Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


 
preparate

 Veican

Compozitie:
Ulei de germeni de grau (75%): contine vitamina E, acizi grasi nesaturati..
Vitamina  E este cel  mai  puternic  antioxidant dintre toate vitaminele; apara  celulele  sanatoase  de  actiunea distructiva a radicalilor liberi; mareste rezistenta fizica; imbunatateste eficacitatea folosirii oxigenului; mareste rezistenta organismului in respiratia anaeroba; imbunatateste starea pielii; mareste imunitatea ; protejeaza globulele rosii din sange; reduce formarea trombozelor; intareste peretii vaselor sangvine ; micsoreaza riscul aparitiei aterosclerozei; favorizeaza  acumularea  vitaminelor in organism, indeosebi a vitaminei A; stimuleaza activitatea musculara; imbunatateste activitatea sexuala; impiedica dezvoltarea bolilor ancologice; preintampina bolile vederii, inclusive cataracta; regleaza schimbul de proteine, grasimi, acizii grasi polienesaturati. 
In uleuiul de grau se gasesc acizi in forma de acid linolic (omega 3),limolei si arahidonie (omega 6). Aceste grasimi nu se sintetizeaza in corpul uman,  dar sunf necesare in: micsorarea tensiunii arteriale; stimularea hormonala; marirea elasticitatii lor sangvine ;   micsorarea proceselor inflamatorii si eliminarea lor ; imbunatatirea activitatii glandelor sexuale ; imbunatatirea starii pielii ; eliminarea toxinelor inestinale.  
 II. Lecitina (24,99%) : esfe parte componenta a membranei celulare  a creierului, ficafului, rinichilor, tesutului nervos.
Esfe necesara penfru : dezvolatrea normala a creierului la fat ; imbunatatirea memoriei  la copii si batrani; in cazul bolii Parkinson ; pentru  activarea schimbului de substante; micsorarea colesterolului din sange  si impiedicarea depunerii acestuia pe peretii vaselor ; mentinerea  functionarii normale a ficatului si rinichilor; a dezvoltarii cirozei, favorizarea restabilirii activitatii ficatului blocata de alcool; marirea imunitatii, inhibarea celulelor cancerigene.
III. Beta-Caroten (0,5%) : antioxidant natural (vezi lcan)
Veicanul este indicat in:
- eforturi psihice si fizice ;
- restabilirea vitalitatii, ca mijloc tonifiant ;
- profilaxia si tratarea bolilor cardiovasculare;
- profilaxia mentinerii vederii, a cataractei;
- bolile sistemului endocrin, inclusiv diabet;
- bolilor de ficat, rinichi, stomac si intestin;
- depresii;
- dezvoltarea fizica a copiilor;
- boli de piele;
- dereglari ale functiilor de reproducere;
- combaterea sterilitatii feminine si masculine;
- disfunctii ovariene la femei;
- perioada premenopauzei si menopauzei;
- graviditate, pentru dezvoltarea normala a fatului;
- mentinerea calitatii pielii, parului, unghiilor.
  Mod de administrare :
- se foloseste in meridianul organului afectat sou in meridianul triplului incalzitor 21-23. Se ia cu un pahar de apa calduta.
  In cosmetica :continutul capsulei se foloseste ca masca pentru fata, de 1 -3 ori pe saptamana.
  In dermatologie:continutul capsulei se aplica pe pielea afectata.
  Dozaj: Copii: 5-10 ani, cate 1 capsula, de 1-2 ori pe saptamana ;  10-14 ani, cate 1 capsula la 2 zile ;
         Adulti : 1 -2 capsule pe zi.
Forma de prezentare: flacon cu 30 de capsule.
 5. Grasime de tipar

Compozitie: grasime de tipar, acid licosapentaenoic ( EPA), acid docosahexaenoic (DNA), algoglicerina (AKGS).
   Tiparii se gasesc in apele Chinei, Japoniei, Europei.  Ei se inmultesc in apa marina, dar prefera apele dulci, raurile si se disting printr-o mare vitalitate.
   In 1945, dupa bombardarea Hiroshimei, radiatiile au distrus ce  era  viu,  dar au  supravietuit  tiparii,  provocand  uimirea savantilor. In China ei sunt numiti "aur moale", iar in Japonia tiparii sunt folositi in alimentatie, fiind un aliment extrem de nutritiv si tonifiant, favorizand si marind longevitatea.    Grasimea de tipar se obtine din maduva    osoasa a acestora, utilizand metodele biotehnologice, fiind un produs natural, fara efecte adverse.
   Proprietati:
  EPA- acid cicosapentaenioiv: este parte componenta a grasimilor Omega-3; nu este sintetizat in corpul uman, este important in schimbul de substante si se gaseste in uleiurile de peste ; imbunatateste microcirculatia sangvina ; impiedica formarea depunerilor pe vase; impiedica aparitia tromboflebitei, totodata mareste calitatea sangelui; are efect antiinflamator; regleaza ritmul cardiac; micsoreaza tensiunea    arteriala; mareste eficienta pancreasului (insulinei); impiedica formarea tesuturilor maligne ; favorizeaza regenerarea celulei; blocheaza    procesele de distrugere in cazul bolilor imune si autoimune; imbunatateste functionarea plamanilor; elimina spasmul bronhiilor; restabileste functionarea   rinichilor;   mentine   un   tonus   normal   al   intregului organism; imbunatateste starea pielii.
  DNA- acid docosahexaenoic: este parte componenta a grasimilor Omega-3 si de asemenea nu se sintetizeaza in corpul uman. El se   mai numeste "aurul creierului"; poseda calitatile acidului EPA ; intinereste celulele creierului; ajuta la dezvoltarea normala a ochilor si creierului la copiii nou-nascuti; imbunatateste vederea, memoria, activitatea sistemului nervos central.
  AKGS- alcoglicerina: este o substanta care se sintetizeaza in corpul uman. Ea se gaseste in splina, ficat, maduva spinarii si in laptele de mama ; ajuta organismul in producerea eritrocitelor, leucocitelor si trombocitelor; micsoreaza efectele secundare ale chimio si radioterapiei in bolile oncologice ; mareste imunitatea .
  Corpul uman primeste acizii grasi pe doua cai: din alimente -grasimi care sunt absorbite prin peretii intestinali, si din transformarea aminoacizilor aflati in exces (proteine si carbohidrati) in reserve de glucide (gligogen si trigliceride).
Omega-3 provine din metabolizarea acidului linoleic. Grasimile sunt oxidate pentru a produce energie in vederea utilizarii. Grasimile sunt transformate in fosfolipide si utilizate de catre peretii membranei celulare, pentru sinteza colesterolului si pentru obtinerea secretiilor, mucusului etc.
  Grasimea de tipar este indicata in:
- bolile cardiovasculare, inclusiv ateroscleroza, hipertensiune si aritmie;
- atacuri cerebrale, dereglarile microcirculatiei sangvine a creierului, infarct;
- bolile sistemului nervos central si periferic ;
- boala Alzheimer;
- stari depresive, schizofrenie, oboseala cronica;
- boli imunitare, inclusiv artrite, reumatism, poliartrita;
- boli ale pielii, inclusiv psoriazis;
- boli ale aparatului respirator, inclusiv bronsita cronica, astm bronsic;
- boli oncologice, inclusiv ale uterului, glandelor mamare, intestinului gros;
- chimio si radioterapii;
- anemie ;
- prostatita.
  Mod de administrare: se foloseste in meridianul inimii de la ora 11 pana la ora 13, pericardului: 19-21, in cazul imbolnavirii vreunui organ, se administreaza remediul in meridianul organului infectat. Eficacitatea maxima se manifesta impreuna cu Veicanul.
  Dozaj: Copii : de la 5 pana la 10 ani, cate 1 /2 capsula pe zi ;  de la 10 pana la 14 ani, cate 1 capsula pe zi ;
         Adulti : 1 -3 capsule pe zi ; in stari grave se folosesc pana la 4-6 capsule pe zi.
  Contraindicatii: se administreaza cu precautie copiilor sub 5 ani, in doze mici si femeilor insarcinate.
  Forma de prezentare: flacon cu 100 de capsule gelatinoase.
6. Kangli-Health Comelines Capsules(Capsule pentru sanatate si frumusete feminina)
  Compozitie:
- isoflavone (extract din soia) - 136,4 mg
-vitamina C                    - 30 mg
-vitamina E                     - 10 mg
- celuloza microcristalica      – 370 mg Proprietati:
  Patria soiei este Manciuria, regiune aflata in nord-estui Chinei inainte erei noastre, chinezii au folosit soia in tratarea diferitor boli. In Europa, soia a inceput sa se cultive la sfarsitul sec XVI. Isoflavonele din soia au un spectru larg de actiune in sanatate: se transforma in fitoestrogeni, fiind foarte important pentru sanatatea corpului feminin.
  In viata femeilor apar doua situatii neplacute: una cand nivelul de hormoni sexuali (estrogenul) este ridicat si alta, invers.
  Nivelul de estrogeni ridicat apare in perioada varstei medii si favorizeaza aparitia mastopatiilor, cancerului mamar, fibroamelor. Posedand aceeasi structura moleculara ca si estrogenul isoflavonul din soia este absorbit in tesuturi de estrogen, proces in baza caruia estrogenul este mai activ eliminat din organism indepartand posibilitatea imbolnavirii.
  Nivelul de estrogen scazut apare dupa varsta de 40 de ani, cand scade nivelul de producere al hormonilor, provocand aparitiia starilor depresive, starilor nervoase, imbatranire prematura, osteoporoza. Isoflavonul din soia, fiind un produs natural, fara efecte secundare, in ncomparatie cu preparatele hormonale, completeaza nivelul de estrogeni din organism. Femeile din China si Japonia, consumand pe zi 80-100g de preparate din soia, nu au dereglari hormonale pana la adanci batraneti. De asemenea, preintampina aparitia bolilor oncologice, favorizeaza intarirea tesutului osos prin micsorarea pierderilor de calciu, fiind eficient in combaterea osteoporozei, micsoreaza depunerile de pe vasele sangvine, regleaza nivelul colesterolului din sange, micsoreaza nivelul zaharului din sange, regleaza functia rinichilor si a ficatului, lucreaza efectiv ca un antioxidant; imbunatateste activitatea sexuala la femei si barbati.
  Este indicat in:
- boli oncologice, mastopatie, fibrom, tumori ale glandelor mamare ;
- dereglari ale ciclului menstrual, dereglari ale dezvoltarii sexuale, climax ;
- profilaxia si tratarea impotentei ;
- paradontoza ;
- osteoporoza ;
- boli ale tractului digestiv, ficat, ciroza ;
- diabet;
- boli de rinichi ;
- boli ale sistemului cardiovascular, inclusiv ateroscleroza,
- dilatari ale vaselor sangvine, varice, tromboflebita ;
- intinerirea organismului.
  Contraindicatii: in perioada sarcinii si lactatiei.
  Mod de administrare: se administreza cu precautie femeilor cu scurgeri masive de sange, persoanelor cu disfunctii ale glandei tiroide. La barbati, daca este folosit o perioada mai indelungata dezvolta agresivitatea.
   Se foloseste in meridianul stomacului : de la ora 7 pana la ora 9, inimii : de la ora 11 pana la ora 13, rinichilor : de la ora 17 pana la ora 19.
Dozaj: Copii : de la 7 ani pana la 10 ani, cate 1 capsula la 3 zile;  de la 10 ani pana la 13, cate 1 capsula la 2 ziie ; de la 13 ani pana la 16 ani, cate 1 capsula pe zi;
  Adulti: o capsula de 2 ori pe zi.
  Forma de prezentare: flacon cu 60 de capsule.
7. Extract de furnica salbatica
Compozitie:  praf de furnica salbatica (100%). Preparatul din extract de furnica salbatica este bine cunoscut in China din timpul dinastiei  Han, cand aceste furnici adunate impreuna, formand asa numitele "bile pretioase" era aplicat pentru tratarea durerilor la incheieturi. Stiinta moderna a demonstrat o furnicile salbatice din muntii Ciaibansi din China contin substantele necesare supravietuirii in   cantitati echilibrate, concentrate, de aminoacizi, vitamine, minerale si microelemente.
Proprietati:
Actiune antiinflamatorie, antispastica; efect de micsorare a durerilor; imbunatateste secretia insulinei; imbunatateste schimbul de substante; imunomodulator, marind imunitatea; creste numaru leucocitelor din sange atunci cand sunt in deficit; inhiba formarea si neutralizeaza   radicalii liberi; imbunatateste activitatea ficatului, rinichilor; elimina progresiv cauzele care provoaca aparitia astmului bronsic; stimuleaza functiile regenerarii sangelui; este un izvor natural de zinc, care este continut in peste 100 de enzime, imbuatatind schimbul de proteine, grasimi, aminoacizi si vitamine, imbunatateste compozitia si eficienta spermei. Dintre toate vietatile existente, celei mai mari cantitati de zinc se gasesc in furnica salbatica. Savantii considera ca instalarea afectiunilor reumatoide boIi autoimune, sunt o expresie a deficitului de zinc.
  Preparatul din furnica regleaza functia imunitara, stimuleaza functia hipofizei, splinei, scade numarul de radicali liberi. Pana in prezent,  completarea organismului  cu zinc este principalul  mod benefic de rezolvare a problemei. Este indicat in :
- boli reumatice;
- hepatite ; diabet zaharat ;
- insuficienta renala ;
- impotenta ;
 - boli ale organelor respiratorii: bronsita, pneumonie, astm,bronsic, emfizem pulmonar, tuberculoza.
Contraindicafii : nu exista.
Mod de administrare: se foloseste In meridianul rinichilor 17-19 sau in meridianul triplului incalzitor 21 - 23.
Dozaj: Copii :   pana la 10 ani, cate 1 -2 capsule pe zi ;
pana la 14 ani, cate 2 capsule pe zi ; Adultj : 3-6 capsule pe zi.
Forma de prezentare : flacon cu 150 capsule.
8. Sleeping Natural
Compozitie:
-passiflora incarnate (floarea pasiunii);
- paducel;
-mac califomian;
- polen de flori.
Preparatul este eficient in reglarea problemelor de insomnie. Nu are efecte secundare in cazul folosirii indelungate.
Floarea pasiunii:  este o liana tropicala cu lungimea de pana la   9m,   cu   frunzele   de   culoare   portocalie   si   miros   placul. Are  efect   sedativ,   a   sistemului   nervos,   fara   efecte   secundare, micsoreaza   starile  nervoase,   agitatia,   starile  de  frica,   mareste capacitatea intelectuala la copii.
Paducelul: regleaza ritmul cardiac, calmeaza sistemul nervos scade tensiunea arteriala, inhiba starile emotive, regleaza ciclul menstrual.
Macul Califomian : este folosit in medicina naturista inca din antichitate; contine vitamina C si E, grasimi nesaturate, magneziu si fier.  Efectele macului  sunt diverse:  este eficient impotriva tusei, elimina mucozitatile, micsoreaza crizele de tuse la copii, calmeaza sistemul nervos, regenereaza sangele, micsoreaza ritmul cardiac, eficient la diaree, dezinterie. In Japonia, Egipt, Chile si Maroc este flosit in tratarea bolilor oncologice.
Polen din flori: hrana albinelor, contine :
- proteine (aminoacizi), grasimi nesaturate, Omega 3, (40%) ;
- 25 microelemente (38%) ;
- vitamine A, B, C, D, E (22%) .
Continutul   polenului   inlaturat   deficitul   de   substante   din organismul uman. Invelisul grauntelui polenului din flori este dur -organismul albinelor se dizolva usor, dar in organismul uman asimilarea este mai grea.
Corporatia ,,Tianshi", prin biotehnologia moderna, dizolva nivelul granulelor de polen, marind eficacitatea absorbtiei polenului. Efectele   acestuia:   antioxidant,   detoxifiant,   restabileste   tesuturile organelor, mareste imunitatea, antiinflamator, micsoreaza durerile, diminueaza procesele de imbatranire,  previne aparitia celulelor cancerigene,  micsoreaza  starile de stress,  favorizeaza cresterea masei musculare,    mareste   rezistenta   generate   a   organismului, mareste nivelul  hemoglobinei din  sange,  stimuleaza capacitatea intelectuala la copii, restabileste functiile sistemului nervos, mareste elasticitatea   vaselor   sangvine,   imbunatateste   functiile   tractului digestiv, mareste schimbul de substante, contine antibiotici naturali capabili   sa  protejeze  organismul  impotriva   salmonelei   si  altor microbi.
In Europa, extractul din polen de flori este folosit de peste 30  de ani In tratarea prostatitei, adenomului de prostata. Continutul de flavonoizi si alte substante active micsoreaza durerile, inflamatiile si refacerea tesutului prostate.
Sleeping-ul este indicat in: dereglari ale somnului, efortului fizic si intelectual ;
- dereglari ale sistemului nervos, migrene ;
- boli cardiovasculare, inclusiv dereglarile microcirculatiei sangvine, ateroscleroza, hipertonie s.a.;
- anemie;
- diverse intoxicatii: alimentare si medicamentoase, chimioterapie;
- stari depresive;
- prostatita, micsorarea potentei;
- dilatari ale vaselor sangvine, varice;
- dischinezie biliara;
- epilepsie.
Contraindicatii: infarct miocardic, atac cerebral, in perioada lactatiei.
Mod de administrare: se foloseste cu 1 -2 ore inainte de somn, cu un pahar de apa calduta
Dozaj: Copii : de la 1 -3 ani, cate 1 /4 tableta pe zi ; 3-5 ani, cate 1 /3 tableta pe zi ; 5-10 ani, cate 1 /2 tableta pe zi ; 10-14 ani, cate 1 tableta pe zi ; Adulti:     1 -2 tablete pe zi. Forma de prezenatare: cutie cu 60 de tablete.
9. Propolis
Compozitie :
- extract de propolis (100 mg);
- extract de brusture (4 mg);
- vitamina C (24 mg);
- acid citric (8 mg);
- dextroza (260 mg);
- aromatizant natural din portocale (4mg).
 Proprietati:
Extract de propolis: substanta produsa de albine, cu rol in aparare impotriva infectiilor, bolilor albinelor.
Contine : ulei vegetal, vitarnina A, B, C, D, E, aminoacizi: peste 30 microelemente. Este folosit de mai bine de 2000 de ani in tratarea diverselor boli, datorita proprietatilor sale deosebite:
- este antiviral, antiinflamator, elimina durerile, intareste vasele sangvine, imbunatateste microcirculatia sangvino, stimuleaza regenerarea celulelor, impiedica oxidarea vitaminei C, intareste tesuturile, intareste dintii, preintampina aparitia cariei dentare, stimuleaza si regleaza eficacitatea glandei tiroide, suprarenalelor , glandelor de reproducere, efect tonifiant, mareste imunitatea , elimina oboseala, regleaza nivelul zaharului in sange.
Extract de brusture : se folosea in Grecia Antica. In Europa este denumit planta cantaretilor. Compozitia plantei actioneaza efectiv in tratarea bolilor aparatului respirator, al coardelor vocale.
Proprietati:
antiinflamator, regleaza functiile ficatului, bilei si splinei, restabilesi tesuturile afectate din punct de vedere functional. Propolisul este indicat In:
- boli ale organelor respiratorii: laringita, faringita, bronsita;
- imunitate scazuta ;
- bolile pielii: furunculoze, psoriazis, exeme ;
- boli reumatoide ;
- bolilor tesutului osos ;
- disfunctii ale microcirculatiei sangvine, ateroscleroza, spasme musculare ;
- paradontoza, carii dentare ;
- boli oncologice ;
- dereglari ale sistemului endocrin: glandei tiroide, suprarenalelor ;
- boli de stomac, rinichi, ficat, splina;
- disfunctii ale glandelor genitale.
 Contraindicatii: nu exista.
 Mod de administrare: se foloseste in timpul zilei, in meridianul organului afectat se sug.
Dozaj: Copii :   de la 1 -5 ani, cate 1 tableta pe zi ;
de la 5-10 ani, cate  1 tableta, de 2 ori pe zi ; de la 10-14 ani, cate 1 tableta, de 3-4 ori pe zi ; Adulti:   2 tablete, de 3-4 ori pe zi. Forma de prezentare : cutie cu 60 de tablete.


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• Ceaiuri vitaminizante
Ceaiurile de fructe sunt bogate in vitamina C, adica antioxidantul care iti intareste sistemul imunitar. Pe langa continutul de vitamine, acestea au ingrediente care iti dau un plus de energie, mai ales daca sunt consumate de la prima ora a diminetii. Iata cateva ceaiuri vitaminizante: 1.
 
• Racoltarea plantelor medicinale
Racoltarea plantelor medicinale Racoltarea plantelor medicinale Uneltele necesare culegatorului de plante medicinale sunt foarte simple. El va folosi in acest scop pentru taierea ierburilor si florilor foarfece de iarba, secera sau foarfece de tuns oile, iar pentru ramuri sau tulpini lemnoase subtiri, foarfecele de vie, cutitu
 
• Graviola un fruct miraculos pentru sanatate
Graviola un fruct miraculos pentru sanatate  Graviola un fruct miraculos pentru sanatate Graviola este un copac vesnic verde ce creste in regiunile tropicale. Acesta produce un fruct lung, verde, cu tepi, cunoscut sub numele de Guanabana in limba spaniola sau Soursop in engleza, care se pare ca distruge celulele canceroase. In 1976, In
 
• Agaricus Blazei Murill
Agaricus Blazei Murill Agaricus Blazei Murill Agaricus Blazei Murill este o astfel de ciuperca, foarte delicata, ce are nevoie de o multime de factori de mediu pentru a creste. Locul de origine este in zona muntoasa Piedade, langa San Paulo, in sud-estul Braziliei. Conditiile de crestere ale acestei ciuperci sunt, p
 
• Tamaia un bun expectorant
Tamaia un bun expectorant Tamaia, un bun expectorant Rasina de tamaie are un efect benefic asupra mucoaselor si este un bun expectorant. Fiind antimicrobiana, tamaia este eficienta in tratamentul tusei, astmului, tuberculozei si insuficientei respiratorii deoarece favorizeaza eliminarea mucusului si elibereaza caile respira
 
Vezi toate stirile din categoria Plante medicinale

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara