Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


 
dieta de vara

Dieta de vara "7 kg in 3 saptamani" actioneaza prin stabilizarea nivelului de zahar in fluxul sangvin, cu ajutorul a trei mese principale si doua gustari in fiecare zi.  Daca ne obisnuim organismul cu un aport de alimente la ore intervale regulate de timp (la fiecare trei ore), vom reusi sa mentinem ridicat nivelul de energie, inlaturand senzatia de foame. Aceasta dieta de vara abunda in acizi grasi precum uleiul de cocos si grasimi mononesaturate cuprinse in uleiul de masline, acizi grasi care stimuleaza metabolismul si maresc procesul de ardere a caloriilor.

Regulile dietei de vara

Daca respectati aceste reguli si dupa incetarea acestei diete nu va trebui sa va confruntati cu efectul yo-yo.

- Respectati cele trei mese principale ale zilei si nu ratati nici gustarile de dimineata si de amiaza.
- Consumati 5-7 portii de fructe si legume in fiecare zi (sunt bune si cele congelate).
- Consumati o cantitate mica de proteine la fiecare masa.
- Optati pentru laptele organic neomogenizat.
- In momentul in care gatiti folositi ulei de cocos virgin, iar pentru salate uleiul de masline extravirgin; evitati sa consumati ulei din floarea soarelui sau de porumb si  margarina.
- Beti 6-8 pahare mari de apa pe zi (aromatizate cu lamaie, menta, ghimbir ori capsuni). In momentul in care iesiti incercati sa aveti la indemana o sticla de apa. De asemenea, va recomandam sa beti ceai verde si sucuri de fructe proaspat stoarse.
- Nu consumati carbohidrati rafinati ( acestia se gasesc in paine, placinte, pizza, prajituri, biscuiti etc.), alimente procesate, care pot influenta hormonii responsabili de apetit, cocktailuri, alcool sau cafea.
- Nu frigeti carnea sau pestele pe gratar prea tare, deoarece astfel se formeaza radicali liberi.

Luni

Mic dejun: Smoothie din fructe de padure
Mixati o cana plina de fructe de padure rosii (capsuni, coacaze rosii, afine rosii, zmeura si cirese fara samburi), o jumatate de banana si 200 ml de suc de merisoare. Adaugati un biscuite de ovaz si o lingura de branza de tip cottage cu un continut scazut de sare.

Gustare: consta in 5 migdale si 5 nuci

Pranz: Supa de mazare sau o salata de ou
Amestecati un ou fiert tare cu frunze de salata, un ardei gras rosu, ceapa verde, castravete, dressing din otet balsamic si ulei de masline.

Gustare: O lingurita de fructe goji

Cina: Pui prajit in tigaie cu garnitura de spanac si zmeura

Marti

Mic dejun: Shake
Amestecati intr-un blender doua linguri de mix de fructe de padure congelate, 200 ml de lapte organic neomogenizat semi-degresat ori lapte de cocos, o lingura de iaurt natural si o jumatate de banana.

Gustare: 2 linguri de afine

Pranz: Salata de somon la gratar cu castraveti, ghimbir, ardei gras si ardei chilli

Gustare: Suc de legume (gata preparat sau proaspat stors)

Cina: Peste cu sos piri-piri (ardei rosu extrem de iute)
Ingrediente pentru sos: o lingurita si jumatate de paprika, o lingurita de oregano, o lingurita de cardamon, ghimbir proaspat ras, doi catei de usturoi, o jumatate de lingurita de sare, doi ardei iuti uscati si pisati.

Miercuri

Mic dejun: Muesli
Amestecati doua linguri de fulgi de ovaz integral cu cinci migdale, cinci nuci, o lingurita de fructe goji, o lingurita de seminte de floarea soarelui si o lingurita de seminte de in aurii. Inmuiati mixul in 200 ml de lapte organic neomogenizat ori lapte de cocos, timp de 20 de minute si apoi serveste.

Gustare: 10 capsuni

Pranz: Hummus cu sfecla rosie si cruditati
Amestecati 20 g de sfecla rosie fiarta cu 75 g de naut la conserva, o lingurita de pasta de susan light, un catel de usturoi, doua lingurite de ulei de masline extravirgin, o lingurita de ulei de cocos virgin si putin ardei cayenne. Serviti hummusul cu legume crude (morcov, ardei gras si castravete).

Gustare: Un iaurt cu migdale

Cina: Chiftele de falafel umplute cu kafta (acesta este un amestec libanez din carne de vita, oaie si mirodenii)

Joi

Mic dejun: Smoothie din banana si fructul pasiunii
Amestecati intr-un blender pulpa de la doua maracuia, o jumatate de banana, 200 ml de lapte organic neomogenizat ori lapte de cocos si o lingurita de iaurt natural cu un continut scazut de grasimi.

Gustare: O mana de alune mixte (migdale, nuci braziliene, alune de padure)

Pranz: Salata de somon afumat (ori pastrav, ton, langustina)
Amestecati frunze de salata cu bucati de avocado, rosii cherry si 40 g de peste afumat. Puneti peste salata si o lingurita de nuci de pin sau masline negre.

Gustare: O pruna si o lingurita de fructe goji

Cina: Salata de linte cu nuci de pin si spanac
Puneti intr-o tigaie 150 g de linte cu o ceapa mica maruntita, un catel de usturoi pisat, o frunza de dafin, o lingurita de chimen si 400 ml de apa. Lasati vasul pe foc pana se absoarbe toata cantitatea de apa, aproximativ 30 de minute. Serviti salata cu o lingurita de nuci de pin, o mana de frunze de spanac cat mai crud (spanac baby) si putin dressing din ierburi si usturoi.

Vineri

Mic dejun: Iaurt cu fructe
Amestecati intr-un bol un iaurt mic cu o portie de capsuni (ori un mar taiat in bucatele), sucul de la o rodie, o lingurita de cereale cu ovaz integral, sase migdale si o jumatate de lingurita de miere.

Gustare: 25 g de nuci

Pranz: Salata de pui cu lipie (optional)
Amestecati 30 g de pui fiert (sau afumat) cu felii de ardei rosu, o rosie mica maruntita, un mix din frunze de salata si putin dressing. Puteti pune toate ingredientele intr-o lipie.

Gustare: Suc de legume proaspat

Cina: Chiftele de somon pe macris cu salsa de mango sau carne de porc prajita cu usturoi
Marinati timp de 30 de minute 75 g de carne de porc macra in doua lingurite de ulei de masline, un catel de usturoi pisat si o jumatate de lingurita de ghimbir macinat. Prajiti apoi carnea in doua lingurite de ulei de cocos virgin, aproximativ 2 minute si adaugati o ceapa verde maruntita, jumatate de ardei gras feliat si o mana de broccoli. Prajiti totul timp de 6 minuteastefel: reduceti intensitatea focului, dupa carev acoperiti vasul si mai gatiti totul inca 2 minute. Puteti sa serviti preparatul cu doua lingurite de orez basmati.

Pauza de dulce!

In cazul in care aveti pofta de ceva dulce, puteti consuma un patratel de ciocolata neagra (minimum 70% cacao solida).

Sambata

Mic dejun: Smoothie din fructe de padure si ciocolata
Amestecati intr-un blender 6 capsuni, o lingurita de afine, 10 cirese fara samburi, o lingurita de pudra de cacao si 200 ml de lapte organic neomogenizat ori lapte de cocos.

Gustare: 5 migdale si 5 nuci braziliene

Pranz: Salata greceasca

Amestecati intr-un bol o ceapa maruntita, o jumatate de castravete taiat rondele, doua rosii cubulete si o lingurita de masline negre (in ulei de masline). Adaugati ierburi proaspete. Deasemenea serviti o salata greceasca impreuna cu o cana de branza de vaci (de tip cottage).

Gustare: Smoothie din fructe

Cina: Lasagna cu carne de miel
Preparati o lasagna fara paste - inlocuiti-le cu vinete.

Duminica

Mic dejun: Omleta
Puneti un ou batut intr-o tigaie cu putin ulei de cocos. Dupa care adaugati o rosie maruntita si/sau un ardei gras rosu si o lingurita de verdeturi proaspat taiate.

Gustare: O lingura de fructe goji

Pranz: Salata toscana de fasole alba

Gustare: Un fruct

Cina: Pui cu ghimbir

Taieti un piept de pui mic in fasii de 1 cm grosime si inmuiati-le cu lingurita de sos de soia Tamari. Dupa care soteaza totul intr-o tigaie cu doua lingurite de ulei de cocos virgin, un catel de usturoi, aproximativ un minut. Adaugati o jumatate de lingurita de ghimbir proaspat maruntit, frunzele de la o varza chinezeasca, o jumatate de ardei gras taiat si o lingurita de nuci caju. Prajiti totul timp de 3 minute, acoperiti vasul si mai lasati-le la gatit cateva minute. Serviti puiul cu o mana de fidea de orez fiarta.

Combinati dieta cu un regim de exercitii cardio si cu greutati. Astfel organismul nu va avea alta optiune decat sa inceapa sa arda grasimea in exces.

 www.divahair.ro


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• Dieta doctorului Oz
Dieta doctorului Oz Dieta doctorului Oz Dieta Doctor OZ ne ajuta sa slabim sanatos, sa ne detoxifiem organismul, toate acestea realizandu-se intr-o perioada scurta de timp si cu usurinta. Tot ce trebuie sa facem este sa eliminam din meniul zilnic tot ce inseamna carbohidrati nocivi, astfel nu trebuie sa tinem minte
 
• Cum sa pierzi in greutate fara dieta
Cum sa pierzi in greutate fara dieta Cum sa pierzi in greutate fara dieta Iata cateva trucuri sa pierzi in greutate, fara dieta: 1. Foloseste farfurii mai mici - un studiu realizat la Universitatea Cornell a demonstrat ca atunci cand o portie de mancare este servita dintr-o  farfurie mare, oamenii au impresia ca portia resp
 
• Beneficiile sucurilor de fructe si legume
Beneficiile sucurilor de fructe si legume Beneficiile sucurilor de fructe si legume Sucurile naturale preparate in casa, fara adaos de zahar sunt un adevarat izvor de sanatate. Sucurile de rosii, de morcovi si de sfecla sunt o sursa importanta de betacaroten, licopen si antioxidanti naturali care ajuta organismul sa lupte contra bolilor c
 
• Dieta de primavara
Dieta de primavara Dieta de primavara Dieta de primavara promoveaza consumul de legume si peste. Primele iti vor detoxifia organismul, iar acizii grasi din peste vor reduce colesterolul din sange. In fiecare din cele 14 zile, poti manca la micul dejun paine integrala cu sunca sau branza slaba cu un iaurt degresat
 
• Cateva trucuri eficiente ca sa nu faceti excese culinare de Sarbatori
Cateva trucuri eficiente ca sa nu faceti excese culinare de Sarbatori In perioada sarbatorilor de iarna ne este greu sa rezistam tentatiilor care se plimba pe langa noi. Nu inseamna ca va puteti face cate o pofta, insa nicidecum nu trebuie sa manancati in fiecare zi doar alimente grele in cantitati exagerate sau sa beti alcool fara masura. Manancati putin, dupa care
 
Vezi toate stirile din categoria Diete

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara