Tratamentul Dr. Clark antiparazitar pentru copii - Eliminarea Oxiurilor

Ce sunt Oxiurii?

Oxiurii fac parte din categoria Enterobius vermicularis. Sunt paraziti care se gasesc in aparatul digestiv inferior al oamenilor. Se gasesc in special la copii, mai frecvent la scolari. Oxiurile adulte sunt niste viermi mici, subtiri care nu depasesc mai mult de 12.7 mm in lungime. Ouale lor au forma ovala si se pot vedea doar la microscop. Mai poarta denumirea de viermisori de sezut sau viermi filiformi.

Simptome Oxiuroza:

De obicei afectiunea nu prezinta simptome in afara de mancarimi usoare perineale. In unele cazuri copiii prezinta prurit, somn agitat, dureri sau arsuri, viermi in scaun, eruptii tegumentare, dureri abdominale sau enurezis.

Diagnostic Oxiuroza:

In cazul suspectarii cu Oxiuroza investigatiile se fac de catre medic cu anamneza precum si examenul obiectiv. Examenul obiectiv cuprinde examinarea regiunii perianale. Suplimentar se pot face teste cu benzi adezive. Se mai realizeaza probe de scaun sau se examineaza intestinul gros inferior.

Transmitere:

Daca o persoana intra in contact cu un individ parazitat sau un obiect infestat va prezenta Oxiuroza.
Daca ouale oxiurilor ajung in organism pe cale orala, acestia se transforma in Oxiuri in aparatul digestiv si supravietuiesc prin consumul continutului intestinal. Pot supravietui in organism pana la 3 luni, daca nu se administreaza un tratament adecvat.
Oxiuroza se poate transmite prin contactul cu persoana infestata, care nu a acordat suficienta atentie igienei intime, nu s-a spalat pe maini sau lenjeria de pat sau hainele sale prezinta oua. Acestea pot pluti in aer si pot fi inghitite de persoanele sanatoase.

Pentru prevenirea Oxiurozei se recomanda dezinfectarea surselor de apa si respectarea masurilor de igiena.

Tratamentul Dr. Clark - antiparazitar pentru eliminarea oxiurilor cuprinde:

1 sticluta Tinctura de coaja de nuca neagra (Black Walnut Hull Tincture) 60 ml;
1 flacon Pelin (Wormwood) 365 mg/capsula 100 capsule;
1 flacon Cuisoare (Cloves) 500 mg/capsula 100 capsule.

Dozele administrate copiilor sunt dupa cum urmeaza:

-copilului in varsta de 2 ani i se vor administra in prima zi 1 capsula de pelin si trei capsule de cuisoare. In a doua zi, i se vor administra 1 capsula de pelin si 6 de cuisoare. Tratamentul trebuie urmat cel putin de doua ori pe an pentru a se preveni reinfestarea cu paraziti.
- copilului in varsta de 3 ani i se vor administra in prima zi 1 capsula de pelin si trei capsule de cuisoare. In a doua zi, i se vor administra 1 capsula de pelin si 6 de cuisoare. In a treia zi 2 capsule de pelin si 9 de cuisoare (cate 3 la fiecare masa principala). Tratamentul trebuie urmat cel putin de doua ori pe an pentru a se preveni reinfestarea cu paraziti.
- copilului in varsta de 4 ani i se vor administra in prima zi 1 capsula de pelin si trei capsule de cuisoare. In a doua zi, i se vor administra 1 capsula de pelin si 6 de cuisoare. In a treia zi 2 capsule de pelin si 9 de cuisoare (cate 3 la fiecare masa principala). In a patra zi vor fi administrate 2 capsule de pelin si 9 de cuisoare. Tratamentul trebuie urmat cel putin de doua ori pe an pentru a se preveni reinfestarea cu paraziti.

Programul deparazitar este benefic pentru copii, intrucat acestia tind sa fie infestati mai des cu paraziti decat adultii.

Aplicati tratamentul de deparazitare copiilor de cel putin 2 ori pe an sau de fiecare data cand sunt bolnavi.

 

Contact

www.ekilibrium.ro

Comanda Telefon:

Vodafone: 0724.885.715 ; 0730.514.767

Comanda E-mail:contact@ekilibrium.ro