Oferte Ekilibrium
Oferta Tinctura de Coriandru

Mod de prezentare

Coriandrul reprezinta un condiment, originar din sudul Europei si Vestul Asiei iar in prezent se intalneste in toata zona mediterana, Balcani, Rusia, India, Olanda si America. Are semintele usor picante si foarte bogate in ulei volatil, cu o aroma dulce si oarecum grea. In momentul in care sunt proaspete, semintele de coriandru au un miros greu de suportat, pentru ca pe masura ce se usuca, capeta un parfum subtil (au un miros apropiat de cel al lacramioarelor). La noi, coriandrul creste doar cultivat, nu se gaseste spontan sau salbatic.

Este eficient in tratamentul persoanelor care sufera de:

anorexie; dispepsii digestive, balonari abdominale; viermi intestinali; conjunctivita; tuse, raceala, gripa; dureri de cap; probleme ale sinusurilor; umflaturi, anxietate, cancer, cancerul hepatic,  cancerul la colon, cancer la san, diabet , colici abdominale la adulti, astenie psihica, incapacitate de concentrare mentala, halena .

Suplimentele alimentare nu trebuie sa fie folosite ca un substitut pentru o dieta variata. Nu depasiti doza zilnica recomandata.

Mod de adminstrare Tinctura de Coriandru:
Adulti si copii peste 12 ani: lingurita de 4 ori pe zi, in tratamente de 1-3 luni.

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. A se conserva in ambalajul original, la temperaturi sub 20 de grade.

Dr Hulda Clark Tinctura de Coriandru

Oferta Dr Hulda Clark Tinctura de Coriandru Super Oferta Dr Hulda Clark Tinctura de Coriandru

 

Contact

www.ekilibrium.ro

Comanda Telefon:

Vodafone: 0724.885.715 ; 0730.514.767

Comanda E-mail:contact@ekilibrium.ro