Alcachofa de Laon
Alcachofa de Laon este un produs bazat pe extracte din anghinare. De ce anghinare? Pentru ca anginarele sunt recunoscute ca adjuvanti in probleme digestive. Insa studiile recente au demonstrat ca frunzele de anghinarele contin un mix eficient de antioxidanti, care odata ajunsi in organismul uman, declanseaza o serie de procese de detoxifiere accelerata care se soldeaza cu pierdere in greutate de durata, indiferent de comportamentul alimentar (regimul) celui/celei care le ingereaza.
Mai mult decat atat, s-a demonstrat ca anghinarele pot fi consumat inclusiv de catre persoanele care sufera diferite boli metabolice si diabet, fiindca au proprietatea de a reduce absorbtia de colesterol negativ la nivel sanguin si, binenteles, de a dizolva depozitele adipoase din organism prin accelerarea procesului de drenaj a limfei. Insa cel mai imbucurator aspect al consumului de anghinare este acela ca stimuleaza intreg sistemul imunitar si oxigeneaza tesuturile, inlaturand stresul oxidativ la nivel celular. In traducere libera, asta inseamna ca pe langa detoxifiere, indepartare a kilogramelor in plus, stimulare a digestiei, imbunatatire a calitatii sucurilor gastrice si filtrare sanguina organismul beneficiaza inclusiv de o stimulare puternica pe parte de imunitate.
Acum ca ati aflat ingredientul de baza al Alcachofa de Laon, va vom oferi si explicatia pentru care va incurajam sa alegeti acest produs.
Alcachofa de Laon se prezinta sub forma de pachet care contine 14 flacoane a cate 30 ml extract de anghinare de inalta calitate, fara conservanti (intrucat antioxidantii reprezinta forma naturala de conservare, la fel ca vitamina C, sau resveratrolul).
Fiecare flacon de Alcachofa de Laon contine extract in echivalentul a 4,5 kg de anghinare. Nimic deosebit cu exceptia faptului ca anghinarele au potentialul de a constipa, in cazul in care se face exces si fara a adauga o cantitate subsatntiala de apa sau lichide meselor zilnice, caz in care nu se mai poate vorbi despre slabire, ca sa nu mai vorbim despre detoxifiere.