Top 5 Beneficii utilizarii zeolitului protect capsule:

1. Activ Zeolit Protect (zeolit capsule) este 100% sigur si non-toxic la orice nivel: Toate urmele de metale grele sunt complet eliminate din organism în termen de la 6 pana la 8 ore. Tratamentul cu Zeolit capsule este neinvaziv pentru copii, adulti, bolnavi de cancer si animale de companie. Tratamentul cu Zeolit Protect poate fi administrat cu cele mai multe medicamente (atata timp cat acestea nu folosesc metale grele, Carboplatin, Cisplatin), dar ca întotdeauna ar trebui sa va consultati cu medicul specialist inainte de a incepe cura pe baza de Zeolit capsule, zeolit pudra, sau Zeolite lichid cu DHQ.

2. Prin cura de detoxifiere, Zeolitul Protect capsule elimina metalele grele si toxinele: zeolitul are structura moleculara perfecta pentru captarea si eliminarea metalelor grele din organism. Actiunea pozitiva a Zeolitului Protect in organism mai multa energie, claritate si vitalitate dupa cura de detoxifiere cu zeolit micronizat – respectiv îndepartarea metalelor grele.

3. Cura detoxifianta cu Zeolit Protect capsule ajuta la echilibrarea nivelului pH-ului din organism ajungand la o alcalinitate sanatoasa: Ori de cate ori zeolitul micronizat este introdus in corp, aduce sistemul spre un pH usor alcalin (pH 7.35 - 7.45), care este pH-ul optim pentru organismul uman. Zeolitul Protect capsule atrage si limiteaza apoi protonii in exces care produc aciditate si în acest fel poate ajuta multe afectiuni de la hiperaciditate la candidoza si artrita.

4. Detoxifierea cu Activ Zeolit Protect capsule contribuie la reducerea riscului aparitiei cancerului: Exista dovezi clare ca zeolitul micronizat nu numai ca elimina toxinele care pot cauza cancerul (75% sau mai mult din cazurile de cancer pot fi legate de toxine). Aceasta nu înseamna ca zeolitul este un tratament pentru cancer, ci este un supliment util, menit sa se integreze într-un program de tratament.

5. Tratamentul detoxifiant cu Activ Zeolit Protect capsule este foarte usor de administrat: Majoritatea produselor de detoxifiere sunt dificil de administrat si multe dintre acestea trebuie injectate în sange sau administrate ca o clisma. Zeolitul lucreaza la nivel celular, nu are gust sau miros si poate fi luat pe stomacul gol, sub forma de capsule, praf sau in solutie.

Zeolitul protect capsule este indicat in prevenirea, ameliorarea sau tratarea urmatoarelor afectiuni:

1. Intoxicatia cu metale grele
- plumbul, manganul, mercurul, cadmiul etc. ajung in organismul nostru din cauza poluarii apei, a aerului si a alimentelor

2. Intoxicatia cu pesticide
- substante care ajung in organismul nostru in primul rand prin hrana

3. Intoxicatie cu xenoestrogeni
- hormoni feminini straini ajunsi in organismul uman

4. Diferite tipuri de cancer
- studiile au demonstrat eficienta zeolitului asupra tumorilor, in general

5. Iradiere
- zeolitul este, cel putin pana in prezent, cel mai eficient remediu pentru decontaminarea radioactiva a organismului

6. Hepatita
- are puternice efecte protectoare hepatice, incetinind evolutia hepatitei cronice

7. Infectii intestinale
- normalizeaza flora bacteriana a intestinului

8. Infectii virale
- are efecte puternice de crestere a imunitatii

9. Ulcer gastric
- amelioreaza simptomele dureroase, normalizeaza secretiile digestive Revenirea la alimentatia obisnuita se va face tot gradual, intr-o perioada egala cu durata postului.

Contact

www.ekilibrium.ro

Comanda Telefon:

Vodafone: 0724.885.715 ; 0730.514.767

Comanda E-mail:contact@ekilibrium.ro