Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


 
zeolit si cancerul

Cancerul si evolutia sa  

Zeolitul si Cancerul

Cancer reprezinta aparitia si evolutia unei tumori care infesteaza local si nu numai, tesuturile si organele sanatoase ale bolnavului de cancer. Termenul de cancer se refera la un grup de afectiuni caracterizate prin cresterea necontrolata si anormala a unui grup de celule, care invadeaza tesuturile organelor si care se pot raspandi - metastaza - in diferite organe sau tesuturi din corp. Cancerul este rezultatul inmultirii necontrolate si haotice a celulelor din organism. 

Corpul uman este alcatuit din diferite tesuturi fiecare din ele fiind formate din milioane de celule. Aceste celule sunt dispuse ordonat, fiecare tesut in parte avand propria sa structura. In unele tesuturi, celulele se pierd in mod constant din cauza uzurii generale, fiind inlocuite printr-un proces de diviziune celulara dar si printr-un aport de celule STEM adulte. In tesuturile sanatoase, diviziunea si moartea celulara sunt controlate prin mecanisme specifice, pe cand celulele canceroase se inmultesc intr-un mod necontrolat, iar numarul lor creste pana cand formeaza o tumora. Pe langa inmultirea extrem de rapida, celule canceroase sunt incapabile sa se organizeze intr-un mod adecvat, iar masa de tesut care ia nastere nu are caracteristicile unui tesut normal. Aceasta masa mai este numita tumoare.

Tumorile pot fi benigne sau maligne. Tumorile benigne nu sunt canceroase, nu metastazeaza, si pot fi indepartate fara complicatii, in cele mai multe cazuri fara a se reface.

Tumorile maligne sunt canceroase. Tumorile maligne sunt formate din celule fara functie care se inmultesc necontrolat. Tumorile maligne invadeaza si produc leziuni tesuturilor si organelor invecinate. De asemenea celulele canceroase se pot desprinde de tumoarea maligna si sa intre in circuitul limfatic sau sanguin. Aceasta este metoda prin care cancerul se imprastie din locul originar pentru a forma noi tumori in alte organe. Imprastiere cancerului se numeste metastaza.

Cand cancerul se imprastie din locatia originara intr-o alta parte a corpului, noua tumoare are acelasi tip de celule anormale si este considerata ca fiind de acelasi tip ca si tumoarea initiala, dar adesea aceasta sufera modificari genetice. De exemplu, daca cancerul de la plamani se imprastie in creier, celulele canceroase cerebrale sunt de fapt celule canceroase pulmonare si boala e numita cancer pulmonar metastatic.

Forme de cancer  

Pornind de la tipul de tesut unde se localizeaza cancerul, exista 3 forme principale de cancer depistate:

1) Sarcoam - se regaseste in tesutul fibros si moale (muschi, oase sau vase de sange).
  

Sarcoamele reprezinta tumori dezvoltate in diferite tesuturi conjunctive ce capata denumirea testutului unde se localizeaza cancerul:
- Angiosarcoamele se dezvolta plecand de la elemente vasculare.
- Condrosarcoamele sunt tumori ale cartilagiilor.
- Leiomiosarcoamele se dezvolta la celulele muschilor netezi, in particular cele ale uterului si ale tubului digestiv.
- Liposarcoamele prolifereaza plecand de la celulele grasoase.
- Osteosarcoamele reprezinta cancer la tesutul osos. Osteosarcoamele sunt localizate adesea la membrele inferioare.
- Rabdomiosarcoamele reprezinta cancer localizat in muschii striati.
- Sarcomul lui Kaposi prolifereaza pe seama celulelor endoteliale, a vaselor sangvine si a fiibroblastelor dermului.
 

Simptomele Sarcomului sunt foarte variate si depind nu doar de tipul exact al sarcomului, ci si de regiunea corpului sau de organul atins. Aceste tumori fiind extrem de virulente, tratamentul lor (ablatia chirurgicala, radioterapie, chimioterapie) este adesea de o eficacitate limitata. Totusi, exceptiile sunt numeroase: unele sarcoame cutanate sunt tratate in mod satisfacator prin ablatia chirurgicala. 

Carcinoamele se formeaza in celulele pielii si delimiteaza organe precum: colonul, plamanii sau sanii.  

Sunt cele mai periculoase forme de cancer. Descoperite la timp, rata de vindecare este de 100%, insa carcinoamele se dezvolta extrem de rapid, pana la stadiul de metastaza.  

Limfoamele sau leucemiile se gasesc in celulele sanguine, maduva spinarii sau in ganglionii limfatici.

Cancerul se dezvolta in aproape orice stadiu al vietii. Sunt anumite tipuri de cancer care se dezvolta in copilaria timpurie, cum ar fi retinoblastomul (cancerul ochiului); altele tind sa se dezvolte in copilarie, cum ar fi diferite forme de leucemie; si bineinteles, sunt multe forme de cancer care se dezvolta in timpul vietii de adult, cum ar fi la sani, colon si prostata.

Evolutia cancerului

E posibil sa treaca un an sau mai multi pana o tumoare in crestere poate fi detectata si diagnosticata, chiar daca se fac examinari cu raze X sau alte teste.

Un cancer care e in situ carcinom – care in latina inseamna in locul – se refera la un cancer care e infiltrat intr-o zona mica si este in primele faze ale dezvoltarii. Unii considera ca aceasta este faza pre-canceroasa pentru ca acesta n-a invadat alte tesuturi si nici nu s-a imprastiat inca. Cancerul sau carcinomul care este in situ e posibil sa nu se dezvolte niciodata mai departe. Totusi, avand in vedere ca e posibil sa creasca si sa devina invaziv si malign, de obicei este indepartat chirurgical daca este posibil.

Unele tipuri de cancer raman in situ sau localizate, in timp ce alte forme de cancer sunt regionale, invadand organele adiacente. Alte tipuri de cancer pot metastaza (sa se imprastia) in vasele de sange sau limfatice, de unde sunt purtate prin corp inspre alte locatii.

Tratarea si tratamentul cancerului

Metodele alopate de tratare a cancerului sunt chirurgicale, prin iradiere si chimioterapie. Totusi, avand in vedere ca sunt atat de multe forme de cancer, cercetarea nu a avansat atat de mult incat sa gaseasca o singura cauza sau un tratament unic pentru cancer.

Realitatea pare a fi mult mai dura decat statisticile oficiale. Studiul Eurocare 4 arata ca numarul persoanelor vindecate de cancer pulmonar a crescut de la 6% la 8%, in cazul cancerului de stomac de la 15% la 18%, respectiv de la 42 la 49% pentru cancerul colorectal. Sunt diferente mari intre tarile Europei precum si intre sexe si asa cum se vede intre diversele forme de cancer. Este mult sau putin dupa atatia ani de cercetari si tehnologii de varf implicate in domeniu? Noi apreciem ca este enorm de putin. Nu cumva drumul ales sau impus omului, este unul gresit?

Tratamentele naturiste impotriva cancerului sunt o solutie

Tratamentele naturiste revin tot mai mult in actualitate, deoarece tot conceptul ce sta la baza acestor tratamente este mai bine inteles. Intr-o lume din ce in ce mai poluata, de la aerul pe care il respiram pana la E-uri si medicamente chimice promovate de marii giganti farmaceutici, omul a inteles si intelege tot mai mult ca trebuie sa se protejeze printr-un trai sanatos, miscare mai multa in aer liber si tratamente naturiste de la detoxifiere pana la ameliorarea unor afectiuni grave, mai ales acolo unde medicina alopata nu are solutii. La nivel mondial, 70% din populatia Terrei apeleaza la produse naturiste (suplimente alimentare asa cum sunt cunoscute si certificate). Revin in actualitate retete si terapii stravechi cunoscute de milenii in diverse culturi.

In ciuda prejudecatilor alimentate de promovarea agresiva a medicamentelor chimice dar si a actiunii de demistificare a vechilor traditii si concepte, oamenii incep sa-si aminteasca de leacurile bunicii, incep sa studieze si sa agreeze diverse linii de tratament provenite din culturi cu traditii stravechi cum ar fi de ex. Medicina Ayurveda. Amintim aici ca in India se fac doua facultati de medicina si anume Medicina Ayurveda cu o durata de 5 ani si Medicina moderna. Nimeni nu contesta diploma unui medic Ayurveda. Iar indienii nu au de gand sa renunte la o traditie ce si-a dovedit si isi dovedeste beneficiile.

Zeolitul si actiunea zeolitului asupra cancerului

Zeolit este folosit in mod regulat pentru prevenirea cancerului, datorita proprietatilor sale de chelare si pentru ca poate în primul rând sa omoare orice celula canceroasa ce s-ar putea dezvolta.

Studiile realizate pe culturi de celule canceroase au evidentiat rolul zeolitului in stoparea bolii canceroase. Concluzia a fost: zeolitul se ataseaza de celulele maligne, care au o sarcina electrica diferita de cea a celulelor normale, si le distruge, stimuland productia de celule ale sistemului imunitar, induce moartea programata a celulelor maligne si blocheaza  receptionarea semnalelor de  crestere de catre tumori.

Celulele normale au incarcatura neutra, in timp ce, celulele canceroase au o incarcatura electrica negativa. Moleculele de zeolit incarcate cu sarcina ionica negativa, extrag toxinele din organism care sunt incarcate pozitiv – fenomenul se numeste schimb cationic. Dupa acest proces molecula de zeolit devine usor pozitiva si astfel se lipeste de membrana celulei canceroase. Apoi intra in celula canceroasa, unde incepe un proces de distrugere. Partea tri-metalica a zeolitului omoara nucleul celulei si citoplasma ei. Unele celule sunt distruse în momentul în care citoplasma explodeaza, altele în momentul în care peretele si membrana cedeaza datorita distrugerii nucleului. Datorita încarcaturii ionice, zeolitul atrage doar celulele bolnave, nu afecteaza în niciun fel pe cele sanatoase.  Mecanismul de actionare a Zeolitului impotriva celulelor canceroase este unic si nemaiantalnit la nicio alta substanta. Teoretic, are puterea de a absorbi o cantitate imensa de toxine incarcate pozitiv, si de a neutraliza efectul acestora in cauzarea cancerului. In timpul acestui proces, Zeolitul dezvolta o usoara incarcatura pozitiva, iar in acel moment este atras spre membranele negative ale celulelor canceroase. Atunci cand zeolitul este in interiorul celulei, se activeaza enzima P21. Aceasta enzima are abilitatea de a controla progresia ciclului celulei. Activarea enzimei  P21 opreste cresterea tumorii.

De mentionat ca zeolitul actioneaza numai asupra celulelor bolnave care au sarcina ionica negativa, si nu are efecte daunatoare asupra celulelor sanatoase care au sarcina ionica neutra.

Poate fi cancerul vindecat cu zeolit?

Este foarte dificil de dat un raspuns afirmativ; depinde de stadiul bolii, de raspunsul organismului la o cura indelungata cu zeolit. Rezultatele sunt foarte incurajatoare si se poate afirma ca se obtine o ameliorare semnificativa. Statistica ne spune ca, in stadiile terminale de cancer, rata  curabilitatii este de 78%, iar rata de supravietuire este de 89%. Foarte important in ameliorarea bolii canceroase este asocierea Zeolitului, care omoara celula canceroasa, cu Biostem care este un regenerator si activator al celulelor STEM, rezultatul fiind o regenerare celulara la nivelul organului afectat. Maduva osoasa raspunzatoare de producerea celulelor STEM, produce mai multe astfel de celule, iar apoi acestea, in urma semnalelor primite de la organele bolnave, sunt directionate catre acestea unde se activeaza si se transforma in celulele organului respectiv.

Tratamentul cu zeolit si biostem, nu exclude tratamentul medicamentos prescris de medic. Tratament cu Zeolit si Biostem vine sa completeze linia de tratament indicata de medic, si acolo unde medicina alopata esueaza, poate oferi o alternativa promitatoare.

Acolo unde linia de tratament indicata de medicul curant contine medicamente ce au in compozitie metale precum litiul, acestea nu-si mai fac efectul deoarece metalele din medicament sunt absorbite de zeolit si eliminate. In aceasta situatie este bine ca medicul curant sa prescrie o alta linie de tratament, pentru ca pacientul sa nu fie obligat sa renunte la zeolit si/sau Biostem.
Tratamentul cu Zeolit impreuna cu Biostem, trebuia sa fie combinate cu o alimentatie adecvata, lipsita de zahar, sare, proteina de origine animala (lapte, branza, carne, oua). Asa cum este mentionat si in prospecte, produsele pe baza de zeolit se consuma impreuna cu o cantitate mare de apa si ceaiuri.

Rezultatele sunt promitatoare, ramane ca noi sa intelegem sa renuntam la prejudecati, sa folosim produsele naturale, caci Natura de care ne-a indepartat civilizatia moderna, ne ofera multe surprize. Asa se explica rezultatele foarte bune ale curei cu Zeolit precum si ale curei cu Biostem. Produsele Zeolit se asimileaza usor si nu produc efecte adverse sau efecte secundare.
 


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• 5 beneficii ale Zeolitului
5 beneficii ale Zeolitului Zeolitul este un mineral clinoptilolit, utilizat in tratamentele detoxiante si antitumorale generale. Acesta adduce cu sine o serii de beneficii printre care amintim: 1. Este 100% sigur si non-toxic, la orice nivel: urmele de metale grele sunt eliminate din organism in termen de 6-8 ore de la inges
 
• Zeolitul si cancerul
Zeolitul si cancerul Dezvoltarea industriala din ultimii ani a provocat aparitia multor poluanti in mediul inconjurator. Ca rezultat al contactului constant, prin ingerare si inhalare al acestor poluanti s-au creeat premisele unei cresteri a incidentei tumorale, niciodata asistat de generatiile anterioare. Numarul de ca
 
• Detoxifierea organismului cu zeolit
Detoxifierea organismului cu zeolit Detoxifierea organismului cu zeolit Detoxifierea organismului este nu numai extrem de benefica acestuia, ci este si obligatorie pentru ca organismul uman sa functioneze la parametri optimi. Una dintre cele mai cunoscute modalitati de detoxifiere a corpului este cea cu zeoliti, minerale existente
 
• Istoria zeolitului lichid
Istoria zeolitului lichid  Istoria zeolitului lichid Zeolitul lichid a fost dezvoltat initial de catre un cercetator specialist in cauciuc/polimeri, Harvey Kaufman, care a depus un brevet la data de 11 septembrie 2001, pentru un zeolit ​​lichid care urma sa fie folosit ca medicament impotriva canceru
 
• Zeolitul lichid
Istoria zeolitului lichid Daca consultam definitia standard a zeolitului, aflam ca este clasificat drept un aluminosilicat poros, cristalin, dar ce a evoluat intr-un mineral mult mai versatil in momentul in care unele descoperiri recente au demonstrat ca este ceva mai mult decat o structura formata din structuri de
 
Vezi toate stirile din categoria Despre Zeolit

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara