Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


 
echilibru in organism

  Du Zhong
Prin Du Zhong, sau Tochu, nume generic Cortex eucommiae, se  face referire la scoarta uscata a arborilor din familia Eucommiaceae. Arborele Du Zhong este una dintre cele mai vechi specii. Cu aproximativ 2 milioane de ani in urma, in timpul erei glaciare, toti arborii Zhong din Europa si America de Nord au murit inghetati. Au suprvietuit doar cei din China, datorita topografiei care a impiedicat atacul  ghetii. In prezent, China este singurul loc unde mai poate fi gasit arborele Du Zhong, planta numita si fosila vie.
  [Proprietati]
  Scoarta de Du Zheng este recunoscuta inca din timpuri stravechi  pentru valoarea sa medicinala.  In Compediul Plantelor Medicininale se mentioneaza ca numele plantei provine de la persoana care a de coperito. Un barbat pe nume Du Zhong a  folosit scoarta acestei plat e si astfel i-a descoperit proprietatile. Medicii chinezi din anticnitate au descoperit ca Du Zhong poate intari  oasele si tendoanele si proteja ficatul,   fiind folosit intr-o serie de studii clinice. Du  Zhong contine in principal lignani si glicozide, avand urmatoare proprietati :
1. Reduc tensiunea arteriala
2. Cresc imunitatea si au efect antiinflamator
3. Combat oboseala
4. Au efect antioxidant, intarzie imbatranirea
5. Favorizeaza somnul odihnitor
 Dan Zhu Ye
 Dan Zhu Ye, numit si frunza de bambus Japonez sau frunza lunga  de bambus, nume generic Laphatherum gracile Brongn, este frunza unei plante din familia Gramineae. Este mentionata in Compendiul  Plantelor Medicinale ca planta medicinala chinezeasca. Chinezii fac din frunzele ei pentru a se racori si a preveni accesele de temperature.
  [Proprietati]
  Medicii chinezi considera ca Dan Zhu Ye reduce accesele de temperature. inflamarea gingiilor si a cavitatii bucale si poate actiona ca diuretic.
 Cercetarile medicale moderne dezvaluie urmatoarele proprietati :
1. Reduce temperatura corpului
2. Inlatura bacteriile
3. Regleaza sistemul imunitar
4. Elimina radicalii liberi
5. Flavonele din Dan Zhu Ye contin toate tipurile de oxigen act iv ce previne oxidarea lipidelor si aparitia tulburarilor cardiovasculare.
Wu Wei Zi
Wu Wei Zi se refera la fructul unei plante din genul Fructus Schisandrae Chinensis, cunoscut de mult timp pentru valoarea sa nutritiva. Enciclopedia Botanica Shen Nong din timpul Dinastiei Qing si Han (221 - 220 i.Hr.) o mentioneaza drept una dintre cele mai bune plante medicinale existente.
Wu Wei Zi are o valoare nutritiva ridicata. Celebrul medic chinez Su Song, din timpul Dinastiei Song, a dat numele acestei plante atribuindu-i urmatoarea descriere: "Coaja sa este dulce-acrisoara; miezul amar si usor fierbinte si ambele parti sunt usor sarate. Toate cele cinci gusturi se regasesc in acest fruc. De aici provine si numele de Wu Wei Zi, in traducere fructul celor cinci gusturi.
  [Proprietati]
 Lucrari de valoare din China, precum enciclopedia Botanica Shen Nong, Compediul Plantelor Medicinale si Lexiconul de Plante Medicinale, ofera ample decrieri pentru Wu Wei Zi. Medicii chinezi considera ca poate spori vigoarea, stimula secretia salivara, calma starile nervoase, fiind totodata deosebit de eficient pentru rinichi.
  Medicina moderna dezvaluie urmatoarele proprietati ale Wu Wei Zi :
1. Protejeaza ficatul
2. Are efect antioxidant
3. Intarzie imbatranirea
4. Creste toleranta la hipoxie
5. Favorizeaza un somn odihnitor
Agaricus blazei Murill
Agaricus blazei Murill se gaseste in special in muntii din sud-estul Braziliei, precum si in SUA, Tin Florida si Carolina de Sud. Aceasta ciuperca salbatica nepretuita este carnoasa, aromata si extrem de gustoasa.
In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, dupa atacul cu bomba atomica de la Nagasaki, aproape toate formele de viata au fost distruse cu exceptia unui anume tip de ciuperca, Agaricus blazei Murill, care a suprvietuit in mod miraculos. Japonezii afectafi de radiatii au inceput s-o caute. Patru ani mai tarziu s-a descoperit ca persoanele care au consumat in mod regulat aceasta ciuperca au avut o rata mai buna de supraviet. decat cei care nu au facut acest lucru. Aceasta descoperire a atras interest profesorilor americani Sindon si Lambert, in 1960, ei au cercetat propretatile anti-tumorale ale ciupercii si si-au facut publice concluziile in 1965 sub titlul: Agaricus blazei Murill are proprietati anti-cancerigene. Aceasta concluzie a zguduit lumea stiintifica, iar un profesor-doctor de la Universitatea Shizuouka, renumit in studiul ciupercilor, a desemnat Agaricus drept unul dintre cele patru simboluri anti-cancer.
  [Proprietati]
  Agaricus blazei Murill are o deosebita valoare nutritiva. Contine  proteine. lipide, diferiti aminoacizi, oligozaharide si acizi nucleici, avand urmatoarele proprietati:
1. Inhiba dezvoltarea celulelor degenerative
2. Reduce colesterolul   
3. Reduce tensiunea  arteriala
4. Reduce nivelul de zahar din sange  
5. Protejeaza  ficatul
 Huang Qi
Huang Qi, nume generic Astragalus membranaceus Bge. Var. Mongholicus, se refera la radacina unei plante ce apartine genului leguminoaselor intalnit in Mongolia. Este o planta chinezeasca folosita de peste 2.000 de ani. S-a incercat studierea mai multor retete chinezesti, japoneze si coreene, in incercarea de a gasi cele mai utilizate 25 de plante medicinale. Huang Qi s-a clasat pe locul 11. Celebrul carturar Hu Shi suferea de diabet inca din 1920. A incercat diverse retete, dar fara niciun rezultat. Un medic chinez i-a recomandat supa de Huang Qi. Si-a revenit in mod miraculous !  Hu Shi a laudat frenetic planta Huang Qi: Este o planta minunata, trebuie sa convingem medicii din intreaga lume de valoarea ei medicinala.
  [Proprietatiii]
In indelungata istorie de peste 2.000 de ani. botanistii chinenzi au folosit Huang Qi ca tonic pentru sanatate si leac impotriva balilor. Recent, farmacistii din Occident au inceput sa-l foloseasca pentru atenuarea efectelor chimioterapiei. Huang Qi contine triterpenoide. saponine, flavone. oligozaharide avand urmatoarele proprietati:
1. Regleaza sistemul imunitar
2. Protejeaza sistemul cardiovascular
3. Intarzie imbatranirea
4. Combate oboseala
5. Protejeaza ficatul

Ginsengul

Ginsengul, nume generic Panax ginseng C.A.Mey, se refera in mod curent la radcina unei plante din familia Araliaceae. Exista doua tipuri principale de ginseng - de origine asiatica si de origine vestica. Primul este de obicei numit ginseng, iar cel de-al doilea ginseng occidental. Ginsengul este una dintre cele trei comori din nord-estul Chinei(ginseng, corn de cerb si corn de jder). Este o planta foarte cunoscuta in intreaga lume.
  [Proprietati]
Atat  Enciclopedia Botanica Shen Hong, cat si Compendiul Plantelor Memcinale afirma ca ginsengul poate sa refaca nivelul energiei Qi(energia interna) din organism, si stimulezea secretia salivara si sa calmeze sistemul nervos, fiind deosebit de benefic pentru splina si plaman. Ginsengul contine peste 10 glicozide, diferite vitamine si oligoelemente, avand urmatoarele proprietati:
1. Autoregleaza metabolismul in ambele sensuri si intareste imunitatea
2. Regleaza sistemul nervos central   
3. Are efect anti-radiatii
4. Imbunatateste activitatea cerebrala si rezistenta organismului
5. Impiedica reproducerea celulelor degenerative
Ganoderma
 Ling Zhi, nume generic Ganoderma lucidum (Leyss. Ex. Fr.) Kar sau Ling Zhi violet, nume generic Ganoderma sinense Zhao, Xu et Zhang, se refera la plante ce apartin genului Polyporaceae. Ganoderma a fost intotdeauna sinonim cu noroc, prestigiu, bunastare si longevitate. Ca una dintre cele mai de pret plante medicinale din China, Ganoderma este in mod curent denumita si planta magica . Este o planta medicinala nepretuita pentru imbunatatirea sanatatii, cresterea rezistentei organismului si pentru longevitate.
  [Proprietati]
Cercetarile din antichitate si cele recente au demonstra ca Ganoderma are extraordinare efecte de preventie, prelungind viata. Atat Enciclopedia Botanica Shen Hong Gin din  timpul Dinastiei Han de est, cat si Compendiul Plantelor Medicinale din timpul  Dinastiei Ming mentioneaza in detaliu valoarea medicinala acestei plante.
Ganoderma contine triterpenoide saponine, oligozaharide, compusi organici de germaniu si alte substante active, avand  urmatoarele proprietatii:
1. Contribuie la detoxifiere si proteieaza si ficatul
2. Impiedica reproducerea celulelor degenerative
3. Stimuleaza sistemul imunitar
4. Intarzie imbatranirea
5. Reduce nivelul de zahar din sange
Ge Gen
Ge Gen, denumire generica Pueraria lobata (Willd) Ohwi, numit si ginseng asiatic, apartne genului Leguminosae. Ge Gen a fost intens folosit in medicina chineza si este mentionat atat in Enciclopedia Botanica Shen Nong, in Memorii ale unor Medici Celebri, cat si in Compendiul Plantelor Medicinale. Ge Gen a fost, de asemenea, aprobat de Ministerul Sanatati din China ca aliment terapeutic.
  [Proprietati]
Medicii chinezi considera ca Be Gen poate sa stimuleze secretia salivara, sa vindece iritatiile, sa opreasca diareea, sa reduca
anxietatea si sa potoleasca setae. Contine flavone, opt aminoacizi esentiali, oligoelemente precum calciu, Her, fosfor. potaslu, zinc are un continut ridicat de sodium (125 ug/100 g) , avand  urmatoarele proprietati:   
1.  Amelioreaza simptomele menopauzei   
2.  Dilata vasele sanguine   
3.  Imbunatateste circulatia Derilerica   
4.  Faciliteaza circuiatia sanguina si vindeca echimozetle     
5.  Are  efect detoxifiant si reduce temperatura corpului      
Adlay
Adlay, nume generic Semen Coicis, se refera de obicei la semintele plantei ce apartine familiei Gramineae. Se cultiva inca din antichitate in China si este folosit atat ca aliment, cat si ca medicament. Datorita valorii sale nutritive ridicate,  Adlay mai este denumit si regele gramineelor din intreaga lume. In Europa este considerat cereala pentru o viata sanatoasa, iar in Japonia devine din ce in ce mai popular, deoarece a fost recent enumerat drept un aliment cu proprietai anti-celular degenerative.
  [Proprietati]
In Enciclopeadia Botanici Shen Hong, Adlay este mentionat drept unul dintre cele mai bune tonice pentru sanatate si alimente terapeutice. Stiinta moderna chineza i-a confirmat urmatoarele proprietati nutritive :
1. Mentine pielea neteda si stralucitoare
2. Accelereaza metabolismul
3. Are efect diuretic, reduce temperatura corpului si imbunatateste  functia renala
4. Impiedica reproducerea celulelor degenerative
5. Este bogat in vitamine B, si eficienta mai ales in dermatofitoze
 


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• Ceaiuri vitaminizante
Ceaiurile de fructe sunt bogate in vitamina C, adica antioxidantul care iti intareste sistemul imunitar. Pe langa continutul de vitamine, acestea au ingrediente care iti dau un plus de energie, mai ales daca sunt consumate de la prima ora a diminetii. Iata cateva ceaiuri vitaminizante: 1.
 
• Racoltarea plantelor medicinale
Racoltarea plantelor medicinale Racoltarea plantelor medicinale Uneltele necesare culegatorului de plante medicinale sunt foarte simple. El va folosi in acest scop pentru taierea ierburilor si florilor foarfece de iarba, secera sau foarfece de tuns oile, iar pentru ramuri sau tulpini lemnoase subtiri, foarfecele de vie, cutitu
 
• Graviola un fruct miraculos pentru sanatate
Graviola un fruct miraculos pentru sanatate  Graviola un fruct miraculos pentru sanatate Graviola este un copac vesnic verde ce creste in regiunile tropicale. Acesta produce un fruct lung, verde, cu tepi, cunoscut sub numele de Guanabana in limba spaniola sau Soursop in engleza, care se pare ca distruge celulele canceroase. In 1976, In
 
• Agaricus Blazei Murill
Agaricus Blazei Murill Agaricus Blazei Murill Agaricus Blazei Murill este o astfel de ciuperca, foarte delicata, ce are nevoie de o multime de factori de mediu pentru a creste. Locul de origine este in zona muntoasa Piedade, langa San Paulo, in sud-estul Braziliei. Conditiile de crestere ale acestei ciuperci sunt, p
 
• Tamaia un bun expectorant
Tamaia un bun expectorant Tamaia, un bun expectorant Rasina de tamaie are un efect benefic asupra mucoaselor si este un bun expectorant. Fiind antimicrobiana, tamaia este eficienta in tratamentul tusei, astmului, tuberculozei si insuficientei respiratorii deoarece favorizeaza eliminarea mucusului si elibereaza caile respira
 
Vezi toate stirile din categoria Plante medicinale

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara