Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


 
Despre Zeolit

Zeolitul distruge celulele canceroase

Zeolit actioneaza exceptional de bine in lupta cu cancerul, lucru evidentiat si de un studiu informal de 14 luni, realizat acum cativa ani.

Zeolit Enhanced are alaturi de zeolite substante paramagnetice si diamagnetice activate pe cale homeopatica si inchise in moleculele humice. Acestea furnizeaza energii de vindecare suplimentare, alaturi de lichid.

Un alt pas important in puterea de vindecare s-a produs cand Dihydroquercetin (DHQ) a fost adaugat la Zeolite Enhanced. Testele energetice pozitioneaza puterea de vindecare a cancerului pe care o detine Zeolite Enhanced la 430. Adaugand DHQ la moleculele de acid humic, puterea de vindecare a ajuns la 561. Un pas foarte mare. DHQ trebuie amestecat cu lichidul, de fapt trebuie adaugat in moleculele de acid humic precum in Zeolite Enhanced, acum cu DHQ, pentru a obtine acest spor urias de performanta. O companie online (care vinde ieftinul lor zeolit lichid si unor comis-voiajori) are zeolit lichid cu acid humic si imbogatit la nivelul frecventei cu M-Water. Desi suna bine, testarile noastre energetice au aratat ca ajunge doar la 214 in privinta puterii de vindecare.

Aceasta strategie acopera unele dintre cele mai puternice remedii pentru celulele canceroase pe care le puteti gasi si care sunt in totalitate sigure pentru celulele sanatoase. Toate sunt noi si unice, astfel ca nici medicul dumneavoastra, nici alt profesionist in sanatate, nu a auzit probabil de ele. De fapt, desi feed-backul primit de la utilizatorii lui Zeolite Enhanced with DHQ a fost extraordinar, multi oameni spunand ca doar cu ajutorul lui au scapat de cancerul din organism dupa ce fusesera externati datorita incapacitatii de rezolvare a cazului.

Desi am auzit atat de multe povesti de succes legate de acest produs, consideram ca ar trebui sa faca parte din preambulul luptei impotriva cancerului. Haideti mai intai sa acoperim in mare intreaga arie a remediilor impotriva cancerului.

Cand chimioterapia si terapia cu radiatii sunt folosite pentru a ucide celulele canceroase, ele afecteaza in acest proces celulele sanatoase.

De fapt, ele pot ucide oamenii mai repede decat cancerul ar fi facut-o.

Studiul de fata se axeaza pe suplimente naturale care ucid cu succes celulele canceroase dar care nu provoaca niciun fel de rau organismului tau. Cateva suplimente naturale sugerate pentru lupta impotriva cancerului au potentialul de a fi toxice pentru corpul tau, si ar trebui probabil sa fie folosite dupa recomandarea unui naturist sau a unui medic. Acestea includ cesium, artemisia si B17. In acest studiu vei invata doar despre suplimente impotriva cancerului care sunt complet sigure si care pot fi utilizate fara nicio supraveghere.

Va intrebati, totodata, de ce un produs sigur si natural care este capabil sa ucida cancerul nu este recomandat de doctorul tau. Desigur, poate el nu stie de existenta sa, dar chiar daca ar stii, este foarte probabil sa nu il foloseasca.

Acest lucru se datoreaza naturii industriei medicamentelor.

Doctorii folosesc si recomanda medicamente care sunt aprobate intr-un proces care costa sute de milioane de dolari. Datorita costurilor ridicate, companiile farmaceutice vor produce numai medicamente care pot fi patentate. In acest fel le pot vinde in cantitati uriase fara sa aiba vreo competitie. Din nefericire, deoarece aceste medicamente au fost modificate fata de starea lor naturala, acest lucru fiind obligatoriu pentru a putea fi patentate, ele devin toxice in corpul tau, cu efecte colaterale daunatoare.

Organismul tau poate primi alimente si plante naturale dar nu si pe cele modificate care au efecte colaterale toxice. Acesta este motivul pentru care cea mai importanta cauza a deceselor in SUA o reprezinta medicamentele.

Datorita costurilor necesare pentru aprobarea medicamentelor, nicio companie nu ar trece vreodata un produs natural fara sanse de a fi patentat prin acest proces de aprobare a medicamentelor. In acelasi timp, suplimentele naturale nu sunt incercate in procese de testari care sa coste mai multe milioane de dolari, asa ca nu pot fi aprobate de FDA pentru a fi folosite impotriva cancerului sau a altor afectiuni unde ar fi benefice. (Nu ca FDA ar aproba vreodata un supliment natural care ameninta companiile farmaceutice cu care sunt mana in mana). Nefiind aprobate, doctorii, sau cei mai multi dintre ei, nu le utilizeaza si cei mai multi nici nu stiu de existenta lor.

Medicii alternativi care nu sunt orbiti de industria medicamentelor au descoperit ca o abordare comprehensiva a luptei impotriva cancerului, folosind suplimente puternice alaturi de chimioterapie, are rezultate mult mai bune decat doar folosirea medicamentelor sau a altor tratamente care dauneaza organismului. Dar deocamdata trebuie sa ne intoarcem la alte resurse pentru a descoperi remedii sigure impotriva cancerului. Unul din cele care si-au dovedit eficienta, prin utilizare empirica, sunt zeolitii lichizi.

In lupta impotriva cancerului, vei avea intotdeauna mai multe sanse de succes daca ataci pe mai multe planuri. Foarte multi oameni au scapat de cancer utilizand doar unul sau doua produse, dar anumiti oameni au o forma mai puternica de cancer sau sunt intr-o etapa avansata si astfel trebuie sa faca mult mai mult pentru a reusi. Daca ai timpul de partea ta, poti oricand sa incerci unul sau doua produse si sa vezi daca poti invinge cancerul doar cu acestea. Daca vezi ca nu obtii aceleasi rezultate ca si cei care le-au folosit inaintea ta, daca nu simti o imbunatatire a starii intr-o luna sau doua, ia ca un avertisment faptul ca organismul tau are mai multa nevoie de sprijin decat i-ai oferit. Astfel, foloseste mai multi suplimente benefice impotriva cancerului incat sa iti schimbi starea de sanatate.

Daca nu inclini sa iei mai multi suplimente nutritionale, sau nu iti poti permite sa cumperi mai mult de unu-doua produse, asigura-te ca unul dintre ele este Zeolite Enhanced – Now with DHQ.

Spunem asta dupa ce am vazut si am auzit multe marturii in care a fost suficienta administrarea lui Zeolite Enhanced sau a acestuia plus inca un produs-doua, pentru a scapa de cancer. Asadar, desi e evident ca administrarea mai multor produse diferite maximizeaza sansele de succes, nu renunta sa speri daca nu poti obtine mai mult de un produs. Poate foarte bine sa fie suficient pentru a reusi.

De exemplu, Maria ii administra doar Zeolite Enhanced surorii ei care avea cancer la nivelul celulelor mici din plaman si care se raspandise la ficat.

Cancerul pulmonar la nivelul celulelor mici este, daca nu stiai, una din formele cele mai agresive si letale ale cancerului. Raspandirea lui la un organ major cum este ficatul scade probabilitatea supravietuirii. Totusi, dupa cateva luni in care a folosit doar Zeolite Enhanced, cancerul a disparut complet. Iata ce a spus –“Doctorii numesc asta miracol, dar noi ii spunem Zeolite Enhanced!”

In iulie 2008 mi s-a spus ca nivelul meu PSA este 28. O biopsie a confirmat apoi faptul ca aveam una din cele mai agresive forme de cancer la prostata (4+5=9) pe scara Gleason, apoi analizele oaselor si MRI au urmat.

Acestea au aratat ca oasele mele nu erau afectate dar cancerul progresa catre glandele limfatice. Doctorul mi-a recomandat sa incep o terapie hormonala inaintea chimioterapiei, pe care sa o incep peste 3 luni. Cautand pe Internet am intalnit Zeolite Enhanced, pe care am inceput sa il iau de la inceputul lui august in doze de 120 picaturi pe zi. Ieri, 29 octombrie, la 3 luni dupa ce am inceput sa iau zeolit, am avut o intalnire cu doctoral meu, in care mi s-a spus ca nivelul PSA era acum 4.1 si ca nu mai necesit un alt viitor tratament cu conditia sa continui cu injectiile hormonale timp de 3 luni si apoi sa fac o noua vizita medicala peste 6 luni. Daca doriti sa folositi numele si adresa mea, sunteti liberi sa o faceti! Al dumneavoastra, Mike Player.

Zeolit este un mineral vulcanic unic, foarte eficient in distrugerea celulelor canceroase. De fapt, rezultatele au fost atat de impresionante, incat oricine lupta cu cancerul sau isi doreste sa previna aparitia lui, ar trebui sa foloseasca zeolit. Se gaseste in doua forme de baza, zeolit lichid si zeolit particule de pudra.

O parte din activitatea zeolitului consta in actiunea asupra unor aspecte esentiale ale cancerului. Este un detoxifiant puternic si imbunatateste alcalinitatea corpului tau. Totusi, mai important este faptul ca zeolit este un veritabil distrugator al cancerului, care in contact cu celulele canceroase activeaza gena P21 care comanda celulei cancerigene sa moara, cu alte cuvinte distrugand nucleul celulelor canceroase.

Potrivit unui studiu recent rata de vindecare este de 78% pentru cancerul terminal, cu o rata de supravietuire incredibila, de 89%.  Acest studiu a fost de fapt similar cu ceea ce se intampla in lumea reala. Nu a existat un control al medicamentelor pe care oamenii le luau sau al terapiilor in care ei se aflau. Fiecare persoana din studiu a raspuns doar unui anunt dintr-un ziar, care spunea – „Daca doctorul tau a renuntat, suna-ne pe noi”. Asa ca erau cel mai probabil oameni care aveau cancer in faze finale, ai caror doctori i-au trimis acasa ca sa-si aranjeze finalul vietii.

De-a lungul studiului, multi pacienti au folosit anumite tratamente in paralel. De exemplu, un pacient bolnav de cancer pulmonar a fost trimis acasa pentru a-si randui sfarsitul. Dupa trei luni de lichid Zeolite Cellular, se simtea mult mai bine. S-a dus din nou la oncologist, care i-a sugerat ca este indeajuns de puternic pentru a rezista la mai multe radiatii si chimioterapie.

Astfel, a continuat administrarea de Zeolit Celular dar in acel moment a continuat si chimioterapia si terapia cu radiatii.

Nu-i rau deloc pentru niste oameni trimisi sa moara acasa. De cativa ani deja, zeolit lichid e folosit intensiv de oameni impotriva cancerului.

Marturiile au fost impresionante.

„Buna ziua, am comandat zeolit pentru o fata de 20 de ani suferind de cancer limfatic in stadiu terminal, care nu urmase chimioterapie. Astazi este a 7-a zi de cand ia zeolit iar progresul facut zilnic este uimitor. Deoarece se afla intro stare critica, a fost decizia mea sa i se administreze 25 de picaturi si alte cateva produse iar dupa doar 7 zile, dintr-o fetita foarte bolnava, a devenit o fata care priveste viata inainte si face planuri de viitor. Va multumesc atat de mult.... Cu consideratie si multe multumiri, Lina.”

“Sora mea a inceput luni, 25 august, sa foloseasca urmatoarele produse– Elixirs, Zormus, factor prp, echilibrul ficatului plus, OxyE si Zeolite. Analizele de sange din 28 august au aratat o mare imbunatatire privind functionarea ficatului ei. Facuse un test de sange cu o saptamana inainte, care avea rezultate destul de proaste. Din fericire, produsele functioneaza.... Am sa va tin la curent cu progresele ei. Dragos: “Vesti extraordinar de bune – mama mea a primit confirmarea ca afectiunea de care suferea, cancer pulmonar, a disparut. Multumesc tuturor, s-a petrecut un miracol. Acum voi reduce dozele suplimentelor. Cu multe multumiri, Magda”. (Folosea Zeolite Enhanced si alte aproape 20 de produse sugerate in acest material, doar de cateva luni.)

 

“Cainele meu a fost diagnosticat in august cu o tumora maligna. Se lovise accidental la cap cu doua saptamani inainte si un cucui urias a aparut imediat. Medicul veterinal a scapat mai mult sau mai putin de el, asigurarea neacoperind sumele mari de bani necesitate pentru procurarea tratamentului.

Deasemenea, are 10 ani, e un caine mare si chiar nu-mi doream sa indure razele, terapiile, etc. In disperarea mea de a-l ajuta, am cautat pe Internet ceva care sa trateze cancerul. A gasit in curand un site care m-a indreptat in directia dumneavoastra. Astfel, am inceput sa-l tratez cu Zeolite Lichid cu DHQ pe 3 septembrie. Timp de cateva saptamani a fost dificil de sesizat vreo diferenta in privinta tumorii. Totusi, artrita lui s-a imbunatatit, la fel ca si problemele la piept. [Incepuse sa tuseasca si sa scuipe din vara]

Insa in ultimele saptamani, a devenit evident ca tumora a inceput sa involueze. Desi mi-e greu sa fiu exact, cred ca s-a retras aproape jumatate din ea.

Asa ca, din fericire, va fi trecut pana la Craciun. I-am administrat 25 de picaturi de cat 4 ori pe zi... Poate va ganditi ca am exagerat, dar cancerul este atat de virulent incat am crezut ca o doza mare este indicata. Le-am spus tuturor ca am descoperit zeolit lichid, deoarece vad cu ochii mei ca intr-adevar functioneaza.

Din fericire, aducandu-l la cunostinta oamenilor, vietile pot fi salvate. Am vrut doar sa va spun ce s-a intamplat si sa va multumesc tuturor pentru ajutor. Va voi anunta privind progresele viitoare.

Andrei H:”Sunt fericita sa va anunt ca am primit comanda mea postala in aceasta dimineata. Sunt atat de usurata deoarece ma gandeam ca venirea Craciunului ar putea cauza intarzieri! Tatal meu ia medicatia aferenta terapiei pentru cancerul la gat inoperabil. In timpul ultimelor zile, am observat ca galmele uriase, aflate de o parte si de alta a gatului, aproape au disparut si ieri a putut sa manance mancare solida pentru prima oara dupa cateva saptamani. Continuam sa ii administram tatalui meu tratamentul si va vom tine la curent cu starea lui. Va multumesc pentru grija si atentia demonstrate de serviciile dumneavoastra. Salutari, Ioana P.

Tatal Ioanei folosea Zeolite Enhanced with DHQ si reteta Koch. Desi Zeolite Enhanced with DHQ poate face minuni de unul singur, este indicat sa aveti o abordare comprehensiva care implica numeroase cai prin care puteti corecta elementele cauzatoare de cancer. Iata cum actioneaza zeolitul. Zeolit este un mineral vulcanic incarcat negativ care atrage in mod natural toxinele incarcate pozitiv (toate toxinele sunt incarcate pozitiv) si le inchide in structura lui de tipul unei custi. Absoarbe toxinele. Incarcatura ionica a zeolitului se modifica usor cand este incarcat la maximum cu toxine de incarcatura pozitiva pe care le-a absorbit. Celulele normale au o sarcina neutra in timp ce acelea cancerigene au o sarcina electrica usor negativa.

Astfel ca acum, molecula de zeolit cu o usoara incarcatura pozitiva este atrasa de celulele cancerigene. O data intrata in celulele cancerigene, actioneaza in cateva moduri incat ucide celulele canceroase.

1. Zeolite activeaza gena p21. Functia acestei gene este de a comanda celulei canceroase sa moara. P21 se comporta ca un organ de suprimare a tumorii prin controlarea ciclului celular progresiv. Activarea P21 pare sa opreasca dezvoltarea tumorilor prin suprimarea directa a semnalelor de dezvoltare. In studiile in vitro, toate celulele canceroase testate au fost distruse in 72 ore. Nu exista efecte colaterale pentru ca priveste direct celulele canceroase si nu atrage celulele normale, sanatoase. 

2. Un alt lucru care se poate intampla o data ce zeolit este atras in celula canceroasa. Structura tri-metalica a zeolitului poate distruge nucleul, celula sau organitele citoplasmatice. Unele celule canceroase sunt distruse printr-o explozie exterioara a citoplasmei. In alte cazuri, celulele sunt distruse cand zidul si membrana lor intra in colaps dupa distrugerea nucleului. Cel mai adesea, dupa ce nucleul si citoplasma sunt distruse, intregul continut celular se disipeaza in mediul care il inconjoara. Membrana aceste celulele canceroase, moarte acum, ramane intacta insa nicio o structura celulara nu mai exista.

Inca o data, datorita sarcinii sale ionice, zeolitul este atras doar de catre celulele canceroase. Nu intra in celulele obisnuite, sanatoase. Alte rezultate si mai remarcabile...

“Nu va pot multumi indeajuns. Am asteptat acest Craciun crezand ca va fi cel mai rau dintre toate, dar datorita dumneavoastra am avut cel mai frumos Craciun pe care puteam sa mi-l doresc. Va multumesc.”

“Tatal meu a fost la consultatia lunara vineri, 23 decembrie 2005. Doctorul l-a primit cu un zambet larg, pe toata fata. Le-a spus parintilor mei sa se aseze pentru ca are niste vesti bune. A spus ca rata de retragere a cancerului e remarcabila. Pur si simplu nu ii venea sa creada. I-a spus sa nu se mai ingrijoreze, si ca daca lucrurile vor continua asa, va avea parte de o recuperare completa. Doctorul a tot folosit cuvantul – remarcabil!!! Tatal meu a folosit doar zeolite lichid timp de doua saptamani iar rezultatele sunt miraculoase.

Multumesc, multumesc, multumesc. George.”

„Jean si cu mine am fost in Bucuresti ieri, 29 ale lunii, pentru controlul sau medical. A scazut de la o tumora de gradul 12.000 la 10.2 si l-au programat la o noua vizita medicala peste trei luni, nu la 6 saptamani, ca pana acum.

Si eu si el vrem sa va multumim foarte mult pentru tot ajutorul si toate recomandarile. Ati fost un raspuns pentru multe, multe rugaciuni. Dumnezeu v-a binecuvantat cu informatiile necesare a fi impartasite cu atat de multi oameni din lume. Va multumesc pentru tot ce faceti si pentru ajutorul de care aveam atata nevoie si pe care ni l-ati oferit.... Multumiri inca o data, vietile noastre nu vor mai fi niciodata la fel!! Andreea S.” (A folosit timp de aproape o luna Zeolite Enhanced, Methylglyoxal Combo si cateva Elixirs.)

Inca o data, desi aceste marturii privind schimbari foarte rapide sunt cele mai impresionante, pentru cei mai multi oameni dureaza mai mult. Sunt foarte-foarte multi oameni care au scapat de cancer folosind zeolite.

Desigur, cu cat exista mai mult cancer in organism, cu atat mai mult dureaza si cu atat mai mult zeolite este necesar pentru a ucide celulele. In timp ce trebuie sa ne confruntam cu alte aspecte, zeolit s-a dovedit a fi in avanposturile suplimentelor pentru lupta impotriva cancerului. Deasemenea ia o povara de pe ficat si rinichi. Amoniacul este o toxina care nu are ce cauta intr-un corp sanatos.

Mii de oameni cu afectiuni ale ficatului si rinichilor mor in fiecare an din cauza cantitatii mari de amoniac din sange. In mod normal, o persoana poate rezista unui nivel scazut de amoniac in sange, dar chiar si un nivel scazut adauga presiune sistemului imunitar si compromite sanatatea. Cel mai mult amoniac din organism se formeaza cand proteinele sunt descompuse de o bacterie neprietenoasa in intestine. Este de asemenea produs de paraziti, drojdii si mucegaiuri. Aceste organisme produc amandoua amoniac ca reziduu, dar totodata si ca mecanism pentru a mentine gazda (organismul tau) intr-o stare de sanatate precara. Si cum candida este mai mereu supradezvoltata si infecteaza intreg organismul cuiva cu cancer, ai putea foarte bine sa ai un nivel ridicat de amoniac in corp.

Un ficat sanatos converteste amoniacul in uree, care ulterior este eliminata in urina. Un beneficiu esential al tratamentului cu zeolit este abilitatea acestuia de a elimina amoniacul direct din corpul tau, ceea ce inseamna o presiune mai mica asupra ficatului si rinichilor. Un mare bonus pentru sanatatea ta. Desigur, reducerea amoniacului este si un bonus pentru o digestie sanatoasa, slabirea patogenilor si parazitilor, precum si pentru recolonizarea bacteriilor benefice.

Din acest motiv, folosirea unui regim cu zeolit poate fi de mare ajutor daca ficatul tau nu functioneaza corect. Amoniacul care ramane neprocesat din cauza ficatului care nu functioneaza normal poate intra in sange si sa invadeze sistemul nervos central, cauzand multe simptome periculoase. Chiar si creierul tau poate fi afectat. In cazurile avansate de afectiuni ale ficatului, spre exemplu, amoniacul poate cauza la inceput o disfunctie mentala medie care poate progresa spre coma si, in final, moarte.

Nivelurile ridicate de amoniac in sange sunt caracteristice disfunctiei ficatului

 

Zeolit Enhanced cu DHQ

 Zeoit lichid

Zeolite Enhanced este zeolit lichid imbunatatit, care a fost, inca de la descoperirea lui, cel mai puternic supliment zeolit lichid disponibil. Si mult mai bun decat orice alta pudra sau capsula. Fara exceptie. Si nu deoarece este in mod special curatat si activat, ca unul din brandurile de referinta.

Nu, deoarece contine acid humic si fulvic la fel ca si celelalte branduri. Acidul humic sau cel fulvic, ambele produc absorbtia dar nu ajuta zeolitul sa intre in celulele canceroase.

Iar patrunderea zeolitului in celulele canceroase este ceea ce iti doresti. Acolo trebuie sa patrunda zeolitul pentru a ucide celula canceroasa.

Ceea ce pozitioneaza Zeolit Enhanced deasupra tuturor zeolitilor este faptul ca a fost energizat sau umplut cu frecvente vibrationale speciale in 8- 9 moduri, care indeplinesc trei activitati impotriva cancerului, toate la fel de importante.

1. Frecventele energetice declanseaza capacitatea zeolitului de a fi atras de celulele canceroase. Asa ca ai mai mult zeolit in acele celule. Facand Zeolite Enhanced si mai eficient.

2. Aceste frecvente speciale imbunatatesc abilitatea zeolitului de a intra in celulele canceroase. Iar asta e esenta lucrurilor cand lupti impotriva cancerului cu zeolit. Vezi bine, aceste frecvente vibrationale speciale trimit mesaje celulelor, influentandu-le. Ele comunica cu celulele. Frecventele din Zeolite Enhanced influenteaza celulele canceroase sa lase libera patrunderea zeolitului in celula.

3. In final, frecventele specifice care energizeaza Zeolite Enhanced sunt capabile sa ucida singure celulele canceroase. Acestea au o frecventa vibrationala scazuta dar in mod natural trebuie sa incerce sa se potriveasca cu frecventele inalte ale Zeolite Enhanced. Acest proces se sfarseste prin moartea celulelor canceroase deoarece ele nu opereaza la aceste frecvente. Aceleasi frecvente fac celulele tale sanatoase si mai puternice.

Acestia vand acum capsule DHQ alaturi de zeolit lichid spunand ca este cel mai bine sa le administrezi separat. Din pacate, DHQ luat separat, adica nu in moleculele de acid humic alaturi de zeolit, nu pare sa functioneze aproape deloc. Din punct de vedere energetic, puterea de vindecare a capsulelor DHQ luate separat de acel zeolit lichid sare la 259. O crestere neinsemnata. DHQ este un puternic compus care curata radicalii liberi din organism si principalul antioxidant de grasimi solubile al corpului tau. Mare parte din raul produs de radicalii liberi corpului tau se petrece in grasimi, cum ar fi colesterolul, si in membranele grase ale celulelor – exact locul in care Dihydroquercetin protejeaza corpul. Fiind un anti-oxidant major care rupe lanturile toxinelor (curatand radicalii liberi), Dihydroquercetin opreste cascada daunelor produse de radicalii liberi in celule. Aproape 40% din actiunea directa impotriva cancerului a DHQ consta in abilitatea sa de purjare a radicalilor liberi. Cercetarile asupra DHQ arata ca poate fi folosit pentru a reduce metastaza celulelor tumorii in diferite forme maligne, inclusiv carcinom, limfa si sarcoma. Si, de fapt, aceasta abilitate de a invinge cancerul reprezinta aproape 60% din beneficiile sale in lupta impotriva cancerului. Iar DHQ mai face si altceva. Abilitatea lui de a conditiona celulele sangelui, de a face globulele rosii mai flexibile si mai moi, imbunatateste circulatia si furnizeaza mai mult zeolit celulelor canceroase. (Frecventa declansata ajuta zeolitul sa fie mai eficient in privinta penetrarii celulelor canceroase o data ajuns la ele.) Zeolite Enhanced with DHQ se prezinta intr-o sticla de 30 ml, mai eficienta decat sticla de 15 ml de zeolit lichid original. Apropo, este usor sa fii indus in eroare de toate produsele zeolit prezente pe piata, fiecare sustinand ca este cel mai bun. De fapt, testarile noastre energetice au dovedit ca puterea lor in lupta impotriva cancerului nu le prea diferentiaza.

Zeolitul lichid original activat, ceea ce noi numim Zeolite Cellular, cu o structura moleculara purificata, este testat energetic la valoarea 320. Moleculele purificate vor absorbi mai multe toxine, dar asta nu are prea mare importanta cata vreme ne dorim o molecula zeolit plina cu toxine, aceasta fiind conditia pentru a atrage celulele canceroase.

Moleculele zeolit nu elimina toxinele pe care le contin in organism. E nevoie de o temperatura de aproape 600 grade si de o baie acida pentru acest lucru. Nu sunt tocmai conditiile unui organism. Exista un Super zeolit care ajunge la 312, altul Suprem care ajunge la 328. Un lichid Trinity, la 315. Toate sunt bune, se lupta cu cancerul. Doar ca nu sunt suficient de bune. Chiar si Zeolite Powder este un bun luptator impotriva cancerului. Ajunge la 300. Cum o cantitate de pudra este relativ ieftina si reprezinta cantitatea suficienta timp de o luna de zile, merit sa fie adaugat in tratamentul luptei impotriva cancerului.

Rezultatele optime in lupta impotriva cancerului apar folosind, intr-un stadiu incipient, 3 sticle pe luna si intr-un stadiu avansat al cancerului, 6 sticle pe luna, de Zeolite. Pana la 9 sticle pe luna sunt sugerate in cazul in care suferiti de cancer in stadiu terminal.

„Salut, numele meu este Robert si am comandat Zeolite Enhanced in martie, pentru mama mea, iar cancerul ei a disparut si s-a dizolvat in totalitate. E posibil sa mai comand in continuare pentru a ajuta si alti oameni. Va multumesc.Robert C.”

Exista o singura sursa pentru acest energizat Zeolite Enhanced– Now with DHQ. Furnizorul din sectiunea surse a acestui material.

Mentionam acest lucru deoarece cand Zeolite Enhanced a fost imbunatatit prima oara cu aceste frecvente si a primit recomandarile noastre drept cel mai bun produs zeolit, acea companie online care comercializa zeolit lichid mai ieftin si cu o calitate redusa a sustinut imediat ca produsul lor este zeolit lichid imbogatit cu frecvente. Ceea ce a produs confuzie pentru multi.

Apropo, pentru a lamuri si mai mult aceste confuzii, o informatie in plus. Un alt website a sustinut faptul ca imbogatirea cu frecvente nu reprezinta nimic, ca zeolitul activat original este imbogatit de catre natura, orice ar insemna asta. Poate fi, dar nu este imbogatit cu frecvente care au energii de vindecare ce au dovedit rezultate de-a lungul timpului, si nu are DHQ.

Ei sustin ca suntem doar un comerciant care isi promoveaza propriul brand zeolit. De fapt, aceste informatii nu se leaga de promovarea Zeolite Enhanced with DHQ. Se refera la oferirea pentru dumneavoastra a celor mai bune informatii pe care le am, in intregime, privind ce anume ajuta invingerea cancerului si cat de bine functioneaza. Sunt patru sau cinci

produse in acest material care sunt considerate deasupra Zeolite Enhanced cu DHQ. Desi, avand in vedere banii dumneavoastra, acesta poate fi cel mai bun remediu impotriva cancerului.

Personal, n-as recomanda in niciun fel un produs inferior doar pentru ca ar fi in beneficiul meu. Nu cand e vorba de situatii de viata si moarte. Astfel ca adaug mereu noi produse si recomandari si modific sugestiile privind produsele, imediat cum aflu de existenta unora mai performante. Aceasta asistenta medicala, din nefericire, care este un comcerciant in retea, nu pare sa aiba astfel de framantari. Ea este fixata in a vinde aceleasi vechi produse, pe care obisnuiam sa le recomand cu tarie, dar care au decazut prin aparitia unor produse mai bune. Ca si comerciant in retea, este cam singura ei optiune. Este blocata intr-o companie privata si in linia ei de productie. Eu caut peste tot cele mai bune produse, de oriunde ar fi ele. Si, dupa cum vei vedea, lista este destul de vasta.

In aceeasi ordine de idei, o persoana a luat 75 de picaturi de zeolit activat original, zilnic, timp de luni de zile. A trecut apoi la 75 de picaturi zilnic din produsul original Zeolite Enhanced. Si a trait o criza de vindecare. Efectele detoxifierii, infrangerii cancerului, au fost atat de evidente astfel incat a resimtit oboseala, dureri de cap si s-a simtit epuizata cateva zile.

Aceste e un indiciu clar ca Zeolite Enhanced era mai potent. Vrei sa treci printr-o criza de vindecare deoarece asta inseamna ca te vindeci.

O alta femeie a observat o modificare a tumorii de la san, si o imbunatatire a starii pe care o avea, a doua zi dupa ce a inceput sa ia Zeolite Enhanced. Asta e neobisnuit. De cele mai multe ori, astepti saptamani intregi sau mai mult pentru a observa o schimbare semnificativa. Dar se poate produce repede si uneori chiar se intampla asa.

Vei dori poate sa utilizezi si Zeolite Powder. Nu actioneaza asupra organismului la fel de bine ca Zeolite Enhanced with DHQ, dar primesti mult zeolit in organism prin consumarea pudrei si aceasta ajunge la celulele canceroase care poate altfel nu ar fi fost ucise asa de curand. In colon, acolo unde mare parte din ea se aseaza, este un produs bun de folosit impotriva cancerului.

Zeolite lupta cu cancerul si in multe alte feluri.

Elimina metalele grele, pesticidele, erbicidele si alte toxine din corpul tau. Face asta intr-un mod ierarhizat. Este cel mai atras de plumb, mercur, cadmiu, arsenic si alte metale grele. Apoi elimina pesticidele, erbicidele, plasticii si mai departe. Deasemenea actioneaza ca un capac pentru particulele virale, stopand producerea virusurilor.

Deoarece inchide toxinele in structura sa moleculara, detoxifica fara a supraincarca sistemul de detoxifiere al organismului tau. Cum toxinele sunt o cauza de baza a aproape tuturor formelor de cancer, folosirea zeolitului in mod regulat previne excelent aparitia cancerului. In special pentru ca poate ucide orice celule canceroase care se pot dezvolta. In plus, blocheaza radicalii liberi in structura sa moleculara astfel incat actioneaza si ca un purificator de radicali liberi. Va ajuta deasemenea la normalizarea nivelului pH din organism. Si ajuta intarirea sistemului imunitar crescand nivelele moleculelor din sistemul imunitar CD4.

Siguranta Zeolitului lichid

Sunt cativa care sustin ca zeolit nu este nici sigur, nici eficient. Dupa cum vei vedea, sunt dezorientati si cumva confuzi. Dupa o privire simpla, nici nu se pune problema ca o cantitate ridicata de zeolit sa nu fie in mod remarcabil eficienta impotriva cancerului. Ani intregi de administrare dovedesc asta. Acest zeolit in mod particular a fost folosit multi ani de oameni pentru prevenirea diareei, asa ca are o istorie a sigurantei si a utilizarii sale in spate. Este atat de sigur incat este pe lista FDA a Produselor Generale Sigure. Asa ca unde este problema?

Confuzia este cauzata deoarece sunt multe tipuri diferite de minerale zeolit. Tipul specific folosit in Zeolite Enhanced si in alti zeoliti comercializati pentru consumul uman ca detoxifianti s-au dovedit a fi siguri.

Dar unii oameni nu cerceteaza indeajuns si devin confuzi, acordand sfaturi  gresite. Sau poate sunt asemenea anumitor doctori sau nutritionisti carora nu le plac produsele noi care interfereaza cu programele lor. Si zeolit este relativ nou. Dar haideti sa intram putin in detaliu pentru a te lamuri.

Daca te sperie niste informatii gresite si nu folosesti zeolit in lupta ta impotriva cancerului, pierzi un remarcabil agent anti-cancerigen.

Un producator a unui supliment zeolit pudra sustine ca temperatura ridicata si baia de acid desfasurate in producerea zeolitului original lichid activat descompune zeolitul incat metalele grele din acesta sunt eliberate in corp. Si ca pudra este la fel de bine absorbita si are aceeasi capacitate de a intra in celule. Suna convingator dar nu este deloc cazul aici.

Baza de zeolit lichid utilizata in Zeolite Enhanced with DHQ nu foloseste acest proces de activare prin temperatura si baie acida. Desigur, asta nici nu reprezinta o problema, deoarece zeolitul original activat nu se dizolva si nu elimina toxine in organism dupa cum sustine acest producator.

A fost folosit de catre clinici de dezintoxicare unde se testeaza incarcaturile de metale grele si alte sarcini toxice inainte si dupa utilizare, iar testele arata ca reuseste cu succes eliminarea toxinelor. Deci cam atat despre aceasta sustinere falsa. Am discutat cu chimisti si persoane specializate in minerale si zeolit care spun ca este mult mai greu sa absorbi si sa asimilezi pudra.

Feed-back-ul in urma discutiei cu numeroase persoane care au folosit atat pudra cat si lichidul ne da, din nou, dreptate.

Un alt site scrie – „Cristalele minerale, atat fibroase cat si nefibroase, au o lunga istorie a producerii afectiunilor. De exemplu, cristalele de siliciu, nisipul obisnuit, cauzeaza cancer pulmonar si o forma cancerigena cu evolutie rapida numita silicoza, care ucide lucratorii cu cimentul si minerii”. Tipul de zeolit folosit in suplimentele zeolit nu este unul din cele care afecteaza plamanii, dupa cum ar trebui sa stie si cel care ascris asta. In plus, nu respiri zeolitul, cum ar trebui sa faci cu celelalte tipuri de zeolit astfel incat sa capeti cancer pulmonar. Ci il folosesti in uz intern.

Acelasi scrie apoi ca „exista date furnizate de microscopul electronic care indica faptul ca cristalele acestui produs au marginile ascutite” si ca un conducator al companiei declara ca “aceste cristale intra in sange (probabil prin intestinul subtire), in celule si in spatiul intracelular, fiind foarte reactive”. Inca o data, studiile citate aici si o istorie a uzului de catre oameni si animale nu arata nicio problema legata de siguranta, indiferent de forma marginilor pe care o au. Si este foarte reactiv, dar in a atrage metalele grele si alte toxine, datorita sarcinii sale ionice. Nu pentru interactiuni biochimice cum se insinueaza mai sus.

Aceasta forma particulara de zeolit folosita atat in versiune lichida cat si in cea pudra, pe care le recomandam, clinoptilolit, a fost catalogata 100% sigura si netoxica de catre FDA in vederea utilizarii sale la filtrele de apa. La fel ca si cu ciupercile, multe tipuri de zeolit sunt daunatoare, unele nu. Sunt mai mult de 100 de tipuri de zeolit. De exemplu, azbestul este un zeolit si cauzeaza cancerul cand este inhalat sub forma de pudra fina.

Zeolitii de care discutam s-au dovedit a fi siguri. Este vorba de un zeolit clinoptilolit nefibros si natural, considerat a fi extrem de sigur si netoxic in intregime (chiar si inhalat).

Un studiu publicat in 1993 concluzioneaza ca „zeolitul de tip clinoptilolit nu are activitate carcinogena”


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• Celule cu defecte genetice
Celule cu defecte genetice Celule cu defecte genetice Se presupune ca zilnic apar in organismul uman circa milion de celule cu defecte genetice, in majoritatea lor neviabile, altele fiind distruse de sistemul imunoprotector. Cind insa se mentine un anumit numar de celule (un grup celular critic) capabile de proliferare
 
• Potentialul malign
Potentialul malign Potentialul malign Potentialul malign este comun tuturor eucariotelor si se dezlantuie cu atit mai agresiv, cu cit celulele sint mai aproape de stadiul nediferentierii. In acest sens, notam ca, de pilda, in urma transplantarii de tesut de broasca tinara la una batrina se constata aparitia de ma
 
• Aparitia celulei canceroase
Aparitia celulei canceroase Aparitia celulei canceroase Faptul ca celula canceroasa duce o viata anaeroba, primitiva, nu poseda structurile si functiile caracteristice tesutului normal de origine, creste autonom si anarhic nu inseamna reintoarcerea la stadii primitive embrionare. Corpurile vii sunt indisolubil legate de t
 
• Alimentatia anticancer
   Alimentatia anticancer   Alimentatia anticancer  Medicina oficiala accepta, in sfarsit, o realitate pe care naturismul o sustine de mult: alimentatia corecta poate sa impiedice aparitia tumorilor. Fructele, zarzavatul, leguminoasele, cerealele integrale si ierburile aromate contin substante active care pot p
 
• Formele clinice la cancerul bronhopulmonar
Formele clinice la cancerul bronhopulmonar 		Formele clinice la cancerul bronhopulmonar Forme clinice: se cunosc urmatoarele forme mai importante: forma apicala (sindromul Pancoast-Tobias), cu bombarea fosei superclaviculare, dureri insuportabile si semne neurologice;  forma hilara (centrala), periferica, pseudopneumonica, mediastina
 
Vezi toate stirile din categoria Ce stii despre cancer

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara