment al zilei, si in orice loc te-ai afla cu acces la 250ml apa fierbinte, incalzita intre 40-80 grade Celsius sau chiar si rece, la care se adauga continutul plicului. Vegetable Power Soup este o crema de legume deshidratate ce-ti ofera un plus de energie la 5-10 minute dupa ce este consumata.
Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant! Incearc-o cu alaturi  de cateva felii de paine Hrana Vie sau cu branzica si asteptam relatarile taale despre cum te-a energizat o masa de hrana vie!

E ideala pentru copii! O explozie de vitamine, minerale si acizi grasi sanatosi!

Vegetable Power Soup se poate servi cu 2 sau 3 felii de Paine HranaVie (Mozaic sau de Migdale), sau cu 2 felii de bransica Hrana Vie, daca obisnuiesti sa folosesti in supa smantana, iaurt sau branza, conventionale, la orice masa a zilei, pranz, cina sau chiar si mic dejun. Donna Gates recomanda supa chiar si la micul dejun, pentru ca este satioasa si ofera energie pe tot parcursul diminetii.

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

 Copyright © ekilibrium.ro 2008-2016. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Ekilibrium.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Va mai recomandam:
paine de migdale sim...
paine de migdale simpla
Produs recomandat - 24 %Discount 24 %

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara